Freeedag

Kom precis hem från jobbet och ringer telia direkt för att höra om jag kan ändra mitt abonemang lite tidigare än den går ut då jag behöver köpa en ny telefon så fort som möjligt. Min dummar sig jätte mycket å då vill jag ju försöka få Iphone 4s. Får se hur nabbt det kan gå. Sitter i telefonkö just nu medan jag skriver, var på kötid på 14 var 84:e i kön och nu är jag på 33:e platsen efter 10 min det går framåt :D

Ska förövrigt på middag ikväll :) och i morgon ska jag ha Astrid här på kvällen :P

<3

Idag har det varit rätt stressigt på jobbet. Flera av personalen var sjuka och borta. Så det var lite kaotiskt ett tag. Började känna av att gårdagens huvudvärk kom tillbaka under en period idag, men det var nog för att rullade på för fort och väldigt hög volym av röster och skrik.

Idag är det 6 år sedan min älskade morfar gick bort! Tiden har gått jätte snabbt, men minns det så väl. Tänk att för 6 år sedan gick jag sista året i gymnasiet, och det känns ju faktiskt som en evighet sen, då man gick i gymnasiet. Men 6 år förändrar inte mina tankar och känslor för min söta morfar, han är fortfarande min stora förebild och idol <3 Så var upp till minneslunden med röda rosor till honom.

23/10

Idag har jag varit på 4-års kalas. Fick mycket gott fika och en bit av en god tårta!

Så här såg tårtan ut, när alla hade tagit en bit så var det fortfarande mycket kvar. Tror det var för 40 pers för den där tårtan, så tog hem lite till Mike som inte var med på kalaset, då han hade innebandy.

Efter kalaset åkte jag hem till mamma och pappa, där böt jag och pappa däck på min bil och sen så lånade jag hem borrmaskinen. Har nästan haft huvudvärk hela dagen också. började med att jag vakna kl 8 och hade huvudvärk, så då tog jag tempen för att kolla om jag hade feber för jag kände mig lite fryssen och hängig, men jag hade ju ingen feber hade 36,5. Sen la jag mig igen för att sova bort huvudvärken och vakna lite över 10, men då hade jag fortfarande huvudvärk och haft det under dagen. Bara nu senaste timmen jag inte haft det, peppar peppar.

Igår så städade jag ju hela dagen, typ! Storstädade kök och sovrum. Ska bli hall, vardagsrum och badrum en annan dag här snart, får se när det blir. Men vill ha det klart och färdigt först i vardagsrummet med ena väggen.

Nu ska jag kolla på Gustavsson 3 trappor :)

Grundlurad

Har nyligen varit på leklust och köpt en present till Rasmus som har 4-års kalas i morgon. Får se om han tycker om det, blev inte det som han ville ha, för det fanns inte i rätt färg och då tänkte jag att då kanske han blir besviken, och sen fick han en sån förra året eller i julas, men som har gått sönder, så det fick bli något annat :)

I veckan var jag in på apoteket i Västerås för att köpa nässpray och lipsyl. Känns som att jag kommer bli förkyld igen plus att det går halsfluss och annat på förskolan så bäst att köpa så man har hemma tänkte jag. Idag när jag skulle öppna lipsylen så är den tom, snacka om att bli grundlurad! Jag rullar upp stiften så högt man kan men inget kommer och den är totalt tom. Blev lite besviken, för jag har lagt bort ett lipsyl och sen har jag en i jackan och en i väskan men jag vill ju ha en i badrummet så man kan ta varje morgon och varje kväll då man lägger sig. Men nej jag får nog ta och köpa ett nytt verkar det som, kostar ju inte så speciellt mycket men lite besviken är jag allt :P


Upprullad så mycket som det går och man ser ändå botten utan något lipsyl i :(

torsdag

Har fått två intressanta meddelande idag, ett som jag fick var från Mike, där han skrev att hans bil inte staratade så han tog min bil då batteriet var dött. Det andra meddelande var det en bild med på en ko och den hette Linda. Fick den från min syster som var i Jönköping och skickade då en bild på den! Men det var en fin ko :P Jag trodde ju att det var en bild på Astrid, men så vart det ju inte!

Nu ikväll har jag gjort en snabbstädning här hemma, blir storstädning på lördag av sovrum och kök. då ska jag tvätta fönster, torka alla ytor från golv till tak, byta gardiner, moppa golv, ja allt som hör där till. Väntar med badrum och vardagsrum. Väntar ju på att Tobbe ska komma och tapetsera här i vardagsrummet, när nu det händer vet jag ju inte. Har väntat en tid nu..

Sen har jag och Mike gjort ett försök tillsammans med Putte och hans sladdar att få igång den gulapärlan, och det fick vi till slut! Sen åkte vi till Donken för att äta kvällsmat så hemma vid halv tio å då åt vi vår middag :) Men jag klagar inte, det blev ju Donkenmat :D

Ihelgen ska det fixas och donas lite och sen på 4-års kalas. Längtar ändå lite till nästa vecka då man får lönen, men har iaf betalt alla räkningarna, gjorde det i söndags, så det slipper jag tänka på och kan bara vänta på att lönen ska dyka in så jag kan sätta in lite på sparkontot :P


19 oktober

Har för en liten stund sedan duschat i väldigt varmt vatten och det var varmt och skönt. Stod mellan 20-30 minuter :)

2:a onsdagen i rad som en stadsbuss inte kan hålla tiden och jag blir tvungen att ta en halvtimmes senare buss. Slutar kvart över 4 och ska egentligen hinna med kvart i fem bussen men nej, den där bussen nr 19 kommer ju inte! Jag missar buss nr 10 precis, då jag har 50 meter kvar till hållplatsen så kör den förbi mig, den kommer då 16:22. nästa buss som ska vara buss nr 19 ska vara på min hållplats 16:27 och då ska jag vara vid centralen ca 16:35. Bussen efter det nr 17 ska komma 16:34 och tar man den så kommer man precis fram och kliver ur bussen så åker 774 till enköping. Så varje gång jag slutar 16:30 så räknar jag ändå med att åka med 17:15 bussen. Har dock hunnit två gånger med 16:45 bussen vilket var ett under. Men nu när man slutar en halvtimme innan bussen går till Enköping så kommer den ju inte! buss nr 19 kom 16:40 idag och buss nr 17 hann inte ens komma i tid heller den lär ju ha kommit 16:43 typ, alltså 10 min försenad. Buss nr 10 kom precis efter buss nr 19 som var försenad, och egentligen ska nästa buss nr 10 gå efter 17 och 19 och komma kankse 16:42 vilket den nu var i tid, men de andra två bussarna håll tiderna för 17 gubbar!! Detförstörde min dag för jag hade planerat att åka direkt till leklust för att köpa en födelsedagspresent till Rasmus som fyller år nästa vecka! Skulle ju hinna på en halvtimme, emn nu när man e hemma vid 18:00 så går det ju inte och kan varken i morgon eller freag heller då jag slutar 16:30 och kommer hem 18:00! Blev massa surr om bussar och tider nu men jag var tvungen att få ur mig skiten!

Nu ska jag snart kolla på bonde söker fru!

Fredagsmys

Ja då var det helg igen! Men helgen består ju endast av 2 dagar som går väldigt fort. Tycker 5 arbetsdagar går fort så inte konstigt att helgen bara flyger förbi. Min helg kommer bestå av en myskväll ikväll hos hannah. I morgon ska jag hem till landet en stund, kanske svänga förbi min syster och boden, tror även jag ska baka lite muffins i morgon ska testa ett nytt recept. På söndag så ska jag jobba.


Tycker det är rätt kallt ute, men de senaste dagarna har solen lyst iaf och det har inte regnat peppar, peppar. Jag vill ha sommar igen! Fast ändå så längtar jag lite till december och ta fram alla adventljusstakar, och alla mysigheter inför jul, som att köpa julkläder, pyssla och dona :) Sen får det ju gärna vara lite snö i december också så får man mer stämning. Men än så länge kan snön hålla sig borta, för det lär ju bara bli slask flera gånger om innan det är december och man verkligen vill ha snö. I mitten av november då kan det få börja komma några snöflingor, och solen ska vara framme tills dess, inge regn och rusk iaf inte på dagarna och inte då man är ute!

Nu ska jag snart iväg till Hannahbanna :D

11 oktober

Idag har det blivit jobb som vanligt! 2 dagar har redan gått och veckorna går så snabbt! snart helg igen och på fredag slutar jag tidigt, kl 2 och på kvällen ska jag på myskväll hos Hannah :)


så här ser det ut nu i vardagsrummet hos mamam och pappa,
sljuskronan ger ett lite annorlunda ljus och skuggor på väggarna men, man ser ju lite iaf :P


Den andra väggen.


Samma rum men mot ett annat håll med stort matbord


Mammas och pappas föredetta sovrum som nu är som ett "extra tv/vardagsrum"

Nu blir det lite soffhäng och kolla på fotboll. Får se när min kära sambo tänker dyka upp hans mat väntar!

Låtar på hjärnan

Kom ju på två låtar som jag tycker är dunder bra! Hörde dem i augusti, den ena är från filmen Rio som finns i två versioner, den här versionen är bäst:
Telling the world "radio version"- Taio Cruz

Sen den andra är versionen är ju den varianten som den var medi filmen och är då:
Telling the world- Taio Cruz "official videoclip"

Kan starkt rekomendera filmen också! Då jag såg den i augusti var jag förälskad i låten sen! Så bra och fin. filmen var bra och hade väldigt klara och fina färger filmen igenom :)

Den andra låten som också är fast i mitt huvud är:
Swagger jagger- Cher Lloyd.

Det var Mike som började lyssna på den och den är fan bra, speciellt i refrängen och blir bara bättre och bättre! Den har jag också gillat nu i snart 2 månader.


söndag

Förra inlägget skrev jag nått som jag tyckte var lite underligt, igår hände en till sak, men kanske inte lika underlig. Jag och Mike åkte till Mikes mamma efter att vi hade handlat, och det var jag som körde. Sen efter en bit på vägen så kommer jag tänka på att försök hålla 50 för här kan ju poliserna stå. Men ingen polisbil stod där, men däremot ca 45-60 minuter senare så kör vi samma väg hem och då kör Mike, men då står poliserna där och tar in folk. Dock slapp vi, så vi körde vidare, men lite märkligt tycker jag nog att det också var, att man tänker en sak och sen händer det.

Idag har vi tagit det lugnt på förmiddagen och sen till lunch åkte vi ut till mamma och pappa för att hjälpa till med internet och den nya boxern. Sen tvättade jag även lakan och påslakanen hemma hos mamma, lite lättare att det får torka där, än på ett litet tvättlina i lägenheten. Nu är vi hemma igen och snart ska Mike spela innebandy, så jag hänger väl med på det, för att glo lite.


Solrosorna växtre bra i år. Väldigt höga!


En mycket bra bit över växthuset!


underligt

Idag slutade jag sent så kom hem lite efter kl 18:00. Lagade precis klart maten och har ätit upp. Det blev jätte gott och Mike sa efter första tuggan, det bara smälter i munnen :) Det blev hasselbackspotatis, kött från egen gård, egen vitlökssmör till och sen sallad och lite bea :) Riktigt nöjd faktiskt!

En sak som var lite sjuk igår kväll. På morgonen vid halv sju då jag satt på bussen började jag tänka på en film som jag såg för kanske snart 2 år sedan. En bra men väldigt hemsk film. Sen när jag kollar på tv och det är reklam på tv:n och ska kolla vad det är på de andra kanalerna så är det den filmen som går. Jag visste inte om det och har inte kollat på tv de senaste 2 dagarna innan gårdagen och inte kollat i tidningen vad som ska gå på tv, så jag tycker det var lite underligt och märkligt men ändå ganska häftigt :P Vem vet kankse man håller på att bli synsk.. Filmen som gick var: The last house on the left.

6:e oktober

Den här veckan har min kollega som jag arbetar med varit sjuk. har halsfluss och är borta hela veckan, så jag har haft en vikarie. Idag när jag kom till jobbet en halvtimme tidigare, vilket jag också gjorde i tisdag, då min kollega egentligen skulle vara tidig, men jag har börjat halv åtta varje dag nu även i morgon när jag ska börja halv nio egentligen, men det går rätt bra ändå. viktigast är ju barnen! Iaf när jag kom i morse så var det 6 st av oss i personalen som var borta, nästan halva styrkan som var sjuk eller vabbade eller så. så det var lite strul och full fart på morgonen. Så det ska verkligen bli skönt med helg. Har blivit lite sena kvällar också, som igår då var vi ut till mamma och pappa för att fixa internet. Åkte hem sen vid halv åtta och sen fixade Mike en sak här hemma som vi skulle ta med hem till mamma och pappa så då åkte vi ut igen vid halv nio. Vid tio började jag känna nej nu vill jag hem om jag ska upp vid 5 och komma hem och göra sig i ordning, men det slutade med att jag borstade tänderna och tvättade bort sminket hos mamma och pappa, så behövde jag ju bara klä av mig och hoppa i säng sen. var hemma halv elva och kunde inte somna direkt så slocknade kanske vid halv tolv. Var ute hos mamma och pappa i tisdags med och försökte fixa internet, bara strular. Fick igång det sen igår kväll men idag igen så funkade det inte :/

Min systerdotter ligger på akademiska sjukhuset med dropp, stackarn, hon och hennes mage. Att hon jämt ska ha problem plutten, hon har ju redan opererat magen 4-5 gånger. Idag fick hon göra gastroskopi, vilket hon har gjort en del gånger förut. För er som inte vet så är gastroskopi så kommer en förklaring det "är en inspektion av magsäcken, magstrupen eller tolvfingertarmen. Undersökningen görs med video- eller fiberendoskopisk teknik från insidan" Får se hur länge hon blir kvar, kanske får ta och hälsa på henne om hon är kvar över helgen, ringde till henne i tisdags kväll och det lät inte som att det var hon.

Nu ikväll när jag skulle laga mat och ta ut äggkartonegn ur kylen för att kolla hur många ägg det var i det andra äggkartonen så följde ett ägg med locket upp och ramlade ner på golvet vilket resulterade i som på bilden nedan:

Lite klumpigt men var ju inte så mycket mitt fel egentligen. Dumma ägget satt ju fast i locket och följde med av en oluckshändelse!

Nej nu ska jag glutta på tv den sista timmen innan jag ska sova!

1:a oktober

Varför hinner man aldrig med det man ska eller vill? Snart 2 veckor sedan jag uppdaterade bloggen, men jag får ingen tid på kvällarna efter jobbet tyvärr. Hinner knappt läsa de bloggar som jag följer varje dag :( och då glömmer man även bort sin egen. Nog om detta, får helt enkelt försöka bli lite bättre!

Igår efter jobbet åkte jag till Uppsala för att träffa Frida, Åsa och Sofie. Vi satt på en kinesisk restaurang i nästan 3 timmar!! Vi åt buffe och jag tog mat tre gånger om och sen efterrätt, vilket de andra tjejerna också gjorde. Ptoppmätta blev vi och pratade konstant! Vi hade verkligen jätte trevligt och tiden gick så snabbt. Vi fattade inte riktigt att vi satt där i typ 3 timmar, kändes som ca 1,5 timme närmare 2.

Idag ska jag hämta ett paket på coop, sen köpa en present till min arbetskollega, för jag ska dit ikväll på 40-års fest :) Är många från jobbet som ska dit så det ska bli kul och ses utanför jobbet :) Sen måste jag också försöka ta bort alla mina sommarkläder och ta ner dom till källaren och hämta vinterkläderna som får komma upp från källaren in till garderoben.

I morgon ska jag jobba, sen blir det nog en sväng till mammsen, skulle eventuellt träffa syster också efter jobbet.
Mycket att göra med andra ord, känns som att jag har det varje helg och varje dag!

 
Bjuder på en väldigt gammal bild på mig själv

RSS 2.0