sista april

Idag har jag haft en städdag! Har även hunnit hem till mamma och pappa och var där en stund under dagen. Var med Astrid en stund då också, vi åt glass och skrattade :D
Handlade på vägen hem det som jag glömde igår kväll när jag handlade. Nu är jag hemma och väntar på att Mike ska ringa så jag kan hämta honom från jobbet. Jag börjar bli hungrig!

I morgon blir det jobb på dagen och på kvällen blir det grillning :D På söndag blir det nog en slappsöndag och kanske fixar söndag. För nästa vecka så fortsätter pluggandet med examensarbetet!

Trevlig valborg!

torsdag

Idag har jag och Frida pluggat lite :) Nu på eftermiddagen när vi pluggade så ringde Astrid och pratade med mig, sen fick jag prata med Erica, så ikväll ska jag ner med dem två på stan i butiker :) får se om man hittar nått. Kanske något fint till examen :P

nu ringer nu så måste dra!
puss


påskägg

Har varit en väldigt fin påsk med mycket fint väder. Väldigt varm för att vara Aprilmånad men jag klagar inte.


De påskägg som vi fick :) och Höna.

I lördags jobbade jag och på kvällen var vi ut till mina föräldrar på middag. Började snacka om thailandresa, får se hur det blir med det. Vill jättegärna men beror lite på om man har fast jobb och om man bara kan dra då å så... Men jag vill verkligen dit till värmen :)
I söndags var jag ledig så åkte ut till mamma då för att fixa deklarationen, men de gick ju inge bra för internet där sket sig  hela tiden, plus att mammas hemtelefon inte funkade att ringa till inte till grannen heller så var nog någe fel på systemet runtomkring troligen, så min bankdosa blev kvar hemma hos mamma så skulle hon fixa det när det hade löst sig. Hoppas mina pengar finns kvar bara haha ;P

Igår så pluggade jag med Frida, har vi även gjort idag. I morgon ska vi till uppsala för att undersöka en klass :P

Puss


påsk

Hade Astrid sovandes över här i natt. Gick väldigt bra. Hon har aldrig varit så still som denna natt. Annars brukar hon ha förmåga att både knuffa ut mig och Mike ur sängen så man bara får ligga på kanten. Men nu fick vi alla bra plats :) Hon var även med en stund då jag och Frida skrev lite i vårt arbete :) Men nu har vi tagit påsk för att återgå till skolarbetet på måndag :P
 
Påskbuketten jag fick av syster och Astrid igår :)

I morgon blir det först till att jobba för min del, sen hem och byta om. Därefter ta med Mike och Mormor ut till mamma och pappa för påskmiddag med alla syskon med familjer :)

Glad påsk på er!

Pyssel

Igår var jag på pysselkväll. Började kl 18. Fick mat och fika och hålla på med pyssel. Kom hem kvart i elva på kvällen, så det var jätte kul och trevligt. Har ju typ gjort lite scrapbooking förut men kanske kan komma igång igen :) Det var min syster som bjöd mig på detta :) så här blev resultaten av de kort jag gjorde.



Den till vänster gjorde jag allra först, sen den till höger.
Blev nog mest nöjd med dessa två och speciellt den till höger :)


De två sista korten jag gjorde.


Gjorde som en slags ge bortgrej som man kan fylla med saker i.

 
Lite mer närbild. Blev rätt nöjda med dessa faktiskt, fick till och med beröm :)

 
Papper av olika slag och pappersficka inhandlade jag :)


Köpte lite band, rosetter, pärlor, stämplar och bläck till stämpeln.


Den till vänster vann jag på ena lotten jag köpte
och den med muffins fick jag, de är stämplar
i olika muffins/tårtformat :P

Å ikväll är jag barnvakt åt lilla Astrid. Hon kom hit som en påskkärring med röda kinder och svarta fräknar :) skitsöt :) Just nu sover hon, ska nog lägga mig om en stund jag med. Ska väl bara se BB först :)

18:e April

Det har gått över två veckor sedan jag skrev sist. Har inte haft lust att skriva den senaste veckan. Den har varit en vecka, sorlig som jag inte vill blogga om.

Examensarbetet är igång nu iaf, har börjat skriva lite och undersökt några klasser. Hoppas man hinner klart bara.

I helgen så var jag helt ledig från jobb, så det var skönt. Uträttade lite ärenden på stan och hälsat på mamma och pappa. Har även haft grillpremiär :) Mycket trevligt!

Just nu sitter jag och väntar på att Mike ska komma hem. borde börja med maten, men vet inte när han kommer hem. Mycket nu innan påsk så han jobbar nog över. Han ska egentligen sluta kl 4 men han har inte kommit hem ännu och kl är nu 7. Blev så i fredags med att han jobbade över i tre timmar så han var hemma efter sju. Men det blir ju lite pengar iaf :P

Nej nu ska jag nog börja göra i ordning maten för jag är hungrig så får han värma maten sen om han inte har hunnit komma hem tills mateen är klar.

Puss!

4/4

Sitter här hemma hos mamma och pappa helt själv. Mamma och pappa är på kryssning och Mike jobbar. Men Erica och Astrid ska komma på eftermiddagen och vara med mig :) Annars håller jag just nu på att äta lite lunch och ska snart ut och kolla om det har blivit några fler lammisar och sen "flaska" en liten lammunge. SÅ söt när den suger på en nappflaska med välling i :)

I lördags kväll så var Micke och Paulina hemma hos oss på kvällen så spelade vi lite spel. Vi hade inhandlat lite sällskapsspel. Den första rundan spelade vi i par och då vann Micke och Paulina. Sen böt vi lag och då blev det tjejerna mot killarna. Vi tjejer vann. Sen bytte vi spel och så böt vi lag igen så jag och Micke var i ett lag och Mike och Paulina i ett. Då vann jag och Micke, så Mike vann inte alls. Men sen böt vi ju spel igen till xbox spel om filmer då vann ju han så klart båda gångerna. Det var riktigt roligt och stressande när det var på tid :)

Tyckte inte om att Venessa åkte ur BB igår. Tyckte det skulle bli Patrik för både Venessa och Rodney behövs där inne för att det ska hända lite. Men har ju även fortfarande några favoriter kvar där inne, som Gurkan, Martin, Simon och Sara. Börjar gilla Peter och Crille mer och mer också.

Min käft!

JAG HAR SKIT ONT I MIN KÄFT! kan knappt svälja, gapa eller tugga. Har nämligen ont i tandköttet vid min ena visdomstand. Har liksom svullnat upp och det är bara jobbigt, kan inte ens svälja mitt saliv eller vatten normalt.. Har inte haft problem med detta på jätte länge. Typ över ett halvår. Har haft så här massa gånger förut på båda nedre sidorna fast olika veckor. Kan typ vara inflammerad svullen i tre veckor på ena sidan och sen när det har lagt sig och inte har haft ont på typ 5 dagar, då börjar det på nästa sida, sen åter till första sidan och så håller det på så där. Eller gjorde. Jag hoppas inte på det igen, för det har varit vääldigt skönt att slippa det över ett halvår.

Det konstiga är att jag har inte ett jäkla dugg ont i tanden utan det är köttet runt om som är så irriterande, svullet och ömande.. :S Vågar och vill inte heller ta bort dom, för själva tanden är det ju ingen fara med..:S Men får väl vara glad att det är bara nere som det gör ont. Har aldrig blivit så på övre käken, peppar peppar. Jag har ju alla 4 visdomständerna framme. Inte alla som får visdomständer heller eller så får man bara någon men jag måste så klart ha alla fyra :S

Men jag har ju aldrig haft problem med tänder förut så jag måste väl få något problem i käften. Har aldrig haft hål så har varken borrat eller lagat någon tand. Har inte haft tandställning heller. Det ingrepp som jag har gjort i min mun var att jag har skurit fram en tand när jag gick i trean. Men det var inte så farligt, fick ju bedövning :P. Var nämligen så att i första klass åkte jag ner för en rutschkana på mage och slog i hakan så en tand som var lite lös ramlade ut och då trycktes tydligen tanden under upp, så den tanden väntade jag på att komma ner i 2 år. Sen fick min mamma nog och gick till tandläkaren med mig när den aldrig kom ner och tur var väl det. Kanske hade gått tandlös ännu idag annars :)


RSS 2.0