23:e februari

oj, har inte blivit av på över en vecka nu, men jag har glömt.. :P

har haft skola idag, började kvart över åtta, så jag tog bilen till skolan, för jag skulle till örsa på hemvägen och lämna böcker så då tänkte jag att det skulle bli lättast så. men när jag ska åka hem från skolan har jag fått p-böter!! :@ :(  skit arg! men men.. e väl bara att betala. efter det åkte jag till örsa och lämnade böcker till pernilla. därefter åkte jag vidare till farmor och fikade där och hjälpte henne med lite saker.

igår så var jag barnvakt hela dagen åt astrid. i söndags var jag och jobbade och i lördags gjorde jag inte så mkt speciellt, förutom att äta pizza med mike, jerka och maja. sne hem och spelade kort å spel med hela gänget hemma. sedan hann jag även baka lite å ta hand om astrid.

på lördag blir det att åka skidor, jag som typ aldrig har stått på ett par skidor, men det gick ju förra året så varför ska de inte gå igen ;P ska även jobba sen på söndag, så får se om man kan hitta på något annat roligt de här andra dagarna innan helgen. jag och hannah har lite planer iaf :)

De nya tavlorna :D

Så här ser de ut :)


  
det bara pirrar i magen när jag tänker och ser på tavlorna :)
mycket mer glad av de här tavlorna som jag har köpt än något annat,
datorn kommer inte närheten som en jämförelse.

det kan vara lite dålig kvalite på bilderna blixten syns överst på tavlorna, men man ser ju på ett ungefär hur de ser ut :)

nu ska jag äta lite innan skolan. börjar kvart över tolv idag å slutar fem. nya kursen börjar som e på två veckor.
puss

alla <3-s dag!

hoppas alla har haft en fin alla hjärtans dag idag!
själv har jag jobbat, men haft lite tid till mike också :)

gjorde bilden i sanden i rimini i sommras

igår kväll var vi ett gäng hemma hos hannah och sjöng singstar, åt mat och drack. sen drog vi ut på kvällen. hade väldigt trevligt och roligt!

igår var jag en av de lyckligaste personerna på jorden när jag hade åkt från växtriket. har nämligen inhandlat TRE JÄTTE FINA TAVLOR.
jag bara stod och stirrade, vart kär och lycklig på samma gång! har alltid velat ha en stor tavla i svartvit med både Elvis och Marilyn Monroe. å äntligen har jag hittat dem. jag kunde verkligen inte gå därifrån för de var så vackra. var tvungen att köpa dem. så vart helt i från mig och typ skuttade hem :) vart även med jhonny cash. :) så fina. ska visa bilde sen. tänk de tre tavlorna på raden ååå så fint!
fick dem lite billigare än vad de skulle kosta också så det var bra. varje tavla kostade egentligen 865 kr men fick de för 600 kr. så det gick på 1800 kr för tre tavlor.
tänkte för några år sedan köpa en stor elvis tavla, men så gjorde jag inte de för den kostade 2000 kr. så tänkte a men jag väntar, men sen så vart den ju slut och finns inte mer, så därför är jag överlycklig nu när jag har hittat min elvis :)

puss

:D

Titta det här kortet har jag fått i lite förskott på alla <3-s dag av mike :) kom på posten :) så sött <3, sen på baksidan så är det som ett vanligt kort där man kan skriva en hälsning, men visar bara den här sidan för er :)


pussss

kul med helg :)

Åter igen helg :) ska bli väldigt skönt! har varit typ ledig hela veckan kan man säga, med studier hemma. var i skolan bara i måndags, men har haft ett PM som man har skrivit på i några dagar nu så jag har ju inte direkt haft ledigt, utan pluggat. Men nu är PM:et iaf inskickat. tror inte ett det kommer gå så bra, för jag känner själv att det är ett av mina sämsta skrivuppgifter jag någonsin har gjort. men jag hoppas på det bästa. känns som att jag inte har någon ork eller krafter kvar för att gå i skolan. vill att det ska bli roligare och saknar Frida och Åsa. snart har en fjärdedel av den här terminen gått så hoppas att det kommer gå fort för jag vill ha vår och sommar. man blir så mycket gladare då och får ny energi.

i morgon ska jag inte göra nått speciellt på dagen, men på kvällen smäller det till. då ska jag festa lite med hannah å emma. ev några till :) har inte festat sedan nyår... å inte varit ute sedan annandagen.. de ni, så hå å häpna jag ska ha kul i morgon :) jobbar dock dagen efter när det är alla hjärtans dag, men jag ska iaf släppa loss och ha kul. det är mitt motto för i morgon!

jag å hannah, kyrssningen i november 2009


hannah vid riminis flygplats, augusti 2009


jag, hannah och hanna sommaren 2009.

valde att slänga in lite bilder med hannah, för henne har man alltid så roligt med :)
puss

söööndag

söndagen är veckans sämsta och tråkigaste dag på veckan. händer nästan aldrig något kul. tror orsaken ligger mest bakom att det blir en ny vecka med plugg. tror det är därför jag hatar sändagar så mkt för då blir det en hel vecka med skolarbeten och press och stress... ser verkligen inte fram emot veckan som kommer. ska skriva ett PM och vet inte riktigt hur jag ska göra, så hoppas man får mer info i morgon så jag e lite orolig hur det kommer sluta..

väntar på att klockan ska bli halv nio så man kan se en annan del av köping. :) sen ska jag se en film från datorn :)


veckan som gått

Måndag: Då var jag i skolan från 8-12. när jag hade slutat åkte jag och hämtade Astrid och var barnvakt åt henne :) hon fick åka i min pärla för förstå gången :)

Tisdag: Jag var ledig och gjorde typ inget. sov ut, kolla på film fixade små grejer och träffade Astrid med familj på kvällen :)

Onsdag: Var i skolan från 8-11. sen hem och fixade lunch, åkte senare in till stan på eftermiddagen och fixade grejer, skulle på middag hos syster, men det vart snöoväder så man kom inte dit ut, så det var middag på donken istället :P plus att jag handlade ännu mer pärmar till all gammal litteratur. satte in de sista och har kommit fram till att 8 pärmar är överfulla, (smockade) med papper. men det är bra med lite ordning. behöver nog tre pärmar till till de tre återstående kurser som e kvar, om inte någon pärm till kanske, beror på hur mkt papper det blir totalt..

Torsdag: Ledig :) läste en grej till skolan, städade hela huset, såg en film, å var allmänt seg.

Fredag: Skola från 8-12 sen stannade vi kvar och hade grupparbete. stannade även kvar när vi var klara för att kopiera, men det gick åt skogen till en början. försökte i typ en timme nästan, inget hände å det var något fel. inte ens support kunde hjälpa mig :S men snälla killen i receptionen kunde hälpa mig sen. han var med mig typ i 30-45 minuter och hjälpte mig så att det skulle funka.. :P sen har jag kommmit hem ätit mat och inte hunnit så mycket mer. öppnade för en liten stund sedan mailet från herr Pryt angående en vfu-uppgift. å jag klarade den! fick till och med VG helt otroligt, kunde aldrig tro det. trodde verkligen att jag skulle få komplitera den uppgiften, men jag är glad att det inte behövs nu. :) snart återstår lite tv-tittande med godis, sen film.

I helgen blir det jobb plus att sköta hus och djur och i morgon kväll fira min syster och hennes man som fyller år. tobbe fyllde år igår och veronica fyller i morgon:) så ser min helg ut..


RSS 2.0