julklapp

Mike hade väldigt stark åsikt om att minella verkligen skulle få en fyrhjuling i julklapp, så jag hade inte så mycket att säga till om. Troligen kommer hon älska den, hon gillar ju sin bil jätte mycket :)


Har idag varit ner en liten snabbis på stan och kolla julmarknaden. Köpte några julklappar till Astrid :)

första advent

är lite irriterad på blogg appen just nu hade ett rätt långt inlägg med bilder och sen ville det inte läggas upp.. så får göra ett nytt försök.

I måndags storstädade jag nedervåningen, satte upp nya gardiner, i lördags tvättade jag fönster och igår kom alla adventsljusstakar på plats. köpte nya adventsljusstakar till köket och vardagsrummet, dem på bilden. ska ju byta tema från lila till rött, men inte helt klart än, tavlan ska fixas, en kudde ska handlas och ta fram några röda ljuslyktor, kanske hittar det i Göteborg. vi ska.dit.på fredag till söndag. vi blir 10 personer. ska bli mysigt att gå på marknad på Liseberg, och sova på hotell ;)








Nov. 30, 2013


nya kuddar

ska göra om temat lila till rött i vardagsrummet. visar mer bilder sen. har än så länge satt upp dem nya gardinerna, nya kuddar inköpta, tagit fram adventsljusstakar men ljuslyktor och tavlan är kvar att fixa. köpte kuddarna i lördags, ska köpa en till av en som inte är med på bilden..




tv



igår kväll var det tv-tittande här hemma! först idol och sen fotboll :)

hårgrejer



Minellas nya hårband, spännen och toffsar, som hon har fått. Nu kanske håret vill börja växa lite snabbare, haha :-D

julgrejer

snart är det inte långt kvar till första advent :) har inhandlat en hel del julpapper som borde räcka ;). sen har jag även handlat två adventsljusstakar till vardagsrummet. ska hitta några till köket också! dag att köpa lite fler julklappar också, har inte köpt så många än. det är ju en del som ska ha!





pumpa

förra veckan var det ju halloween och jag har glömt att visa pumpan som jag gjorde i ordning :).





inte nu i söndags som var utan den innan så var jag, mini och Polly till Erikslund och shoppade lite. fick med mig massor hem som var till mig. fick hem även lite annat, bla julklapp till minella, liten julklapp till Mike från minella och farsdag present till Mike.




Lilla My

Minellas halloween present hon fick av mormor och morfar! Så söt! Kusin fick likadan så får passa in ett tillfälle som de har dem på sig samtidigt 😊😍




Julklappar


Mike är ute i god tid i år! Förra året köpte han ju typ dagen innan eller två dagar innan julklappar till mig! Så förr förra helgen så frågade han vad jag önskade mig och köpte lite. Vet vad det är i det medta paketen men vet ju inte hur det ser ut! Sen kan man ju hinna glömma till jul, är ju ett tag kvar 😃

RSS 2.0