21:a augusti

I helgen så kom Åsa från Uppsala hit på besök till mig och Frida :) vi gick ner till stan och åt lunch! Pratade massor och så gick vi en vända på stan och kolla in läget i några butiker. På lördags kvällen var vi hos Putte och issa. Vi beställde lite mat och hade det trevligt med allt folk som var där. I söndags så var jag ut till mamma och pappa en stund. Tvättade en hel del gjorde jag också i söndags. Idag efter jobbet har vi handlat mat. När vi kom hem rensade jag kylskåpet och storstädade där inne. Gud vad mycket vi slängde, varför hinner man inte använda allt för innan datumet går ut även sånt som inte ens är öppnat. Så det är ju lite onödigt egentligen men tyvärr så blir det ju så ibland!! Har även hunnit med att storstäda sovrummet! Så nu värker mina fötter mycket så det är väldigt skönt att ligga ner i sängen nu för att snart få sova!


13:e

Idag fyller min Hannah år! :) har varit där nu på kvällen och fått tacos och kladdkaka 😃
I helgen så tapetserade jag ena väggen i hallen helt själv! Lite impad faktiskt men på ett ställe blev det inge bra, men fixade till det sen så det får duga! Ska visa för och efterbilder. Var även på stan i lördags en stund för att köpa present till Marcus, sen till Moa. Köpte även en sak till mamma och pappa som de ska få som tack för all hjälp med att fixa och dona till vår fest. På lördags kvällen var vi till Putte och Issa. Vi beställde mat och spelade spel :). Igår så var jag och Mike och bowlade med Isac och Moa. Hade ju lovat att vi skulle göra det för vi bestämde det på julafton men det har inte blivit av förens igår :) sen på eftermiddagen så var vi till Marcus på fika eftersom han fyllde 25 år. På kvällen sen åt vi middag på all in med Jerka, Maja, Putte och Marcus. Blev även en film sen hos Jerka och Maja :) har sovit väldigt lite den här helgen så var lite trött igår kväll så jag somnade tyvärr till filmen :( varit lite trött idag också men har haft planeringsdag hela dagen så den har varit lugn men mycket tänkande har krävts!


Helgen

I helgen hade vi lite 25-års firande :) jätte fina presenter 😃 Helgen gick väldigt fort dessutom eftersom set var mycket fixande och förberedelser på lördagen och mycket städande och sånt på söndagen! Har jobbat i tre dagar nu med mina gamla arbetskamrater :) rätt lugnt med barn den här veckan vilket är väldigt skönt efter 2 veckor med sommaröppet.
Lite bilder från lördagen och de fina blommorna vi fick :)


Fredag

Slutade sent idag, då jag hade stängning! Förberett lite ikväll nu tills i morgon och massor som ska göras i morgon! Så ska snart lägga mig, för lär ju gå upp kl 8 senast i morgon! Fick den här väskan igår av mammsen :)


2:à augusti

Fick en klocka och kanna av evasolo av Mike i present! Så duktig på att komma på present utan att jag har sagt ett endaste dugg vad jag önskade mig, för önskade mig typ inget så han är bäst! ❤🎁🎈🎉


Min födelsedag!

Ja då var man 25 år nu då! Firar min dag mer på lördag än idag då vi har lite galej :) idag jobbar jag, öppnar och allt! Paket från min älskling ❤


1:à augusti

Sista dagen som en 24-åring! Idag börjar jag kl 9, så har precis ätit lite frukost :). Igår tycker jag att vädret var väldigt konstigt, sol, regn, sol, regn, sol och återigen lite regn! Typ midsommarväder igår. Hoppas att vädret blir lite bättre idag!


RSS 2.0