julen

innan jul så blev minella och jag magsjuka. hon började natten till lördagen och jag började på söndags eftermiddagen, tur att vi inte var det på julafton :). vi firade jul hos mina föräldrar. skulle fira jul hos min farmor då söndagen innan jul men vi fick ställa in det, så vi får ta det efter nyår, då hon själv inte var så pigg i helgen. har även firat jul med hannah på annandagen, som också blev flyttat. blev även julklappsbyte i fredags med Micke och Paulina. Minella har fått massor av fina leksaker. vet knappt vart vi ska ha allt :)


vår lilla paket hög hemma som vi öppna på julaftons morgon!

tomten som kom på sen eftermiddagen och hade med sig några paket i säcken för att dela ut.


granen hemma hos mamma och pappa, väldigt tunn en i år!


I lördags drog vi till västerås och shoppade lite, fick med oss hem rätt mycket till oss alla. var inte så mycket rea, men vi handlade en del behövande grejer också!


mitt fina halsband som jag bland annat fick av mina två älsklingar


mini och färdig kollar ut genom fönstret på juldagen för att titta på fasantuppar.


tomteluva

fixade naglarna igår kväll! blev lite kladdigt! trodde det skulle vara lättare att göra en tomteluva! kanske hade lite för liten nagel ändå..




Dec. 18, 2013

Igår var det ju en vecka kvar till julafton! Tycker det kan komma lite snö för det känns inte ens som att det är december månad.

Kom på att jag har ju glömt att visa bilder från Göteborg :)













minella nya tofflor :)

en vecka kvar





årets julpakets berg till nära och kära! har kanske två paket kvar att inhandla. men sen är jag klar! det har blivit 16 personer att handla till, brukat vara två till men i år så fokuserade jag och min syster på barnen bara. sen har jag ju inte räknat med julklapps bytet som vi ska ha med några av våra vänner och inte med Minellas lekkompisar heller, som vi mammor skulle fixa och så får varje barn dra ett varsitt paket :)
En bra jul är att vara med nära och kära tycker jag, fick en fråga om det gör ett tag sen men svarade lite sent på det!!

I söndags gjorde jag lite julgodis, har redan ätit massor så måste göra lite mer, för ena sorten är snart slut :) hihi!




framme

nu är vi sedan drygt en timme framme i Göteborg och incheckade på hotellet :). I morgon blir det Liseberg :)






mot Göteborg

I morgon åker vi till Göteborg och är där till söndag. det ska bli väldigt roligt och trevligt. hoppas vi slipper snöstormen bara som är på gång.

i söndags var det första advent :) så himla mysigt. kommer gå fort nu till jul. nu blev jag nästan stressad när jag tänker på det och alla julklappar som är kvar, har ju handlat en del men långt ifrån klar!!



julpyssel

I måndags så gjorde minella ett pepparkakshjärta på öppna förskolan, men som vi dekorera idag och så gjorde vi även 2 ljuslyktor :)




RSS 2.0