tenta

Snart är det Fredag vilket innbär tenta för denna fredag! :S vill inte göra den är mest trött hela tiden, går inte att plugga och det fastnar inget. tentan kommer vara mellan 13:00-17:00. kommer vara helt död sen efter det. kommer vara hemma sju kankse om man sitter ända till 17. hoppas att man blir klar lite tidigare. fattar egentligen inte vad tentor ska vara bra till? vad lär man sig på att skriva en egentligen? jag gör inte det iaf inte i långa loppet. det är som att man pluggar till tenta och sen skiter i det man har lärt sig och bara glömmer det. hitta på något annat istället som är mer kul och så att det finns kvar i hjärnan.. :P

har inte hunnit plugga så mycket ännu idag, ska försöka en hel del får se hur man lyckas.. rätt trött efter att kommit hem sent igår kväll. kom hem kvart i tolv. alla skulle ju förbi donken och äta innan man fick komma hem.

nu iaf ska jag fika något att äta kanske och sen plugga igen.. hoppas verkligen att jag har tur på fredag och kan klara tentan. just nu känns det rätt hopplöst. fattar inte ens de gamla tentorna och vart i litteraturen det finns svar på dem.. men jag ska försöka iaf att skriva och göra mitt bästa, annars får jag väl göra en omtenta, men skulle vara skönt att slippa när det är sommar.. så håll tummarna för mig som skriver tenta på fredag.. :)


Man bör inte köra bil på parkering full med slask..

Som ni ser så e man inte här så ofta nu mera. det är pga att jag har massor att göra just nu. är väldigt stressad, har stor press på mig med allt i skolan. har en tenta nästa vecka, som jag knappt hunnit pluggat till och får se hur mkt jag kan plugga till den också. vill verkligen försöka klara den och änga tid till den, men måste göras annat också. nu vill de att jag ska jobba i helgen, men jag kommer verkligen inte hinna.

Förövrigt idag så har jag varit på banken, MEN!!! innan banken när jag hade kommit till Enköping från Uppsala, så gick jag till bilen på parkeringen. Kl var då fem över ett. Skulle vara på banken kl två. Jag backade ut och insåg att jag inte skulle komma isväng direkt på engång, för det var rätt trångt, så jag körde in igen, närmare den ena bilen för att kunna lägga om och vrida mer. Jag backar och sen när jag ska vrida om för att köra framåt, ja då sitter jag FAST! hjulet har grävt ner sig jääätte djupt i en grop full med slask och vatten.
Testar och testar själv, men ringer efter mike som säger att han skulle ta med sig jerka :) Samtidigt ringer jag mamma och pappa för att säga att de ska åka in tidigare, så att de skulle hjälpa till de med, om det inte skulle räcka med två starka killar ;P Vi gungade bilen samtidigt som jag gasade och de trycker på för kung och fosterland. Det bara sprutar upp slask och stänkt från bilen och hjulet. Men grabbarn fick upp mig från den djupa gropen. Jag kör fram för att köra ut, men då e det lika spårigt och slaskigt på själva vägen där man ska köra, så jag fastnar igen. Då ser jag iaf pappa och mamma kommandes med bilen. Då vart det TRE starka pojkar som hjälpte mig. Vi gungade och gungade, gasade och gasade. Kom upp från ena "hålet" ner till ett annat. Fastnade typ som i en ränna. Inge kul alls.
Kan bara skratta åt det så här efteråt. Kände mig verkligen som en rallyförare när man gasa och ändå bara stod still och sen kom i rullning och fort få kontroll på bilen som inte ville lyda mig. Tycker lite sund om Jerka, Mike och Pappa som var lite blöta och skitiga av all blöt och smutsig snö, plus smutsig bil. Tycker mest synd och Jerka som typ fick vatten ändå upp till hakan och såg ut som att han fick innanför jackan med.. Jätte snällt att dom hjälpte mig iaf. Var till och med två st innan som stannade och frågade om jag hade fastnat. Den ena hade bråttom till tåget, men jag hade ju ändå ringt. De andra gick med en barnvagn, de fastnade de med med vagnen typ.. men lite lättare att flytta en sån än en bil :P
Finns några snälla tacksamma människor även i ENköping :)
Iaf jag hann till banken. Var där fem i två. så i över en halvtimme höll vi på att puffa och knuffa på bilen så att jag skulle kunna komma iväg :) ETT JÄTTE STORT TACK TILL ER TRE :)

Nu väntar jag på att maten ska bli klar, därför jag har lite tid just nu att skriva lite :)
puss

14/3

nu har det inte blivit av igen på nagra dagar.. men ska väl skriva lite kort nu tänkte jag.

inte så långt kvar av den här delkursen bara två veckor å en tenta som är på två delar. har inte börjat plugga och känner redan nu att jag inte ens kommer hinna heller så jag tror inte det går vägen. känns som att det inte är någon ide att börja plugga på den heller, för jag vet att den inte kommer att gå bra. känner mig inte så insatt i ämnet och sen tycker jag det är lite svårt. massa massa litteratur och ska komma ihåg vad allt och alla säger.. men det får väl bli den första omtentan på en salstena om jag inte klarar den. tråkigt bara att det är på sommaren.. men så får det bli då. men ska iaf försöka men måste få lite go i mog så man kan börja plugga. känner mig stressad över det och allt annat som ska fixas här hemma och sånt, så borde börja plugga eftersom tiden kommer även gå åt annat, men jag vill inte plugga till den för jag gillar inte salstentor. fattar inte ens varför de ska vara nödvändiga för. tycker inte man lär sig något på dem, bara för stunden. helt dumt. gör något praktiskt av det i stället eller en skrivuppgift som man kommer ihåg och har användning för det..

i helgen har jag firat min syster som fyllt år, varit lite barnvakt åt en sjukling, kollat på melodifestivalen, kollat på film, svängde förbi en loppis, hämtat min soffa, spelat spel och försökt att läsa en bok som inte är studentlitteratur. har en hel del kvar på den boken och man ska ha läst ut den tills på onsdag.

just nu tittar jag på wipeout. det är verkligen roligt att skratta åt folk.. :P

jysk och ikea

dit har jag varit idag och handlat lite.. :) tog sin lilla tid åkte hemifrån före kl tio och kom hem vid fyra.. jag som skulle plugga och läsa, eftersom jag inte hann med så mycket igår. har rensat massor av mina saker som har varit på långskrubben, så en del slängs, bräns och en del ska gå till loppis.. resten till mig själv :)

nu ska jag in till stan och äta med mike och marcus, sen blir det film. har inte träffat marcus på sketa länge. så det ska bli super duper kul :D i morgon blir det jobb så blir inte så mycket pluggande i morgon heller, så har lite panik för har ju inte läst allt tills på måndag, men hinner nog lite efter jobbet :P

puss

2:a mars

Nu är det mars och jag bara hoppas på att snön ska börja försvinna!!! Vill ha vår! Får faktiskt inte komma mer snö då, för då kommer inte snön hinna smälta bort till juni känns det som. tycker att det inte var länge sen sedan det var mars förra året.. det går så fort.

i morgon är det skola också som gäller, arbetslag först och sen föreläsning. efter jobbet slutar fyra så ska jag åka och jobba, för det var lite kris med sjukdomar och sånt...  får se hur mycket folk det kommer annars kanske kan hinna läsa några sidor som ska vara till torsdagen..

just nu är jag rätt trött, har gått upp kvart över fem i två dagar, för att börja i skolan kvart över åtta. men har slutat tidigt båda dagarna men har haft fullt upp med annat så det går inte direkt att gå å lägga sig och vila, för då skulle jag inte kunna somna på kvällen senheller  tror jag. eftersom man ska upp tidigt så e det lika bra att vara trött på kvällen så att man kan somna.. :)

på "sportlovet" man har ju inte det på universitetet, men fick några dagar ledig som jag då tillbringade med att jobba, vara barnvakt några dagar, åkte skidor i romme en dag, bio och shopping.. så det var trevligt :)

nej nu ska jag ta och sova lite snart om en stund, för jag e lite trött som sagt plus att astrid kommer i morogn halv åtta, så bäst att vara vaken då, för annars vaknar man väl av hennes jollrande och småskrik.

RSS 2.0