moster

ja i måndags kväll blev jag moster för 7:e gången :) dagen då jag började jobba så klart! har bara sett han på bild än så länge, eftersom de kom hem igår från BB. sen har ju minella haft feber i tre dagar så då kan man ju inte hälsa på heller! så idag var det min första vabbdag. hon har inte haft feber sen igår kväll typ vid 7 så nu är hon frisk men måste ju vara hemma en feberfri dag. ikväll ska jag till jobbet på möte också. och i morgon stänger jag så då kan jag inte se lilla pojken heller. men jag siktar på lördag att jag får träffa han då :) var förbi stan idag och köpte en present och även till Astrid. köpte födelsedags present till mamma också som fyller år i morgon, hon ska firas på söndag. sen var jag in på apoteket och handla Alvedon och Ipren till minella för de var typ slut nu. köpte även nässpray till henne och oss så man har ifall man skulle bli förkyld!

Jan. 19, 2014

i morgon börjar jag jobba! timmarna räknas ned nu, ingen idé att ha ångest för då kommer jag inte kunna sova så försöker att inte tänka så mycket på det! inskolningen har ju gått bra för mini också, lämnade henne i torsdags och fredags en stund och det hade gått bra, så hoppas den här veckan funkar bra också!

var och kollade på astrids dansuppvisning nu ikväll, så kul att de henne dansa. såg i våras med.

i veckan kanske man blir moster igen. precis två veckor kvar tills den beräknade dagen, men syster ligger inlagd redan nu för hon hade för högtblodtryck och så.. hon var även öppen 3 cm men inga värkar än. den kommer säkert i morgon eller övermorgon bara för att jag börjar jobba! jag hade gissat på den 29 januari eller 8 februari. så vi får väl se när den kommer den är beräknad till 2 februari. :)

en vecka kvar till jobb..

idag så var vi på Minis förskola och första informationen och se oss runt i byggnaden. :) det kommer nog bli bra där, så nästa vecka så börjar inskolningen. alltså sista veckan för mig att vara hemma med min älskling och vara mammaledig :( kommer sakna det som fan tror jag faktiskt, men blir nog bra att börja jobba med :) jag har ju ibte direkt suttit hemma varje dag, utan varit på öppna förskolan ca 3 dagar i veckan och babysim och annat kul har man hittat på som man kommer sakna lite!

ut med julen!

städade bort julen i fredags, men bocken ute får vara kvar ett tag till och lysa ute :)




middag

igår när jag skulle laga middag så hitta jag en potatis som såg ut som ett hjärta :) testade en ny maträtt med min egna fantasi och det blev gott :)






nya året

nytt år, och än så länge har väl året varit bra, saknar lite snö bara så man kan åka pulka med minella!


lite raketer :) dåliga bilder dock.



så här såg jag ut på nyår.

RSS 2.0