lördag kväll :)

igår kväll så kom marcus hem till mike och vi kollade på en film, the deal.. och vi spelade lite guitar hero :) han berättade även om sin resa.. :P ett tag efter tio tiden kom jerka också.. då spelade vi lite till guitar hero och såg en annan film the day the earth stood stil eller vad den nu hette.. men jag somnade iaf.. va så trött..är jätte förkyld nu också.. inte lika kul.. :( somnade sent igår vi kollade väl klart vid kvart i tre på filmen och de drog typ vid tre.. tror jag somnade rätt snabbt så jag sov nog redan vid halv fyra.. :)

ikväll lagade jag mat till mig och mike.. gjorde förrätt och varmrätt. jätte gott :) skulle ta bilder på mobilen men glömde de..:P iaf blev lite provande på varmrätten men det gick bra och det smakade gott också :) väntar bara på efterrätten nu.. och de bli chockladpudding :) mmmmm så gott :P vi har även precis kolla klart på filmen låt den rätte komma in.. den va bra, men mike somnade :D ska kolla på nån mer film men vet inte vilken riktigt.. :P



sista dagen för januari månad.. eller dag och dag inte så många timmar kvar direkt på den här dagen.. snart februari..:P

puss :)

tjohoo

nu har jag helg. är nämligen ledig i morgon.
har idag efter skolan handlat lite nödvändiga saker och två presenter. har även precis skrivit mitt cv som jag skulle ha gjort för över ett år sen sedan egentligen. men nu har jag iaf gjort det.. gick väl sådär.. svårt att komma ihåg då vilka åren var för vilket jobb men gick bra.. första året jag sommarjabbade var 2003.. sex år sedan.. shit.. har jobbat varje sommar sedan dess också.. det tycker jag är väldigt bra gjort :) ska söka ett nytt jobb i sommar, hoppas jag får det, boórde vara skoj. tar säkert lite tid innan man kan det men efter ett tag så kan man nog :) alltid kul att prova på något nytt. :):P nu ska jag skriva mitt personliga brev sen ska jag skicka det också..  sen är det bara att hoppas på att man kan få jobba.. det återstår att se.

har så himelens ont i min hals, vet inte vad jag har gjort, men tror jag börjar bli förkyld igen.. nyst lite idag i skolan så halsen är nog ett tecken på det.

i morgon ska jag på kvällen träffa marcus. :) han kommer hit och spelar guitar hero med mig och mike. jerka skulle kanske dyka upp efter jobbet och hannah vet vi ju inte ännu.. hoppas på att hon kommer men förstår henne också om hon inte vill för hon har ju anant för sig.. ;) hihi :D träffade även din faster idag på maxi :P

nej nu ska jag fortsätta sen blir det väl lite film eller tv eller bara slappande..
puss

CB bilder

  

  

  

  

  

  

 

ja nu har jag iaf lagt upp lite fler bilder sen konserten med Chris Brown.

har int eläst så jätte mycket ikväll.. får bli mer i morgon när man är ledig.. måste städa lite då också.
sov gott puss

skolan

nu ska jag äta lite frukost, sedan bär det av till skolan... fått sova lite längre idag iaf..:) jäääätte skönt. tror jag nästan har fått sova ut :)

För Ett År Sedan..

... så var jag i egypten... vill tillbaka till värmen. tycker det kan bli vår och sommar här i sverige nu! vill inte att det ska vara halt längre när man går..





 

 

idag så slutade jag väldigt tidigt i skolan, redan vid tio och började kvar över åtta. men var jätte trött i skolan.
ska snart lägga mig för att vara lite piggare i morgon..
puss

Hej hopp!

Min helg har varit rätt fullproppad. i alla fall sedan fredags kvöll tills inatt morse eller vad man säger. var ju ute igår efter lite förfest med singstar hemma hos mike. det var kul.. vi tjejer vann ju mest :) efter det så vart det joar, de va helt okey där nere mycket dansande och hade väldigt kul. idag så har jag bara degat typ och tiden har gått så fort.. varit trött och seg hela tiden med lite huvudvärk.. har även pluggat pytte pytte lite.. just nu e jag ensam hemma, mamma är på bio på australia, den vill jag också se :) jag ska snart gå ut med färdis innan jag ska lägga mig.. är trött men kommer inte kunna somna.. börjar tidigt i morgon dessutom, måste nog upp halv sex.. börjar kvart över åtta.. för tidigt enligt mig..

skulle egentligen lägga upp lite fler bilder idag ju på Chris Brown men gör det i morgon istället kanske.. sne finns det nog lite bilder sen igår kväll också som ska upp :)

ha det bäst

puss

CHRIS BROWN


wall to wall första låten när han kom ner från taket typ hängandes upp och ned :)


gimme that


coool


naked heh:P


yeeah


såå grymt det var


with you låten <3



Hela kvällen var så jäkla grym. massor med folk och så coolt när man stod där uppe sen när vi gick och hämtade jackorna när alla bara stod och skrek och massa folk bra musik, dans, massa lampor och ja allt var skiit bra :)
Det började med wall to wall då hängde han i luften i lonor och kom ner till sina dansare och de dansa de på :) efter några låtar spelade hans Dj, som var as grym. efter det kommer han in igen och kör en del låtar :) sen försvinner han igen, och då får man se en video som han hade gjort tidigare på dagen och i slutet av den där videon säger han turn around.. alla typ va sen när man vänder sig står han på podiet med två dansare högt upp så då sprang ju alla dit typ de som stod. jag och mike var ganska nära där från början så då stod vi riktigt nära chris. :P han bjöd verkligen hela publiken på en as bra show. han gick till och med ut i publiken på sidorna för att läktarna skulle se honom nära och de längst bak så han såg till så hela publiken fick ut någonting av att se han :P efter att han var på podiet så var han på scenen igen.. då kom de bästa låtarna with you forever och run it.. ja de mest kända :)

kommer aldrig aldrig aldrig glömma den här kvällen. var så jäkla bra och jag pratade konstant i bilen hem.. haha ja vi kom lite vilse både hem och dit.. men så de kan gå.. haha det tog från enköping tills vi va parkerade utanför hovet typ 2 timmar till 2,5 timme.. de ni.. men de va ju rätt mkt trafik då också... hem gick det lättare men så dåligt skyltat.. inte jag somkörde som tur va.. då hade jag fått lite mer panik.. eller hem skulle jag ha kunnat men inte dit.. mike är lite mer van att köra i köer och i sthlm..:P

ska lägga upp fler bilder i morgon :) kanske blir någon video också.. spelade in massa.. bland annat när de batlade mot varandra, tjejerna mot killarna.. skit grymma grejer gjorde de.. :P men nu har ni fått lite smakprov iaf :)

puss



24/1- 2009

igår var vi på CHRIS BROWN fy fan vad han är bra.. så jävla bra show. han va helt otrolig.. massa folk och han bjöd verkligen hela publiken på allt.. ska berätta mer sen och visa lite bilder. :)

idag fyller nämligen min mamma år och min ena syster har namnsdag. så grattis till er :) kommer hit lite gäster på dagen alla mina syskon med familjer och ikväll vänner till mamma, men då är inte jag hemma heller för jag ska ut och festa ikväll :) yeeeeah :D party party, har inte druckit sen nyår och inte varit ute sen mellandagarna.. så nu e det dags. :)

                                                                     



                                                                            

  
                                                        

<3 6 månader <3



Idag firar jag och mike våran dag. I sex månader har vi varit tillsammans idag
och då ska vi åka iväg på chris brown :)

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 < 3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


TRÖTT

Jag är jättetrött, sovit jäte lite i två nätter nu :( skönt att jag bara har en lektion idag fast på tre timmar. :/ börjar kvart över nio, tur att det inte var kvart över åtta.. men får gå upp den halv timme senare fast att jag börjar en timme senare idag mot igår.. jag vill sova mera... gick upp kl sex i morse.. ska nu snart börja sminka mig lite, sne ner och äta lite frulle och göra i ordning nått på dan som jag kan äta..

Våran dag idag! :) <3

puss

I morgon gäller det!

Längtar väldigt mycket tills i morgon kvaäll vid halv åtta för då står jag och mike på hovet och kolar på CHRIS BROWN :D
tur att man slutar vid tolv i skolan :P har bara ett seminarium i morgon..




ska försöka ta några bilder i morgon om jag kan.. :)

sen jag kom hem idag har jag typ bara städat och duschat nu innan jag satte mig ner här.. borde läsa egentligen men nu orkar jag inte.. ska packa lite och förbereda lite inför i morgon..

har varit jätte trött hela dagen idag. gick upp tidigt för att ta bussen vid sju till skolan. började kvart över åtta.. och hade två föreläsningar.. den ena var bra den andra var inte lika bra.. sov så himla dåligt inatt också.. har typ svårt att andas precis när jag ska sova vet inte vad det beror på men så fort jag tänker på det ännu mer så blir det värre också.. känns som att hjärtat ska sluta slå ibland och att jag inte ska få någon luft..:/ de är rätt obehagligt.. :(

nej nu ska jag inte sitta här mer.. ha det bra! pusss


onsdags kväll

har för en stund sen kommit hem till mike. haft första träningen med mina dansbarn ikväll. det gick bra..

har även läst lite idag... får se om jag läser lite till medan mike ska träna innebandy..

i morgon så börjar jag tidigt väldigt tidigt.. redan kvart över åtta.. blir en tidig morgon jag ska upp då :/

ha det bra puss

tiiiisdag

jag klarade en låt på hard i morse på guitar hero. living on a prayer :) hihi  men långt ifrån bra på den nivån.. iaf på gitarr..
´när jag åkte från mike runt ett idag så svängde jag ner till stan för att handla present till min mor och till min syster. så de är gjort nu. sen måste jag även någon dag handla något till min andra syster och hennes man, de fyller år de med, sen mormor.. många som fyller första halvåret i min släkt.. bara jag moa och rasmus som fyller från augusti och senare.. så på hösten är det inte lika många uppvaktningar.

när jag kom hem så var jag ut en stund med färdis. har även läst lite.. det gick tungt kan jag säga... vainte direkt roligt eller så spännande..

i morgon börjar dansen igen så du är det fullfart på ungarna som man ska hjälpa och träna....
ska även vara hemma i morgon och läsa lite till.. hinner inte direkt i helgen, för den är fullproppad ändå. ska bort på fredag kväll på hovet för att se chris brown och på lördag så fyller mamma då blir det gäster hit för att fira henne och jag kommer nog gå ut för en gångsskull på lördagkväll som jag inte gjort på ett tag nu, inte sen nyår som jag festade så de är jag värd. på söndag sen ska jag sova ut och måste väl försöka plugga lite, eftersom vi har en skrivuppgift tills på måndag som antingen blir g eller underkänd.. ser även inte fram emot den där salstentan ursch ursch..

tycker synd om frida, som har blivit magsjuk. hoppas du inte smittar mig bara,träffade ju dig igår men känner mig inte konstig än så länge så.. :) sen måste du krya på dig så jag kan åka buss med dig och ha dig i skolan :)

puss och kram

trött

har nyligen gått upp ur sängen, men är sååååå trött. somnade kanske vid halv tre. har snoozat från kl kvart över nio till kvart över tio typ.. måste försöka börja plugga men inte än för det orkar jag inte å pallar inte med mina trötta ögon.. måste handla födelsedagspresent också.. :)


puss

guitar hero world tour





HAHA jag och mike spelar för fulla muggar lite nu.. måste ta det lugnt ikväll med all info från skolan så kör jag hårt sen eller jo lite.. :P men jag kör lite på hard på gitarr nu iaf en låt :) klarade den en gång också när mike spelade trummor..
 nu ska jag testa igen:)

puss

första dagen

Idag har jag varit i skolan. det var första dagen på den nya kursen språk och matematik a. hoppas den blir rolig, men tror även att det kommer vara lite kämpigt.. men har kopierat lite idag så nu har man lite mer litteratur. jag hamnade i samma arbetslag som Frida och Åsa igen :) super och toppen bra :D kan inte bli bättre.. i morgon är jag ledig också, så då ska jag kanske börja läsa lite, det börjas på en gång.. redan seminarium på fredag och skrivinlämning på måndag och de är på tre olika litteraturer, så bara att köra igång och kämpa. ska även handla födelsedagspresent till min mamma som fyller år på lördag. :)


ha en trevlig kväll för det ska jag har, genom att ta det jätte lugnt och spela guitar hero.. :) även prison break ska jag hinna med att se :P puss

pluggbilder :P

haha fast det blir inte på mig inte :)


utan på min dator där jag håller på och skriver min hemtenta och lucky :)


mikes katt e så mysig som hela tiden ska vara gosig och hjälpa en att plugga :) synd att lucky inte var en häst så hon kunde vara min plugghäst, hahaha :D (skämtosidor). :P


Men nu är iaf min hemtenta in skickad och det känns jätte skönt.. slipper skriva något mer. Nu är det bara att vänta när man får tillbaka den, om den blir godkänd eller måste kompleteras..

i morgon börjar jag en ny kurs information hela dagen typ.. hoppas den här kursen blir skojig :)

ha det bra för nu ska jag hoppa in i duschen.
puss

benjamin buttom

igår kväll lite senare typ vid tio kollade jag, mike och sandra på filmen the curious case of benjamin button.den var riktigt bra och riktigt lång.. nästan tre timmar lång. den borde ni se, men den är rätt sorlig så ni vet.. de rann tårar på mig iaf.. :)

 
en av de bästa filmerna jag har sett på länge.

snart ska jag börja plugga lite.. ska försöka skicka in tentan idag, det visar sig om det går eller om det blir i morgon.

puss

det går segt..

nu ska jag snart sätta igång med pluggandet igen.. har pluggat lite idag.. inte skrivit så myckte men justerat lite och ja inte så mycket.. men ska plugga lite nu som sagt och då blir det nog lite ändringar mot de jag har skrivit och lite mer egna ord vad jag tycker..

har nyligen ätit en sallad som alltid är god :) kollade på bröllopsduellen samtidigt.. den var bra men tror den kan bli lite bättre om jag skulle se den vid ett senare tillfälle, men gud vad jag tänkte på massa bröllopsklänningar när vi kollade :)

ska försöka att se en till film sen och kanske spela lite guitar hero =).

pussiluss luss

lördag morgon

just nu är jag hemma hos mike. han ligger och sover lite fortfarande tror jag.. verkar iaf som det. =). igår kväll var vi en stund upp till jens där oskar också var. de spelade lite tv-spel så vi var där och spelade lite, (inte jag.) och sen kollade vi slutet på let´s dance och vilken som åkte ur.. jag tycker morgan e bäst och bagge :)


ska plugga lite idag.. har en del kvar och sen kolla igenom att jag verkligen har tagit med det man ska.. sen läsa igenom flera flera gånger så det låter bra.....

ha det bra puss

inte morgon pigg idag inte..

jag skulle lägga mig tidigt igår, jo visst vart det okey tidigt jag la mig i sängen typ vid elva.. men inte kunde man somna heller.. somnade vid ett om inte lite senare..

nu ska jag gå ner och äta lite frukost.. börjar bli pigg snart hoppas jag eller lite piggare iaf.. när klockan ringde låg jag kvar i sängen en stund för att ligga och dra mig lite, men det är nästan farligt somnar man ju bara om nästan..

En vecka kvar!

kväller

Nu är det färdig pluggat för idag.. fortsätter i morgon.. hoppas jag inte kör fast lika mycket i morgon, som jag idag. :(

funderar om jag ska kolla på tv ett tag nu eller vad jag ska göra.. lägger mig nog tidigt idag i alla fall.

Det är beräknat om fyra månader :) inte alls långt kvar tills dess, och då är det inte så långt kvar till sommaren heller och inte så långt kvar på skolan :P då har jag ju bara typ 2 hela år kvar att studera... tiden går fort ibland men även väldigt sakta..

ha de

Det går sämst..

... Är precis vad det går just nu för mig!

sugen...

något jag är sugen på nu är lite godis och choklad..


även jordgubbar, eller massa olika frukter.. typ som meloner i olika smaker, vindruvor, annanas, apelsiner, päron.. ja en hel del massa.. gillar andra frukter med men nu e jag sugen på just de :)

mmmm visste set det gott ut?

jag är typ jätte trött, vet inte hur jag ska göra i morgon. måste plugga iaf, sen får jag se hur det blir. kommer inte gå bra med pluggandet heller känns det som, vet inte hur jag ska göra riktigt.. orkar inte tänka på det heller.. tror jag bara gör fel eller kommer göra fel, :/ vill klara den här också utan att kompletera. inge rolig när man börjar med en helt ny kurs nästa vecka och sen få en kompletering på en kurs som man hade innan. inga sammanhang alls kopplade till varandra.. kommer ju ha matte först nu i åtta- nio veckor typ från och med måndag.. men jag hoppas bara på det bästa. nu e jag hungrig igen ska ta nått att äta, en apelsin kasnke :)

puss

onsdag

idag har jag varit i skolan, vet inte om jag fick reda på så mycket information till hemtentan, har glömt det nu iaf.. skrev ju ner men man vill ha de färskt i minnet så blir det lättare att skriva.. kommer inte kunna skriva nå mer idag heller tror jag, inte på så super bra humör just nu inte bra att skriva då för då blir det ändå inge bra.. sen kom jag hem för en halvtimme sen så har inte kunnat göra så mkt heller.. håller på att städa just nu.. ska städa klart så det blir klart iaf.. så kan man plugga i morgon..

puss

fyrhjuling


Det är jag som sitter på pappas fyrhjuling, pappa va inte så duktig på att ta kort, så de vart suddigt

  
från olika håll och kanter.  pappa kör den lite också.

  
lite fler bilder

Det var riktigt kul att köra, typ svårt eller trögt att styra den där makapären men jag skrattade hela tiden jag körde =).
jätte skön sittdyna är det också och en fin färg så klart, den är ju röd :)
 
nu sitter jag hemma hos mike kollar lite på 2 och en halv män =). får se om vi ser en film sen eller om det blir lite guitar hero :P

ha det bra puss

:(

är lite ledsen just nu.. fick reda på en sak :(

jag har inte gjort alls mycket idag, varit ute på en liten promenad och då såg jag en grävling som låg död i diket, tror den var död. stod och kolla på den länge ifall om den andades.. vart skit skraj när jag såg den ligga där bara.. såg ut som att den låg och sov. inget blod eller uppsvullnad så de va därför jag kollade så länge. jag har även kollat på våra bästa år lite.. sen försökt kolla på hemtentafrågorna... fattar noll typ.. :/ :( :S

det är bara 10 dagar kvar till chris brown. :)



god morgon

jag är trött, snoozade lite, men är rätt trött ändå nu när jag är uppe. jag ska troligen få köra lite fyrhjuling idag :D ska ta bilder på den så ska jag visa. :) förutom det så tänkte jag kanske gå ut en liten stund nu på en liten promenad så man blir pigg.. ska även se våra bästa år, måste se hur det gick med samis bröllop haha:P jag ska frsöka att plugga lite också.

  
Nisse ligger och sover i min säng :)

  
                              två av  mina kuddar

dröm..

har fått reda på att jag kommer komma i samma klass som åsa och frida i dne kursen som vi börjar i på måndag. =) det ska bli roligt att få gå med dom igen. har även läst artikeln som är vetenskaplig om mobbning.. i morgon när jag är ledig ska jag sova ut ta det lugnt åka till mike och vara med honom och kanske läsa lite. kanske kollar igenom hemtentan också om jag har några frågor som jag måste kolla med läraren. blir nog inte av att jag sätter igång med den. det känns för ett stort steg måste veta lite först hur den ska vara och så, därfr måste man ha lektion innan så man kan fråga läraren.. men det blir inte förens på onsdag..

hade en jätte konstig dröm inatt också. det handlade om två barnfamiljer och jag var mamma i den ena. vi bodde grannar och bodde i timmerhus.. sen av någon konstig anledning spionerade vi på varandra och bröt oss in i varandras hus för att kolla om de var mördagen eller få tips om någon mördare.. jätte konstig dröm helt enkelt.. vet inte alls hur den slutar.. lika bra de!

puss


måndag

Har nyligen kommit hem. Det första jag gjorde då efter att tagit av mig stövlarna och jackan var att gå till frysen och tog en glass.. jag har blivit en jätte gottegris nu igen den senste tiden. tror det är julen som förstörde allt.. :( får börja skärpa mig lite snart.

på bussen hem så satt jag brevid Frida :) hade jätte trevligt och pratade hela tiden om skolan..snart kanske vi får gå i samma klass igen :P vi kommer iaf gå samma kurs så föreläsningarna blir samtidigt om det inte blir samma klass.

kommer sakna min klass som jag går i nu väldigt mycket. sista dagen idag som det var helklass.. på osdag så är det bara halva klassen som jag träffar när jag har lektion redovisning av en vetenskaplig artikel. kommer sakna mitt arbetslag också. alla är roliga och snälla =). det som känns just nu att man kommer få gå i en helt ny klass igen är att man måste lära känna folk på nytt och börja om, nya arbetslag, massa nya lärare och sånt.. det känns som att de kommer bli mer strikt inom klassen till den här kursen man ska gå att det ska bli mer pluggande på något sätt, för min klass som jag går i nu är rätt soft inte så mkt pluggande på allvar ibland känns det som och det har varit lite sknt ibland.. att det finns så många avslappnande personer som kan lugna ner en som mig som är lite stressig och hispig av mig när det gäller skolarbeten och de.


 
hade på mig min tröja jag fick av min halvsyster i julklapp =)
texten stämmer verkligen bra in på mig :P fast ni ser den spegelvänt.. :P

ha det bra! ska läsa igenom min vetenskapliga artikel som vi har tills på onsdag, för i morgon är vi lediga =), får se om det blir av nu direkt efter jag har bytit om eller om några timmar, känner jag mig rätt så blir det inte på en gång iaf..:P
puss


:D:D:D

JAG FICK VG PÅ MIN MINIRAPPORT =).  Så länge som jag har väntat på den här rapporten. Jätte skönt att man vet att man klarade den och att jag fick så bra kritik =). På muntliga biten skrev han att jag var bäst i klassen, för jag hade mest ögonkontakt med alla när jag redovisade och pratade bra! Så det här mailet om rapporten är nog ett av de bästa mail man kan få, för jag var så jätte glad och visade mamma direkt efter. Hon tyckte jag var en duktig kicka! :).

Håller just nu på att försöka kolla på mina anteckningar som jag har på duggan i morgon. Gick inte så bra att läsa idag. Det blir liksom lite tråkigt efter bara 30 sidor. Vet inte alls hur det kommer att gå eller vilka frågor jag kommer få. Det återstår bara att se.

Ha en bra kväll! puss


:-/

Det går inte att plugga!!!
Harn en dugga i morgon och det känns som att jag inte kan någonting,
kan inte riktigt fokusera mig på att plugga till den heller.
Jag hoppas bara på det bästa i morgon.



lite allt möjligt.

igår pluggade jag lite men det gick skit, gick inte alls som jag ville.. sen klippte jag och mike klippte sig också igår.. det behövdes om man säger så..

vi spelade även lite guitar hero och såg en film som var väldigt konstig. de var lite psykiskt störda de där mördarna.. den hette surveillence

nyss kollade jag igenom lite från anteckningarna som jag har på provet i morgon, men ska kolla på yes man nu.. sen hem och plugga!

i fredags var både jag och mike barnvakt också. det gick bra och var kul :P vi somnade till och med i soffan sen senare.. vi var trötta..:P men då hade ju barnen sovit en stund så klart.. :)

puss

trevlig helg

om ca två timmar så är jag barnvakt. ska åka typ vid fem så idag så hinner jag inte göra så mycket mera hemma nu. har inte pluggat så mycket, bara lite.. men måste bli bättre på de där att sätta igång, när man ska plugga. ska försöka äta lite innan och packa ner lite saker, ska sova hos mike ikväll. men jag hinner plugga lite till som jag ska göra nu strax, typ 30 min kanske..

när jag kom ner från övervåningen tidigare idag när mamma kom hem frå stan, hade hon tagit hem massa resekataloger. vet inte om hon planerar att hon ska resa eller alla vi eller vad.. alltid kul med resor, men kan vara lite svårt ibland, speciellt när det är mycket i skolan och om det är flera veckor.. man missar rätt mycket då speciellt när det är indelat i olika delkurser. är man borta två veckor från skolan så missar man en halv delkurs och får ta igen den terminen efter samtidigt som man har en ny hel kurs.. därför kan det vara lite svårt att resa just vid skoldagar.. :-/ men jag älskar att resa!  =). 

hoppas ni får en trevlig helg alla ni!
puss 

freeeda

som ni kanske märker så strular min blogg lite. det blir inte riktigt som jag vill. den är jätte dum på att lägga upp ett nytt inlägg när man är klar.. :/


jag har nyligen ätit lite frukost och varit ute en liten snabbis med färdis. är lite trött vill sova mera, men det är väl ingen ide nu kan jag väl tro.. har även hunnit med att bädda rent i min säng så det kommer bli så mysigt att sova där sen.. :) mitt rosa täcke med döskallar på :)

jag är fortfarande lite hostig av mig och har ont i halsen även lite i huvudet.

 
den är blommarrangemanget gjorde jag förra fredagen på kvällen.
skulle ha lite fint på bordet när vi skulle ha gäster på lördag kväll =)



nu återstår väl lite pluggande för min del då.. :-/

puss


torsdag!

har inte gjort så jätte mycket sen jag kom hem från skolan. har hunnit med att städa hela huset, ätit lite, kollat lite på datorn, ja typ de.. vet inte vad man kan göra, har lite tråkigt just nu. i morgon ska jag läsa, kolla på tv och vara barnvakt på kvällen =). hoppas det går bra och blir roligt. då får man dansa lite med barnen och ut med tungan och säga EHH och ÖHH! heh:P speciellt om man ska säga likadant som minstingen :P kanske kollar en liten snutt på let´s dance också vem vet. tror inte det kommer vara lika kul igår som de tidiga åren.. de första säsongerna brukar vara bäst.. men vem vet.. kanske blir as bra om man fljer.. inte direkt någon kändis som man tycker ska bli skit skoj att följa heller kanske därför jag tror inte de kommer vara lika bra.. de va ju liksom kul att kolla på tex peppe äng när han dansade..:P

vart lite små glad för ett sms som jag fick idag också =). en fin komplemang! :P

ha det bra


puss

torsdag

har inte gjort så jätte mycket sen jag kom hem från skolan. har hunnit med att städa hela huset, ätit lite, kollat lite på datorn, ja typ de.. vet inte vad man kan göra, har lite tråkigt just nu. i morgon ska jag läsa, kolla på tv och vara barnvakt på kvällen =). hoppas det går bra och blir roligt. då får man dansa lite med barnen och ut med tungan och säga EHH och ÖHH! heh:P speciellt om man ska säga likadant som minstingen :P kanske kollar en liten snutt på let´s dance också vem vet. tror inte det kommer vara lika kul igår som de tidiga åren.. de första säsongerna brukar vara bäst.. men vem vet.. kanske blir as bra om man fljer.. inte direkt någon kändis som man tycker ska bli skit skoj att följa heller kanske därför jag tror inte de kommer vara lika bra.. de va ju liksom kul att kolla på tex peppe äng när han dansade..:P

vart lite små glad för ett sms som jag fick idag också =). en fin komplemang! :P

ha det bra
puss

kreta räknas så klart

igår så skrev jag ju att det var snart ett år sedan jag var utomlands, var lite mer tanke på att det snart är ett år sedan jag var i egypten.. va ju på kreta i sommras så de är ju inte ens 6 månader sen.. men skriv inte riktigt var inte så bra förklarat.. :P så tack hannah! :D

har varit i skolan idag med. hade tre timmars föreläsning, den var intressant den med, men för lång man vart lite trött.. och hungrig.. vi hade även drama. det var jätte kul.. i våran lilla situation i arbetslaget var jag och alex de största mobbarna och vi åkte skridskor, inte så lätt att åka skridskor i ett drama på en matta men i försökte glida runt där å vara dumma mot stackars mathias som skulle vara offret.. jag fick även sitta i en kungastol sen som vi i arbetslaget gjorde.. :P:) i morgon är jag ledig då ska jag läsa igenom de texter som vi har till duggan på måndag.

just nu håller jag på och städar lite, men tog en liten paus.. har bara golven där nere kvar som ska damsugas..
ska även försöka ta och äta lite. =)


puss

7:e januari 2009

åååh vad det ska klias och irriteras i min hals!!!!

har varit i skolan idag, var bara på föreläsningen som var om mobbning. väldigt intressant och bra föreläsning. sket i utvärderingen sen, men de va ju typ ingen annan heller som gick på den så.. jag skulle ändå inte ha orkat när jag inte är helt frisk.

just nu kollar jag på grammisgalan.

jag längtar väldigt mycket till värmen och för snart ett år sen så var jag på semester och de vill jag ha igen. sol och bad :) men det får vänta... :/

hätligt va? skulle inte sitta fel just nu och ligga där på playan och bara ta emot solen
och slänga sig i vattnet när det blir lite varmt =)

puss på er!

ont

jag har ont i min nacke nu när jag vaknade för typ 20 min sen.. sen ont i halsen.. och lite snorig fortfarande men inge feber iaf.. :) det första man har idag i skolan är en föreläsning, sen några utvärderingar en på en timme och en annan på två eller tre jag kommer inte palla att vara där hela tiden så säger jag bara..

känns inte ens som onsdag för det är det idag tror jag..:/ har inte ens koll längre typ vilket datum och vilken dag det är..:S men kommer nog snart in i det igen. har verkligen inte pluggat ett skit nu över ledigheten... varit jätte skönt men nu kommer all stress igång istället.. :/ vill inte till skolan, men det blir säkert bra när jag väl kommer dit. har man inga förväntningar så brukar det kunna bli tvärtom..:P

ja nu ska jag fortsätta att göra mig i ordning.

puss

dator

jag och mike har kommit hem från hälla, var och köpte en dator till min mamma och ett program som man kan ha till min dator med =) jag e jätte snorig :/ vill fortfarande inte till skolan i morgon.. :(

nyligen vaknat

febern har äntligen gått ner ännu mera. nu är jag mest tokfrkyld. typ lite hes och jätte snorig hostar lite.. men de hoppas jag också blir bra snart. :) lite tung i huvudet fortfarande men inte direkt feber och det är skönt.

i morgon är det skola och jag vill verlkligen inte.. har typ ångest nu känner jag.. hjälp mig.. nu när man ska tillbaka dit vill jag verkligen inte, men sen när man har varit där ett tag är det rätt okey och rolgt i alla fall.. men det är jobbigt att stå ut med allt och det ska jag gra i 2,5 år till :/

nej nu skulle jag vilja ha sommar så jag skulle kunna äta det här :)

jordgubbar med mjölk det är ju sååå gott =)

puss

finns det något sötare?

hundvalpar är så söta.. de är alla djurungar iaf de flesta.. =).

  
charlie och ferdinand så söta runda korvar.. :P


min söta färdis sover =)

  
charlie och färdis busar och leker


lilla ferdinand <3

kort :S

haha jag har kollat igenom lite kort som jag la ner på dvd-skivor förut. en del kort är urgammla, en del från hösten sommaren men lika kul att kolla för det.

 
haha jag och hannah, första kortet är från i sommras 2008, det andra som är svartvitt är från hösten 2007.

  
jag gillar fortfarande mina klänningar =)

  
första är från februari 2008, den andra december 2007 och den sista juni 2008.

  
jag och tette i koffsan 2008, vi fyra tjejer dricker innan utgång i uppsala 2008 oktober, jag och tette i juni 2008.

chocklad?

jag är lite sugen på varm choklad nu när man e lite krasslig


mmm det ska jag göra nu, har ledsnat lite på vindruvor nu..


ååh nu kommer en bra låt på ztv :p samma som jag har som ringsignal på mobilen departed med brandy

puss

vackert

  
blommor är så fint =). snart kommer tulpansäsongen, mamma brukar alltid få massor av tulpanbuketter när hon fyller år och det är om 19 dagar. orkideer är så fina också :) finns massor av fina blommor.

på tal om dagar så om 18 dagar ska jag och mike på Chris brown =).

grattis alla som heter hannah/hanna, ni har ju namnsdag idag. :)

puss

natti

kan knappt hålla mig vaken, har gjort mig i ordning infr natten och har till och med tagit en alvedon så jag ska somna lättare.. men vill bli lite mer trött först, man blir ju typ pigg när man borstar tänderna. så ska försöka kolla lite på tv en stund, somnade nyss framför tv:n när mamma och pappa satt här med..

god natt hoppas ingen av er blir sjuka i feber typ influensa.. det är inge kul..

puss

ligger sjuk med hög feber..

igår kväll vid åtta, så gick jag upp för att ta tempern. då hade jag 37,9. jag va öm i hela kroppen då och hade lite ont i huvudet så jag tog en alvedon. efter tre timmar, när jag fortfarande hade värktablett i mig som fortfarande varade så hade febern stigit. då hade jag helt pltsligt 38,4. i morse när jag vaknade vid kvart i tio och inte hade någon tablett i mig hade jag 39,4 graders feber. har haft feber hela dagen och ont överallt. sen fryser jag emellanåt och svettas.. hatar att vara sjuk..

har bara legat i soffan idag och sett filmer med mike och sovit.. första filmen var taken, den var jätte bra. den andra filmen var bra den med, nått med heartbreak kid den tredje filmen kolla jag inte ens på för då sov jag och var helt slut...

hoppas att jag inte har lika mkt feber i morgon och resten av dagarna, vill inte vara sjuk nu när man börjar i skolan, har en del obligatoriska saker som man måste vara på i veckan.. :/

puss

3:e januari och middag

nu ska jag till att fixa mig lite. mike hoppade just in i duschen. vi ska få lite gäster här hemma. hoppas maten mamma har gjort blir god.. :)

mike har bland annat fixat min dator idag. fast den e fortfarande konstig ibland.. men de ska väl inte vara något virus nu iaf.. vi tänkte åka till hälla en snabbis för att köpa en ny dator till min mamma, men de kanske blir av i morgon istället. :)

i morgon eller på måndag ska jag klippa mig också. fast bara topparna. hoppas att det blir av för det behvs klippas lite nu.

igår såg jag och mike båda narnia filmerna. de va bra faktiskt, trodde inte de skulle vara så som de var. hade haft andra förväntningar.

nej nu ska jag sminka mig lite och kolla om jag ska byta överdel eller inte.. :P

ha det bra
puss

haha


det där är på nyår och jag fick en huvudverkstablett av jens =)
det hjälpte för en stund, men lite huvudverk kom tillbaka efter någon timme sen..
:/ inte lika kul men..


haha jag tror jag fryser om mina fötter här, sitter ju där alla gick ut för att röka.
kollar på en del foton jag har tagit också verkar det som :P


här är det dans och lips som gäller :P

god morgon förresten, vaknade för ett tag sen. nu ska jag försöka väcka mike, så han kan greja min dator.. :D

puss

2 januari

om 7 månader fyller jag år :) då blir det två lika siffror :P 22 :D inget speciellt men man blir ju trots allt ett år äldre.

jag har precis ätit gott och tagit en dusch. nu ska jag se lite tv med mike, datorn hinner vi med i morgon som ska tömmas på allt..

ha det bra!
puss

<3

 
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

jag ska snart gå ut en liten stund tänkte jag, kollar just nu på våra bästa år.. :P
borde kanske kolla om man behöver plugga lite, men jag orkar verkligen inte de! vill inte börja i skolan igen, vill ha ledigt!
puss

sötnosar


Nisse och mike =) mina pojkar.

 
trötta eller vad??

första inlägget för i år!

gårdagens kväll såg ut så här:


jag och mike tidigt på kvällen :)

  
mike och micke (kvällens värd)  mike och putte     alex, gornic och danne

  
nu börjas det med lips.  jag och mange kör mot varandra bleeding love, jag vann den gången av tre med samma låt.

  
mera lips =)

  
mange och alex tokglada=)   soffligan ;)                     alban

  
jens superglad     skål gör gornic       längtar till tolvslaget?

  
jag och mike kör mot varandra med lite trams.. :) men mike vann :P

  
jens lika glad igen         här vet ja inte vad han ska göra riktigt

  
precis vid tolvslaget ute på terassen,          tror alla vart glada för ett nytt år!

  
sup och glädje :)

  
grabbarna med flarrorna i händerna

  
kramkalas               gornic och jerka    jag och jerka

  
raketerna =)

  


söta hunden lotti =)

Ja så här kan man väl säga att kvällen såg ut. Det var mat, lips, drickande, prat, raketer ja lite av varje. Jag hade själv ont i huvudet typ hela kvällen nästan, blev lite bättre för en stund när man fick en ipren men sen kom den tillbaka. Vart ingen utgång, kände mig inte taggad för det riktigt och sen ville inte så många andra heller och sen inte mitt huvud.. men det var en trevlig kväll. =)

puss

RSS 2.0