Provköra ny bil

I måndags så provkörde jag och Mike en ny bil. Han är inne på att vi ska byta bort en av våra bilar. Eller det kommer bli min lilla röda bil i så fall. Hans stora svarta bil behövs nu när man har barn och vagnar och allt som ska med. Har ju haft den snart i precis 8 år så den börjar bli lite gammal och små problem börjar väl dyka upp mer och mer. Så vi får se hur vi gör :)


Shopping

Gjorde väldigt mycket bra kap igår när vi handlade både på barnkläder och Minellas leksaksvagn. Min mamma gjorde även kap hon med på kläder till barnbarnen :)


Länge sen

Oj trodde inte det var så här länge sen jag skrev sist! Tiden går fort kan man säga och mycket har hänt hit och dit. Firat en del födelsedagar, varit på kräftskiva, Minella har varit sjuk med hög feber runt 40 grader, tillbaka på öppna förskolan när hon blev frisk, Babysim börjat igen, ja mycket har hänt.

Idag ska jag iväg till Västerås med mamma för att hitta en present till Moa som fyller 15 på lördag. Kanske hittar nått annat med vem vet 😃


Min födelsedag :)

För 26 år sen låg jag faktiskt fortfarande i magen! Det var strax innan tre på eftermiddagen som jag tittade ut, precis som Minella :) Tycker åren går för fort, likaså dagarna! Man är redan 26 år?!!!!? Gammalt, JA! Men det är väl nu man ska börja njuta av livet fullt ut :)

Min present som kom levererad i tisdags :) super bra och glad för det!


På väggen

I lördags kom spegeln, tavlor och ramar äntligen upp på väggen och grindarna till trappen kom upp dom med! Som jag har väntat, speciellt på spegeln! Känns väldigt ovant nu när man kollar på dem 3 väggarna, som har fått något upphängt på sig. Var så van utan nått innan de kom upp. 😊 visar bara två för den tredje är det en bild på Minella bland annat så den får ni inte se 😉


RSS 2.0