30:e juni

 
Nu har jag semester :D:D:D fast dem här tre veckorna kommer gå jätte snabbt bara för det och snart är man på jobbet igen. Men det ska bli väldigt skönt med lite ledighet, hoppas bara vädret blir bra nu, men jag brukar ha rätt otur när jag e ledig med regn och moln :/
 
2/3 :)

Onsdag

Testar nu hur det går att göra ett inlägg, blogg.se har ju krånglat jätte mycket på min mobil senaste dagarna inte ens gått att logga in 😞
Har nyss kommit hem från Klara hall där jag har varit med jobbet och käkat. Alla fick en bok av chefen, så den ska jag läsa nu när jag får semester så det var perfekt. Maten var super god också, oxfilé åt jag :)
I måndags så var jag ledig så då var jag, Mike, Marcus och Putte till stockholm och gick på Naturhistoriska riksmuseumet och gick på cosmonova 😃 så nu ska jag testa om bilderna därifrån går att lägga upp det återstår att se 😜

Midsommardagen

Igår var det midsommar :) Dagen började med midsommarlunch/födelsedagsfirande hos Anna och Micke! Har blivit som en tradition nu 😜 Efter det åkte vi till Husby-sjutolft och var där på midsommarfirande, dans runt stången, lotter, traktor och vagn och fika :)
På kvällen var vi till paulinas mamma och bejne. Det var mycket trevligt och god mat och roliga lekar! :) Visar lite bilder från gårdagen!

99 dagar ❤


Glömsk

Just ja glömde skriva om helgen, var ju så tråkigt väder så hände inte så mycket egentligen, mycket tv-tittande och slapp helg. Men bowling spelade jag och bakade lite gjorde jag också :)


21/6

Oj nu var det ett tag sen sist! Har jobbat kort vecka den här veckan, fyra dagar och nu har jag fyra dagars ledighet och sen jobb fyra dagar! Sen är det äntligen semester 😃☀
Har fått tillbaka på skatten :) satte in det på sparkontot direkt så man har lite extra till semestern, Mike gjorde också det! Men sen var det inte lika kul när man skulle betala räkningen för bilen på 4600 kr när den var på inlärning och blev fixad. Men men sånt som måste göras och får väl snåla lite den här månaden iaf!
I morgon är det midsommar :) ☀🌸🍓 det ska tydligen bli fint väder för en gångs skull på denna dag, brukar nästan komma någon regnskur eller massa moln annars. Hoppas på fint väder också sen när jag går på semester!


Djävulska natt x2

Natten till i måndags hade jag en jobbig natt med lite sömn och vaknade jätte lätt och svårt att somna om. Inatt var det ännu värre. Har haft svårt att somna på kvällarna vilket jag även hade igår. Men lite innan kl 2 inatt gick det inte längre. Hade bara halv sovit då och vridit och vänt på om och om igen. Så kl två natt vaknade jag av smärta i magen och kännde mig öm i hela kroppen. Det gick inte ens att ligga på sida för att det gjorde så ont. försökte ligga som en köttbulle och dra ihop benen nära kroppen, men spelade ingen roll än vad jag gjorde så hade jag ont och det var svårt att röra sig och samtidigt som man försökte röra sig gjorde det bara mer ont! Jag gick upp för att gå på toa. La mig direkt sen igen för att försöka somna om men det gick inte. Satte på tv:n och glodde på 5:an först till kl tre, då det var något liknande CSI program. Efter det kollade jag runt på andra kanaler och då var det lost på fyran från  kl tre till fyra. Efter det försökte jag sova igen, gick till och med upp för att ta lite yoghurt ifall det skulle bli bättre. La mig igen och frösökte sova. Gick inte, så låg och vred mig och hade ont. Mike låg och snarka bredvid och ville inte väcka honom, eftersom han skulle upp fem. Jag låg och vila iaf, tills hans kl ringde vid fem, försökte somna om men var fortfarande svårt. Nu hade smärtan blivit lite annorlunda och vart bättre när jag låg på sidan, men gjorde fortfarande onte så fort jag rörde benen eller en arm. Helt stilla gick okej. Mike åkte sen vid halv sex kvart i sex, och jag väntade på att min klocka skulle ringa kl sex eftersom jag skulle börja kl sju. Gick faktiskt upp då klockan ringde och kläde på mig och allt, försökte ta mig till jobbet, men efter 10 minuter som jag hade varit vakenn, blev jag skakis och mådde nästan illa. Hade fortfarande ont i magen och gjorde mer ont i vissa rörelser. Så jag bestämde mig för att jag inte kunde gå¨till jobbet. Så ringde dem och sa att jag var sjuk. Försökte somna om och vaknade till och från, men smärtan började lägga sig lite mer när jag låg på den ena sidan. Har iaf fått halv sovit lite från kl sju till kl tio. Mår bättre nu men fortfarande ont ibland. Ska försöka jobba i morgon och hoppas jag mår bättre tills dess och i natt med så man får sova ordentligt.

Söndag

Har precis vaknat och är jätte hungrig! Men vi har ingen frukost :( kanske finns bröd i frysen men det tar ju sån tid att tina speciellt när det bara kurrar och kurrar i magen. Idag blir det en lugn dag som igår. Ska försöka städa och tvätta lite nu på förmiddagen, sen hem till mamma och pappa en stund senare och så måste vi handla lite mat också.


Studenten

Igår firade jag Evelina (min systerdotter) som tog studenten :) tog massa bilder. Jag tog mest på mobilen och Mike tog med systemkameran, han tog över 1000 bilder så det bli en hel del att gå igenom! Evelinas klass hade i torsdagskväll åkt till mamma och pappa för att göra i ordning traktorn och kärran som de skulle ha. Så igår fick vi se hur det blev med alla ballonger och plakat och min syster körde dem med traktorn. På kärran hade de också med en fotograf från Expressen, och han var med hela resan och tog kort på dem medan de skrek och hoppade för fulla muggar! Så idag ska jag nog köpa Expressen och se hur bilderna blev. Var ju mottagning sen efter att de hade gått i tåget och åkt bil. Jätte god mat, men det blir det alltid när tobbe lagar mat! I natt så erbjöd jag mig att hämta evelina och det gjorde jag. Hon ringde när hon ville hem och jag körde hem henne:) Visar lite bilder som jag tog med mobilen!


Fira en student

Precis vaknat :( hade klockan på åtta men men vakna nu lite tidigare! Drömde lite konstigt och känner mig lite stressad nu på morgonen för att hinna göra sig i ordning så nog därför. Idag är jag ledig tog ut en semesterdag eftersom världens bästa Evelina tar studenten idag 😄 tänk att det är 6 år sen man själv tog studenten, inte samma datum som idag, vi fick sluta senare men det är ändå 6 år sen. Helt otroligt, känns som för inte alls så länge sen men ändå känns det som att det var ett tag sen! Den bästa dagen under ens skoltid var det iaf! Åka kärran med traktor , gå i tåget, frukosten med alla, åka öppen jeep efter tåget ja allt var så kul! Mycket annat var ju kul också det sista året på gymnasiet som balen, det glömmer man inte och inte heller rundvandringarna, studentfesterna eller poängjakten! Så nu är det väl bara att kliva upp och duscha å det :)
En grej tills idag som jag har fixat till Evelina 😊


Soffhäng

Sitter i soffan och hänger nu efter en dag på jobbet och medans det så äter jag jordgubbar med mjölk 😊. Ska laga mat sen men min gubbe kommer ju efter åtta då han slutar så blir lite sen middag idag. I morgon är det en röd dag och då ska jag storstäda badrummet och skrubba det som tusan. Brukar ju ta några timmar fast det inte är så stor yta 😝 igår var jag på uppvaktning på kvällen eftersom farmors bror fyllde år. Hela 92 år tänk om man blir så gammal eller äldre, tänk vad man mycket man kan ha hunnit då i sitt liv :)


BB-finalen

Nu tar vi fram cupcaken :) ska kolla på BB- finalen nu :)


Söndag

Igår storstädade jag sovrummet och hallen. Satte upp sommargardinerna nu idag i sovrummet. Bara badrummet kvar som ska storstädas från golv till tak, blir nog på onsdag jag gör det. Igår kväll kom Hannah hit och vi åt lite tacos och kolla på film 😄 idag har jag varit ut till mamma och pappa för att rasta Färdis eftersom de inte var hemma. Sen gjorde jag lite småpyssel tillverkning inför studenten 😜. När jag kom hem igen så har jag bakat cupcakes, för i morgon efter jobbet ska jag ta med mig sånna till en uppvaktning. Min farmors bror fyller nämligen 92 år i morgon :)
Ikväll är det big brother finalen, hoppas Hanna J eller Amandus vinner! Höll på Annica i början men nu gillar jag inte henne längre på samma sätt utan tycker hon har förändrats och snackar massa skit senaste tiden, så de andra två är mer värda att vinna! Återstår att se vem det är som vinner! Tror att alla tre kan ta hem det, tror Hanna har många som stöttar henne men även Amandus som har hållit sig kvar länge, men Annica kan säkert ta hem det med och ha massa publikstöd. Så det blir spännande att se! När det är över ikväll så kommer man ju nästan inte ha något tv program kvar att titta på ju, mycket som slutar nu början på sommaren :(


RSS 2.0