31/3

jag har nyligen varit på en lång promenad med färdis och mike.. va till finnshögen och kollade lite.. jätte skönt ute men lite blåsigt.. va skönt med frisk luft.. ska försöka plugga lite om en stund men borde laga lite mat innan.

min syster fyller år idag.., hon blir 24 år och i morgon så är det... FÖRSTA APRIL!!

måndag

haha emma de va sanna ord de mot mike :) klart du vinner om du är frisk ;D. hade kul i lördags då vi firade mike och sjäng singstar och lite guitar hero bland annat.. vart ju lite fotbollstittande med.. därefter vart det joar iaf.. väldigt liten kort stund man vart där nere, för tiden ställdes ju fram dååååligt!!!!! men hade kul den tiden iaf :) va en hel månad sen jag var ute på krogen så :P

idag har jag varit i skolan, ett seminarium och en föreläsning. helt okey båda två..:P men i morgon är jag ledig, fast ska försöka läsa lite då.. eller plugga in lite på olika sängar med tillbehör det behövs pluggas på det med...

ha de..!

hurra......

grattis älskling!! din dag idag :)

är fortfarande förkyld och har lite nont i huvudet nu, så ska ta en huvudverkstablett så det går att jobba lite bättre :)

puss

torsdag

just nu sitter jag och ska kolla på sveriges värsta bilförare.. bara tre kvar.. hah undrar vem som åker hem borde vara anitha om hon inte klaantar till sig för gurkan och röda kepsjocke e faktiskt inte sååå bra om man säger så.. men de är roliga att följa.. :)

har inte skrivit på länge eftersom jag har haft fullt upp med att sitta och skriva tentan.. skickade in den igår lite över nio.. jag hoppas verkligen verkligen att jag blir godkänd.. men tror inte jag blir det på alla områden. är nämligen 6 områden och måste bli godkänd på varje område för att klara hemtentan.. får man bara godkänd på fem delar så måste jag kompletera den sista delen på en vecka.. samtidigt man kanske har salstentan då..

idag har jag varit i skolan för information till nya kursen som är språk. en del att ta in plus mkt nya begrepp.. efter skolan åkte jag direkt till enköping för att spika sängar.. det var kul och det tar tid att lära sig allt.. känner lite press nu för att jag ska lära mig allt.. även johan tycker tiden verkar knapp.. men jag hoppas på det bästa.. kommer vara mycket i skolan samtidigt så jag får göra det bästa jag kan av båda delarna. mitt liv privatliv vet jag inte hur det kommer bli.. mest sova och plugga på skolan och skaer på jobbet.. så får se hur social jag kan vara.. kommer typ vara så i två till två och en halv månad.. ska till jobbet i morgon med.. ska fortsätta spika sängar och lära mig lite om datasystemet..

nej nu ska jag fortsätta att se. :) och i morgon fyller min älskling år :) hiihi..
puss

söndag

jag är så arg på min dator. varför ska den alltid strula tills då jag har några uppgifter som är viktiga att skriva och kunna skicka in??!!!!. den är helt paj, så blir tvungen att skriva på min mammas dator i morgon, tis och onsdag.. vill ju egentligen ha min bärbara, men får lov att ta mammas stationära. tur att hon köpte en ny i vintras så den inte är så seg, som den var innan.

idag har jag tvättat bilen så den är fin och ren. men det har blivit typ ripat på ett ställe, måste ha varit någon liten sten eller något som rispat upp lite på ett ställe när jag tvättade med svampen.. min bil är ju redan så mycket förstörd.. flera som har öppnat sina bildörrar på mina sidor.. dessutom så är det några stenskott och nu de här.. :/

ska kolla på wipeout om en timme, därefter sanningens ögonblick kanske för beck har jag troligen sett men vill se den med, men behöver lägga mig i tid.. ska upp typ kvart i åtta för att äta lite frulle och klä på mig innan jag ska börja med hemtentan som man får kvart över åtta. vill verkligen att den ska gå bra är sjuk nervös... :S
puss

lördag

just nu sitter jag å väntar....
annars idag har jag varit hos min mormor. har hjälpt henne med att frosta av frysen och städade av lite i badrummet. efter det så åt vil lite mat och lämnade tidningar och plastflaskor och liknande till sortering där de hör hemma. därefter tog vi några parti maja. jag förlorade mest.. :( men det gör inte så mycket. :).
har även träffat kadri en liten stund på stan över en fika. det var trevligt! har inte träffat henne sen i höstas..
jag har även hunnit med två lost avsnitt efter det. :)

i morgon ska jag hem, mike ska med mig, ska ta en sväng förbi en loppis också hehe:P efter det ska jag tvätta av min bil utvändigt och lite snabbt invändigt med. ska lämna in min bil på måndag. abs-bromsknappen lyser ju.. och jag måste lämna den då jag egentligen borde skriva min hemtenta som jag får på måndag och som ska vara inne på onsdag. har inte en susning vad det handlar om så det gäller att hitta i böckerna det som ska vara med sen.. jag är rent uta sagt skiiiit nervös för den tentan.. skönt att sitta hemma iaf. men känns som att man har glömt lite hur man ska lägga upp det och skriva eftersom man inte har skrivit en hemtenta på några veckor nu.. snart 10 veckor, så jag hoppas det går bra iaf.. bara jag klarar migså blir jag nöjd... snart dax att söka ny kurs inför hösten.. då åste man ha minst 22 poäng från den här kursen avklarad.. men har ju inte ens gjort 15 poäng ännu men snart så.. börjar även en ny kurs på torsdag, nu blir det svenska och lämnar matten, är jätte nervös för hela den delen. känns som att det kommer vara så mycket och massor av uppgifter. kommer vara så mycket med jobb och sånt med.. så jag kommer va stressad och panikslagen till 1000. 

hoppas alla får en bra kväll!
puss  

:P

just nu sitter jag och väntar på att sveriges värsta bilförare ska börja :). har varit i skolan idag för att kopiera lite litteratur tills nästa kurs, som är språkdelen.. ser verklgen inte emot den.. har å¨ngest nu igen som jag hade innan man började i skolan igen efter jullovet.. känns som att det ska bli så svårt, jobbigt, intensivt och massa att göra.. ska ju börja jobba också, så vet inte hur jag ska hinna med allt riktigt.. mkt hemma som ska göras med mot våren påsk å sånt..  hade även en lektion sen, där vi diskuterade mest.. va rätt kul å slappt på lektionen.. han är rätt rolig den där häeger.. :P

ge mig sommar nu!!!!!!!!!!!!!!!

bilder från kreta :) vill ha varma sommarkvällar och sommardagar nu tack :)

puss

let go


janets låt let go. den tycker jag är fin. ville lägga ut right round med flo rida men de vart
bara bajs utav de.. kom inte ens den låten när man sökte på den va massa annat skit då istället..
ville ju se videon, men men..

tops

 
jag håller på att sätta dit bomullen :)

 
första bilden så saknas bomullen, andra bilden är den klar i bildsalen..


färdig och klar på sin plats i skolan :)
det var det här vi gjorde igår. jag, frida och åsa. vi valde att förstora en tops. man skulle göra en skalauppgift hela dagen. vi tänkte annars en kam, tändsticka, dumle, sugrör eller liknande, men det varten tops.. tycker det var roligt för att se en sån stor tops.. lite coolt :P. vi förstorade den sju gånger. 7:1. nöjda vart vi med :) några andra gjorde grumma saker med och fina. naglack, läckerol, suddigum, sockerbit och sånt.. uppgiften var rolig iaf :)

HAHA

svar på kommentarer: Det skulle vara romme, men vart med s istället.. helt fel..:P och emma,, njea tror inte de va, speciellt inte den där vid första åket..:P va nog inte så snygga åk i huvudtaget av mig :) så de vill jag ha för mig själv.. det var bara lilla hannah som bjöd på lite underhåll då när du såg..  mike tror du vet vart du köpr din bräda hahha :D

åker skidor


 
yeeah ;)

 

  
skidåkning i somme...
det var skiiita kul att åka skidor.. :) ramlade inte alls mycket heller.. kanske 3 eller 4 gånger.. satte mig ner tre gånger med kanske.. gjorde inte illa mig heller direkt.. lite ont av pjäxorna bara.. iaf i tårna.. har ju inte åkt på 6 år.. de är skit länge sen, å det gick bra trots så många år..! kunde ha varit lite mer sol, lite mindre folk för det svämade typ över med människor där.. och sen kunde det ha varit lite mindre av den lösa snön... hade en trevlig och rolig dag iaf. :) oviktigt- viktigt.. oroligt- roligt.. ja bara vi fyra som fattar :) å vi fyra var jag, mike, hannah och evelina:P. på kvällen i lördags vart det melodifestivelen, skulle gå ut på joar, men vart allt för trötta och vi hamnade hemma hos hannah med en hyrfilm :) bra det med:)

idag i skolan har vi gjort en skala uppgift, ni ska få se bilder sen :P så bra :) hehe:P

puss

har ni sett?

har ni sett wipeout någon gång? så himla bra.. började i söndags det första programmet. man skrattar verkligen hela tiden.. såg reklamen just nu så va tvungen att skriva om de nu :) ska kolla lika klistrande framför tv:n på söndag igen.. kl 20:00 på kanal 5.

har just fått veta resultatet på let´s dance.. å vilken tur att morgan gick vidare.. han e ju sååå jädrans skön.. hoppas inerligt att han vinner.. sen spelar det ingen roll vem som kommer tvåa.. tycker alla de tre som är kvar nu är bra.. men hejar mest på morgan.. ibörjan var jag jätte fast för han har varit de hela tiden men hejade även då på laila.. för hon e grym hon med.. även magnus med den stora kroppen.. :P dags var det iaf för elisabeth att åka. gillar hennes partner, men de va rätt som åkte.. hade blivit så arg om någon av de andra tre hade åkt istället för henne..

undrar vem som vinner melodifestivalen i morgon...? det återstår att se.. :P

fredagen den 13:e mars

otursdag den här månaden med.. inte häntnått än så länge, vill inte att det ska hända nått heller. för min mor och far åker just nu hem från lanzarote.. sitter på planet och ska troligen landa om 1-2 timmar.. har redan gått en vecka för dem att vara borta.. skit fort, har inte alls känts som att det har gått en vecka..

har varit i skolan idag, tycker de var väldigt intressant och kul på första lektionen. andra var givande den med men inte lika mycket praktiskt.

ska kolla på let´s dance snart och packa lite för i morgon.. jag ska nämligen till romme då med mina käraste flickor och pojke.. :P hehe jag, mike, hannah och eve ska dit. :) det ska bli riktigt trevligt och skojigt tycker jag.. bara jag inte skadar mig.. har inte åkt skidor på 6 år. :/ så det visar sig hur det går. är lite små nervös. får inte bryta något för då skiter sig allt i skolan, hemtentan som kommer snart och bara få dagar att skriva sen allt obligatoriskt sedan, plus jobb..

så ligger det till!
puss

svar på salstentan..

jag fick VG på salstentan och VG på inlämningsuppgiften som var en valbar bok : så jätte glad och chokad trodde inte alls att det skulle gå så bra. fick 32,5 poäng av 36 på salstentan och 8 av 8 på den valbara :) så jag är mer än nöjd just nu :)

puss

kväller

idag fyller min halvsyster år :) och en har födds.. :P

har för ett tag sedan kommit hem från träningen. handlade lite efter, som bröd så man kan ha frukost i morgon :). är ju bara två dagar kvar tills mamma och pappa kommer hem. har gått så fort.. fast de kommer ju mer mot natten till lördagen. å på lördag ska jag åka skidor :D skiiit länge sedan.. hela 6 år sen nu tror jag.. ojoj.. vill inte skada mig bara.. inte så bra nu när de kommer bli en hemtenta snart och sen en helt ny kurs man måste gå på allt.. ska ju även börja jobba lite så, jag får inte bryta något..

jag får kanske reda på tentan i morgon, får vi se hur det har gått.. hoppas verkligen att jag klarat mig..
puss

morgon..

nu har den kommit.. :P :)färdis har legat i sängen och sovit inatt med oss.. han låg lite på golvet med, under mitt bord.. även nisse låg i sängen.. mysigt mysigt :)

vet inte hur jag ska göra, om jag ska ta min eller pappas bil ikväll in till träningen och för att handla lite bröd och frukt å sånt.. min bil är jag inte säker på om jag verkligen får stopp på den  och kommer slira mkt antar jag.. men pappas bil är en skåpbil med ingen backspegel bara sidospeglarna, inte så bra heller i de här vädret.. och dessutom är jag inte lika van med den bilen heller.. känner ju min bil bra, men vill inte hamna i något dike.. :/ :(

 
nisse och gissa gillar att ligga i fönstret då färdis var borta.. ligger i ett varsitt köksfönster..

ska snart ut med färdis, vet inte om jag ska fixa den där lektionsplaneringen före eller efter..??

måndag

ledig i morgon :) guuuud så skönt :) ska göra det sista på uppgiften då, den där lektionsplaneringen. ska även läsa igenom de jag ska säga på redovisningen på torsdag. annars ska jag bara ta det lugnt och ha en skön och härlig dag =).
kan den bara komma ut??!!

ska lägga mig nu snart, för jag är lite trött..  men mike e här nu iaf :) så det känns bra.. färdis kan få sova i sängen han med om han vill :P

puss

har varit nere i diket en sväng med bilen idag :/

haha ja så kan det gå... va nämligen så här. efter i fredags när jag va i västerås och skulle in till hannah började min abs bromslampan lysa.. har testat bromsa hårt efter de men de tar inte emot som det ska riktigt, eller som det brukar.. men det går ju så klart bromsa som tur är. i alla fall efter skolan så var det ju snöigt och massa snö och de snöade.. vet nog alla om här i uppland.. men när jag började närma mig hemmåt så tänkte jag vid en korsning att nu måste jag ju ta det lugnt här. (har slirat där förut vid liknande väder). jag körde väldigt sakta och svängde i tid, men tydligen så hjälpte inte det.. jag bromsade och bromsade den lilla hastigheten som jag hade, men gled ner i diket med nosen på bilen eller framhjulen.. var inte ett djupt tike, men den där orangapinnen som har reflex på sig körde jag över iaf och framhjulet var nere i en driva typ. tänkte först att man kan  baka upp, men de blir ju så halt och hjulet spinner ju bara då, så man nästan fastnar ännu mer. men som tur var så var det två bilar som stod stilla. de hjälpte mig att putta på lite medan jag bakade. så de va verkligen jätte snällt :) väldigt glad och tacksam över det.! annars hade jag kanske suttir kvar där ett tag om det inte hade gått själv med backandet utan någon puttning.

jag kom upp slutligen och åkte vidare.. längre in på den där dumma smala vägen så får jag möte så klart. stannar typ bilen för att inte åka ner igen, men vet ni vad,? jag gör det ändå.. eller inte lika mycket den här gången men fastnade nästan. va så att när bilen hade passerat så skulle jag köra frammåt och vred ratten lite utåt för jag skulle köra ut, men jag glider inåt mot diket. stannar till för att testa igen genom att tänka lite först om det fanns flera lösningar men provade iaf.. men gled mer å mer kännde jag.. så jag började baka lite.. det gick ju lite bättre så jag stannade efter en pytte liten bit för att börja köra framåt igen och glider då igen mot diket.. så jag bakar rätt mycket sen. det var vitt överallt och man såg inte riktigt hur det sågut bakom när man bakade, men kom upp iaf helt med bilen så jag kunde köra vidare. då klarade jag mig själv :) det var jätte halt ute men tror att om jag hade känt av abs bromsen så tror jag inte att de hade hänt lika mycket, som det nu gjorde.. har varit nära därförut på precis de ställena men alltid litat på abs bromsen och vet hur det ska bli, men så vart det inte. men jag är iaf glad för att det inte var ett djupare dike, eller att jag, någon annan eller min bil kom till skada.. tur att hastigheten inte alls var hög båda gångerna. annars hade det inte gått lika bra.. höll ju på att stanna sista gången så då stod man ju nästan still och inte hade någon fart.. första gången hade man ju lite mer fart men inte lika trångt. va ju även en korsning så då kör man ju inte så fort heller, speciellt inte i de här väglaget med massa snöööö.

vill verkligen att den här dumma snön ska bort nu!!!! och då menar jag nu!!! trodde våren var på väg, men icke sa nicke.. skit tråkigt! mike ringde också efter att han hade åkt samma väg, men han hade inte kört ner men de va halt där och han va tydligen nära han med..

har för övrigt när jag kommit hem lagat mat. vart bacon och stuvade makaroner. har aldrig ätit så goda stuvade makaroner.. lovar vart så jäkla gott och första gången med de receptet.. värsta nöjd och stolt över mig själv att det vart så bra :) ska göra det i morgon med bara för det :)

just nu kollar jag på 2 1/2 män.. så roligt :) har ju även färdis här uppe nu också. han har kommit hem :) vill att han ska sova i min säng inatt för mike ska inte sova här så det kommer bli ensamt alldeles själv här hemma. :(
puss

sov gott

har precis kollat på språlöst. det var jätte bra.. sorligt.. men kul att de hittade systern och släkten :)

ska lägga mig om en liten stund, ska ju upp tidigt imorgon med.. 05:40.. det är tidigt tycker jag!

så sov gott
puss

måndag

just nu kollar jag på våra bästa år. har varit på en liten promenad förut.. väldigt skönt med frisk lugt. ska förbereda maten snart också när det här är slut.

var tidigt i skolan idag. började kvart över åtta och slutade tio.. skönt men kändes lite onödigt att gå.. kollade på en film först och sen prata lite i grupper, så var inte så mkt mer med det.. börjar samma tid i morogn med en lååång håla.. från tio till ett är jag ledig men då ska vi göra grupparbete. slutar tre sen. inte så sent de heller men kommer inte hem förens vid halv fem.

8/3-2009


 

 

har nyligen kommit hem från lilla födelsedagsfirandet. handlade lite efter. så nu snart ska jag laga lite mat.  det ska bli kassler. :)

söndag

igår kväll så kom hannah och emma ut till mig och mike. vi kollade lite på melodifestivalen andra chansen och därefter tittade vi på björn gustavsson - ett luivsverk :) de va mycket skratt :) jätte trevligt att de kom :P

om tre timmar ska jag bort till min syster på lunch/fika.. hon fyller år på onsdag så ska fira henne idag lite.. får jag se min hund också kommer petra dit med honom. :) måste kolla också med eve om romme kanske.. om de ev blir nästa helg :)

nu ska jag gå ut och kolla en sak! :P
puss

skor och kläder


Mina fyra klackskor jag köpte igår i västerås. ska ha dem mest till fest antar jag :)


vill verkligen ha vår/sommar nu så man får börja använda
dessa och alla mina vårjackor, så man slipper ha vinterjackan..

            

            

          

  
ett par svarta leggings (som är när mönstrat, syns inte så tydligt), och mina nya vita jeans som det är hål i. mina andra vita jeans har en svart liten fläck på sig som inte går bort så vill ha ett par till. testade förut för några veckor sedan i jeansfärgade men det blev de vita. provade även de svart igår, men har redan så mycket svart

my life...

nu har jag städat hela huset och de är skönt att de är klart. har till och med diskat ur alla hund och kattkoppar med underlägg.. så nu e de fina och glänser..;P. har fått ont i ryggen nu efter damsugningen. hugger till i vissa lägen mitt i ryggen när jag alltid damsuger där nere.. gillar inte den damsugaren.. :/

jag älskar verkligen en låt. Den är: Kelly Clarksson med my life would suck without you. Jag får världens energikick typ adrenalinkick.. blir överglad och vill bara rocka loss. precis som några av pinks låtar. iaf två stycken. man blir hyper glad och bara vill dansa gärnet..:) så de är min allra favolåt just nu :) tror inte jag kommer tröttna på den låten heller för den delen. hon har sån jävla stark röst och de fattar man när man sjunger med och hennes höga toner och så intensivt i refrängen ojoj :P :)

http://www.youtube.com/watch?v=QBBYWIum5hU
kopier den länken och klistra in på internet för att kolla. funkar inte att göra ett youtube inlägg hit tydligen!!!!!!!

go morgon!

Har nyligen vaknat. eller för en halvtimme sedan. har kollat lite saker på datorn..
mike ligger fortfarande och sover. min dag idag är tänkt att städa för det blev inte av igår.. så det måste göras. sen tror jag det blir lite filmer och kolla på serier här hemma :D.

igår var vi hemma hos hannah på kvällen. riktigt trevligt var det :). vi spelade lite spel först hur fan visste du det. hannah och mike låg bäst till då. de var duktiga, medan jag och emma låg lite efter men inte mycket. :) efter det så började vi sjunga lite singstar, körde fem olika; disney, schlager, 90-tal, pop och leggends, tror jag att vi körde.. vann några låter men förlorade även några låtar. men kul var det. roligast med schlager för de kan man behöver inte titta på texten typ :P
disney var lite kul andra gången vi körde den.. efter förfesten så skjutsade jag ner brudarna ner till torget för de skulle ta ut pengar och gå på joar. jag och mike åkte hem.. hoppas att ni hade kul =).


tyckte den här bilden var lite rolig :)

västerås..

jag hade typ planerat mi dag så här:
städa på förmiddagen hela huset. ta promenad med ferdinand så han får leka och så, kanske se en film. hämta syrran och sen vara hos hannah på kvällen.

men det vart så här istället:
vaknade vid halv nio, gick ut en snabbis med färdis. in igen och får sms av syster som jag ska hämta hemma hos henne för att skjutsa henne till hennes bil som varit på lagning. så de gjorde jag efter en dusch och frukost. efter de åkte jag erica och mike till västerås. shoppade lite. jag handlade bland annat ett par jeans och leggings och fyra par klackskor :) kan visa i morgon :) därefter åkte vi hem. har lagat mat nu precis och ska byta om och spraya håret lite för att åka till hannah och sjunga singstar :) ska lämna färdis hos petra innan :P

så har min dag sett ut i stort sett.
mike hjälpte mig lite igår med bilderna på bloggen för att ändra utseendet. men inte riktigt som jag vill ännu men typ.. :) vill hitta nåfon fin stil på namnet bara.. sen kan man ju ändra lite vart eftersom då och då, för ombytes skull.

hörs i morgon
puss

goodis

har varit i skolan hela dagen idag. tycker det har gått riktigt bra när vi gjorde grupparbete :) sista lektionen vart inställd för läraren är sjuk, men det blir någon gång nästa vecka istället. ledig i morogn med för föreläsningen som skulle vara i morgon är med hon som är sjuk :P

har fortfarande inte ätit upp godiset som jag köpte på godisgallerian för två veckor sen.. lite konstigt för att vara mig.. köpte ju rätt mkt, 200 kr men då va halva de godiset mikes men han har ätit upp sitt :P men jag hinner väl äta antingen ikväll eller i morgon för jag har helg nu :)



mitt godis :) fast inte så här mycket kvar :P hihi

tisdag

jag är helt slut. ska snart sova. ska upp tidigt i morgon..
efter skolan kom hem ca fem till stan, åkte jag och mike till maxi för att handla lite mat å frukt. därefter åt jag yoghurt som allt annat idag, inte gått med så mkt annat.. vi har även kollat på australia. den var bra :)
nu ska jag lägga mig i sängen och se om jag somnar eller kollar på filmen som mike kollar på nu..

... ... .... .. ....... ...... ..... .... .. tre veckor!

puss

vad ska man hitta på?


bild från förra lärdagen, innan jag gick ut på joar.


så här såg mitt hur ut då, (en del av det)

just nu orkar jag inte göra någonting typ, vet inte vad jag ska hitta på.. orkar inte plugga eller göra något krävande.. :P har allmänt tråkigt just nu..

tandläkaren

idag har jag varit bland annat hod tandläkaren eller tandhyginisten eller vad hon nu är. allt gick bra. inga hål i tänderna alls, inte ens början till ett hål :) undrar hur länge man kan klara sig utan ett hål egentligen. tog lite bilder på tänderna för att se om den sista visdomstanden skulle komma upp. den dyker nog upp snart verkar det som. fick även lite råd hur jag ska göra med tandtråd, de bästa sättet för oss som är yngre tydligen. så ska försöka bli bättre på det. tycker det är så svart med tandtråd, men det kanske är för att man lätt ger upp för att det inte går så bra. men ska köpa någon annan sort sen. köpte present till min syster efter besöket hos tandläkaren. hon fyller om nio dagar.

fattar fortfarande inte att jag är så trött hela tiden. när jag va hemma hos mike och väntade på att åka till tandläkaren så sov jag typ nästan två timmar.. :S ändå sov jag hela natten. la mig efter beck och gick upp vid åtta.. borde inte den sömnen räcka?

det är jävligt kallt här hemma, fryser hela tiden, fast man har tjocka tröjer på sig. spelar ingen roll typ, fryser ändå..

trött trött trött

jag är väldigt seg och trött. vaknade vid elva i morse.. somnade nästan om sen vid tolv tiden typ. på erftermiddagen kollade jag ock mike på rallybrudar.. :P den va helt okey att se. efter filmen åkte vi hem till mig, har typ inte gjort någonting.. jag la mig i sängen efter att jag hade duschat, för jag frös så mkt och jag slumrar till. mamma ropar och frågar om jag kunde göra sallad till maten, jag svarar tillbaka ja.. men ligger ändå kvar och slummrar till igen, men de va nog bara max fem minuter då. inte bara jag som är trött idag tror jag, för just nu ligger mike och nisse i min säng och sover tror jag. ser väldigt skönt ut iaf :) nisse ligger på mikes rygg. jag börjar bli lite hungrig igen så funderar på om man ska ta lite glass med strössel och chocklad och kolasås.. ska ju se beck sen också :).

igår så var vi hemma hos krille på singstar, det var trevligt och mitt lag vann :) efter så skulle alla andra ut på joar, så de vart så för mig och mike med. va helt okey, men inte så rolig musik. va bara några låtar som va okey att dansa till. va väldigt trött och seg då med så, man har ju haft roligare..

i morgon ska jag till tandläkaren, vill inte det egentligen. men har skjutit up så många gånger nu sedan i höstas, för det har hela tiden kolliderat med skolans schema.. och så tar det så lång tid tills man får en ny tid.. men nu har jag tid i morgon. vill att det ska gå bra. har ju aldrig haft hål i mina tänder förut så vill fortfarande inte ha det.!

puss

RSS 2.0