Freeedag!

Snart är veckan slut men först lite helg som behövs väldigt mycket efter denna vecka! Snart är det april månad och även påsk. Hoppas att vädret håller i sig och att det kan vara varmt och skönt.


uppochner

Just nu är världen omkring mig upp och ner fortfarande! När jag slutade tidigt idag fick jag ett samtal och får veta att min mamma på akuten igen. Var ju precis en månad sen hon var där! Min syster var med och följde med i ambulansen. Försökte ringa mina två andra systrar, men fick ingen kontakt med dem! Skickar sms till Erica som var med mamma på sjukhuset att hon skulle höra av sig så fort hon kunde. Det gjorde hon sen och sa att de hade fått rum och väntade på läkare. Nu iaf så mår mamma bättre, det som är det viktigaste! Hon skulle tillbaka i morgon igen till sjukhuset för att röntgas och så!

Lamm

Igår efter jobbet så åkte jag gem till mamma, eftersom gårdagen var som den var så ville jag komma bort och ha sällskap. Och sällskap fick jag. Vi tillbringade mycket tid ute hos fåren. En som var mitt uppe i en lamning när jag kom! Tackorna är riktigt tjocka och har stora kulor på magen.


??

Trodde den här dagen skulle bli bra när jag vakna. Mikes födelsedag och allt, men den här dagen har varit hemsk! Hoppas att det aldrig mer kommer ske! Om nu ödet finns, så varför? Varför ska det vara så orättvist för?!! :'(


Vår!

Hoppas våren får stanna nu så det inte blir något bakslag :/ Tog bilderna hemma hos mamma och pappa. Snart är den här månaden slut och snart är det påsk! :) ska bli gott med påskgodis i mängder!
I morgon fyller min gubbe år! Han blir ju nästan gubbe då, halvvägs till 50! Men kommer bog inte se han så mycket i morgon för han börjar elva och slutar åtta på kvällen så han får nog två paket på kvällen och ett i morgon bitti innan jag åker till jobbet så får han somna om sen en stund :P


Sommartid

Nu är det sommartid och klockan har flyttats fram en timme! nu blir det ljusare om kvällarna :)
Har på förmiddagen slagit in paket till Erica, Rickard och Astrid.


Lördag

Har hunnit med en hel del idag. Först städat lite, sen handlat en present och lite nödvändigheter. Åkt till mormor och träffat henne, vidare ut till mamma och pappa där jag tvättade min bil ordentligt och städade även inuti. Sköljde även av Mikes bil. Vi böt även däck på bilarna så nu är sommardäcken på. Trodde egentligen att jag skulle behöva köpa minst 2 nya däck till min bil. Pappa trodde det när vi böt i höstas men det slapp jag, de duger å så får jag byta nästa vår istället :)
Mamma och pappa höll på att vårdstäda lite i trädgården så 4-hjulningen kom fram. Fick även en jäkligt bra närbild på fasantuppen som gick på tomten och på gården, inte direkt rädd heller!


Nytt

Byxa, leggings och 2 par solbrillor! Köpte det i söndags när jag var i Uppsala!


Helg

Slutade halv fem och hela eftermiddagen har jag längtat efter godis så efter jobbet åkte jag förbi maxi. :)


Klänningen och skorna

Här är bild på klänningen jag köpte i söndags! Den och skorna ska jag ha på bröllopet som vi ska gå på den 7:e april. Kommer matcha Mike nu iaf :)


Onsdag

Har nyligen betalt alla räkningar! Tycker tiden går sjukt fort och att man helt plötsligt sitter där med dosan räkningarna och ska betala när man nyligen gjorde det. Nu väntar jag bara på att lönen ska komma den 27:e får ju bara en liten lön för en extra jobbdag den 25:e. Kommer få tillbaka på skatten också såg jag :D ca 7000!!!. Så jag är nöjd! :P dem pengarna ska nog gå till någon resa nästa år, mamma fyller ju halv jämnt och pappa jämnt. Men de fyller ju år på så olika månader, januari och juni så det blir nog två resor! Får se hur det blir men jag skulle gärna resa till värmen! Nu ska jag plocka undan lite här hemma, ska tillbaka till jobbet sen för att ha APT-Möte!


17:e mars

Länge sen senast! Har inte hänt så mycket! Mest jobbat. Glömmer bort att skriva här på kvällarna, är uppe i annat som gör att man knappt hinner eller kommer ihåg!
Igår jobbade jag extra och idag har jag varit på Gränby och shoppat lite. Så helgen har gått fort och kändes väldigt kort! Nu sitter jag framför tv:n nyduschad.


Söndag

Igår så tog jag det mest lugnt. Åkte hem till mammsen och pappsen en stund. På kvällen kolla vi på melodifestivalen hos Putte och issa. Visste att Loreen skulle vinna vilket var bra också :)
Skulle egentligen nu på dan och i förmiddags vara i Uppsala för att shoppa en stund innan vi ska på födelsedagsfirande kl två. Tyvärr blev det inte så då nu lilla Astrid ligger magsjuk och Rickard och Erica tror jag inte mådde så bra heller. I tisdagskväll så var jag ju hos Astrid för att lägga henne och så och då fick hon troligtvis min smitta dom jag inte ens visste att jag hade då. Hoppas dem blir bra snart. Får åka till gränby nästa söndag istället kanske. Måste hitta ny klänning och skor till bröllopet. Igår var det 4 veckor till bröllopet så tiden börjar rinna iväg.
Om en timme är det födelsedagsfirande för min ena syster som fyller år idag! Grattis!
Bjuder på en testingbild som jag gjorde förra helgen, tycker det blev en bra pose för gubben i rutan :)


Gardiner

Testar hur långa gardinerna ska vara, mamma ska nämligen få sy upp dem. Köpte dem i september månad men inte kommit upp ännu, men snart så. Har även ett par vita som ska så småningom komma upp i vardagsrummet, men det får nog bli lite närmre till sommaren!


<3

Fick en hjärtformad pajform och en liten söt sommarduk av min syster när jag hade namnsdag. Båda går i rosa :)


Förkyld, feber och magsjuk

Natten till onsdagen vid tio över 1 så känner jag att jag måste upp. Mår illa och har ont i magen! Hade ont i magen på tisdagskvällen. Jag sätter mig på toa och känner nej inget händer jag reser mig upp och känner plötsligt, ska jag spy?! Och det bara forsar spya ut mig, (ursäkta mitt språk nu men jag skriver bara som det är). Jag spyr väl ut all mat jag hade i magen och när jag känner mig klar så svider det i halsen och känner den där frätande lukten och syran i hals och näsa. Jag går och hämtar en hink för att ställa vid sängkanten. Vid halv fyratiden var det dax igen, började i hinken men tog med den in på toan och fortsatte där. Efter en timme var det dax igen men ny var det inte så mycket kvar utan bara de tre klunkar vatten jag tog innan jag somnade om från förra vändan. Vid kvart över fem då Mike ska upp så spyr jag igen men nu är det bara galla och det är det värsta av allt, man spänner sig så jävla mycket och skakar i kroppen för man har ju ingen energi kvar. Vid åtta tror jag det var så gick jag väl upp och la mig i soffan för att glo på tv. Drack någon klunk vatten för jag var så fruktansvärt torr i munnen och törstig. De klunkar jag drack kom ju dessvärre upp efter några minuter. Blir likadant typ två till tre gånger till då kl är elva. Då sket jag i att ens försöka dricka. På eftermiddagen så kände jag måste ju ta en klunk vatten iaf och det hände inget. Gjorde även i ordning coola som fick bli avslagen! Det fick stanna det med. Men jag tog ju ytterst lite varje gång. Däremot kom det åt andra hållet å fick springa på toan. Lös i magen. Tiden går iaf och vid kl sex typ gjorde Mike i ordning bröd till mig med bara smör. Jag bad om inga kanter å det blev det inte heller. Ljust rostat bröd som inte var rostat. Det gick bra tog typ en tugga i minuten och typ malde det i munnen ordentligt! Känner mig bättre lite senare på kvällen. Tittar på fuskbyggarna och vid sista reklamen går jag för att borsta tänderna. Känner mig lite orolig och illamående, men försöker att inte tänka på att spy! Drar några drag med tandborsten och känner hur allt vänder sig i magen. Jaha tänkte jag, igen men vafan! Har ju inte spytt på typ tio timmar och så ska det börjas om?! Ja jag fick upp allt som jag hade fått i mig de senaste timmarna vilket bara var lite vatten, smörgås och coola. Då kände jag nej ska inte dricka ett jävla skit nu och bara försöka sova! Sov rätt okej på natten utan att behöva spy! Och när jag vaknade mådde jag typ som en människa igen! Men under hela dagen har jag tagit deg lugnt med att dricka och äta, så har mest blivit små klinkar i små mängder och smörgås lite senare på dagen! Men jag har inte spytt nått mer iaf! Ska vara hemma i morgon med eftersom det är 48-timmars regel när man är magsjuk! Det bli 48-timmar i morgon kväll vid tio typ.


Tokförkyl!

Redan förra söndagen så sved min hals! I onsdags torsdag började jag lite smått bli snorig och hosta en hel del! I fredags kväll bröt det ur mer nös gång på gång! Och hela lördagen nös jag hosta och var täppt. Samma sak igår fast ännu mera hosta! Idag hostat jätte mycket efter lunch och framåt, snorig och täppt, ont i hals och huvudvärk! Lite lite feber, som jag hoppas på att inte komma tillbaka utan försvinna helt!


Gårdagen

Tanken igår var att jag skulle städa, tvätta och gå på stan med Mike för att hitta kostym och grejer till honom. Det blev bara det sista som vi gjorde sen hamnade vi på innebandy i nästan 4 timmar. Mike fick hoppa in och spela så set var kul, fick även se två av mina sysslingar spela också! Nog om det! Tvättar idag istället och håller på att plocka i ordning lite å ska städa lite.
Igår när vi var på stan så gick det jätte bra när vi skulle kolla på kostym och skjorta! Fick jätte bra hjälp och jag tycker det var jätte roligt, men Mike var nog inte lika underhållen som jag var :) först provade han ut kavajen, sen brallorna :P efter det var det ju dax för vilken skjorta och slips som han skulle ha, mycket att välja på och massa olika färger men det här kommer bli kanoners! Så när vi var klara inne på dressman så fick vi med oss: en fin kostym, en skjorta, två slipsar, ett nytt fint bälte, finstrumpor och sen lite nya kallingar. Efter det så skulle ju det vara min tur att kolla efter klänning, men det hade ju inte kommit in nått typ. En fin långklänning som var jätte sommrig skulle jag kunna tänka mig men jag passar inte så bra i långklänning och inte i den formen som klänningen hade upp till. Men väldigt fin var den! Men jag får nog åka någon annanstans å leta! Har även en klänning som jag köpte förra sommaren som jag inte har använt så den får bli reserv annars. Efter det kollade vi på skor till Mike och vi hittade ett par som han ska ha till kostymen :) jag hittade ett par vintersport på rean, som jag ska ha nästa år! Mina är ju sönder i dragkedjan så jag är otroligt tacksam över att det inte har varit så lång vinter i år! Men dem här ska vara varma, kostade 1200 från början och jag betala 600 så det tycker jag var bra!
Köpte även födelsedagspresent till min ena syster dom fyller nästa söndag!
Nej nu ska jag fortsätta städa!


Kostym med mera!

Han kommer bli så fin! :)


Lördag

Ska ner på stan nu och handla lite. Får se vad som hittas. Viktigaste att vi hittar kostym/ kavaj till Mike då vi ska gå på bröllop om en månad :)
Ska försöka börja läsa min bok som jag köpte på bokrean. Har velat läsa den länge. Mike köpte två böcker! Å han har iaf börjat läsa!


RSS 2.0