Astrid

idag är det astrid och ska snart åka till den gladaste astrid som finns. hon är verkligen jämt glad.. blir bara lite små grinig om hon är övertrött, slår sig eller vrålhungrig.. annars e hon alltid glad och munter.

var ett tag sen man skrev, glömmer bort lite, för det är mkt att göra hela tiden mellan himmel och jord. hade mitt första vfu-besök idag och det klarade jag. vart jätte glad när hon sa mycket positivt. :) nu är det bara ett vfu-besök kvar men det dröjer ett tag. kommer vara lika nervös då som idag. vet inte ens vad jag ska ha för lektion heller då.. men får tänka ut något bra. sen är det ju massa uppgifter också. vet inte alls hur eller vad jag ska göra en. tror inte jag fattar den alls. å sen har man glömt bort från den föreläsningen så får försöka filura lite vad han vill ha. de är den uppgiften jag ser minst fram emot.. :s de andra är inte heller färdiga.. e ju bara tre veckor kvar nu. har gjort fyra och har inte ens gjort hälften ens.. så har lite panik nu men det ska jag inte försöka tänka på nu, för nu vill jag ha lite ledigt och ta det lugnt också. måste ju få leva, kan inte bara jobba ihjäl sig hela tiden med all stress... på tal om det så ska jag jobba i morgon. har inte gjort det på två helger, men hoppas det går bra. har jävligt ont i ryggen bara så vet inte hur det ska gå om jag måste hjälpa till och lyfta eller bära något. kan knappt ta upp min väska från golvet för att det gör så ont när man böjer sig, reser sig, sätter sig och sånt. vissa lägen när man står, går och sitter också.

kryssningen får jag berätta om senare å slänga in någon bild kanske, vem vet :) men kan säga att jag hade kul och mådde skit dagen efter hela ända till kvällen när man kom hem och typ till morgonen då det var praktik igen.. men hade man kul så får man lida lite också :)

i helgen är isac här och hälsar på också. han ska sova här i natt. han bestämde först att han skulle sova med mig i min säng, men nu ska han sova med mike så vi får se hur kvällen slutar sen efter fikabesöket hos astrid.
puss

torsdag

snart har hela tre veckor gått på praktiken. går så fort. känns som att man inte hinner med någonting. är bara fyra veckor kvar sen å till jullovet. har inte köpt en enda julklapp ännu. ska försöka eller måste börja snart, men det här året kommer nog bli det året när man är i sista sekunden. har ju 15 personer att handla till. så det blir ju lite letande och inte så kul när man har praktik hela veckorna och är trött när man slutar på kvällen. för då vill man hem och vila. men jag ska se till så jag hinner allt. får slå flera flugor i en smäll. storhandla en helg eller nått.

i helgen blir det kryssning :) synd att inte emma kan längre :( hoppas det blir kul ändå!
puss

11/11-09

helt otroligt, har gått 7 månader sedan min lilla skrutt till systerdotter föddes. hon kan krypa och allt nu och det ska inte krypas mycket utan ska resa sig hela tiden, men det har hon ju ingen riktig bra balans för så hon ramlar ju. hon kan dra sig upp om det ligger ex en jacka på soffan men den är ju inte så stabil, så då blir hon inte glad. på lördag ska jag vara barnvakt åt sötnosen :) man kan inte ha tråkigt med henne iaf, så mycket som hon skrattar hela tiden och försöker prata, jollrar.. :)

bilden är ifrån april då hon föddes. typ två veckor gammal kanske.

PINK

världens bästa låt just nu, älskar verkligen den här låten. hade verkligen velat sett henne live idag. har alltid tyckt att hon är jävligt bra och gör bra låtar :)


fars dag!

Idag har det varit min städdag, på farsdag. skulle egentligen ha städat igår hade jag planerat, men var tvungen att åka och jobba i uppsala. så det vart idag istället. så det jag har hunnit med var att tvätta alla fönster på övervåningen. både insidan, utsidan och i mellan. sen damsög jag hela övervåningen och storstädade mitt rum. har dammat med våt trasa allt i mitt rum, allt i skåpen och alla tavlor. sen damsugit och moppat golvet, bytit lakan å sånt i sängen damsög till och med där lite och skakade alla kuddar täcken ute. det är väl det jag har gjort idag, medan mike och pappa böt däck på fyra bilar. så här blev det med de nya gardinerna mamma har fixat. skulle ha skrivit mycket tidigare i veckan, men jag har glömt. har ju varit på praktik hela veckan, bara sex veckor kvar nu. kommer gå fort tror jag för den här veckan gick väldigt snabbt. känns som att jag inte kommer hinna med allt som ska göras. känns redan nu att jag ligger efter har inte gjort nått alls, det enda är studieplanen som "typ är klar". vet inte alls vad jag ska göra för lektioner heller när vi ska få besök och bli medömda. får fundera vidare på det. vet inte vad jag ska hitta på, på de andra uppgifterna heller. i onsdags var jag och mike och tog svininfluensasprutan. vi kom dit kvart över fem. men då var det redan lååång kö ute. så vi ställde oss där. några som kom ut och var klara pratade med några i kön som stod framför oss, sa att de hade stått 1,5 timme i kö tills de fick sprutan, så då tänkte vi jaha det får väl vi med då. vi stod ute i 1 timme och 15 minuter och FRÖS! hade ingen kännsel i mina fötter, fryser jämt om dem. sen när vi kom inomhus fick vi vänta i 45 min så det avrt totalt 2 timmars väntetid för en liten spruta. men fy vad jag har haft ont i armen efter den. inte äns kunnat lyft armen typ och inte föra armen bakåt mot ryggen. men nu börjar det släppa. värst i torsdags och fredags och inte tal om natten mellan onsdagen och torsdagen. vaknade fyra helv fem och kunde inte ens röra armen, så då knallade jag upp och tog alvedon. å det hjälpte en liten stund. sen var det ju bara att gå upp efter en timme igen. nej nu ska jag ta och packa lite kläder och sånt som jag ska ha i veckan. får gå upp ännu tidigare i morgon när jag ska åka hemifrån. men det får gå :). hoppas att jag får sova inatt iaf, förra söndagen sov jag typ en timme för att jag inte kunde sova. så då var man trött sen efter praktiken. nu blir det tv :) puss

slappsöndag

i morgon gäller det. då börjar nämligen våran vfu (praktik), som kommer vara i hela 7 veckor. kommer säkert gå jätte fort. hoppas på att det blir kul och inte allt för svårt med alla uppgifter som ska göras och att de två besöken kommer gå bra. just nu är jag bara väldigt nervös eller har ångest. kommer inte kunna somna ikväll. ska upp tidigt dagar i veckan i sju veckor, det kommer ta en del på mig. kommer bli väääldigt långa dagar. speciellt när man måste åka till västerås och sedan ta en stadsbuss. mest det som jag är nervös över nu, med allt bytande och komma fram till skolan första dagen och just hitta till personalrummet eller vart jag ska ta vägen. måste senast gå upp halv sex varje dag, iaf om jag sover i stan. annars blir det typ fem. men trodde jag skulle få gå upp tidigare så det får jag ändå vara rätt nöjd med :) nej nu blir det lite mer tv-tittande innan man ska sova. hela den här dagen har varit en sängdag har det känt som. låg i sängen till typ 13:25 aldrig hänt förut. sen åt vi på drottningens vid två till typ tre. sen hem och se en kortfilm och därefter en annan film. efter det till maxi och köpa frukt till praktiken, sen hem å sitta framför tv:n igen i sängen. men det tycker jag att jag har varit värd en riktig slapp dag, har inte hänt på år å dar! puss

RSS 2.0