Sista maj

Har tagit blodpropp idag för att se om det har blivit bättre med medicin för sköldkörteln, så vi får se när de hör av sig! Idag är det sista maj, helt otroligt. Har ju knappt hunnit känna av att det är maj, var ju nyss april liksom! I morgon så öppnar jag och slutar tidigt så i morgon om precis 4 veckor får jag tre veckors semester :) bara fyra veckor!!! :) det är vecka 22 nu och vecka 27, 28 och 29 har jag mina tre veckor, som visserligen kommer flyga iväg säkert! Brukar ju göra det när man är ledig. Sen kommer man väl ha ångest när man börjar igen, men det är ju sånt som hör till när man har haft ledigt och haft det skönt.


30:e maj

Idag skulle jag sluta tidigt men jobbade över lite. Efter jobbet åkte jag med min bil hem till mamma för en bilmekaniker nära mamma och pappa ska fixa min bil. 🚗 Var så att lampan för Abs lös, så han ska väl kolla bromsarna och sen ska bilen få en service på en gång. Får se också om något görs åt låset, någon har ju petat in det på ena dörren, troligen inbrottsförsök. Så nu har jag mammas bil för i morgon är jag behov av en bil innan jobbet då jag ska uträtta ärenden innan.


Tisdag

Ny vecka och nya tag! Igår i tidningen så var Evelina och Gustav med på en bild, de hade till och med gjort en liten kort intervju med Evelina :) på framsidan var syrran,hennes man och Moa med eftersom de tog kort på Evelina då de stod under blombågen, för framsida bilden var på publiken som tog kort och de tre hade kameran i högsta hugg framme och var koncentrerade på att fota så eve och gurra måste ha gått på röda mattan och stått under blommbågen då :P
Loreen vann Eurovision vilket var as bra. Då hon sjöng första gången i Sverige, så sa jag under hennes framträdande att hon vinner i Sverige och kan nog vinna hela skiten i Europa med, och hade jag inte rätt, jo! 😃
Idag har jag varit hos tandläkaren efter jobbet! Det såg bra ut, :) har ju aldrig haft hål i någon tand i mitt liv så jag hoppas att det håller i sig! Efter besöket hos tandis så köpte jag studentpresent till Evelina, så jag hoppas det blir bra. :)


Morsdag!

Morsdag idag och det ska firas lite samtidigt som vi ska på kalas och fira min systers sambo som fyller år! Fem minuter över 5 i morse så har jag nog aldrig kommit upp för sängen så snabbt som jag gjorde då. Det som hände var att min vänstra vad drog ihop sig fick världens sendrag och det gick inte bort, försökte själv först men gjorde så ont så jag nästan skrek och Mike vaknade och fick hjälpa mig. Tur att det gick över då iaf 💗
Mina fina blommlådor som nu sitter uppe på vår balkong.


Bal på slottet!

Kollar på Eurovision just nu och Loreen var skit bra! 🎶
Idag har jag också hunnit plantera mina blommlådor till balkongen och sen kollat på evelinas bal! 😃hon var så fin och vacker så jag var en stolt moster! Klänningen blev jätte fin och hon såg ut som en prinsessa i sin klänning 👸 hon och hennes kavaljer som är min syssling var jätte fina tillsammans 😃


24 maj

Idag på jobbet har vi haft sommarfest :) mat från olika kulturer har man provat :) väldigt mysigt och vi hade ju tur med vädret! En jobbdag kvar av veckan, har blivit sena kvällar i veckan eftersom jag slutade sent idag och igår hade vi avdelningsmöte till sju på kvällen och sen var jag förbi maxi på vägen hem.
Idag är det den 24 maj och min morfar skulle ha fyllt 90 år idag <3


Söndag

Har varit ut till mamma och pappa idag och hjälpt till med fåren. Isac var där så blev mycket Uno spelande. Hann även plantera det jag skulle plantera. På onsdag ska jag köpa blommor så de får komma upp på balkongen :)


Lördag

Ska snart vara barnvakt tills i morgon det ska bli kul. Annars idag har jag hunnit tvätta lite, börjat städa i köket, så nu är fönstrena där rena och fina och har fått sina sommargardiner. Igår så jobbade jag men var väldigt lugn dag, lite barn.
Var hos mamma en snabbis i onsdags efter frisören och tittade på små kycklingarna mamma hade fått hem, endast två dagar gamla då.


Frisören

Har varit och klippt mitt hår efter jobbet. Ringde frisören i förrgår och fick tid idag. Det behövdes verkligen och nu är det lite ny frisyr och ompysslat! :)
Visar för och efterbilder!


Tisdag

Vad tiden går fort! Helgen bara susade förbi och snart är tisdagen över. På torsdag är jag ledig då det är röd dag! Ska nog förutsätta med att rensa garderoberna då och ta upp säcken med sommarkläder! Började rensa i lördags men var långt ifrån klar då. Så i söndags var hela vardagsrummet full med kläder överallt, även sovrummet en del med. Men tagit lite varje dag och får fortsätta så blir det nog färdigt till slut! Ska försöka storstäda något/några rum på torsdag, tvätta fönster, torka damm från golv till tak, sätta upp nya gardiner osv. Får se hur mycket man hinner bara!


Torsdag!

Kom nyss hem från jobbet. Min dag att stänga som alla andra torsdagar. I morgon ska jag börja en timme tidigare för att jobba in en timme eftersom jag har tillgodo då jag var hos läkaren förra veckan och kom senare. Kommer bli övertid på onsdag med då vi har handledning när jag slutar tidigt. Veckan har gått rätt fort tycker jag! Är tråkigt väder nu bara när det regnar massa.


Helgen

Igår var jag ner på marknaden en liten stund köpte bara jordgubbar då bland stånden, men sen köpte jag sprits eller hur det nu stavas på My store. Idag har jag varit i Uppsala med Frida och Åsa som jag pluggade med under utbildningen. Vi har haft det väldigt trevligt. Var hemma hos Åsa en stund först så man fick se hur hon bor nu. Efter det gick vi ner till stan och åt lunch. Efter ser så gick hi lite i affärer. Köpte en mobilväska till mig, en tröja till Mike, studentkort och studentgrej som ska hängas runt evelinas hals, skit häftig grej eller lite rolig grej :) sen köpte jag en liten hylla :)Vi hann även med glass också som vi satt och åt vid ån. Efter det så åkte jag och Frida hem. En mycket bra och trevlig dag :).


Lördag

Vaknade vid åtta och kände att jag hade huvudvärk, gick upp för att kissa och la mig sen igen. Somnade om en stund och gick upp kvart över nio. Hade fortfarande huvudvärk då men la mig ner i soffan och kolla på big brother som jag hade missat. Då kändes huvudet lite bättre. Men har fortfarande lite huvudvärk. :(


Fint väder

Riktigt fint väder idag, slutade tidigt så tog en liten promenad då. Nu har jag nyligen kommit hem från alfons och Rasmus som jag har varit barnvakt åt.


RSS 2.0