städning

 
här är mikes nya glasögon som han har haft i drygt en vecka nu.
han har inte använt dem såå jätte mycket, som han borde kanske men blir ju lite vanesak också.
dessutom får han lite ont i huvudet som man brukar kunna få i början.

nu ska jag städa.. jätte kul när det är fint väder eller inte! men måste ska ha främmande i helgen å jag kommer inte vara hemma här på några dagar nu så måste städa. ska åkta till stan idag för att jobba lite sen. kommer antingen hem på söndag eller måndag. jätte härligt väder nu verkligen, då är det inte alls lika kul å jobba när man vet hur varmt det är och man bara vill vara ute och vara i solen.. men men, får ju lite pengar iaf :) fått lön idag också för maj månad :)

nej nu ska jag sätta igång!
puss

härliga sommarkvälls bilder :D


staxhammarberget som jag, hannah och amanda åkte till nu ikväll.
var där en timme. kom nyligen hem :)

  
hannahs ben  som kommer med på bild ;)

  
mysigt va? ;)

förövrigt idag så har jag varit barnvakt åt astrid hela dagen lång. tog längre tid än vad vi trodde men det var kul. hann sola lite också :) i morgon måste jag städa plus att jag måste in till jobbet en sväng. ska jobba en stund å sen stänga..
puss


bär

  
lite sommarbär som är goda :) det är en del av sommaren som gör att den är så bra!
tog smultron från mitt lilla smultronsland som blir bara mindre och mindre för varje år.
men hittade både idag och igår några stycken :)

idag har jag varit ledig från jobbet, vilket var lite skönt när det var så fint väder! har varit ute idag och har fixat poolen. fick lite hjälp av pappa men mest hjälp av mike. kan säga att jag verkligen hatar myggor. det är det värsta med sommaren alla insekter! när vi satte upp poolen så var vi både i solen och i skuggan, var vid fem tiden typ, så en del träd skuggade. Mike fick 21 st myggbett på ryggen bara! han hade tröja på sig så de bet igenom tröjan på han. sen fick han en hel del på armarna, benen och i ansiktet med. dessutom fyra st i nacken.. jag fick inte lika mycket som tur var.. en fick några jag med genom kläderna. tycker synd om mike nu, som det kommer klias på ryggen.. :S

i morgon kommer astird och erica så då ska jag vara barnvakt åt henne på förmiddagen. erica ska hjälpa pappa med lite balar..
puss

Midsommarbilder

Tänkte visa lite bilder från midsommar.. :) skulle ta kort på kvällen men då hade jag inte kameran med mig och dagen efter vid firandet av födelsedagar men då hade jag kameran med men inget kort togs.. :/ så det får bli från dagen på midsommar..


Enda dansen jag dansade med eve och rasmus.
små grodorna :)

 
Midsommarstången :)

 
Mera dans                                                                                    En slankan dit, å en slankan hit, å en slankan ner i diket!

      
 Jag,   jag mike och astrid, men har döljt astrids ansikte.   Astrids söta sommar skor :)

just nu sitter jag i soffan med datorn i knät och kollar på bäck. Har jobbat tidigare idag i uppsala. Det är väl det som jag har haft för mig idag. Igår kväll kolla jag på filmer med hannah och mike. två filmer hann vi med. Sen när hannah åkte hem så kolla jag ock mike på sista prison break. :D puss puss

20 juni = födelsedagar!

midsommar igår :) det var trevligt hela dagen!!! först hos anna på lite lunch och efterrätt :) sen vidare till husby-sjutolft, där vi köpte lotter, dansade. jag dansade bara en låt. det var små grodorna med rasmus och eve.. vi fikade och åkte traktor och vagn. efter det drog vi hem och han se en film och äta innan vi bar hem till louis och jeppe. mycket trevligt och lite lekar. vart väldigt mycket skratt också :) på kvällen när jag och mike ska dra hem så har han så ont i sina vader typ kramp så vi beställer en taxi. ringde 20 i tolv, den sa då 20 min som den skulle komma på. 5 över tolv orkade inte jag vänta längre när man stått ute så ringer vi igen, då säger det om tio minuter är den där. aja tänkte vi men klockan går och går. halv ett så säger jeppe men sov här då. så då bestämde vi oss för det och mike ringer och avbeställer taxin. hon som svarade då verkade helt borta och typ visste inte att vi skulle ha taxi som om de hade glömt oss.. dåligt tycker jag!! men vi fick en bra sovplats och jag vaknade kl 8:00 hur pigg som helst. ligger vaken till kvart över nio sen blev jag lite sömning igen, så halvslumrade till lite över tio.

just nu ska jag göra mig i ordning för födelsedagsfirande! Pappa fyller år, isac och alfons fyller även dom. evelina fyller om en vecka och jag har namnsdag idag :) så vi ska till vronkan halv två. ska hämta upp mormor innan, sen blir det lite kalas. :) får se om det blir badande i poolen. lär ju bli vattenkrig iaf.. blir det alltid.. :) studsmatta vill ja hoppa med :P

hoppas alla hade för övrigt en bra och en glad midsommar! bestämmde igår också att den första augusti min lediga helg och dan innan jag fyller så ska vi till grönan ett gäng :) super!! de ser jag fram emot :) jiiipppiii :D (Y).
puss

onsdag

snart så är det midsommar! :) på dagen så ska vi fira anna som fyller, sedan till husby-sjutolft där även mina syskonbarn kommer att vara. blir lite dans runt midsommarstången, kanske inte jag men alla andra.. kommer väl köpa lotter som vanligt plus åka traktor och vagn. fikat får man inte glömma heller. :) på kvällen lutar det år ett håll.. vet inte så mkt info ännu. men blir väl lite drickande iaf. lördagen är jag ledig, då fyller pappa, isac och alfons år, plus att jag har namnsdag! alla samma dag. så det blir firandet av de tre plus evelina som fyller en vecka senare. hoppas det inte regnar då för då kan vi bada i poolen, ha vattenkrig och hoppa studsmatta.. :) bra att det blir hemma hos vronkan...

har jobbat idag, fick sluta tidigare för ska öppna i morgon istället. skulle egentligen bara vara på jobbet mellan 13:00-15:00 i morgon om info om GE, men måste hoppa in för min kolegas skull.. men slutar ändå tre. stänger tydligen tidigt dan före midsommar. har hunnit med lite städning efter jag kom hem från jobbet och en liten promenad.. fick erbjudande om skjuts då på en hoj, men jag sa nej! :D

nej nu ska jag packa lite väska som jag ska ha med mig till mike över helgen. alla presenter, kläder. alkohol, skor ja en del så bäst att sätta igång! :P

puss

barnvakt :)

såg i tidningen i morse att det är säsongsavslutning på lost ikväll. har redan kollat klart på den säsongen.. vääääldigt spännande :) gillar verkligen de programmet fortfarande. tycker det har blivit lite bättre nu den säsongen som är nu än förra nästan.. har även kollat klart på prison break.. nu är den serien slut, kommer aldrig mer fortsättas bygga på den. visste på nått sätt att det skulle hända redan i första säsongen.. ett bra men ändå dåligt slut. ska inte säga för mkt om någon följer. sista avsnittet var efter fyra år. finns en film typ kommer inte ihåg vad den hette med typ the break eller nått som handlar om de fyra åren som man inte fick se.. den har jag kvar att se, men det blir nog av snart.. så fort jag träffar mike :)

om en timme ska jag in till stan och gå runt på stan med astrid. ska vara barnvakt åt henne medan erica ska ha en tid hos tandläkaren.. så ska ta å göra mig iordning nu, klä på mig och sminka mig lite..

puss

sommar???

vart har sommaren tagit vägen?? kan det inte bli lite varmt och soligt igen.. å härliga sommar kvällar som denna bild.

bilden är dock inte från sverige men.. det är ju fin sommar kväll och varm iaf..
händer ju i sverige med! :)

idag har jag för övrigt jobbat, krånglat jätte mycket och ringt i ett kör. känns som att jag har varit i en växel mer idag.. i morgon blir jag ledig ska bli skönt. måste jobba på onsdag när jag egentligen skulle vara ledig och på torsdag, får se om det blir hela den dagen eller bara halva typ.. vart så sugen på att baka när jag kom hem från jobbet när jag avr hos mike. ingen ide att börja nu, får se om lusten är kvar i morgon.. annars hoppas jag på fint väder i morgon. :)

dessutom är det mitten av juni nu.. måste börja blii varmare och lite mer sommarväder nu. skit och tråkväder i mer än en vecka..

ha en bra kväll! puss

söndag

ursch vad det är hemskt väder. bara regn och regn. oiförsig gör det inte så mkt nu i helgen när jag ändå bara har jobbat och jobbat. varit mkt folk inne i helgen igår var vi två mer idag ensam så var lite stressigt. men fick mer sålt idag iaf :)

rasmus sov här inatt också. så vart en del bus igår även lite i morse innan jobbet. badade han igår också. han beter sig på ett roligt sätt..

i fredags jobbade jag också, plus middag på kvällen på vita elefanten med min familj och ena syster med familj. väldigt gott :) tog kali gai som vanligt!

i morgon blir det jobb med. skulle bara jobba mån och söndag den veckan som kommer nu men blir lite ändrat.. jobbar mån och onsdag och söndag. ska även till uppsala butiken en sväng på torsdag en stund för att vi ska få info om GE. men midsommarafton och midsommardagen har vi stängt så då är man ledig. ska fira massa födelsedagar då med..

höres! puss

min nya dator :)



  
det här är min nya dator som jag har hämtat ut idag. väldigt nöjd. väldigt fin är den också :)

har fått reda på salstentan som vi skrev förra torsdagen. klara den bra. fick 41 av 44. så kom upp i totalt 71,5 i hela språkdelen och vid 65 får man vg. så nu har jag vg i språkdelen och i mattedelen. :) jätte glad och nöjd. trodde inte jag skulle få det alls, huvudsaken är ju att man får godkänt och klarar sig. syns ju ändå inte sen när man söker jobb vilket betyg man har fått. tycker faktiskt den här kursen har varit väldigt roligt också, så kanske därför man har fått bra :) nått man tycker är intressant. i höst blir det samma kurs fast svårare. blir b-kursen. men först lite sommar :D

ska jobba i morgon helt själv... har ju dom på kontoret å sånt där men själv i butiken, så hoppas det går bra allt.. efter jobbet vid halv åtta så har vi bokat bord på vita elefanten där vi ska äta med veronica och co. fira skolavslutningarna lite :)

men hejsvejs så länge!
puss


väntar...

sitter och väntar på att mike ska höra av sig. har ringt han en gång och skickat sms. han skulle sluta i skolan vid tolv.. så undrar lite vad han har för sig..

är super nyfiken på hur min dator kommer att se ut.. :) hoppas den är fin iaf.. .:P ikväll så är det japansk tv-show som gäller :) missa ju förra gången.. men måste se ikväll ska även se de tre sista prison break avsnitten  :) så spännande..

 
naglacket jag fick från hannah när hon var i canada :)
fick annat fint med. GIllar verkligen den här färgen.


mina klackskor jag köpte i torsdags. :)

10 juni

hej alla glada :)

Emelie lamineringsmaskinen köpte jag på clas ohlson i uppsala. fanns två olika :) finns nog kvar, lycka till!

idag har jag jobbat. vi var tre stycken, för vi har en praktikant just nu i tre veckor.. i morgon blir jag ledig, men då ska jag städa det sista plus hämta min dator. får se om jag behöver försäkring om det inte var med skickat, för då får jag åka till västerås för att köpa det. vill ändå till ikea och kolla så.. :P jag ska även hjälpa mike att titta ut ett par glasögon. vi var in på en synoptik igår och bokade tid idag. kunde inte följa med idag då eftersom jag jobbade. men han behöver iaf glasögon.. hade tydligen jätte dålig syn. visste att han såg dåligt men inte så pass mycket trodde jag inte. de sa typ att han egentligen inte borde få köra bil med sin syn.. så det ska bli kul att testa ut snygga par till honom. :) någon måste ju passa :D vill egentligen ha glasögon jag med, typ som läsglasögon.. lite så där att variera. tycker det är så fint. blir lite som en detalj. :) men har inte kollat min syn. tro dock inte att jag ser dåligt. för kan se liten text på rätt långt håll så borde inte vara någon fara... :P har ioförsig inte kollat synen sen jag var 16 då man skulle få övningsköra..

i morgon blir även astrid 2 månader. hon var i tidningen idag med :) hon har börjat skratta också, så söööt :) å vem ska bli gudmor då.. ;P jo JAG :D:D:D :) hihi :p

 
kortet är ca 1 månad gammal

städdag eller?

idag har jag hunnit med storstädning av badrummet här uppe i morse. tog 2,5 timme drygt.. efter det varit i stan och varit på jobbet i 2,5-3 timmar för lite data info om det sista. ska även det i morgon med. efter jobbet så åkte jag och hämtade upp mike för att åka till nallens leksaker och köpa presenter till isac och alfons som fyller 7 och 6 år den 20:e juni. även då min pappa fyller och jag har namnsdag :). nu ikväll har jag hunnit med att städa köket med mamma. jag har torkat alla luckor, utsidan och insidan, dörrar, kyl och fyrs och lite väggar... mamma har tagit det andra.. men det tar tid. i morgon på förmiddagen ska jag ta badrummet där nere, som är större än här uppe så de lär ju ta 3 timmar minst...  efter det ska jag till jobbet som sagt. ska försöka hinna upp till mormor också någongång där.. och få mike med till optikern medans det är lite billigare.. efter det ska jag träffa tette som jag inte har sett på evigheters evigheter. tror det är höstas senast när vi festade i uppsala med hannah, mike, jerka, tette och jag och elin tror jag hon heter. skit kul hade vi i alla fall. måste träffa hänne nu innan helgen då ska hon resa till spanien och avra där ett tag. så får inte träffa henne på hela sommaren sen.. det är mina planer för morgondagen!

bjusar på lite bilder idag med :)

  
det är bland det här jag handlade i torsdags...

hela helgen lång

Nu var det ett tag sen här... även ett tag sen man la ut någon bild märkte jag.. bara text och text.. ska klämma in nått nu snart tänkte jag.. :P

för övrigt så har jag sommarlov nu. Men ska jobba hela sommaren så får se hur många dagar man blir ledig så man kan göra nått skoj.. hade tenta i torsdags, vet inte alls hur den gick. får svar redan nu i veckan. tis eller onsdag som vi får veta. tror jag kuggar. vill inte göra om de där provet speciellt inte på sommaren. var även till farmor och gösta i torsdags efter jag kom hem. hade ju varit på stan innan och shoppat lite. vart inte direkt någe kläder. vart ett par klckskor, solbrillor, en klänning, ett bikinisett och två bekiniöverdelar. köpte även en sån där sak som man plastar in grejer med ;P vet inte vad det heter.. köpte även födelsedagspresent till min far :) kommer inte ihåg om det vart någe mer. mike köpte ett par skor.. kom hem vid halv sex eller lite senare. kvar lite kaos i uppsala då nämligen. vart ju strömlöst i hela uppsala. vi hade precis varit på systemet och skulle till bussen men fick änta i 25 så vi gick runt i affärer tänkte vi bara kolla läget iden byggnaden. när vi är inne på pressbyrån blir allt svart och börjar tjuta. skit mörk i den butiken. men så gick vi ut för att gå längre in i byggnaden eller vad man ska säga.. mörkt överallt. ingen kassa gick att öppna. fick klippa i mörkret, systemet skickade ut sina kunder.. inget funkade ju så någon kunde ju ha tagit med sig saker ut utan att betala. iaf, så satte vi oss ned, men vi fick inte sitta så länge förens vakter motade ut oss alla i regnet.. inte alls kul. så då gick vi till bussen. inga trafiklysen funkade heller lite kö och trafikkaos. sen vare två ambulanser som skulle komma fram också med blåljus och sirener..  så var torsdagen.

i fredags jobbade jag i uppsala, åkte hem och skulle fixa mig för jag och hannah skulle ut. vi satt hemma hos henne med mike och pratade och spelade lite spel, men var rätt trötta så vi åkte och hyrde film och hämtade jerka på samma gång då :) kollade på i taket så lyser stjärnorna. det var en bra film. tycker jag iaf. trodde inte den skulle vara så bra. :) när vi åkte hem sen och körde tillbaka jerka hem så såg vi en skåpbil som stod mitt på vägen och folk utanför som misshandlade en kille tror jag det var. ser även en från dansen kommande gåendes själv på dne gatan lite längre bak. så jag och mike ringde polisen.. jag hoppas verkligen de åkte dit, de verkade inte så engagerade på telefonen. de sa typ ah men vi ska väl åka dit då. inga frågor eller nått alls!. tänk om det hände nått allvarligt med den personen och polisen inte ens åker dit.. :S

i lördags så jobbade jag också i uppsala. slutade tre då, men skulle på inflyttningsmiddag vid fem så det var snabba puckar till att duscha byta om och sminka och fixa håret. men jag hann. rätt nöjd med det faktiskt. :) efter det skulle vi dra ner på stadsfesten. mike var inte så sugen under kvällen men jag vill ut men var även skit trött.. vi fick skjuts av min syster iaf och hämtade jerka för att åka ner till joar men då åker vi istället till crille och är där en liten stund. hann dricka en cube sen skulle vi dra. då var klockan lite över tolv. men då regnade det ju och blev väldigt omotiverad till att gå ner till joar i regn . vi var ju även trötta så jag och mike vi gick hem vi :) när vi kom hem så kollade vi på lost. gjorde det även i morse.. så spännande, och sorligt. rann tårar från ögonen på mig.. :P jag är som jag är.. :)

idag så har vi hjälpt till här hemma med fåren. vägt alla lammungar jag stod på vågen med dom i famnen.. lite små seg i min rygg nu. plus att jag har städat hela mitt rum stor städat. tvättat fönster utsidan, imellan och insidan, torkat damm överallt, damsuggit, moppat golv, satt upp nya gardiner och lagt på rena mattor. :) nu är det lite finare. å lite mer sommrigt. det tog en stund också. blir även städ i morgon storstäd av badrummet här uppe från golv till tak. kommer ta typ tre timmar osm sist. ska även till jobbet och lära mig lite till data om alla returer och sånt där så jag är lite mer säker. börjar ju på chema nu på fredag och har några dagar innan som jag ska jobba.. lite nervöst faktiskt...

 
syrener, vet inte hundra på hur det stavas men :P
 
tycker dem är fina iaf :)

 
kycklingar som mamma hämtade förra veckan.
jätte söta när de är så. börjar växa nu
då blir de inte lika söta dock.. :P
puss

tenta i morgon

Imorgon gäller det! försöker att plugga men går inte alls som jag vill, vet inte ens om jag kan allt. Har inte hunnit plugga så mycket än heller vart inte så mkt igår heller.. har fått lov att storstäda en del :S å fixat en del annat. ska försöka plugga lite till idag iaf :p sen sova tidigt för ska ju skriva provet kvart över åtta i morgon bitti.
fick ett samtal igår angående min dator. min är helt sönder, går inte att göra något åt den så jag ska få en ny med självrisk på 500 spänn och köpa en ny försäkring. men typ samma dator lite bättre hårdisk men mindre tum. nu får jag en hp med 15 tum istället för en packardbell med 17 tum som jag hade. väntar ivrigt på att få den :)

nej nu ska jag laga mat :)
puss

1:a juni

Har grillat ikväll med :) väldigt gott. enda problemet är flugorna som ska störa sin måltid. när mamma hade ätit upp så var det 10 st flugor på hennes talltik bara plus massa andra runt omkring.. :S as drygt och jobbigt. Idag har jag varit ute en hel del och försökt att plugga lite. får se hur det kommer att gå, väldigt mycket att lära in, sen vet man ju inte om det är rätta svaren man har heller.. en hel del att lära in fortfarande och repetera allt som man tränat på nu och för länge sedan. bara två dagar kvar som man kan vara hemma och plugga. längtar egentligen väldigt mycket till torsdag men ändå inte. vill inte ha bara för då är det fyra timmar som man ska skriva tenta. men längtar tills den är över, då det blir sommarlov, kommer gå ut och äta med mitt arbetslag som en lunch, sen ska jag shoppa lite efter det iaf och längtar även tills på kvällen på torsdag då det är japansk tv show :)

det är redan 1:a juni, tyckte nyss att det var början av maj å så är det juni nu! hur snabbt kommer sommaren gå då egentligen? undrar om det blir en fin sommar eller bara regn å tråkigheter. jag kommer inte ha så mycket ledigt iaf, kommer jobba hela hela sommaren, typ 11 veckor.. men nån dag är man ledig och jag måste till grönan!

vill att klockan ska bli 8 då är det shrek :) diggar åsnan :)

RSS 2.0