Ny mobil :)

Igår hämtade jag ett paket på posten och gissa vad det var?! Jo min nya mobil 😊 






Minneslund

Var till minneslunden igår och tände ljus för morfar! 8 år sedan han gick bort! 😞




Pumpa

Har varit ut till mina föräldrar idag och då skar vi ut en större pumpa! Sen ville mamma ha frön från en liten så då skar hon av locket på den och sen tog jag över och gjorde ett ansikte på den. Gick väldigt bra, Minella tog en kantbit från det stora locket och började gnaga på. Dem går ju att äta så det var ju ingen fara! Var väl skönt mot tänderna. Såg idag att en stor tand där nere har spruckit igenom. Å i onsdags såg jag två stora där uppe som också hade kommit upp :) 








ingen spis!

när jag skulle laga mat i onsdags fungerade inte spisen! sist jag lagade mat var i lördagskväll. vet inte om någon annan har lagat mat sedan dess, jag sov ju hos mina föräldrar från lördag till måndag, så vet egentligen inte hur länge den har varit ur funktion! så nu måste vi köpa ny spis. tur att man har en ugn som fungerar, men inte så kul att laga all mat där i, man vill ju kunna äta pasta någon gång ;)

Höst blommor!

I torsdags fixade jag lite höstblommor här hemma ute, tycker det blev rätt bra :)








Ny garderob

För två veckor sen åkte jag och mamma till uppsala och mötte pappa på Ikea efter han slutade tidigt på jobbet. Jag skulle nämligen köpa garderob och dem en soffa så pappa tog med släpkärran till jobbet och så slog vi två flugor i en smäll :) 
Garderoben monterade Robban upp åt oss så det blev jätte bra, han blev klar i torsdags, så det är väl dax att plocka över lite kläder från klädkammaren, allt får nämligen inte plats där, fast att man har sommarkläder nere i säckar på vintern och tjocka tröjor och koftor i säckar på sommaren så får det ändå inte plats för mina och Mikes kläder. Vi har väldigt mycket kläder helt enkelt. Så i klädkammaren är det väldigt rörigt just nu grejer, kläder, skor, väskor med mera överallt så kommer knappt in och vet knappt vad jag har eller vart det är! Men nu ska det bli ändring på det. Hoppas det iaf, lite bättre måste det ju bli iaf 😊



Mammas och pappas nya soffor nere i vardagsrummet 😊 jätte fin färg tycker jag :) 

Inför förskolan

Jag har beställt nappar med Minellas namns på och klisterlappar som man ska klistra på kläder,skor med mera. Det kom igår på posten så det gick snabbt, gjorde beställningen i måndagskväll tror jag det var. 
Beställde nappar med hennes namn förut också, då hon var under 6 månader och hade de allra minsta napparna. 




Ny lekhörna

Minellas nya lekhörna har blivit under trappen och bredvid. Tog ner hennes bord och stolar och ställde spisen som hon fick igår där, så det är lite som en matlagnings hörna 😃




Minella och det hon fick igår :) några saker kom inte med på bild som jag glömde. Förra veckan fick hon också lite kläder och en jätte fin docksäng, får visa bild på den en annan dag! 

1-årsdagen!

Idag fyller min prinsessa 1 år!!!! Hjälp vad fort det har gått. Hade kalas för två av mina systrar förra lördagen. Idag firades hon av oss, mina föräldrar, min tredje syster och Astrid, Minellas faster och Johan och Minellas gudmor min bästis Hannah 😊 har inte hunnit tagit kort på allt hon fick, har bara kort från förra helgens tårta och dagens tårta 😊 
Förra veckans tårta 

dagens tårta 🎂

i morse när hon öppnade de två stora paketen, de små öppnade hon i sängen 

RSS 2.0