Påskmiddag

Ikväll blir det påskmiddag ute hos mor och far. Vi ska även fira min syster, Rickard och Astrid som fyller år nu i dagarna. Syster fyller faktiskt idag! Så våran sida av släkten firar dem idag eftersom de inte kan fira i huset eftersom det inte är färdigt än, men snart så! Så idag blir det att ge alla barnen sina påskägg! Har gjort 6 st till ungarna och sen ett till mamma och pappa.
Just ja vi har fått lammungar, eller vi och vi, mamma och pappa. Fast några får är ju mina så det blir ju mina lammungar :) Babben som är ett får heter och är mitt fick tre stycken igår. Så jag ska mysa med dem sen idag och försöka någon mer dag i veckan :)


Påskkärringar

Hade gjort i ordning ett mega stort påskägg igår som skulle bli till de påskkärringar som kom och knackade på. Det blev endast två pling plong på dörren igår. Första gången öppnade jag då fick jag lite hemgjorda påskkort och jag gav godis till alla fem, tre påskherrar och två påskkärringar. Nästa gång sov Minella i min famn så då fick Mike gå och då var det två små påskkärringar som också fick godis. Detta resulterade i att mer än hälften av ägget är nu uppätet och jag är boven till det. Mike tog lite men jag har nog verkligen ätit hälften själv! Får se om det kanske kommer någon idag som knackar på så får spara lite ifall att 😃


Påskris

Tog hem lite ris i obsdags från mamma och pappa så jag kunde få lite påskfint här hemma 😊


28/3

Minella hade bara feber i tisdags fram till eftermiddagen, tror det är tänder som börjar spöka. Men lite snorig är hon allt fortfarande.
Igår fyllde Mike år så då firade vi det lite på kvällen med smörgåstårta! Vi gjorde själva, eller det var Mike och Micke som gjorde dem mest, jag hjälpte till lite både i tisdag kväll när dem gjordes och igår eftermiddag när vi gjorde garneringen 😊 super gott blev det!


Ett år sen!

Idag är det ett år sen det tragiska hände en liten pojke. Hann bara lära känna honom i 3 månader. Han blev endast 1,5 år, hela livet framför sig och så händer något sådant orättvist! :(.
Skulle egentligen ha tänt ljus på hans grav idag men eftersom Minella är sjuk så får jag försöka i morgon istället om hon är piggare då.


Sjuk

Minella är fortfarande snorig, hon började med det natten till torsdagen. Å i natt så vaknade jag av att hon var glödhet, så tog tempen och hon hade över 38grader stackarn 😞. Man vet ju själv hur dåligt man kan må när man är förkyld och har feber, orkar ingenting och så ska dem små liven behöva ha det, måste vara skit jobbigt och inte kunna säga heller hur man mår! Tur att jag är frisk än så länge så jag kan ta hand om henne, för det är nog krävande att ta hand om sjukt barn samtidigt som man själv är sjuk.


Helg

Det är en pappafri helg den här helgen för Minella. Mike är nämligen i Tyskland med tre kompisar. De åkte igår och kommer hem sent måndag kväll, natten till tisdag. Just nu sitter de och kollar på Dortmund matchen, de leder med 4-1 😊
Jag och Minella har varit ute hos mamma och pappa och kollat på fåren som snart ska få lamm inom ca 2 veckor. Sen var vi förbi min systers renoverings hus och det har gått fort undan nu, så smart blir det nog klart 😊


Tisdag

Idag har jag och Minella varit på babymassage på förmiddagen! Nu på eftermiddagen ska vi en stund till öppna förskolan 😊.

Måste visa bild på min storvinst på ett spel 😊


Gåstol

Sitter och kollar på när Minella kör gåstolerace här hemma 😊


Söndag

Idag ska vi iväg på kalas på eftermiddagen för att fira min syster som fyller år i morgon. Annars kommer dagen vara lugn 😊
Helt otippad att Robin vann melodifestivalen igår, trodde jag verkligen inte, låten är ju bra och han har bra röst men trodde faktiskt att Ulrik munter eller yohio skulle vinna. Dem kom ju två och trea dock.
Bild på hoppgungan som jag köpte till Minella, dock är den lite stelare, typ hårdare tyg än den gamla som mina syskonbarn har använt. Lite stor också så hon har armarna rakt ut och det ser ut som att hon har en påle bakom sig och under armarna så det ser lite konstigt ut. Så den begagnade hoppgungan är hemma hos mamma och pappa så får hon hoppa med den där, för den hoppade hon verkligen med 😊 skit kul att se.


Lördag

Sitter just nu på golvet och kollar på Minella som går i "gåstolen". 😊 Ser så himla roligt ut! Duktig är hon också. Man får akta sig så man inte blir överkörd 😊.
När Minella sov ute på dagen, så packade jag upp mina finglas och ställde in dem i vitrinskåpet 😊. Hon sov över tre timmar, och det var ett tag sen hon gjorde det, så nu blir det att leka av så hon kan göra av med lite energi nu när hon är pigg 😜.


Tacomys

Igår var Erik och Maja hit på kvällen och åt tacos med oss 😊. De fick även se huset eftersom de inte sett det sen vi flytta. Micke och Polly kom sen också.

Just nu så ligger jag och Minella och drar oss i sängen, hon vakna kvart över 8. Ser i fönstret att det ser ut som att det är fint väder, iaf väldigt blå himmel 😊☀. Får se vad dagen har att erbjuda! I morgon ska vi iaf på kalas på eftermiddagen och fira min syster Jessica som fyller år på måndag. 😊🎈🎁


Trött

Är lite småtrött, sov inte lika mycket inatt som jag brukar. Plus att jag och Minella jag upp en timme tidigare än vad vi brukar. Vi gick upp 7. Hon brukar vakna kl 8 som en klocka iaf däromkring. Gick upp tidigare så att hon skulle få hinna vara vaken en stund och sen sova en stund innan babymassagen. Annars hade hon velat sova då när man skulle börja och då skulle hon vara övertrött så därför blev det lite mindre sömn inatt och på morgonsidan. Hon ligger ute i vagnen just nu. Hoppas hon sover typ 45 minuter till, för kl 3 ska vi på Babysim , så hoppas hon sover lite till så hon är pigg och glad som vanligt i vattnet. Sitter och gäspar själv jätte mycket, men får sova ikväll istället. Igår så blev Minella 5 månader! Tiden bara flyger iväg!!


Kladdkaka

Igår typ vid halv sju på kvällen blev jag så sugen på nått gott, typ muffins eller nått liknande, så Mike kom med iden att jag skulle baka kladdkaka så det gjorde jag 😊 tog upp lite frysta bär till och Hannah som kom över för att umgås fick ta med grädde eftersom jag inte hade det hemma. Gott blev det 😊


Ny vecka!

Idag har jag hunnit varit på tandläkarbesök. Hade tid 9:20 och 9:30 var vi ute vid bilen igen! Gick väldigt fort! Och som vanligt väldigt fina tänder, inga hål eller början till något hål. Tänk att jag inte har haft något hål alls i mina tänder! Hoppas jag klarar det i 25 år till, minst 😃. Efter tandläkarbesöket så åkte vi och handla lite mat på maxi. Nu sitter jag bara och slappar, ska om en halvtimme typ gå ner till stan och så ska vi på sångsamling :) Minella sover ute i son vagn just nu så hoppas hon gör det tills sången börjar kl 13:30.
Helgen var rätt lugn, i lördags började vi montera upp vitrinskåpet men den är inte helt klart ännu, dörrarna till skåpet sitter inte på än. Men det är Mikes uppgift. Igår så var jag, Minella och Frida till Uppsala och träffa Åsa 😊 Vi hick runt i affärer och åt lunch tillsammans, mycket trevligt :).


Mobilspel

Måste faktiskt visa mina bevis på att jag inte e så dålig i spel trots allt! 😃 Det kan ju inte bara vara tur utan måste ju bero på nått annat också 😃


Fina kort!

Testar att lägga upp bilden nu igen! Fina olika kort av olika slag 😊


RSS 2.0