Söndag

Idag har vi tagit bort det sista ur mormors lägenhet, möbler lite porslin, lampor, verktyg ja en hel del kvar var det. En del skulle hem men mycket till återbruket. Förra helgen var det också några vändor dit med saker därifrån. Efter det åt vi lunch på akropolis och sen sista vändan upp till lägenheten för att köra hem ett lass med möbler ut till mamma och pappa. Nu sitter jag framför soffan och degar medan Mike spelar innebandy.
Igår kväll så var jag hos Hannah. Det var tjejkväll där vi var 6 tjejer som beställde mat och drack gott :) fick även efterrätt som Hannah hade gjort, väldigt gott :)


Tavlor

Fick ju de här tre tavlorna av Mike i julklapp och nu har de fått sin riktiga plats, på hyllan över sängen, där det också står väldigt betydelsefulla bilder från några personer av våra familjer! <3


Efter jobbet

När jag slutade tidigt idag så åkte jag till maxi och köpte nybakat fikabröd! Det blev även lite godis :) sen åkte jag till mormor och fiskade med henne i sitt nya hem :) när jag hade varit där över en timme så åkte jag till stan och hämtade lite grejer som är mina uppe i mormors lägenhet och sen gick jag in på intersport och köpte skor och skidvantar till mig. Gick även in på Åhléns och köpte en namnsdagspresent till min syster! Nu ska jag laga mat :)


24:e januari

Idag fyller min mamma år och min syster har namnsdag :) ska fira mamma på fredag kväll då det blir middag :)


Ny vecka

Har precis kommit hem från mitt första Apt-möte, som var på jobbet. Kommer bli 4 eller 5 till innan sommaren! Sen kommer det vara fler kvällar som det är avdelningsmöte/planering, som också kommer vara ca 5-6 gånger. Så det är inte bara dagtid till jobb utan även kvällar!
Visar bild på bord och stolar nu tillsammans med nya tapeten och tavlan :) tavlan kom upp igår kväll! Smälter väldigt bra in med de andra tre tavlorna över soffan :D


Black/white

Vad är nu detta då, fortsättning följer! :)


Mästerkock

Kanske borde söka till mästerkockarna nästa säsong ;) nej skämtåsidor! Men jag har hittat på lite nytt och eget för kvällens middag :)


19:e januari

Oj vad tiden går fort! Började mitt nya jobb i måndags och det har gått bra hela veckan :D Trivs bra också, så det kommer nog bli bra det här :P Har inte hunnit eller haft en tanke på att blogga de senaste dagarna! Just nu så kollar jag på Sveriges värsta bilförare som hade premiär ikväll.Sen ska jag kolla på Biggest loser Sverige.

Inhandlat

Köpte detta igår medan jag väntade på Mike och Micke då vi skulle hämta bordet! En ljusrosa tröja, en svart halsduk som är lite tunnare än den jag har på vintern och en ny tvättpåse behövdes också :)


Bord och stolar

Så här ser bordet och stolarna ut. Köpte två kandelaber till också och lila ljus! :D Ni får se helheten mer sen när tavlan har kommit hem också, har nämligen beställt en som ska passa in med de andra tre i samma tema typ :)


Mer presenter

Det här fick jag idag! 4 vinglas av min arbetskollega, ljushållare, duk, tallrikar som passar till muggarna som jag fick i julklapp och ännu mera godis :) snacka om bästa grejerna :D Har hämtat ut bordet nu ikväll efter jobbet, ska försöka sätta upp det. Hann även in på Gina och köpte lite till mig som jag tycker att jag var värd! :)


Fröken!

Åh kolla vad det var i :)


Present

Fick en present av ett barn idag eftersom jag slutar i morgon. Fick det idag då barnet är ledig i morgon! Bara en dag kvar, ska göra lite chokladbollar ikväll till dem :)


Onsdag

Är väldigt trött! Har varit trött alla dagar sen jag började jobba igen, inte så konstigt egentligen. Går ju faktiskt upp tidigare och deg blir även sena kvällar. Har varit bra filmer på tv;n som gjort att man har svårt att lägga sig i tid och somna. Två dagar kvar, slutar på fredag då det är fredagen den 13:e januari. För en vecka sedan så fick vi nya tapeter på väggarna här hemma, har ju visat två väggar men glömt den tredje. Ska viss helheten av den väggen sen då vi har fått hem bordet :) första bilden hur det såg ut från början, andra bilden är halvvägs och sista bilden färdig :P


Kvälls bakning

Bakat tills på fredag då det är min sista arbetsdag på den arbetsplatsen. Detta ska mina kära arbetskamrater få:) Mike provsmakade nyligen och hans kommentar var: Det här var den godaste bakelsen någonsin :)


Nya möbler

Idag har vi beställt ett matbord och stolar, fick inte med det hem eftersom det var beställning. Något annat vi fick hem däremot var en ny stor golvlampa och nytt soffbord :)


Tak

Har rivit ett helt tak idag på eftermiddagen. Så bra och snabbt har det inte gått förut, men det här taket var lite lättare. Inte massa saker som i de andra taken. Visar en bild på lite olika föremål som man hittar.


Lila

Lila kuddar och filt som passar till gardinerna och ljuslyktor :)


6:e Januari

Det blir bara på två väggar just nu, den tredje får ni se sen, vill köpa bordet först tror jag :D

Vardagsrummet väggen mot balkongen :) Nu är det med inslag av lila :P


Köket med fondväggen och bytt gardiner.

Ska snart åka ut och vara snickare idag med. När Mike gick upp fyra så kunde jag knappt somna om. Tog nog över en timme innan jag somnade om. :S

Tapetbilder

Ja igår så var ju Tobbe här och satte upp tapeter på tre väggar. Det gick väldigt bra och blev toppen! Är helnöjd :D Ni kommer bara få se för och mellan bilder idag på två väggar. Resultatet får ni se sen i morgon. Håller på att sätta upp gardiner och fixa det sista.

köket med tapeten som var innan.


Halva nya tapeten är uppe och halva gamla.


Gamla tapeten som är mot balkongen.


Här är nästan all den nya tapeten på plats :)

Det är en vägg kvar men det får ni nog också se i morgon :)

Tapetsera

Snart ska det tapetseras här :P får visa bilder sen när det är klart! Hoppas det blir bra, men det blir det nog :D


3:e januari

Har hunnit med en hel del idag. Först kom Tobbe och spacklade och slipade lite här hemma. Efter det åkte jag och åt med Rickard och Co. Efter det så rev vi tak i deras hus (är inte ett hus just nu, utan en byggarbetsplats). Långt ifrån att kalla det hus, är bara yttre väggar, stommar och tak kvar snart! Så vi har rivit ett helt tak i ett av rummen. Gick bra, fast dammsugaren krånglade en del. Men jag och Rickard såg ut som två sotare när vi var klara vid kl tio nu ikväll. Ändå hade jag mun-nässkydd, skyddsglasögon, hörselkåpor och luva. Det hade inte Rickard utan han hade bara hörselkåpor och mun-nässkydd i slutet då det var som värst. Han var riktigt svart och grå i hela ansiktet och håret. Man såg inte hans ögon i slutet :P. Svart sot, dammade runt och föll ner från taket när vi var över kakelugnen och rev. Så det var ju inte så konstigt att vi såg ut som vi gjorde. Mellan kl 17-18 så var jag in till stan och hämtade ut mina tapetrullar som jag har beställt. Så i morgon förmiddag närmare lunch kommer Tobbe igen och tapetserar :). Efter det kommer jag dra ut till huset och riva golv troligen :P. Det är faktiskt riktigt kul, kanske borde utbilda mig till snickare också :P hehe!
Hittade gamla skrivböcker från min farmors pappas tid, det var hans skolböcker, jätte fint var det skrivet med skrivstil :) sen hittade Rickard omslaget till tidningen vecko revyn från 1922 i ett annat hörn :) och tapeterna är inget att snacka om flera lager tapeter på varandra, typ 4-5 lager. Bara på 1920-40 talet så var det flera olika tapeter, rätt häftiga :P Snart ska jag gå och sova, riktigt skönt med en dusch efter allt damm och smuts!


Gott nytt år!

Nu är det ett nytt år. Undrar vad som kommer att ske och vad man kommer få uppleva! Förråd året bjöd på både roliga saker och tragiska. Jag tog examen efter 3,5 års utbildning och fick två jobb. Det ena slutar jag på nu i början av året och det andra börjar jag i början av året. Vaknade nyss och jag har aldrig i hela mitt liv sovit längre än kvart i elva vilket jag gjorde idag :) Hade en mycket trevlig kväll igår! Vi åt först middag med Micke och Polly. Vi åt potatisgratäng oxfilé med två olika marinader, den jag gjorde själv blev godast :) köttet blev helt perfekt, bara smälte i munnen, köttet var en 10:à. Det blev också sallad till. Till efterrätt åt vi kladdkaka :). Senare på kvällen drog vidare till Pollys mamma där det var fullt hus. Vi skålade vid tolvslaget och sköt raketer :D


RSS 2.0