<3

I onsdags när jag var på promenad med min hund efter skolan så såg jag något fint, märkligt och häftigt på  marken. Vi går på våran enskilda väg till bland annat ängar och hagar. När jag och Färdis är på tillbaka vägen, då vi ska gå över vägen så såg jag detta. Tog en annan väg dit så jag såg inte det när jag började promenaden utan när vi typ var hemma igen. Vi har liksom flera infarter till vår gård, så jag tog den ena när vi skulle gå ut på promenaden och tog en annan infart när vi kom tillbaka.

Jag står länge och kollar på detta och kan inte förstå hur en bil har lyckats. Man kan ju inte ha gjort det med flit iaf. Men jag förstår inte hur den bilen har tänkt riktigt heller. Typ backat in 2 meter och sen kört fram och sen åt andra hållet. Svårt att beskriva, men kollar man noga på bilden så ser man olika lägen från spåren hur de kan ha gått, se själva ;P


Två stora fina hjärtan av bilspår. Skulle ha varit på alla hjärtans dag istället.
Men visst är det coolt? :) De går till och med ihop i varandra :P


Var ju tvungen att locka färdis dit så han fick vara på en bild med två hjärtan :)

Förövrigt så funkar det bra här hemma på landet, förutom att det fortfarande strular sig med pannan och vattnet ute i ladugården fryser, men men vi lever ju iaf :) Snart bara en vecka kvar. Har redan gått en vecka. I morgon kommer min halvsyrra hem från kanarieöarna, så då är det inte bara jag, Mike, mormor och farmor hemma utan min ena halvsyster med familj är åter tillbaka i Sverige. Trodde först att de skulle vara kvar i Sverige för att vara på skidsemester i en vecka men jag hade fel, de var ju utomlands de med. De andra två systrarna med familjer är kvar en vecka till utomlands i Thailande med min mor och far. Nu e jag själv hemma och tittar på tv, let´s dance. Mike är inne hos Micke. I morgon blir det jobb på dagen och tacos på kvällen :)

Fy fan vad skönt!


Gjorde ju den sista salstentan den 14 januari. Både jag och frida blev godkända :) Å idag när vi skulle hämta ut tentorna så vart vi väääldigt glada. vi räknade ihop poängen å vi var rätt långt över G gränsen. Vi var till och med 1,5 poäng ifrån VG. Så bra trodde jag inte att det skulle gå. Hade räknat med en omtenta för jag fattade inte två stora frågor som var värda 14 poäng av 30 möjliga. Men jag chansade rätt bra på de ändå, för jag fick ihop till att jag klarade mig god marginal :) Så jag är väldigt nöjd och glad, för jag trodde inte det var möjligt att jag ens skulle kunna klara mig. Fattar inte ens nu i efterhand hur jag kunde klara mig för jag tyckte det gick skit på den salstentan. Men nu så är alla salstentor gjorda. 12 stycken har jag hunnit med på 3 år i utbildningen och klarat ALLA på första försöket. Aldrig en omtenta och aldrig mer en salstenta :) Fyyy fasiken så jäkla skönt :D

Fortfarande iskallt här hemma. Jag sitter som en isbit här hemma där jag knappt har känsel i fötter och händer. Har 14 grader inne idag igen. pannan har typ stannat 15 gånger idag om inte mer. På 45 minuter så stannade den 4 gånger! Men vi biter ihop :P


söndag

Just nu sitter jag och tittar på Solsidan. Så jäkla bra serie :)

Helgen har gått bra än så länge här hemma på landet. Vi har bara "lite" problem med pannan här hemma. Mamma och pappa brukar ha typ 22-24 grader inomhus, vilket är väldigt skönt. Men vi hade igår 14 grader inne!!! skitkallt kan jag säga. Var 15 grader när jag gick upp igår morse, man ville bara ligga kvar under det varma täcket och inte kliva upp på det kalla golvet. Så vi har sprungit ner och upp för källaren typ tio gånger varje dag för att fixa pannan. Men idag har vi fått upp värmen tre fyra grader iaf, så vi har haft 17, 18 grader inne idag. vilket är kallt också men inte så jäkla kallt som 14 grader.

torsdag

Snart, snart och snart är min praktik slut. Bara en dag kvar bara :( ska bli lite tråkigt att lämna dem. Vill nämligen inte börja delkursen UTM, samt att snart börjar det dra ihop sig till att skriva på examensarbetet! Ska bli kul och intressant att forska om det som jag och Frida ska skriva om :)

Ikväll så kommer jag dra ut  till mitt förra hem. Ska vara bofast där i över två veckor. Ska bli bonde samtidigt som jag ska plugga. Mamma och pappa ska ju resa bort tillThailand och alla andra med för den delen, så jag får sköta allt här hemma. Se till att gamlingarna har det bra och handla mat till dem, sköta djuren, handla mat de också, samt att ta hand om mig, mike och djuren plus att jobba lite och plugga samtidigt. Kan bli lite utav en utmaning att alla tider ska gå ihop när man är i skolan och färdis behöver komma ut, men jag har en granne som kan hoppa in som tur är om det blir långa dagarn i skolan :).

11/2

Tre veckor har gått av praktiken, en vecka kvar! Sjukt fort tiden går! Vill däremot inte börja nästa kurs som är efter den här delkursen.

Om en vecka sitter en stor del av min familj på planet som åker till Thailand. Jag vill också få sola och bada och slappna av! Vill inte ha det här blås och snöoväder som vi har fått igen nu!!!

Bjuder på en bild! blev så sugen på att åka utomlands så jag kollade in lite utomlandsbilder!

Bilden är tagen 2008 på Kreta :)

I morgonkväll blir det födelsedagsfirande :)


Bus!

I söndags så gjorde jag och några andra lite bus och jäkelskap för min syster och hennes man. De skulle komma hem på kvällen i söndags så vi passade på att jäklas lite på förmiddagen. Systers man fyllde i fredags 40 år och min syster som är min äldsta halvsyster fyllde 40 i söndags. De ville vara borta på sina födelsedagar så då får de skylla sig själva :P På lördag kväll ska vi dit alla vi närmsta föräldrar och syskon med familjer. Nästa fredags så ska de ut och resa igen och då även med min mamma och pappa och min syster Erica med familj. Hela bunten drar till Thiland i två veckor. inte ett dugg avundsjuk utan bara så mycket man kan bli! Jag får stanna hemma istället och sköta Pappas och Mammas gård med djur och hus! Kan inte följa med pga att vara borta i två veckor från skolan, den sista terminen när man har praktik och ska göra undersökn ingar är inge bra. Så jag får åka någon annan gång istället!För dit ska jag och det har jag velat länge!


Lite bus färdigt


Blev ju finare och svårare att ta sig in när det är flera varv plast runt hela huset :)


En stor bal på deras garageuppfart :)


Tog fram deras gran igen och satte i plasthanskar :P

Vi skulle egentligen ha hittat på bus inne också, men vi hade nyckel men brickan till larmet fick vi inte tag på så vi fick bara hålla oss utomhus istället :P

Så grattis i efterskott på er gamlingar ;P

3:e februari

Har nyligen kommit hem från praktiken. slutar halv tre på tosdagar så jag är hemma till fyra. För kl halv fem så måste jag åka till barngympan. Så det förbereder jag mig nu för, tagit en macka för var så ungrig.

Igår morse så avled en 15-årig flcika här i enköping. Hon klämdes under en buss :( så hemskt! Tänk hur det måste kännas för hennes anhöriga att få ett samtal om att ens dotter har avlidit :'(.
Jag vet vilken den här flickan var. Innan jag började utbildningen så hade jag hennes klass någon gång när jag var vikarie. Blir mer hemskt när man vet vem personen var och att det just är i den staden man bor i.

februari

Är trött, arg och irriterad från det där handledarsamtalet i uppsala!!! AAAAHHHH. Mycket irriterad är det rätta ordet. Är väldigt omotiverad till allt nu och inte vill göra ett jäkla skit. Skulle just nu bara vilja försvinna långt här ifrån. En resa skulle sitta jävligt fint! Månaden börjar inte bra, hoppas att det vänder!!!

Igår kväll hade jag min sötnos här hemma. Hämtade henne på dagis och så fick hon äta med mig och Mike. Hon somnade här hemma hos oss, för erica kom lite innan 10 för att hämta henne. Vi ritade, lagade mat och så skulle vi ju dansa också så klart.


Färdis och Dolph leker. bilden togs i söndags när jag var hem till mina föräldrar.
Då kom petra med Dolph så färdis och han fick leka av sig lite.


Färdis tittar på mig (lillmatte) och Dolph tittar på sin matte.

RSS 2.0