Eve 💜

I morgon kommer min systerdotter Ă„ka till Kina och vara dĂ€r i ett halvĂ„r för att jobba som lĂ€rare och lĂ€ra barnen engelska! Åker helt sjĂ€lv, jĂ€tte modig tycker jag! Jag hade aldrig vĂ„gat sjĂ€lv, men jag suger i engelska sĂ„ Ă€r vĂ€l kanske lite dĂ€rför ocksĂ„! SĂ„ hon kommer vara borta hela hösten och del av vintern. Hon kommer inte vara med oss pĂ„ julafton :( hon kommer hem i slutet pĂ„ januari. Men hon kommer ha sin livs resa och erfarenhet efter resan! SĂ„ jag önskar henne all lycka och kommer sakna henne! Men vi fĂ„r vĂ€l hĂ„lla lite kontakt pĂ„ Skype. Bilden Ă€r frĂ„n förra helgen nĂ€r vi firade Evelina, pappa, Isac och Alfons som hade fyllt! Set slutade med vattenkrig och Evelina hĂ€ller en hel hink över Robban :) lite lĂ„ngt ifrĂ„n kanske för att se men tittar man noga sĂ„ ser man vattnet som snart landar pĂ„ Robban :P Robban hamnade sen i poolen med klĂ€derna pĂ„, det var nog fem till som hamnade dĂ€r med klĂ€derna pĂ„, och det var fyra vuxna!


30:e ❀

Ny vecka och nya tag! Helt slut idag efter jobbet. HÀnt en hel del och intensivt! NÀr jag hade jobbat 1,5 timme av dagen kÀndes det som 3,5 timme! Men vi hade iaf fint vÀder, var ute mycket men det Àr sÄ varmt sÄ man Àr mest i skuggan. Skillnad om man hade varit pÄ playan och kunnat svalka sig lite i vattnet, men inte sÄ lÀtt nu. StÀdade ju hela dagen igÄr och i lördags sÄ Àr vÀl klara med stÀdningen. Ska bara fixa pynt och de pÄ lördag. Helt slut i kroppen efter det med! I lördagskvÀll var vi Àven till Hannah och hade krÀftskiva :) mycket trevligt! I morgon efter jobbet ska jag storhandla med mamma pÄ maxi och köpa det mesta till festen dÄ. FÄr Àven handla pÄ fredag det sista, grönsakerna och dejten och sÄnt sÄ det Àr fÀrskt! Lite bilder frÄn helgen kommer hÀr.


lördag

Oj vad tiden gÄr fort! nu Àr det snart slut pÄ mÄnaden! I torsdags var det en vecka kvar till min födelsedag, halvvÀgs till 50 :P lÄter mycket men egentligen sÄ försöker jag intala mig med att det Àr ju inte alls sÄ gammalt! Vad jag har hört sÄ börjar livet dÄ, sÄ man kanske ska se det lite frÄn ljusa sidan!
 
I veckan har jag jobbat första veckan efter semestern, och det Àr ju inte precis vanligt pÄ jobbet, för min förskola har sommaröppet, sÄ det Àr andra barn och andra vuxna. Men det har funkat bra ÀndÄ, lite jobbigt i början av veckan men nu Àr man lite inne i det hela. En vecka kvar sen sÄ Àr det den ordinarie personal och de barn som brukar vara pÄ förskolan dÀr igen. Det Àr faktiskt min första semester. Har inte ens haft "semester" pÄ mina senaste sommarlov. Har jobbat varje sommar sen jag var 15 Är, sÄ i tio Är har jag inte haft ett helt riktigt sommarlov, utan har jobbat och haft nÄgra dagars ledighet, max en vecka i streck, men nu har jag haft tre! :) Har ju inte haft jullov pÄ vintrarna heller för nÀr man gick i gymnasiet och nu pÄ universitet sÄ jobbade man en hel del under julledigheten för att fÄ ihop lite pengar och sen har man ÀndÄ haft plugg att göra fast man Àr ledig sÄ inget lov dÀr heller har jag haft pÄ flera Är. Hade egentligen semester frÄn mitt jobb i nÄgra dagar nu i december som var, men dÄ hoppade jag in pÄ ett annat jobb och sen hjÀlpte jag Rickard ca 10 dagar med att riva massa saker i ett hus sÄ dÄ vart man bara ledig de röda dagarna iaf. Men det gjorde inte sÄ mycket, rivandet var ju rÀtt roligt :)
 
Idag och i morgon ska vi storstÀda och greja uppe pÄ magasinet tills nÀsta helg dÄ vi har 25-Ärs firandet :) Tror det skulle bli fint vÀder, sÄ klart nÀr jag mÄste fixa annat och stÀda Àn att unna mig sol. Tror solen aldrig Àr med mig :( lyckas alltd fÄ regn, Äska eller massa moln pÄ mina lediga dagar!!
 
Nu ska jag ta och Àta lite frukost, sov hos mamma och pappa ikvÀll eftersom vi har en hel del att fixa!
sÄ hÀr sÄg det ut pÄ magasinet nÀr jag tog examen, sÄ det blir vÀl nÄtt liknande nu :)

FortsÀttning bilder semester


Bilder frÄn semestern


Regn!

Som jag sa sÄ har jag ju otur med vÀdret pÄ min semester! Förra veckan var vi ner till Ullared och Göteborg! Det var roligt och trevligt! Den hÀr veckan Àr mamma och pappa pÄ semester sÄ jag bor ute pÄ landet och Àr djur och husvakt. Kommer bo största delen av nÀsta vecka ocksÄ hÀr dÄ de drar igen efter helgen pÄ en tur igen! Har snart bara en och en halv vecka kvar av semestern :( kommer ha Ängest dÄ man ska tillbaka till jobbet nÀr det inte Àr som det brukar, jobbar de tvÄ sista sommaröppetveckorna sÄ det lÀr vara mycket stress och rörigt! Har ju inte kommit in pÄ bloggen pÄ ett tag genom telefonen men nu funkade det igen :). Idag har det ju inte varit sÄ kul vÀder sÄ idag började jag grundmÄla pÄ en grej. Slipade i tre timmar igÄr och tre timmar i söndags. I morgon ska jag börja mÄla första lagret och andra laget pÄ torsdag. Det tar lite tid men gör ju inte sÄ mycket nÀr vÀdret ÀndÄ suger!


RSS 2.0