midsommardagen


igår vid husby-sjutolft. midsommarstången har precis kommit upp, men hamna på sniskan.

Nu är midsommar över, eller det är ju fortfarande midsommardagen, inte för att jag brukar fira något med midsommar då precis. skönt med lite ledigt iaf :) Men ikväll ska vi ut till mor och far på middag för att fira pappas födelsedag med några andra. i morgon däremot blir det jobb. idag vet jag inte vad man ska hitta på inte så jätte fint väder än, rätt målnigt. Åker nog ut till mamma och pappa tidigare så kan jag fortsätta att plocka och fixa klart ur mitt "flickrum", som min syster uttryckte sig.


 
så här ser min balkong ut just nu.

Ha en trevlig helg!

torsdag

nu ska jag snart iväg till jobbet. stå inne hela dagen när det är så fint väder ute :( men i morgon är det midsommar och då får det gärna vara fint väder. de senaste åren tycker jag har varit lite väl dålga med regnskurar och bara lite sol. mycket sol ska det va!

igår fick jag reda på tentan. Jag klarade den!! fick den även hem skickat igår :P nu slipper jag göra något mer på den här kursen, även didaktiska analysen och styrning och lednings grejen är godkänd. inte behövt göra om ett skit den här kursen :) så nu slipper man gå och oroa sig och tänka på den där dumma tentan :) nu är det sommarlov.

nej nu ska jag plocka ner matlådan sen dra iväg, ha det!

20/6

Idag fyller min pappa år och isac och alfons som är mina syskonbarn, plus att jag har namnsdag :P

igår så jobbade jag i uppsala och på eftermiddagen så firades dessa tre pojkar och evelina som fyller nästa vecka. jag kom dit lite senare eftersom jag jobbade till tre i uppsala. hann även se lite på det kungliga bröllopet igår på tv när vi var på kalaset.

idag blir det också jobb, skulle vara i uppsala men arbetskamraten ville byta så jag blir i enköping.

känns som att sommaren kommer vara över snart, fast den har ju typ precis bara börjat. men tiden går så fort, snart midsommar och sen blir det jobb nästan hela sommaren som är kvar å sen börjar skolan. varför ska sommaren gå så fort för när den är den bästa årstiden?!

nu ska jag ta och äta frukost :)

15/6

Efter fyra dagar ser min fot ut så här idag:


Utsidan av foten


insidan av foten


uppefrån bli vid tårna syns inte så bra på bilden men..
Jag kan iaf gå på foten typ helt bra nu. gör lite små ont i vissa lägen.

Idag har jag och frida min granne och pluggkompis :) haft besök av Åsa från uppsala (Falun). Även hon är en pluggkompis. visade henne lite av staden och åt lunch på stan. Efter det så åkte vi hem till oss och så fick hon se både fridas och mitt lilla bo. då passade vi även på att fika. Blev en lång dag med en trevlig dag. vi tog farväl av Åsa vid åtta tiden genom att gå med henne till bussen. känns som att klockan egentligen ska vara typ fem halv sex nu men den är kvart över nio. känns jätte konstigt.

för fyra år sedan tog jag studenten, en dag man längtar tillbaka till och aldrig kommer att glömma :)


ont i foten

Just nu sitter jag i soffan och tar det lugnt med min fot. Har nämligen skadat den. Det hände i fredags när jobbet hade kick-off. Vi var på arosfortet och där skadade jag mig i en cell, hoppade och ramlade med foten på en kant vet inte ens hur jag landade, men ont gjorde det. När vi var klara där inne så höll vi på i 40 minuter att försöka få upp Eriks mobil som ramlade ner i ett hål som typ var 50 cm djupt. jag satt mest med foten i högt läge och kollade på med en cider i handen. Det var Erica och Emilia som kämpade och kämpade. Men tillslut fick vi upp den. vi åkte vidare till västerås hamn för att åka en motorbåt skit liten och satt trångt och åkte hem till enköping i typ 90 km/h. det var kul och roligast när man åkte på vågor :). när vi kom fram till enköping bredsand, fagerudd så badade vi tunna där och bastade. inte så jätte bra egentligen för min fot, men det var jävligt skönt ändå. värkte dock mera sen i foten och kunde inte gå alls när man inte hade en sko på sig. jag fick sedan linda foten och låna ett par barnkryckor som jag hoppade på när vi åt. kunde inte ens gå på foten då. Nu kan jag gå lite men den är väldigt svullen fortfarande och blå. har inte varit upp och röntgat foten heller. tycker inte det behövs. hoppas bara på att det är en stor stukning och inte en spricka.. skulle egentligen ha jobbat igår också med foten men det hade inte fungerat. bättre att vila den så att jag kan jobba i morgon istället.

min fot.

  
här kämpar de :)

 


fått på posten

titta nu har jag fått min ritsagobok från min praktik :) fick den när jag slutade så den har kommit hem till mig idag genom posten :) den kommer att användas...



 

idag har jag annars varit i uppsala. åkte hemifrån vid sju tiden med chefens bil till uppsala för att lämna den på service. Min syster kom sedan och hämtade mig i uppsala och vi åkte till lite affärer som ikea, chili, biltema, gränby och handlade lite. hande inte så jätte mycket tid så vi gjorde det vi skulle i princip. hem fick jag med mig en hel del från ikea, två dukar från hemtex, ett par shorts från gina och en del grejer på chilie. erica var tvungen att dra hem sedan så då åkte vi förbi bilverkstaden för att se om de var färdiga, de skulle nämligen inga men kul och sitta kanske i flera timmar där helt själv och inte kan ta sig någonstans, så vi gick in och kollade å då var bilen färdig. sen rullade vi hemåt. skit kul att köra den bilen :D men  nu är jag hemma och ska snart städa lite innan jag ska laga mat.

Ska lägga upp bilder sen igen, fast då blir det på mina tavlorna som har kommit upp på väggen :)
puss

7/6-10

just nu sitter jag hemma hos mor och far. sov här inatt och ska sova här inatt med. förövrigt har jag jobbat idag och just nu så försöker jag att hålla på att rensa upp hela mitt rum här hemma. saker överallt och man kan verkligen inte gå in i rummet. det är lite bättre nu men innan så var det stora högar med saker plus att all golvyta var täckt med saker så man inte såg golvet.. lite därför jag e hemma här också för att hinna fixa lite. måste ta och gå igenom garderoberna sen också. har ju inte tagit med mig alla kläder ännu. har massa massa kvar hemma. får inte plats med allt i garderoberna som vi har i stan så måste nog köpa en till för att få plats med allt. inte bara kläder utan alla sängkläder handdukar måste ju också få plats någonstans...

i morgonkväll ska jag ut och äta på restaurang. ska fira mina föräldrar som firar 25-årig bröllopsdag :) pappa vet inget ännu.

förövrigt vad man har gjort i helgen och så, så först i fredags hade jag tenta, vet inte alls hur den kommer att gå. jag tycker den var svår och kommer bli svårt att få ihop poäng för att få G. men jag hoppas och hoppas. efter det åkte jag och jhämta mike en bit från min skola vid sjukhuset i uppsala. då åkte vi hem till enköping för att titta på hans systers student. på kvällen var jag sedan på min farmor bror 90-års firande :). i lördags gick jag upp sju för att fortsätta att städa vilket jag gjorde lite på fredagen typ tvättade fönstrena då. men på lördgaen började jag kvart över sju och städade till ett typ. för halv två kunde våra gäster komma på drop-in inflyttningsfika som var för min familj och släktingar. storstädade kök, badrum, eller alla rum. skrubbade hela balkongen, strök gardiner, med massa annat. men jag hann!, och det var viktigast av allt :). ni kan få se lite bilder sen kanske ;P På kvällen blev det bara lugnt med film och sista avsnittet av lostl. nu är den serien helt över :( på söndagen åkte vi hem till mamma och pappa för att fixa poolen. grillade på kvällen och så sov vi här, så mike kunde åka med pappa till uppsala eftersom jag behövde bilen till att själv åka och jobba.

nu ska jag fortsätta här en liten stund sen får det ta och bli lite tv :) så skönt med sommarlov!

ångest

har världens ångest inför tentan!

vill inte vill inte vill inte vill inte!!!!!
går inte att plugga heller vill göra massa annat och känner att jag kan ingenting så tror inte det kommer att gå vägen. skulle vara så skönt om man klarade den så man slipper plugga på sommaren sen för att göra en omtenta fredagen den 13:e augusti när hannah fyller år och kanske blir otursdag för mig när det är fredagen den 13:e. vill vara ledig från skolan hela sommaren. bara jobba och göra andra roliga saker än att plugga, för är så skoltrött just nu...
så hoppas jag bara kan lära mig nått nu sista dagarna och göra mitt bästa.


ikväll kommer rickard erica och astrid hit och äter och ska hjälpa till med gardinstängerna.. så det blir lite mer klart tills på lördag när hela familj och släkt typ kommer på inflyttningsfika.

puss

RSS 2.0