fredag

charlie ska idag få komma till en vårdavdelning. han låg hela natten på intensiven. han hade en dålig puls. hoppa att han mår bra bara och att den här operationen hjälper, så han kan leva länge. hade inte vetrinären upptäckt felet så hade han bara levt i några månader till max. tur i oturen att han fick lunginkflammation så de märkte det.

det är jätte kallt ute, varför måste de vara så och blåsa så mycket. det är inge kul alls.
nu ska jag försöka  plugga vidare, får se hur de här går...

puss

natti

ska snart bosta tänderna för att lägga mig lite skapligt i tid, gick ju upp så tidigt i morse...
så sov så!!
puss

operation

Idag så har ericas hund opererat sitt hjärta, vet inte hur de har gått. :/ Han e lika gammal som våran färdis, lite drygt ett år typ 1 år och 4 månader. kommer kanske bli rättegång om det också, för uppfödarna vägrar betala fast de var ett medfött fel på hans hjärta. så de är skyldiga att betala för operationen.. inte den billigaste kan man säga... :/


här är lilla charlie som
har opererats idag.
hoppas de har gått bra.


Har precis ätit, ska återgå till studierna till mitt PM skrivande.. har börjat jätte lite, inte kommit alls långt, men är en början i varje fall. :)

puss

torsdag

slutade tidigt idag, började kvart över åtta, och slutade typ kvart över tio egentligen skulle vi sluta elva men vi va klara tidigt.. :).. just nu är jag hemma hos mike och har  fixade lite och packade ner allt i väskan, för ska hem till min hund nu och sen försöka börja plugga och skriva ett pm. vet inte riktigt hur jag ska skriva eller komma igång, är jätte trött, men får se hur det går annars börjar jag i morgon... för då är jag ledig.

snart november.. redan har oktober varit typ. går så himla fort.

nej nu ska jag åka. ha det bra!
pusss

mys

ska snart börja läsa lite inför i morgon.. ska försöka föra rollspelet i morgon jag och min grupp, ska redovisa det på torsdag. sen även i morgon så får vi veta vad som kan vara bra att ta upp på pm:et eller hur vi ska skriva å så typ..

 
visst ser det mysigt ut?? katten är skitkelig.. mike med men inte på samma sätt som en katt.. :)

tisdag morgon

igår så var jag i skolan hela dagen typ. hade redovisning och det gick väl okey. alla gick runt och tjatade om den där hemtentan och ville få reda på svar, men det ville inte jag ifall man inte skulle klara sig. för vi har en stor inlämningsuppgift snart som ska in och då skulle jag inte kunna tänka på den om jag vet att jag avr tvungen att kompletera till samma dag som den nya inlämningen är. iaf, när jag kom hem så kollade jag pingpong sen, hade fått reda på svar och den var klar godkänd. :) så jag behöver inte kompletera, jätte skönt känns det! är så mycket ändå att göra så skulle nog aldrig hinna med att göra ett pm plus kompletera en hemtenta tills på måndag. är lite rädd inför torsdag, då vi ska göra nått rollspel, bara vi kommer igång och börjar försöka hitta på avd vi ska göra så går det säkert ra, men vi ska börja med det i morgon.. så inte så mkt tid direkt. så är det. måste typ läsa lite nu inför skolan börjar kvart över tolv och då är det diskussioner på de 110 sidor vi skulle läsa tills idag  och frågor, men jag läste typ inte direkt så mkt för de kom upp lite annat som är viktigare.

puss

pumpor

 
snart är det halloween...
på rasmus kalas idag så hade alfons och jessica skurit ur en del pumpor och skulle tända sen när de blev lite mörkare..

hoppas ni alla har kommit ihåg det där med klockan, man skulle vrida tillbaka den en timme inatt. nu blir det mörkare tidigare på kvällarna.. :/

puss

söndag

snart ska jag iväg på rasmus 1-års kalas. undrar om de blir tårta :P haha när jag komme rhem sen måste jag verkligen läsa igen, typ jätte tråkigt att läsa den där boken. sen måste jag typ gå igenom de jag ska redovisa också.. blääää vill göra nått skoj..


puss

lördag..

igår efter skolan så åktejag till maxi för att köpa rosor och ljus till minneslunden för morfar. jätte fina mörka röda rosor vart det :). när jag kom hem till mike sen, så gick vi ut och åt på sarajevo. jätte gott. min syster och rickard kom dit också då typ 20 minuter efter oss. när vi hade ätit klart så var det jag som körde hem till mike igen, fast med hans bil :) första gången och de va kul.. gick skit bra också :P när vi väl var hemma kom jerka sen ett tag och jag började kolla på film medan de spelade lite, men jag slockande. tror jag sov mer än 10 timmar nu inatt typ eller nått.. rätt skönt..
när jag kom hem idag så hjälpte jag mamma och pappa ute. typ ont i ryggen nu. sne har jag läst jätte lite i boken tills på måndag.. så tråkigt..!
ska försöka kolla på någon film eller lite tv ikväll också..

puss

igår kväll


  
minneslunden igår kväll..
så fint.. :)

puss

24 oktober




idag är det tre år sedan min morfar gick bort. :( saknar han jätte mycket. ska senare idag till minneslunden och tända ljus för honom, när jag kommer från skolan. kommer exakt ihåg vad som hände den här dagen när han dog, när jag fick reda på det, vilka kläder jag hade, vad vi gjorde sen och så vidare.. miss you!! <3

puss

sovdags snart..

ska snart gå och lägga mig. hoppas på att jag inte har lika ont i min nacke, när jag vaknar i morgon bitti som jag hade i morse..

i morgon är det en speciell dag.. vet exakt hur den dagen var för tre ås sedan och vad som hände idag för tre ås sedan..

sov gott!
puss

festbilder sen i lördags :)



Brudarna som var ute i lördags.. :)

  
lite förfest hemma hos mike innan..

  
jag och min hannah.. lite småbusiga/roliga bilder.. hannah du e såå söööt!

  
lite drickande och roligheter när vi väntar på bussen

   
jerka och mike :)       jag...                         å så söööta de e med mina ringar.

ja bilderna är från i lördags när vi var i uppsala på platina.. skit kul på bussen innan bussen och efter bussen med..:P

bilder från lilla kryssningen.


  
mums så gott det var. den längst till höger är evelinas, de två första är från mitt fat.

  
lite småfina kort från båten..

  
brudarna ute på däck.. :)  hannah är lite blyger..   brudarna igen :P

valle <3


saknar min valle..
  

  
så mysig och go och snäll som han är..

20/10

har precis kommit hem från praktiken. sista dagen i morgon, då ska jag ha en egen lektion. det blir matte med treor. måste skriva den där studieplanen, så min handledare kan få den i morgon, för hon ville så gärna det.. :P men måste skriva ut den någonstans också.. haha e ju inte hemma liksom, men de ska nog ordna sig.

har varit väldigt trött idag.

ikväll så är det prison break, har saknat det faktiskt. undrar vad som kommer att hända.. :)

puss


från fredagen tills idag.

fredag: då vart jag väldigt ledsen efter min praktik, då avlivades nämligen min hund valle. :( vart precis 14 år och en vecka. skulle egentligen ut med några från skolan i västerås men de vart inte så sen.

lördag: var jag på kryssning hela familjen med respektive, tog med mig hannah. åkte typ halv åtta från stan i en buss i två timmar. var bara kryssning över dagen. köpte lite sprit och godis. men fy fasiken vad det gungade på båten. flera spydde och jag mådde illa, brukar inte göra det när jag åker båt men gjorde de nu.. men vart bättre sen med lite luft och spela tecken och slå. :) jag å hannah vann vi hade de bästa tecknet.. :) chockladpuddingen var såååå jäkla god, mmm :).

På kvällen igår, så förfestade jag, hannah, tette, elin, jerka och mike hemma hos mike. :) skit kul och innan vi hoppade på bussen, när vi väntade var de roligaste av allt. skit kul hade vi.. sen i uppsala var det kul också, men mycket försvann bara mobiler och jackor å så, mindre kul. men var kul där inne varmt och mycket folk.

söndag: måste försöka läsa lite från skolan, men vet inte vad riktigt.. är så mkt att läsa, men läser jag lite så kommer jag en liten bit på väg iaf..

snart ska jag mike och jerka äta pizza antar jag. skönt att sova ut var det iaf.. :)
och så e de praktik i morgon igen.

hoppas ni har haft en bra helg..
puss

första dagen

har haft första dagen på min praktikplats. gud vilken underbar och trevlig klass jag har fått, hela skolan verkar hur mysig som helst.. :) Redan i morgon ska jag läsa högt för klassen även på fredag med, kanske alla dagar vem vet.. lite små nervöst. sen på måndag så blir det nog att jag har en lektion med barnen, troligen matte. de är väl de mest nervösa uppgifterna och lite svårare kanske eller inte svårare för att observera kan va lite jobbigt ibland. men alla verkar jätte trevliga så jag trivs jätte bra redan efter första dagen!

ska läsa igenom kapitlet nu, som jag ska läsa högt i morgon ..  sen blir det träning med barnen.

puss

kul i skolan

idag har jag och Madeleine i min klass, gjort en hemsida eller tre olika, men ska visa länken till en. det var jätte kul att göra det. gjorde ju de även förra terminen, men inte samma sidor då. Skrattade jätte mycket åt alla bilder som vi tänkte ta.. hehe :) länken är iaf: www.MNLE.weebly.com
hann inte lägga in de där frukterna som vi höll på med, men de var jätte fina iaf.. :) visst ser chokladbollarna smariga ut och jordgubben med :)

har packat en del nu tills jag ska vara borta på praktik. börjar bli lite små nervös.. ska ju hämtas i morgon för att åka med en lärare som jag inte känner till min praktikplats..  men jag hoppas på de bästa! :)

ska duscha lite nu coh fixa vantar å sånt tills i morgon.. :P


kan ju passa på att lägga upp en bild som jag gjorde när jag var liten typ gick i tvåan kanske.. den hittade jag bara så där.. :) ritade den till min mamma.. :) visst var jag en bra konstnär..:P

puss

tisdag fm

nu ska jag snart åka till skolan, först någon föreläsning eller workshop om IT, sen onfo om praktiken som börjar i morgon.. slutar fyra.. så de är inte så jätte lång dag eftersom jag börjar kvart över tolv.. :P
ha en bra tisdag..!

bus

 
kolla vilket charmtroll jag har busat med idag :)
den här plutten ska jag avra barnvakt åt den 1 november.
snart fyller han ett år också! :)

bara två dagar kvar tills jag ska vara på praktik i en vecka, ska bli kul, men e lite små nervös..
vad ska man hitta på i helgen då? ska på en dagskryssning på lördag med familjen med respektive typ.. köpa alkohol och godis.. :)

ska snart gå och göra mig i ordning för att lägga mig.
puss

bowlings bilder

bilder från i lördags när vi bowlade. :)
  
mikes tur att spela..
  

  
ni ser ju att jag låg ju etta på tv:n där.. jag vann ju också hela matchen.. :)

jag och evelina hann även med singstar lite :)
 
hunden smilla ville också vara med.. :)

har nyligen kommit hem från skolan, gick väl bra med berättaruppgiften. trodde de skulle gå sämre, men jag var nervös eller väldigt nervös och sen drog jag mig själv så jag gick upp efter den andra pausen.. alla var jätte duktiga, och bra berättelser var det med. nu ska jag gå ner och busa med rasmus igen. han och alfons å syrran e här. alfons kollar på disney kanalen så bäst att låta han sitta där medan han kan sitta still :P

puss

helgen..


i fredags så sov jag över hos evelina. Vi kollade först på idol och sen gjorde hon blonda slingor i mitt hår. när jag hade duschat håret och det var klart, riger min mamma från sin mobil och klockan är typ kvart över tolv. jag tänkte typ shit varför ringer hon nu, hon e väl på väg hem från stockholm. mamma och pappa och mina grannar va i sthlm på någon teater. men iaf mamma ringde och jag svarade. hon sa kan du skjutsa hem oss för någon har skurit sönder framdäcken på våran bil. så jag var tvungen att klä på mig, sätta mig i bilen och köra iväg för att hämta dom, sen skjutsa hem dom. så jävla onödigt att göra sånt där, varför ska man röra någon annans bil??.. bara dioter som inte har något liv.. skaffa er det vet ja..! blir så irriterad när saker och ting inte kan få vara ifred.

i lördags så bowlade jag evelina och mike. gissa VEM som VANN?! JO DET VAR LILLA JAG:) har bevis på det också. gick inte att lägga upp bildern nu, men kanske går i morgon.. :):P jag och eve hyrde även två filmer sen, den ena hette cool ideas och den andra the hottie and the nottie den där med paris hilton.  den var faktiskt lite bra, båda var helt okey..:P:) sen idag har jag inte gjort så mycket, städade lite, kollat på tv, och film. kollar nu på se upp för dårarna..  har försökt pluggat lite, men vet inte om de har gått så bra eller hur det kommer att gå i morgon på berättandet. det återstår att se. börjar kvart över nio i morgon så måste väl kanske upp vid kva över sex för att hinna med bussen klockan åtta..

det var väl typ min helg.. ska kolla lite till på tv nu sen lägga mig och sova..
puss

rosa..

 
kolla mitt bäddsett :) rosa och döskallar :)

nyligen kommit hem från skolan, ska gå ut med hundarna sen typ åka in till stan, ringa eve först oxå.
ha en bra kväll, för det ska jag ha med evelina!
puss

10:e oktober!!!!

Kan ni tänka er att den här goingen fyller 14 år idag,
han blir 98 år i hundår!! MIn goa, söta, rara lilla Valle
blir så gammal :). Det märks att han är gammal nu.
Men grattis grattis Valle. han har fått massa godis av mig nu på morgonen.
  



ska väl ta och hoppa in i duschen snart kanske eller nått. ska ta bussen tolv till skolan. fast klockan e ju bara nio så de behövs inte redan. ska försöka mig på den där berättelsen som jag ska berätta, träna lite på den. sen ta reda på en hel del skor som är i mitt rum.

Fredag idag, de är helg (snart), nu ska man bli glad. :) ska sova hos evelina hela helgen också så de ska bli kul. ska spela bowling i morgon troligen :)
puss

smycken..

jag skrev ju tidigare att jag skulle plugga klar innan jag började fixa mitt rum typ, men tror ni jag har gjort det då? nee har inte pluggat alls. inte ens gjort klart berättelsen. ska försöka med den nu snart.. men ska lägga upp lite bilder här först..:)
när jag nu gjorde ordning mitt rum lite så rensade jag en del av mina smycken, eller trassla loss allt typ.. så para ihop en del å så. lite mer ordning nu. :)

    
de smyckena som jag trasslade ifrån varandra.. finns en del kvar att para ihop och trassla ur..

   
parfymerna jag fick av erica och rickard, för att jag skötte huset och katterna. luktade gott båda två :)

nej nu ska jag ta en bit till av äppelkakan mamma bakade nu ikväll, gottigott gott.. :) sen måste jag plugga lite..
ha det bra! puss

bruna stövlar.

 
vill ha ett par bruna stövlar, men inte dom här. vill ha typ lite mörkare färg och annan modell. får försöka leta vidare..
har städat nu iaf, ska bara fixa lite i mitt rum sen, men måste plugga innan jag gör det. måste äta också.

snart är det helg igen, känns som att jag ahr helg nu för har varit ledig i två dagar nu, sen i morgon är det bara en föreläsning och prata lite i arbetslaget efter. börjar kvart över ett så de är rätt skönt :)

puss

miss you

I Miss You Hannah!
  
Hoppas på bowling i helgen med dig, evelina och mike.kanske nån mer..:P vem vet.

nu är jag hemma hemma igen. ska sova i min egna säng. :) är ledig i morgon också, då ska jag läsa det sista ur boken och hitta på den där berättelsen som jag ska berätta för klassen i fem minuter utan papper nu på måndag..:/ nervös?
-JA!!!

ska städa liteockså i morgon och fixa mitt rum lite..
puss

sista natten.

har varit i skolan idag jätte liten stund. började nämligen kvart över två idag till klockan fyra. hann med bussen också fast att jag kopierade lite.. :P

är vi verkligen så lika jag å malin? vet inte hur många som sa de i helgen på showen, alla barn trodde vi var syskon, inte första gången de tror de. har varit så i några år nu.. men de e ju lite skoj de med. inte ens en av mina dubbelbuggspojkar som jag tränar känner igen vem som är vem typ. trodde jag var malin, men sen i söndags kunde han skilja på vem som var vem.. :)

nu ska jag byta om till lite myskläder, sen ska jag läsa lite smått och laga mat. hinner kankse med att se heroes också :)

sista natten här nu hos min syster. de komme rhem i morgon, så då får man se om de e någe bruna. puss

6:e oktober!

jag e så trött så trött så trött. nu när jag läser lite, svider det typ. och känner att mina ögon är tröttta. men måste läsa lite till en del blir det.. sne måste jag komma på något bra jag ska berätta om i fem minuter utan papper inför klassen. om jag ska kunna en bok eller hitta på en egen berättelse. det lutar åt att hitta på själv nu faktiskt, hade tänkt bok innan men får se hur det blir.

har varit soligt ute idag, men ändå lite småkallt, så som det ska vara på hösten. borde börja med vantar snart, kallt när man väntar på  bussen. när jag väntade på bussen idag så passerade gilla förbi.. :) tror inte riktigt hon såg mig men..:P

här ser ni katterna kurre och murre, som jag just nu sköter om.
de är uppe på taket,huset bredvid ericas.
väldigt högt uppe, men de har inte varit där uppe när
jag har varit hemma iaf..
 

kan passa på att visa ericas och rickards hund charlie också :P
 

ha det bra!
puss

över

nu är hela showen över!! har varit kul, men tagit rätt mycket tid, nu i helgen.. ska se en film nu sen hem å läsa lite kanske.. :)

puss

söndag

vill ha internet!!! har nyss varit ute i regent på mickelsmäss med mike. helt blöt och kall nu. skit kallt ute när de regnar massor. ska snart iväg igen för att dansa sista gången på showen för i år. gick bäst igår kväll hitills, var så himla kul då att dansa,

skola i morgon igen.. bläää.

har sett filmen mirrores, den va helt okey. kul att skämma de andra lite medan man kollar på filmen.

puss

1:a oktober

just nu är jag hemma hos mike igen, läser igenom min hemtenta, väntar på att han ska komma hem från träningen. sen ska jag väl dra mig hemåt hem till min systers hus. sova helt ensam där inatt helt ute i ödet, känner inte en kotte där. i morgon bitti ska jag upp tidigt hem till mina föräldrar, så mamma kan läsa min hemtenta och så att jag kan skicka in den i tid, för har INGET internet hos syrran längre, funkade igår kväll men inte idag.. så får väl leva med det.. booooring. måste även hem för att hämta lite danskläder som jag måste ha till showen.

har varit på joarblå scenen idag, inför showen. hade genrep med filmning. gick iinte alls bra för mig speciellt på en sak, men andreas sa att de såg bra och roligt ut så de va ingen fara. antar att jag inte hinner vara med på elevshowen i morogn men fredag, lördag och söndag ska jag vara med på showen. vill hinna med mickaelsmäss också på söndag. sen måste jag hinna åka till min halvsyster för att träffa henne, rasmus å alfons. tok länge sen.
hoppas min syster och hennes medresenärer har landat i turkiet, så inget har hänt. hennes katter e skit gosiga. :) måste snart hem till dom.

Gornic du ska få se filmerna, hoppas det går å lägga in dom här bara. Är lite filmer från en fest som jag spelade in på min mobil. Gornic gjorde bland annat en annons till "alla snygga brudar" eller hur det nu var. :P En rolig fest var det iaf, och mycket rumpa vart det ju också i en film..

puss

RSS 2.0