vad står det på dörren? bacon och?

haha rubriken är från natten mellan lördagen och söndagen. jag pratade tydligen i sömnen och sa så där..:P kan bli så konstigt ibland.

håller på med hemtentan nu, eller en liten paus har jag just nu. var så irriterad i morse, en del text var ju borta och så var de upprepande text istället. skit skumt komme rju int eihåg heller de jag hade skrivit. men jag tycker en liten del av de var okey å så e de borta..:S daaahh!! men ska börja på punkt två nu, måste göra klart den och trean idag, så ka jag göra fyra i morgon. fyran handlar om vilket betyg man man tycker man ska få på sin hemtenta, skit dumt.. hela degen igår och lite nu på förmiddagen har gått åt till första punkten. men tvåan och trean frå inte vara lika stora. så nu måste jag försöka begräns mig till så många ord man får ha till dem punkterna för har redan på tok för mycket på ettan. låter lite komplicerat de här, men de är det också..!

  
bilder från turkiet från förra året i september, och vet ni vad min syster och
rickard ska åka dit inatt så de är där i morgon i varma solen. jätte avundsjuk är jag!
vill också dit.

puss

måndag.

har fått lite lite klagomål om igår att jag skrev vänster till båda glassarna men min var till vänster och mikes till höger så ni vet. bra å rätta till felen ibland.

sitter och pluggar till min hemtenta nu, är fortfarande på punkt ett, så har en del punkter kvar att skriva. ska skriva lite till på ettan men inte för mycket för har typ redan för mycket där mot vad man ska ha. tänkte kanske kolla lite på idol nu snart så man kopplar bort pluggandet ett tag, men gjorde de nyss också när petra var här på besök. hon kom med färdis vinst som han vann i lördags.. :) en jätte stor säck med hundmat. värsta bra ju. han vann på sitt id nummer eller vad man nu säger, ja men hans blåa märke i örat de där siffrorna.

har fått en klocka idag av mamma också, en reserv ifall om strömmen skulle gå, då funkar ju inte digitala, så nu slipper jag ställa mobilen räcker med två klockor.

i morgon drar jag iväg till systers hus, helt ensam där ute, känner inte en jävel. men har ju lite nära till min andra syster och alfons å rasmus som jag int ehar träffat på två månader. rasmus kan ju gå nu också.. de vill jag se. :)

varför inte lägga upp lite bilder på lite kubbspel.. :)
  
mammas och andreas lag, men mitt lag vann ju mot dom :) vi vann allt :)
  
trevlig och rolig kväll var det.
 
ser ner till oss från den första bilden.

söndags kväll

 
min glass till vänster och mikes till vänster :) visst ser det gott ut??! :D

 
saknar den här lilla pojken, han små mjauskrik och hans goserier.

 
spritbordet hemma hos jens. charmig flaska.. ;P

hoppas det är någon bra film nu snart kl nio. kan ändå inte plugga, försökte hemma hos mike, men skrev bara rubriker och fotnot typ. så i morgon måste jag stenplugga och skriva msaaor massor massor. :/ inte så kul men... håller på och packar lite nu tills på tisdag, när jag ska bo i min syrras hus och sköta hennes blommor och katter typ, för hon ska till turkiet, lite lyxigt eller vad blir bjuden så där!!! men men någon som får sol iaf.. :)

ha en fortsatt trevlig kväll vetja.. :D
puss

oktoberfesten dag 2

skit kul hade jag verkligen!!!! i fredags var det den allra allra tråkigaste gången jag hade varit ute på joar. men igår var det jätte skoj. min syster och rickard var där också, hihi ojoj tror rickard var lite full men hyper glad och rolig. typ som mig hyper glad och  hade skoj helt enkelt.

men måste kanske dra hem nu snart, fortfarande inte börjat plugga till hemtentan. hoppaas jag komme rigång så fort jag sätter mig ner och skriver och att det går bra. så jag fattar alla punkter vad man ska skriva om.

en ny vecka snart igen, går så jädrans fort. en fjärde del av skola har gått nu på den här terminen. tre delkurser kvar bara. sen blir det praktik snart också! hoppas det blir skoj.

puss

27/9


har kollat klart på två avsnitt av de nya som inte går på tv än. period tre alltså. :)

kände mig inge bra i morse när jag vaknade. jag är ju lite sjuk, kände mig jätte febrig och mitt huvud var inte på min sida. hade inte druckit alls mycket, kände mig inte ens påverkad igårkväll. Hade SKIT TRÅKIGT!!! aldrig haft s tråkigt i hela mitt liv där nere. hoppas och hoppas att de blir bättre ikväll, rille skulle kanske dit, å de hoppas jga på. för de va länge sen man såg han där nere och drack med han. det var iaf mycket folk där nere igår, så de var väl bra antar jag.

idag fyller en i min släkt år och hon fyller 90 år :)
nu ska jag skjutsa mike till innebandyn.

puss

HAR FEBER :/

i morse när jag vaknade så kände jag mig inte helt pigg så kände typ att jag hade lite feber, så jag tog tempern. ade 37,7 på morgonen kvart i åtta och de är lite feber. sen när jag hade städat lite och så, så tog jag igen då hade jag 38,2. så nu e de lite mer.. :S men måste till skolan har seminarium som är obligatoriska både idag och i morgon. men börjar kvart över tolv. i morgon börjar jag kvart över ett. så får lida pin typ. måste skriva recensionen ikväll också som ska in i morgon.. :S puuuhh.
nej ska äta lite nu sen ut med hundarna innan jag måste åka.

puss

24:e september

japp, så var det kväller nu. nästan läst klart den där boen som ska läsas tills på fredag och skriva en recension om. kände igen mig i boken om en elev, hur den var. lite coolt.
ska snart lägga mig, men börjar kl 12:15 i morgon, men ska fixa lite saker innan hemma.

e jätte förkyld just nu.. :s :( inte bra.. vill inte de e jobbigt..

nej nu blir de inga flera rader här inte...
puss

onsdags morgon.

ska snart åka in till stan för attta bussen därifrån till uppsala till skolan. så skönt att sova inatt.. tror inte jag vaknade en ändå gång men inte säker, de e vad jag tror. skönt var det iaf i min nybäddade säng med rosa påslakan å kudde med döskallar på :).vill sova mera men, men har seminarium att gå på.. :/ har två seminarium till i veckan, ett i morgon och en på fredag..så då slutar man sent på fredag klockan fyra sen hem och sen dans till halv nio.. :S

nej måste typ åka nu..
puss

kväller, har kollat på heroes.

har precis kollat på heroes, två avsnitt som kommer att komma den här veckan, så ligger före den här gången :);P
ska snart hem och läsa klart den ena boken, är hos mike nu och lånar lite internet, har ju inge hos mig..
vet inte hur jag ska hinna med en del saker, men man får ta en dag i taget helt enkelt.. och leva när när man har tid..

ska besikta bilen i morgon, har aldrig gjort det förut, så hoppas jag gör rätt. har fått rätt så bra beskrivning av syrran, så de borde fixa sig. så de blir tidig morgon redan 7:40 ska bilen besiktas så ska väl vara dör lite innan. men hinner hem iaf tills jag måste till skolan, skulle ju egentligen vara ledig, men har arbetslagsmöte och info hur vi ska söka och välja inför nästa termin.


ha de bäst. puss


måndag.


  

  

  
mina goa grabbar här.. :)

har varit hemma nu idag och plockat reda på kläder ur min garderob. två stora säckar går till evelina och moa som dem får kolla igenom om de vill ha något av dom plaggen. sen tre säckar ut på skrubben, men ändå är de fullt i mina garderober med kläder.. får kanske sortera sen igen vem vet. skulle ju egentligen inte hem alls idag, men föreläsningen var inställd idag, så en dag ledig från skolan, skulle ju vara ledig i mroogn egentligen men blir väl skola då istället..


har så ont i min nedre rygg nu, svanken..

nej ska väl ta och åka hem till stan sista natten där nu. :( kommer sakna katterna jätte mycket faktiskt och lägenheten. men kan inte ta med min dator till stan igen, har ju ändå inge internet där nu så. kan den lika bra vara hemma.


puss


shopping igår..

först igår så vaknade jag jätte tidigt, redan halv sex. och flera gånger efter de när jag hade somnat om, men sen vid kvart i åtta fick det vara nog. då orkade jag ligga kvar i sängen. skulle ändå upp halv nio för att åka med hannah till västerås ett tag för att shoppa lite. Å det gjorde vi. .jag köpte tre par skor, en röd vinterjacka, en skin/läder jacka i svart, tre tunikor, en lång skjortliknande klänning, en tubklänning, mascara, foundation, fyra olika färger på naglack, ögonskuggor, läppglans och leggings. tror inte jag glömde något nu. så de köpte jag igår i västerås, men sen var vi ju även till ikea, där köpte jag vita och röda lådor, som jag ska ha skolböcker å såna grejer i, sen en annan sak, i vit som man kan ha papper i, sen till sist köpte jag tre olika korgar i olika storlekar som jag kan ha hår och sminksaker i. 

idag har jag även köpt en mopp men inte till mig utan till lägenheten, för jag va för stark igår när jag städade så moppskaftet gick av. har även köpt rosadöskalle påslakan. :) kommer bli så fint så. det gick bra att städa igår iaf, tog lite tid, men allt e klart ska bara damsuga en sista gång typ innan man drar därifrån.

ska börja läsa lite nu, sen ska jag kolla på mikes innebandy match.

såg förresten på film igår, jag och hannah hyrde två filmer; Himlens hjärtan och awake. trodde himlens hjärta skulle vara bra men de var den typ inte.. va bara fyra personer i hela filmen som man såg till, och bara inomhus.. boooring. men awake med jessica alba, den filmen var bra :)

puss  


fredag

idag har jag varit i skolan, fikade efter med mitt arbetslag. åt en STOR chokladboll, verkligen as god, tänkte ta en annan sak med men de räckte med bollen..:P när jag kom hem så packade jag, sen kom mina päron och hämta min cykel och hjälpte mig med saker in till bilen. sen var det bara att dra hem till landet och plocka upp lite kläder iaf som jag hade lagt ner,. men det är mycket kvar att ta reda på hemma hemma som bara ligger på golvet. jätte stökigt.. sen hann jag med att träffa sandra en stund nu ikväll. men nu ska jag snart lägga mig, för hannah har övertalat mig att åka till västerås i morgon för att shoppa, lite innan vi ska städa hela lägenheten och filmkvällen.. när ska jag plugga då??!

 
de här var för tre veckor sen, då jag var ut senast. har inte varit ute å festat å dansat sedan dess.. men nästa helg blir det oktoberfesten här i staden enköping.
  
skit goda äpplen hemmifrån.. :)

  
vart fan har värmen tagit vägen?! ingen sommar alls längre.. fan inte ens lite sol.. skit kallt..!

god natt sov gott puss!

18/9

kom hem för en liten stund sedan, håller på med lite mat, som jag ska snart äta. sen så ska jag plugga. skriva de allra sista på recensionen. hoppas den blir okey iaf.. svår text är det som jg hittade tycker jag iaf.. men har iaf skrivit lite, som jag gjorde igår. men ska nog försöka lägga till lite till på mina egna tankar eller åsikter om artikeln.. sista dagen i morgon för att gå upp tidigt.. har sovit i snitt kanske mellan 4-5 timmar varje natt sen måndagen nu.. så e lite små trött, men har gått bra ändå faktiskt.

i morgon ska jag packa massa också, och köra hem de till landet.. fast de är efter jag har kommit hem från skolan mer på kvällen typ..

puss

otursbarn 1= jag

ja alltid alltid jag som ska ha otur. när jag gick till bilen typ lite innan klockan sex, skulle nämligen till träningen, så såg jag att jag hade TVÅ parkeringsboter. På en vecka, sist jag hade bilen va förra onsdagen när jag hade haft träning. så jag får betala igen för parkeringsböter 1200 kr.. inte roligt alls, tar mina pengar bara så där..:s den ena boten sattes dit i fredags enligt de datumet och den andra igår.. tänkte typ i helgen kanske ska flytta bilen till parkeringen där nere, men gjorde aldrig de av någon anledning, hann inte å glömde väl bort.. men nu har jag betalat in iaf. så nu får de fan bli glada..

sitter och gör min vetenskapliga artikel nu eller en recension om en vetenskaplig artikel, kommer bli för lång, skit svårt att skriva också. krånglig artikel.

träffade jenny idag vid bussen hem till enköping, jätte kul att träffa henne och prata lite granna.. :)

puss

skola i morgon.

då var det dags med skola i morgon igen. haft långhelg nu. ledig från skolan i fyra dagar, men har ju ändå pluggat lite varje dag så, har ju inte varit helt ledig.

orkar inte direkt plugga så mkt mera ikväll, ska gå igenom anteckningarna bara nångång.. vet inte alls hur skrivningen kommer att vara, de visar sig. är lite nervös faktiskt!

vill så gärna shoppa, först å främst på gina, ikea, skoaffärer och nån mer stans. måste ha en ny vinterjacka, eller vill ha en ny. samma sak med nya vinter skor.

puss

söndag kväll

idag så har jag inte pluggat så mycket, som jag skulle ha gjort. Har inte pluggat alls mycket sen i torsdags, skulle ju plugga på fredagen en del på lördagen å en del idag, men inte blivit så mycket alls. men lite gjort idag, har ju i morgondagen med på mig att plugga inför skrivningen.

har kollat på innebandy idag, vill också spela, ser så kul ut..
sen har jag ätit glass med maränger,strössel, choklad och kolasås idag med..:) sen hamburgare med.. så jag har ätit massa skräpsaker den här helgen med. massa godis glass och fet mat...

spelade in typ världens roligaste filmer på min mobil igår.. shit så de höll på, men mycket skratt vart de.. :) hehe i slutet var de ju helt katastrofalt nästan.. ;P

nej nu ska jag typ gå och sova...
sov gott!!
puss

denna dag..

har gått upp för ett litet tag sen, för att komma igång med pluggandet lite, men vet inte hur jag ska plugga. har som ett mindre prov/skrivning, på tisdag, men vet inte hur jag ska plugga in de.. känns som om jag inte bryr mig typ, tror de e för att de är så självklara saker som man ska plugga in, men man ska ju komma på de också där på provet... det är liksom alla skolans läroplaner, en del saker e ju självklart där i, men måste ändå plugga in de..så jag får väl börja försöka snart..

åt glass igår, tre smak som var vanilj, jordgubb och choklad. vi hade maränger, strössel, choklad- och kolasås till. sååå mumsigt gott, tog kort på mobilen så kan lägga ut de sen någon gång..

this day is here..I don´t want to remember..

puss

saknar och kommer sakna..


 
saknar mitt hår..!!!!!


kommer sakna den här jääätte jääätte sköna soffan och den mysiga, goa och söta katten.

sen kommer jag sakna den mjuka sköna sängen sååå klart..!

de e mycket jag saknar här i livet..och kommer att sakna...

puss


11/9

är irriterad över en en sak som var i förrgårkväll, men ska inte skriva de här vad de handlar om.

just en sån här dag typ längtar man tillbaka till värmen på kreta, har varit så kallt de senaste dagarna här, blåsigt å gråkallt. men solen va framme lite idag iaf, å den blåa himlen.

 
vilka underbara kvällar de var där, inte alls så här.. bara kallt, mörkt å trist här.. :(

puss

onsdag..

min rygg e så stel och typ småvärker.. nästan suttit hela dagen idag å läst, i stora drag iallafall. har försökt att läsa så mkt som de bara går. nu sitter jag framför tv:n och kollar på heroes.

hade även träning idag. först var de nybörjarna för första gången, men de gick bra.. kommer två eller tre trioasar nästa gång så de blir många.. sen var de fortsättningsgruppen timmen efter, de fick lära sig lite inför showen, jag med så jag kan träna dom sen, hur de ska göra. de ska vara fotbollsspelare med låten när vi gräver guld i usa, året -94.

ska försöka läsa lite nu i pausen och sen efter heroes med en liten bit till i boken iaf.. har så himla mycket att läsa.. :S

puss

tisdag..

jag e fan trött, har sovmorgon idag, men vaknade av lite ljud utanför, fast hade klockan på ringning med. måste läsa lite innan jag åker till skolan. orkar inte med den veckan som kommer, och innebörden med den. inte ens den här veckan för den gör att den hänger ihop med nästa vecka, så måste läsa å slita som ett djur känns de som..:/

hade en småroligkonstig dröm inatt, eller precis när jag vaknade. men vet inte hur länge jag kommer komma ihåg den..:P

det känns inte som att de e tisdag idag, känns mer som onsdag..

nej ska väl ta och läsa de sista sidorna ur dne här boken nu, som e jätte tråkig och fattar ännu mindre nu vad de där  betyder egentligen, men men allt kan inte vara kul och läsa, säkert bara jag som tycker den är tråkig också, brukar kunna vara så.

puss

hem till pärona..

ja har väl varit här i två timmar snart, fikat och då fick man reda på kraschen som var här hos oss.. tur var att de inte var några personer i fordonen. Hade inte varit roligt att sitta i den bilen som vart helt förstöd i sidan, såg inte bilen själv men har hört att hela bilens ena sida och baken va typ helt kvaddad.. å de va hemma hos oss, sånt som händer... :/ men jag är iaf oskyldig..

ska snart åka in till stan igen, måste jag läsa massor å massor. har bara en föreläsning i morogn som tur e. sen ska jag lämna in bilen på service också.

men min lilla färdinan e så gosig när man tar upp han i knät när man sitter på en stol, å valle han e gosig han med... men han kan man inte ta upp i knät, lite för tung och stel för de.

this is my little dog, ferdinand (FÄRDIS), so sweeeet..!

puss

lördag..

ligger i soffan nu med datorn i knät, tv:n påslagen, godis bredvid mig som jag äter, sen hör man två som sussar lite gott här..:P måste plugga, men vill verkligen inte och orkar inte. man får verkligen ingen helg...

  

flir nog filmkväll ikväll med eller bara ut och äta..:)

puss

bilder


  

  

  
de va lite bilder igen dådå från kreta. blir nog inte såmånga fler sen...

går inte att plugga. har läst en text nu iaf. har en kvar tills i morgon på seminariumet. men har panik och ångest över de där lilla provet, som kommer vara sen, hur mkt som helst att läsa till den. ser verkligen inte framemot den..

nu kommer min låt på mtv också..  on and on med agnes.. jätte bra :)
vill till ikea...!!!!! mycket jag vill, men allt kan inte bli som man vill tyvärr... :(

puss

kväller..

nu har jag precis kommit hem från träningen med barnen, var bara ena gruppen, kommer bli den andra gruppen nästa gång också. de som är nybörjare. ska försöka plugga lite nu innan jag ska se heroes, kollar lite just nu på idol, när jag skriver. sitter här med hannah. hon ligger sååå fint så i soffan här....;)

ledig i morgon:) puss

3 september


      
lite småbilder på mig å hannah från kreta. :D

sitter å äter frukost just nu, sen ska jag bara ut med hunden, därefter är det skoltime igen..:/. blir en föreläsning idag, fotografering och arbetslagsmöte..

puss

trött

har läst en sak nu ikväll, som var på en pdf-fil ,som jag hade på datorn. gick inte så bra att läsa, sen har man massa kvar. Måste plocka upp en del grejer också från mitt rum här hemma hos min mamma och pappa. ska bo här inatt.. och gå upp tidigt och sen till skolan. sen e de dax för träningarna igen i morgon som börjar, dubbelbugg med barnen.

sov inte alls mkt inatt heller,,. men man får överleva..

  
lite greklandbilder kommer in fortfarande, :P

2:a september.

sitter och äter frukost nu, väntar på att man ska ta cykeln ner till bussen, som går kl sju. gick upp kvart över fem, va på väg att somna flera flera gånger men blev lite väckt..:P vaknade flera gånger på morgonsidan också, innan klockan ringde..

undrar hur de kommer gå idag, lite små nervös..
ha en bra dag!
puss

:)

idag har jag haft mitt körkort i tre år. Borde firas på nått sätt haha:)

tänkte lägga in någon liten bild från kreta, men inte så många måste kanske försöka läsa lite skollitteratur, började nämligen i skolan idag. börjar jätte tidigt i morgon, men slutar tidigt men måste kopiera en del saker då.. så kanske inte kommer hem så tidigt iaf.. det visar sig.!

  

  

  


puss

RSS 2.0