helgen.

ja nu var det några dagar sen jag skrev här. har nämligen inte varit hemma och inte haft internet, så det är därför.

i torsdags kväll så var jag barnvakt åt alfons och rasmus, haha:) så kul när rasmus bara går runt och säger mamma hella tiden och ööh.. :P

i fredags var jag hos hannah på kvällen och åt middag, jätte gott var det.

i går så pluggade jag mest, och var med mike :)
idag har jag också pluggat och varit med mike:) såg en film igår kväll typ vid tolv inatt också. heartbreaker. men mike somnade och jag kolla själv, medan han halvsnarkade.. och pratade i sömnen. var jätte pigg efter också, men inte mike.


mike har gjort en godisgubbe.. :)

 
jag puntade mikes lilla gran lite, mike satte dit extra ljus sen alla färger..
 
lite suddiga bilder på när mike spelar guitar hero world tour.

Vart Fan Tar Tiden Vägen??!!

vet inte hur jag ska bära mig åt den här veckan, bara dyker upp saker hela tiden som JAG MÅSTE GÖRA! varför jag hela jävla tiden och göra allt på en gång?

fattar typ inte alls mycket av rapporten heller som ska in på tisdag, går inge bra att skriva. har försökt idag, började lite, men vet inte vad jag ska ta upp under en del rubriker. hade frågestund med läraren idag vårat arbetslag, men nu e de bara tomt i mitt huvud och jag vet inte alls längre.. får ta tag i det i morgon kan inte göra det nu iaf.

hoppas ingen annan är lika stressad som mig, för de mår man verkligen piss av.!!

ultuna..

inte alls varit hemma, har varit på ultuna sedan nu med eica och charlie. åkte precis efter mitt förra inlägg typ vid kvart över fem. tog febern på charlie å då hade han 40,5 grader. de ska ha lika mycket som oss människor, ca 37 grader. så jag har varit borta i över fem timmar. har inte hunnit plugga något alls. dröjde ut på tiden redan istan, trodde jag skulle vara hemma vid halv tre tre men så vart det inte. sen så de här.. när ska jag hinna plugga då?? ska ju fråga massa frågor i morgon de man har för att kunna börja skriva rapporten, men då måste jag ju ha försökt att börja eller läst något, men de har jag ju inte hunnit med nu..... BAJS!!!!

måste leta efter en sak på internet också till skolan, hoppas att det finns något...

puss

hemma

har kommit hem nyss, varit ute med hundarna..
innan så hjälpte jag mike lite i lägemheten och sen åt vi på vita elefanten.. jätte gott :)

ska ut med färdis ensam nu för han bara hoppar å så..
sen får vi se om jag ORKAR plugga och om jag kan börja, känns svårt...:/


idag hade min mormor och morfars bröllopsdag varit. 63 år tror jag. :)
puss

tisdag

nu sitter jag och borstar tänderna innan jag ska till bussen. hoppas inte den jag ska ta är inställd..
har sovit sista natten här i mikes lägenhet nu.. kommer sakna stället.

prison break var väldigt bra igår.

ses puss

bilder

Det är exakt två veckor sedan jag la upp en bild senast här på bloggen så tänkte lägga upp lite bilder.

     
ute bilder från idag, snödrivor. färdis leker med kopplet. charlie på soffan (lite äldre bild).

 
giutar hero world tour, jag som sitter och spelar trummor..:P

 
sen i lördags hemma hos hannah, med spelet hur fan visste du det?

 
nytt kakel i köket hemma, men inte klart ännu.

har städat hela vardagsymmet och mammas och pappas sovrum idag. tvättat fönsterna, dammat allt, damsugit golvena och moppat golvena. duschade även lite blommor. trodde jag skulle hinna med badrummet där nere men vart inte så. skulle egentligen ah skola lite idag, men var inställt pga sjukdom, så va hemma och städade...

inte pluggat så mycket ännu. börjar bli lite små nerövs och stressad inför mini-rapporten.

puss

helgen

igår kväll så var jag hemma hos hannah och spelade lite spel, hur fan visste du det?, jätte roligt spel och roliga frågor. en del frågor man inte ns kan tänka sig svaren på, en del roliga, en del helt konstiga..

resten av helgen har jag mest varit med mike, bott hos honom sen i onsdags :). annars har vi spelat lite eller rätt mycket guitar hero world tour. det är skit kul faktiskt, men jag får ont i mina fingrar när jag spelar gitarr, mina leder i fingrarna är inte till för det. typ som min mammas leder. sen får jag ont i ögonen med efter ett antal låtar.. men de e nog för att jag e lite på längre håll och konsentrerar mig så mycket. har ju även hjälpt han att packa massor och städat lite. även flyttat hem lite saker.

haha vet du hannah såg din pappa idag på återbruket, när vi va där idag och lasta av lite saker. skit kul att slänga trähyllor i en container:P

idag är det den här dagen också:) <3. sen ett löfte med, tror nog det ska gå bra för båda :)
nu e jag törstig! ska ta lite vatten eller nått... ska bli skönt att sova i en nybäddad säng sen :P
puss

lördag

har städat lite här hemma hos mike, eller plockat ihop lite saker som går för att packa ner. flyttar ju snart.

igår kväll så speade jag, mike, jerka och micke lite guitar hero world tour.. går lite bättre nu med gitarrspelandet.. :)
sen åkte vi bort en stund och åter igen när man kom hem till guitar hero.. :P
tror jag somnade kanske 4 eller nått inatt.

ikväll ska jag till uppsala och festa lite med hannah, elin, malin och hanna. hoppas vi får det trevligt och roligt :)

har inte junit pluggat något än, vet inte om jag hinner de idag heller..

så ser dagen ut.
imorgon gäller det mike!!!!!

puss

21/11

nu har jag kommit hem från skolan. på båda seminariumena tycker jag att jag pratade på rätt så bra, inför hela klassen också, brukar alltid vara nervös för det annars, men nu så gick det bra faktiskt, för en gångsskull. :)

ja igår kväll så spelade jag och mike gutar hero world tour, det är den nyaste.. med ett helt band. så de finns en gitarr, en mikrofon till den som ska sjunga och ett trumsätt.. jag satt och spelade trummor, va faktiskt upp på den hösta nivån och provade. det gick bra. kom igenom alla låtar utom två kasnke när jag satt på trummor.. när jag testade gitarr istället gick de ju inte alls bra.. haha publiken buade och vi fick börja om.. mina fingrar funkar inte för att spela gitarr. så är det bara. men kul var det iaf. allra roligast med trummor.. :) bra att någon har lärt en lite, tack rickard. :)

jag är typ hungrig och vill ha mat... men vet inte vad vi ska äta ikväll..

hade min farfar levt idag så hade han fyllt år, sen så är dett ett år sen idag, som en dog, en helt otrolig och underbar person.

nu ska jag ringa mamma. 
puss 

fre morgon.

just nu äter jag lite mackor..:P ska snart till bussen. har två seminarium idag, får hoppas på det bästa. har inte pluggat till något seminarium på två dagar nu... känner mig lugn ändå..:) ska berätta sen när jag kommer hem vad jag gjorde igår kväll..:P:)

mitt örhänge e borta ligger i sängen någonstans, va så att jag vaknade i natt någon gång och tog bort hår från örhänget som hade tyyp trasslat in sig, men då lossnar örhänget och pluppen bakom fick jag inte tag på så jag ligger och håller i mitt örhänge i sömnen sen la de inte på bordet för jag orkade inte utan jag e så smart att jag  håller i det. sen när jag går upp hade jag glömt det där och hör ett litet plott, då var det ploppen som satt i mitt hår och ramla ner på golvet, så nu vet jag avr den finns, men inte örhänget, men ska väl ligga i sängen någonstans.. får leta sen..:)

så måste dra
puss

6 timmar....

min rygg värker väldigt väldigt mycket.

har städat typ i 6 timmar idag nu sammanlagt. hela övervåningen är klar. har tvättat alla fönster, utsidan, mellan och innsidan. har torkat med våt trasa överallt, jag har dammsugit och moppat golveena. har även spolat ner hela badrummet här uppe typ. väldigt vått vart dt iaf... tvättat väggar golv, ja allt där inne, så inte så konstigt om jag har ont i min rygg, efter den här dagen. funderar på om jag ska sätta upp mina "höst" gardiner, men tror jag gör de när man ändå ska fixa med julstjärna och adventljusstake, för måste ändå ta bort gardinerna då för att fixa med kontakten och sladdarna, så lika bra att inte göra de nu, vila mig lite. har bäddat rent i min säng också, så när jag kommer hem sen och sover så blir det skönt och mysigt. nisse la sig direkt typ i min säng efter jag hade bäddat rent.. jag har även skakat täcket, överkast och massa kuddar. =) tycker jag har varit jätte duktig idag =)

nu ska jag packa ner lite saker, har börjat men ska fortsätta, sen ska jag ta en lång dusch.

just ja är det någon som har lyckats knäcka sin rygg på ett "skönt" sätt när man dammsuger någon gång? får jämt ont i min rygg när jag dammsuger. brukar alltid knäcka min rygg själv genom att vrida överkroppen och de är ett "skönt" sätt, men när jag damsög under min säng så knäcktes det till i ryggen och de va skit skönt.. hade fortfarande ont men inte lika stel iaf.

ska in till stan typ till halv fem, ska byta en sak åt mamma först, köpa något litet till isac, sne hem till han för han e hema idag nu. han ska tillbaka till sjukhuset i morgon. får se hur blå han är nu, om han ser ut som ensmurf. ska intervjua evelina och hans mamma ( min syster) då när jag är där också. har inte läst något alls tills i morgon nu.. är lite nervös har seminarium har ju papper utskrivet men vet inte om jag kan prata så mycket om texterna.. :/ slutar iaf tidigt i morgon 11:00 =) tror inte man behöver gå på dne där workshoppen sen.. eller var det nu var.

ha det bäst! puss

:(

kan inte någon ta mig härifrån..?! vill verkligen inte va här längre.. mår skit och allt är bara dåligt och helvete typ.!

bokat biljetter

nu har jag nyligen bokat biljetter till chris brown i januari :) fy vad jag längtar dit nu, värsta glad e jag också. :D han vill jag verkligen se, skulle även vara grymt coolt att se pink på en föreställning, tror hon skulle vara skit bra på scenen.

ska snart börja plugga. inte lika kul.
idag då när man stodoch vänta på bussen så står jag i busskuren och en bil åker förbi och stänker ner mig, vart jätte blöt och mina lår var jätte böta med vatten. vart skit kallt också. typ brändes och stack till för att de vart så kallt. :/ dumma dumma bil.!

i morgon är det massor att göra hemma.!!

seminariumet idag var väldigt soft som tur va, tror inte nästa är lika soft.. :/

ha det bra! puss

woooohohohohoh

"shiiitponfritt" JAG SKA BLI MOSTER IGEN :)
jag visste det, fan så jäklar rätt jag har. anade de sen igår, sen så är det så. min syster ska ha barn. är ganska överraskad men ändå inte.. shit vad ovant de kommer bli en liten bebis i hennes mage. ska bli någon gång i maj månad. wiiihihii :D är bara jag kvar sen som ska ha barn någon gång.....

puss

inte världens bästa dag.

idag så hade jag i skolan en lektion, eller ett seminarium. nu är det bara fyra seminarium kvar den här veckan. ett i morgon och då börjar jag kvart över tre till fem.
sen jag kom hem har jag fixat lite på mitt rum. har ont i ryggen nu också.

när jag var ute med färdis på en liten kort promenad så hade jag honom lös, tror ni inte en hare dyker upp och springer allt vad den kan och färdis efter. jag skriker och skriker på han, men han stannar inte utan in i skogen långt bort efter haren. hade inte en chans att springa efter snabbt om jag ens hade gjort det.. men han kom ut rätt nsabbt tappade nog bort haren i ogen som tur va.. presiv efter de så halkar jag och ramlar så jag ligger ner på backen, typ 3 cm från att slå i bakhuvudet.. låg där å kravlade typ gjorde typ ont å sen en hund över sig som tror att man ska busa då, bara för man ligger i underläge på marken..:S

sen så spydde nyss min katt i mitt rum på golvet.. bläääääää mamma fick ta reda på det.. för de klarade jag inte just då... : /

sen är det inte så super bra med isac heller, han e tillbaka på sjukhuset och inlagd... han varken äter eller sover och han är helt blålila i huden typ.. nu ska de ta massa prover på honom, så får vi se hur de går.

så himla mycketatt göra nu, både hemma och i skolan. vet inte hur jag ska stå ut typ längre.. är typ halvnere pga det.!

nått positivt är att jag har nyss målat mina naglar.. :) men ska plugga efter maten så de är inte så positivt längre..

söndag

jag är så trött och orkar verkligen inte alls mycket nu. ska kolla på film med mike, sen ska jag åka hem. hoppas att det inte snöar då eller är halt för har bara sommardäck på min bil fortfarande..:/

puss

igår- panikens morgon..

ja, igår så hände en liten sak på morgonen. jag vaknar eller ställer klockan för att gå upp och böa plugga i tid, när vi nu har så mycket att göra i veckan. jag går alltså upp klockan 08:00. går och sätter på min dator, går till badrummet för att tvätt av mig och sånt. när jag kommer tillbaka till datorn, så var det något FEL på den. Kom inte in på något sätt, jag försökte flera flera flera olika sätt och många gånger. denn hade vekligen kolappsat. inte ens ett år och jag vart skit irriterad och frustrerad. hade ju dokument som jag hade börjat skriva till alla seminium som vi ska ha i veckan. två av fem var halvgjorda och en var nästan klar. va ju inte bara de som jag tänkte på om allt hade försvunnit utan litteraturen som vi skulle läsa till veckan också.. så min morgon var bara blää och helvete. ville verkligen inte börja om med att läsa om de jag hade skrivit för att skriva det igen, så mycket litteratur och sidor som vi har så vill man verkligen inte de! jag tog mitt pick och pack och drog in till stan, så mike kunde föröksa fixa det, om de skulle funka.

jag var berädd på att åka snabbt iväg för att köpa en ny dator. för mammas går inte att skriva på så seg som den är, hon behöver verkligen köpa en ny! det gick inte så jätte bra i början när mike försökte fixa, samma rutor och skit som kom fram för mig. han försökte lite olika alternativ, men till slut så fik han igång den, men då var ju inte allt kvar utan då fick man ställa in datorn, som när man köpte den. inget fanns kvar, men jag hade ju en dator iaf. mike försökte leta reda på mina gamla mappar för de skulle finnas där någonstans enligt honom. efter ett tag så hittade han mina gamla saker så det var jätte bra och jag vart glad och lättad. så jag behövde inte skriva om det jag hade gjort, så de var väldigt tur, men dagen gick åt ändå, så vart inte så mycket pluggande som jag hade räknat med. men lite gjort iaf. ska försöka läsa ca 200-250 sidor på datorn nu, en litteratur som man kunde hämta som pdf-fil. det blir jobbigt, för de är så många sidor.. hoppas de blir intressant bara. det är om genus.

en del programförsvann på min dator, ex msn å några till. men bara glad att jag kommer åt mina skolgrejer nu. bilderna är kvar också :)

kollade på två filmer igår till skolan; Billy Elliot och Sandor/Ida. man hade de två och välja på och Ett öga rött, jag valde både Billy och sandor/ida, skulle bara ha en men ifall att vet inte vilken man kan prata bäst om.

ha de bra
puss!

torsdag

idag har jag varit en liten stund i skolan. efter de åkte jag hem, ringde samtal om två saker som jag var tvungen att fixa. ena saken var om jobb ett dataprogram, blev lite drygt där ett tag, fick ju fel användarnamn och lösen till inloggningen.. men nu är det fixat iaf.
jag har även hunnit städa sen jag kom hem. sen lite mer på kvällen så gjorde jag, erica, charlie och frdis en liten sak, men de e hemligt..! lite små kul.
tycker så synd om charlie.. ska till djursjukhuset i morgon igen...
isac ligger fortfarande inne, läkarna sa innan operationen att de skulle kunna åka hem dagen efter i stort sett alltså igår, men de kommer inte få komme hem förens nästa vecka. :S tycker så synd om isac med, bara 6 år och fått gjort en sån operation. han måste vara kvar för att de kan hända annars att han får blodproppar eller hjärtinfarkt om kroppen säger ifrån, men vi får hoppas på det bästa och att han får komma hem snart.

ska lägga mig nu, har så ont i min rygg. i morgon ska jag typ plugga hela dagen nästan... ska inte bli så kul, men man måste...

sov gott puss

kväll

idag har jag varit i skolan, haft två föreläsningar. i den sista fick vi se lite inslag från filmen hip hip hora.. gud vad alla började skratta vid ett tillfälle heh.. inte så kul i verkligheten kanske men på filmen så var det lite kul. när jag kom hem till mike, så försökte jag plugga lite, hann börja lite och så åt jag godis.. :) men sen vart det dax för träning med barnen. de gick helt okey, kom ihåg att fråga två personer också om man fick intervjua dem.. :):P så de var bra gjort av mig. när jag kom hem till mike sen igen för att hämta min dator och väska, så gick jag in och ut kommer en hund!. har aldrig sett en hund i den lägenheten eller just den hunden, men sååååå himla söt och gosig hund.. jätte cool också. kunde spela död..:) en jätte fin svart labrador var det. när jag väl kom hem sen, (hem till mig), så såg jag att kaklet i köket var borta och bänkskivorna. vi ska nämligen byta ut kakel, bänkskivor och så ska vi fixa panel och tapetsera om. kommer även bli lite nya möbler. varför det blir så stor förändring i köket är för att våran lilla färdis har förstört en hel del. speciellt möbler och väggarna. rivit och gnagat och sånt så då e de lika bra att byta så mkt som möjligt på en och samma gång. hoppas att det blir fint. vill att dne där blomman som tydligen satt på borden ska vara med på väggarna för de gör de lite färg, men tror de blir för mkt med både bord och panel, men det visar sig.

ska borsta tänderna lite nu och lägga mig snart. ska upp kl 7:00. börjar kvart över tio, men ska åka hemifrån typ lite efter halv nio och då ska jag ha varit ute med färdis en stund och så ska jag duscha i morgon bitti också, då tar det lite längre tid. :P

ha det gött inatt.
puss

onsdag

jag är såå  jäka panikstressad  i skolan, fattar inte hur mkt det är vi ska göra och fattar inte varför. skit jobbigt är det iaf, för jag kan inte sova om nätterna ordentligt, som idag, vaknade as tidigt och kunde inte somna om sen.. :/ bara pga man tänker på skolan och alla saker som ska göras.. skolan får en att må dåligt typ ju.. :(:/:S så helgen blir eller måste bli en plugghelg, har inte direkt tid för så mkt annat känns det som just nu.

ska snart gå till bussen, har just ätit klart och ska borsta tänderna nu bara..:) har två föreläsningar och jag hoppas att de är lite intressanta..

puss

operation.

Det är just nu isac opereras tror jag, de skulle vara runt 11:00 iaf. Hoppas att det går bra och att han blir helt återställd.

jag själv ska snart iväg till skolan, håller på att göra mig i ordning. börjar kvart över ett idag och slutar tre. bara en föreläsning idag, men i morgon är det två.

ska fortsätta nu, så jag hinner äta lite innan också. :)

puss

muuums


längtar till sommaren när
man kan få äta svenska
jordgubbar igen:)

 
jag som är ett godismonster,
vill ju jämt ha sånt här,
men de är ju gott.
tror alla tycker godis är gott :)

nu ska jag snart till bibblan, väntar bara på mike, för han ska följa med mig, sen ska vi äta hemma hos hans föräldrar :).
prison break ikväll också :)

puss

måndag morgon.

god morgon! har precis vaknat, funderar på om jag ska till bibblan snart och kolla efter böcker eller om jag gör det senare idag..

igår så kollade jag mike och marcus på två filmer, först step brothers och sen hemma bäst. step brothers var väldigt rolig och knasig, hemma bäst var bra den med. :)

vill inte plugga idag, vill bara vara och ha de skönt men de får man ju knappt tid med längre..
vill åka och shoppa, måste ju böja med julklapparna snart också ju. är ju en del man ska köpa till..  tror det är 18 st.. inte så bra att vara ute i sista minuten då precis..:/

puss

...

just nu sitter min syster son med sin föräldrar på ett tåg ner till göteborg.. i morgon kommer de vara undersökning och på tisdag ska isac få opereras... :/ kommer vara orolig som tusan, går nått fel så, lär han ju typ inte överleva :(

skit tråkigt väder ute, bara grått ute nu jämt förtiden...

fars dag!

grattis alla pappor på  fars dag. jag har precis varit ute och hissat flaggan. sitter och läser lite just nu, men inte så överdrivet intressant är de inte..

väntar på att pappa ska byta mina däck på bilen.. sen ska jag åka in till stan för att hämta mormor, så ska hon fika hos oss.  mamma håller på att baka lite nu sockerkaka, så jag ska smaka på smeten snart.. :) så gott :P

puss

lördag


monster truck

pappa, tobbe och isac va i globen idag och såg coola truckar..

inte gjort något alls idag typ.. inge nytta...

freedag.

jag är sååååå trött som man bara kan bli. somnade typ på bussen också, eller vilade iaf.. brukar inte alls göra det, för jag e så rädd att jag missar att man ska gå av och sover då istället. brukar kunna slappna av mer om någon e med tex frida.. men nu va jag ensam å somnar.. då e jag trött kan jag tala om.. tror jag har sovit på en buss max två gånger i hela mitt liv, när jag har åkt från skolan.

nu har vi i mitt arbetslag bestämt tema och de blir hälsa. de som jag ville ha mest. :) men alla ska inrikta sig på något speciellt sen som man ska skriva om i sin rapport. känns som att de kommer bli lite udda och svårt.. iaf nu när man int vet hur vi ska göra. kanske blir lättare när vi kommer igång lite, får se.

ska ut å parta lite ikväll, hoppas det blir roligt så jag inte står och gäspar i något hörn och somnar.. ska bli skönt med lite helg och ha en helg som inte är planerad som de senaste veckorna har varit.

puss

so what...

vet inte vad det är med mig idag riktigt eller nu ikvällsen man kom hem från skolan, helt slö, oengagerad, trött, nere och halvdeppig.. är så mycket nu med skolan också som kommer börja snart med all stress och all litteratur och allt man inte vet hur man ska göra eller skriva eller läsa... :/ varför måste man plugga för??!!!!! emn kan inte göra mer än mitt bästa just nu.. måste försöka komma på någon bra ide...

på söndag åker isac, veronica och tobbe ner till göteborg för att bli inlagda.. typ nervös bara jag.. :/ förstå bara hur isac känner sig just nu, skulle vara skit rädd fast han e liten..

nej nu ska jag ta och damsuga lite... inge kul... men kanske man kommer på andra tankar..

puss

5/11



hittade en egobild som hannah tog hemma hos mathilda i maj... snart ett halvår sedan..

har inte gjort något sen jag kom hem typ, pratade lite i telefon och åt lite godis.. ska upp tidigt i morgon..

ska väl böra göra mig i ordning för sovdags.. :)

puss

boriiing

bläääää, så tråkigt.

inte alls på lika bra humör nu efter ett telefonsamtal.. mer stress och mer panik!

ska hoppa in i duschen så man kan koppla av för en liten stund i en varm dusch..

tisdag

ska snart gå och handla så jag och mike kan laga lite mat.. e väldigt hungrig nu. kommit hem från skolan och hade inte världens bästa föreläsning iaf, en del tyckte den var skit bra, men vart så lång utan paus och jag tycker inte det var så jätte intressant. inte mitt ämne helt enkelt... men är ledig i morgon, då ska jag kolla igenom lite litteratur tror jag nog..

har även hunnit hälsa på min mormor idag, varit på apoteket och hälsat på kadri och pratade lite med henne :) det var ett tag sen.

nej nu ska jag slita å dra lite i mike så han kan sluta spela lite för en kort stund.. :P får se om det går.. ;)

puss

måndag

nu är mitt PM inne, skickade in det för drygt två timmar sedan. va klar sedan igår men vart lite kabalik idag, så fick vänta med att skicka in.. huvudsaken att en mår bra nu.

har även tvättat min bil idag.. :) fast så jävla mycket repor på den redan dumma dumma bilar som slår upp dörrar och bara skiter i det och inte bryr sig. måste fixa färg till de nu sen små bucklor.. :/ bläää

har även varit på dagis där jag jobbade.. ååå mina gulleungar så rara och mysiga.. haha världens skönaste barn..

sen var jag nyligen hos frida och lämnade lite böcker och fick låna en bok. trevligt att prata lite.. :)

nu ska jag äta lite och diska..

hoppas alla har haft en bra dag!
puss

söndag

har precis ätit och är proppmätt. det vart lax. väldigt gott:) skulle lägga upp en video från igår men de gick inge bra.:/

försöker skriva diskussionen men går inte åt det bästa hållet. vill skriva de jag tycker men får inte ut det i ord typ.. kan inte uttrycka mig hur jag tycker... och då är det inge kul..

i morgon är man ledig. börjar en ny kurs på tisdag kvart över två till klockan fem..:P sen är man ledig på onsdag och då kasnk man ska passa på att läsa lite.. ska nog försöka hjälpa mike med att packa också..!!!!! så de blir gjort..
fast i morgon när jga har skickat in ska jag troligen hälsa på dagis och tvätta min bil:) saknar ungarna såååå otroligt mycket..


vilken fin va?

så ligger det till. ska väl plugga lite till snart.. hmm skojigt..:/

puss

lärdagskväll

det gick jätte bra att vara barnvakt åt rasmus. :) han var så lättsam så och inga protester alls. :) fick även besök av rickard och charlie. tycker så synd om charlie. ny opererad.. :(
när jag la rasmus för natten, så kollade jag å rickard på the rock och hitta nemo.  sov kvar där sen, för orkade inte köra hem när de kom hem sen kvart över ett. somnade ju till en stund under hitta nemo, så jag var väldigt trött. men sov i en skön säng iaf, :P sov i alfons säng och skit sköna kuddar hade han.. :) riktigt mysig hade jag.. :)

 
rasmus äter gröt till natten, charlie och rickard på besök. :)

puss


lördag

pluggade i stort sett hela dagen igår.. skriver och skriver pm.. eller försöker iaf.. inte alltid det går bra varje minut direkt.
kom in till mike igår kväll också, så vil kollade på filmen den magiska leksaksaffären.. med svenskt tal.....
och nu har jag vaknat, ska försöka börja plugga lite snart, men är så omotiverad. det är inge kul och det kommer inte bli något bra arbete av det här. måste begräna sig så mycket med ord, jag kommer skriva för mycket.. :/

det är alla helgona idag.. och halloween.
jag har ju turen att jag ska vara barnvakt ikväll dårå.. till rasmus som är ett år. när han har somnat kommer jag sitta helt själv ju i deras hus kul.. men de blir roligt det med att vara med han. hade inte en tanke på att det var halloween den helgen jag skulle vara barnvakt åt honom när man sa ja till det i september..  men men lika bra att inte festa nått i helgen, för inte så bra att bli seg eller bakis när man ska skriva ett pm som ska in på måndag...

 

vill inte att det ska vara så kallt ute, blåser jätte mycket och bara man går ut till bilen så blir ju händerna iskalla..  tycker det ska bli ändring på det..!

nu ska jag gå och kramas med mike han har vaknat nu. :)
puss

RSS 2.0