1:a Advent

I fredags efter tentan så började jag storstäda här hemma till advent. satt upp två adventljusstakar och en julstjärna. har ju mitt julpynt hemma hos mamma och pappa kvar även påskgrejerna så ska hem i veckan å ta hem bara lite tomtar. Har även fått en liten julbock i gran med belysning som jag ska ha på balkongen, jätte fin. min syster som gör såna i olika storlekar och säljer.

Igår jobbade jag, därefter åkte jag, Mike, Mamma och Erica till Petra och Jörgen på inflyttnings- födelsedags fika med smörgåstårta. De bodde väldigt mysigt och god smörgåstårta var det också!

Idag så har jag Färdis här på besök hela dagen. fick honom kvart i nio och vi har nyligen varit ute på en liten promenad pulsande i snön. vi såg tre hundar också, men det gick bra. hälsade bara på en. resten av dagen så ska jag tvätta lite får se om jag tar storstädning av badrummet idag eller någon gång i veckan, det beror på vad jag har ork till. var väldigr trött och snorig igår så jag tror jag börjar bli förkyld, bara jag inte får feber så är jag glad. Ikväll ska vi på fika till Astrid och fira hennes namnsdag som hon hade igår. har köpt en bok som är massa olika sagor av prinsessor :)

Nej nu ska jag också lägga mig i soffan bredvid Mike och Färdis och lata oss framför tv:n.

söndag

Ska snart åka ut till boglösa för att hämta Astrid, för att vara med henne större delen av dagen till ca 15-16:00. Det blev lite kris så vad gör man inte :) får ju vara världens bästa moster för en dag :)

I morgon är den sista lektionen på religionen, eller vi har studiebesök till mosken. Sen är det bara tentan kvar som är på fredag. Hoppas att man hinner plugga och att det inte är alltför svåra frågor..

Nej nu ska jag snart bege mig härifrån.. så ha en bra dag!

Tisdag!

Idag har jag haft besök av Rasmus mitt på dagen. Han var här en liten stund, så vi hann leka och titta lite på tv :) På torsdag så kommer Astrid, så då blir det också till att leka. Har förövrigt försökt att läsa det som ska läsas tills i morgon, har inte varit så koncentrerad haft mycket att tänka på och är ständigt oroad. Har en väldigt stor oro just nu i mig, som antagligen inte kommer att försvinna på ett bra tag. Känns som allt dåligt ska hända nu och allt på en gång! Man orkar inte i längden när allt känns tungt och hopplöst, vill finnas till så mycket jag kan och försöka göra allt. Oron är för en mängd olika saker, vilket inte är skolan just nu, det får komma allra sist.

Fars Dag!

Idag ska jag ut till min far och gratta honom på fars dag. Skulle få lunch hemma så ska ut till landet till kl 1. Får även busa med Astrid då, som också är där :)

Igår jobbade jag och tog det bara lugnt på kvällen. spelade lite kinect. fick det i onsdags och har i stort sett spelat lite varje dag sedan dess. I fredags kväll var både hannah och marcus här på middag och så tittade vi på idol och spelade kinect tills kl 1 på natten. Det var väldigt roligt :)

8/11

Helgen bestod av jobb på lördagen. Tände även ljus på minneslunden eftersom det var alla helgonahelgen. På lördagskvällen var jag barnvakt till Astrid som sov över här igen. Väldigt mysigt :)
Igår läste jag lite ur en bok, ska fortsätta idag. Var väldigt seg för övrigt igår, kollade en del på tv, men va massa skit men satt framför burken ändå..

I torsdags så gick jag på bio med Evelina, Himlen är oskyldigt blå. Den var bra, inte alls som jag hade tänkt mig, men lite små rolig :)

Har fått tillbaka resultatet från historietentan som vi skrev förra onsdagen, å jag klarade den :)
Haöva terminen av den här kursen har gått. just nu innte på religion, kommer även ha en tenta där och sista delkursen kommer vara samhällskunskap, vilket också kommer sluta med en tenta :/


2 november

Dagen har bestått av en del läsande om bland annat Islam. Har nämligen religion nu till slutet av november. Hoppas att det kommer bli intressant. För gårdagens föreläsningar gjorde mig lite besviken. tog mest upp historiskt genom åren för Judendomen och Islam, massa år som bara är jobbigt och ointressant i mina ögon. I morgon är det om Buddhismen och Hinduismen. När jag kom hem från skolan igår (vi gick från åtta till tolv), så åkte jag hem och åt lite snabbt. därefter åkte jag till maxi och handlade. Innan jag och Frida kom hem från skolan så pratade vi om massa godsaker på bussen och chokladbollar kom bland annat på tal, så jag ställde mig och gjorde chokladbollar igår efter att jag hade handlat :). Gjorde dem lite större och det blev väldigt många, så det var en stor sats. tror jag åt 6 st igår och sex stycken idag. Mike stackarn har däremot inte fått lika många, så glupsk som jag är i sockergodsaker :), men gott var det och vill nästan ha mer men de är slut nu :(. Var väldigt trött igår också för både jag och mike tog en tupplur vid fyra snåret och låg och sov... aldrig hänt förut om jag inte är sjuk. Gissa vad detta hände idag igen men vid kl 2-3. Jag låg som en ihopkrupen boll vid armstödet på soffan mot mike, (där jag låg jätte skönt, låter inte alls skönt, men det var det). När jag vakna var jag inte så sugen på att plugga igen, men det fick bli lite läsande iaf. Konstigt att man går och är trött hela tiden, men så var det när historian började också när man lagt ned så mycket kraft, stress och press på tentan som var förra veckan!

Nu ska jag åter se på tv :)

RSS 2.0