veckan som varit

I måndags var jag, mini och Minis mormor till parken Zoo. Tredje djurparken för den här sommaren, har ju varit på skansen och sen Furuvik också. Minella gillade så klart alla djur och vill gå in till allt och alla även de farliga... Aporna var väldigt roliga iaf :)

Sen har vi varit i Koffsan och badat några dagar i det fina vädret. Mini är inte ett dugg rädd och springer i vattnet och slänger sig, och simmar på och flyter med sina puffar. Dem är väldigt bra att ha, fast man måste ju passa ändå och vara bredvid för de kan bli en kallsup ändå :-P

Idag har vi bakat bullar till min födelsedag :) 6 dagar kvar sen är man ett år äldre! :/












gårdagen

igår så var det en dag hemma och fixade lite, passa på när det skulle åska och regna. ska fortsätta idag med att städa lite, men igår blev det lite storstäd iaf :). åkte ju ut till mamma och pappa för att låna pappas bil och lassa in bordet, in till stan då världens skur kom. stolarna hade jag tagit innan i vår bil.



storstädade badrummet nere igår, tog sin lilla tid, men nu är det gjort!



så här blev bordet och stolarna med ny färg och hemma på plats i köket :)

semesyer

oj vad länge sen! men det är alltid nått som kommer i kläm och man glömmer bort bloggen lite.. nu har jag iag semester. den andra veckan har gått och jag har fyra veckor kvar :) så jag hoppas på lite mer solveckor än bara denna :)




just nu håller jag på att måla fyra köksstolar och ett bord. två stolar är klara det andra är kvar!



förra veckan var vi på skansen :)



på midsommardagen var vi på Nils dop :)



vi firade midsommar, Minellas första få vi var utomlands förra året.



vi har tagit hem fåren till en hage hemma och lammet Mongo som är som en hund gick fot med mig och Minella hela vägen, medan de andra gick i flock!

RSS 2.0