Sista inlägget

Nu blir det sista inlägget för i år! Ses nästa år igen 😊
Väntar på att gästerna ska komma och fixa det sista 😊

Gott Nytt År och ha en bra afton 😊🎉🔔🍸


31/12

Ja man kankse skulle försöka ta och sammanfatta året. Kommer dock säkert glömma massa saker men ska försöka ta med lite från varje månad som jag minns, blir några bilder också!
 
Januari: Jag slutade på mitt jobb i Västerås och började på en ny tjänst här i Enköping. Jag fick beskedet om att jag har problem med sköldkörteln :(. Jag hjälpte Rickard väldigt mycket efter nyår i deras hus som de renoverar. De är fortfarande inte klara, så här såg det ut på då när vi höll på.
 
Februari: Jag, Hannah, Min syster med familj och Mattias åkte uppåt i landet i 4 dagar för att åka lite skidor :)
 
Mars:Denna månad var en väldigt tragisk månad :( en liten ängel som gick på min avdelning är nu i himlen istället på jorden :( Andra saker som också hände i mars var att mamma och pappa fick lammungar!

April: Jag och Mike hjälpte Rickard ooch Erica med att tömma deras husgrund på massa stenar!!! Skit tunga och jobbigt var det! Vi var på bröllop på påskafton och det var hur kul som helst :) Fick även beskedet att jag var gravid när jag var i v.16.

Maj: Äntligen bölrjade det bli varmt ute! Vi var på ultraljudet i början av maj. Mamma och pappa fick hem kycklingar :) Jag tittade på Evelinas bal och hon var sååå fin!
 
Juni: Firade Evelina som tog studenten! Första gången jag hade semester från ett jobb. Har ju alltid annars jobbat sen jag var 15 år, även när man studerade så inte direkt så man har haft lov eller så. Men i år tog jag 3 veckor, en vecka i juni och två i juli. Det var ju även midsommar :) Vi köpte vår barnvagn :)
 
Juli: De två första veckorna hade jag semester :) Jag, Mike, Moa, Erica, Rickard och Astrid drog ner till Göteborg, där vi gick på Liseberg och Ullared :) Jag jobbade även 2 veckor på sommaröppet, vilket var lite annorlunda och rätt jobbigt också, men ändå kul :) Jag målade farmors spjällsäng som skulle få användas av våran bebis :)
 
 
Augusti: Jag blev 25 år! jag jobbade fortfarande och gick på föräldrar utbildning :) Åsa kom hit så jag, Frida och Åsa umgicks en hel dag :)
 
September: Jobbade en vecka i september, sen gick jag på föräldrar ledighet för att fixa i ordning det sista tills bebis skulle komma och så klart vila upp mig! Bilden är bara några dagar i från den 30 september som bebis var beräknad, men gick ju över 5 dagar så blev i oktober istället!. Vi köpte också ett hus!
 
Oktober: Min underbara prinsessa föddes den 5 Oktober! Så var hemma och myste med henne :)
November: Dagarna gick och jag började packa lite inför flytten.Första snön kom!
 
December: Vi firade vår första jul med Minella. Vi var på Luciafirande. Vi fick nycklarna till vårt hus och började renovera lite!
 
 
Tror jag har fått med det mesta :D
Gott nytt år!
 
 

30:e December

I morgon är det sista dagen på året! Tänk att år 2012 kommer aldrig mer tillbaka! Mycket som har hänt detta år både roliga, lyckliga men också tragiska händelser. Ska försöka sammanfatta året som gått sen.
Julen var förövrigt bra, den gick väldigt snabbt och både Minella, jag och Mike fick fina och många julklappar! Minella fick massor! Det på bilden är inte alla hennes julklappar, som hon fick. De grejer som vi köpte till hennes rum fick inte plats, som taklampan, fönsterlampan, byrån, två stolar. Väldigt blandade saker fick hon, från leksaker till böcker, nappar, kläder, pool, tält, lära gå vagn, haklapp, flera tallrikar, bestick som hon ska få äta med, skor, vårkappa,baddräkt tills i sommar, pengar till sitt sparkonto och en del annat 😊


God Jul!

Tomten har varit här och lämnat några paket! 🎅🎁 Minella var vaken och glad 😊 snart ska vi till att äta lite mat och sen blir det till att öppna alla julklappar. Julklapparna får inte plats under granen så det står i massa kassar i långa rader och även i skrubben.
God Jul på er!


Julafton

Nu är dagen här 😊 dock väldigt tidigt på dagen! Ger Minella lite mat nu så hoppas jag vi kan somna om en stund sen.
Bilderna är från förra julen 🎄🎅😊


Julklappar

I fredags firade jag, Minella, Hannah och Jossan lilla julafton! Vi åt gott, klädde Hannahs gran och öppnade julklappar 😊🎁🎄🎅
Ugglalyktan och pyjamastoppen och shortsen fick jag av Hannah. Minella fick nappar och en jätte fin Bode med byxor 😊💗


23:e december

I morgon är det julafton 😊🎄🎅🎁tänkt vad tiden går fort, speciellt december då man längtar till julafton! Blir första julen som mamma för min del! Stekte köttbullar igår tills i morgon! Blev nog närmare 100 stycken! 😃 som tur var så sov Minella gott i sin vagn annars hade det inte gått som en dans på rosor, när man ska rulla, steka, rulla, steka hela tiden. Förra året hade jag Mike till hjälp då han stod för rullningen men i år fick jag klara mig på egen hand, då han jobbade! Han jobbar idag med, så idag har jag och Minella firat jul hos min farmor på förmiddagen. Ikväll ska vi till Putte och issa. 😊


Söndag

Har bott i nya huset i en vecka nu! Inte kommit i ordning så mycket. En del möbler ska fortfarande skruvas ihop och mycket ska packas upp. Nån gång ska det väl bli färdigt men när kan jag inte svara på helt hundra 😜visar för/efter bilder på trappen, vardagsrummet och köket. Visar mer bilder sen när det är så gott som färdigt. 😊


20:e december

Nu är det bara 4 dagar kvar 😊🎅🎄hoppas vi håller oss friska bara för Mike kom hem som ett spöke igår! Han frös hela tiden, hade ont i kroppen. Så vi kollade tempen å det var 38,2. Men hoppas jag och Minella klarar oss. Han mådde lite bättre i morse tror jag, han åkte och jobba iaf.
Visar för/efter bild på minellas rum 😊


Hej å hå!

Snart julafton! 5 dagar kvar :). Ska till farmors bror på eftermiddag och julfika där. På fredag blir det lilla julafton med Hannah och Jossan 😊På söndag förmiddag så blir det lilla julafton hos min farmor. Har dock inte köpt alla julklappar ännu! Inte då mycket kvar men lite stressigt när man håller på att flytta också. Har Astrid kvar, nått mer till Erica och Rickard ska jag försöka med, Mike har jag typ inte ens börjat med, Mikes mamma har jag också kvar att handla till. Kanske nått mer till Minella också. Så 5-6 personer kvar kan man säga. Inte så många egentligen om man jämför med dem 12 jag har handla klart till 😊
Idag på förmiddagen har jag varit till lägenheten två vändor för att hämta en del saker, mest kläder, filtar, lakan, skor, väskor och gardiner som var i ena dubbelgarderoben. Minella var uppe hos Polly och myste 😊tack för hjälpen Paulina! 😊


12-12-12

Idag är det 12-12-12. Såg lite på Nyhetsmorgon och där var det 12 par som gifte sig 😊 kommer ju inte bli något liknande datum igen eftersom det inte finns 13 månader.
Idag har jag hunnit med att slinga min systers hår, hämta lite tapeter och sen kom mamma hit så packade vi lite porslin. Sen åkte vi förbi huset och fika med Christer. Snart är allt klart. Sovrummet är klart, och minellas rum skulle han tapetsera när vi åkte. Så inte så mycket kvar, bara fondväggar i kök och vardagsrum, sen måla trappen med färg som han skulle göra i morgon. Visar för och efter bild på vårt sovrum 😊


Snöstorm

Jag ska inte klaga på snön nu när det väl är snö! Tycker bara att denna yra, blåst med snö ställer till det lite väl mycket, speciellt i trafiken. Mycket olyckor, många förseningar till jobb och skola, bussar och tåg inställda! Hade det inte blåst utan bara snöat hade det underlättat lite. Jag har faktiskt varit ut i trafiken idag, ingen lång sträcka egentligen. Körde Mike till jobbet så att det inte skulle vara två bilar på hans jobb, eftersom min röda bil hade lagt av igår, då batteriet var dött så tog han svarta bilen till jobbet. Dock behöver jag den ikväll när jag ska till idrottshuset för att se Astrids uppvisning. Hoppas att jag vågar mig ut igen. Körde jätte försiktigt när jag körde, det yrde massa snö så på vissa ställen såg man typ inget framför sig. Sen en bit bort från Mikes jobb vid en avfart så hade en lastbil med långt släp kört av vägen. Den stod i en position som såg ut som ett L. Fick till och med köra på det andra körfältet för att komma fram då den blockerade ena körfältet. Så ni som kör bil, ta det lugnt! Bättre att ta det lite lugnare och komma hem säkert! Även om man själv känner sig säker på sin körning så finns det medtrafikanter som kan få sladd eller som inte tar hänsyn till vädret som man själv skulle göra en sån här dag!


Tisdag

När Mike har slutat så ska vi först hämta ut tapeterna som vi beställde igår. Efter set ska vi till Västerås, erikslund för att beställa soffan 😊
Har faktisk packat ner lite porslin, muggar, glas, assietter och lite tallrikar som inte behöver användas just nu! Det blev fyra lådor.


Sms

Fick sms igår kväll av en person! Han sökte en annons och trodde att jag var den han sökte, men tyvärr så var jag fel. Finns tydligen fem Linda med samma efternamn som mig i stan. Men jag varade snällt att han hade tagit fel Linda och hoppades på att han skulle hitta rätt 😃


Måndag

Idag har vi beställt några tapeter till tre rum 😊. Ska beställa resten i helgen då vi inte har mätt alla rum. Sen ska väl färgen också beställas då. Hoppas det kommer bli fint! Har även varit ner till källaren och hämtade kartonger till mina finglas, men måste hämta resten också, inte riktigt klar ännu, typ hälften kvar lite mer kanske. Får se om vi drar någon kväll till Västerås för att beställa en ny soffa och kanske passa på att ta en runda på Ikea 😊


1:a advent

Igår på dagen var vi ner på stan och kolla marknaden lite, köpte lite fler julklappar. Kolla även på en soffa som vi kanske ska beställa!

I torsdags när jag släpade på en del saker från bilen, Minella i sin stol, skötväskan, en eller två kassar så kände jag mig lite som en pack åsna och kände hur armarna verkligen var spända och fick jobba. Då helt plötsligt började jag tänka på farmen när de stod i tvekampen med mjölkkannorna som de höll i varje arm och skulle stå så länge som möjligt. Kom ihåg Benny som vann, sen Henke, Gustav, Malin och Johanna. Iaf till saken som var så tänkte jag att det var roligt program att se på och skulle vilja ha det tillbaka. I fredags när jag sitter i soffan så kommer reklam om farmen som ska börja i januari! Hur stor är sannolikheten att jag tänker på det dom var för flera år sen och ska börja igen?! Tror jag är lite synsk ibland faktiskt. Har inte sett reklamen förut och inte läst om det så lite underligt är det. Men jag ser verkligen fram emot det :-D


RSS 2.0