Gammal tidning

Är från 1922, hitta den nu i taket när vi håller på att riva :P har nästan rivit hela taket. Kan säga att jag har sågspån innanför alla mina kläder även innanför underkläderna :S Men nu ska jag hoppa in i duschen och stå där länge!


River väggar

Idag har jag rivit väggar i min systers hus. Det är total renovering av huset. Kom hem halv tio och har duschat av mig allt damm :P Det är flera lager tapeter på varandra, de som är längst bak i ena rummet är nog från 20-talet, därför det är en hel del tapeter över som gör att det blir lager på lager :)


66666

När jag körde från Uppsala så upptäckte jag att milantalet på min bil precis stod på ett roligt nummer. Min bil har nu gått 6666,6 mil! Vilket är 66666 km :)


Bilder

Lite bilder på de vi fick i julklapp på julaftonskvällen. Svårt att se, ser mest ut som att allt ligger i en ända stor röra, men man kanske ser lite :P

En del är bara Mikes, en del är bara mitt och en del fick vi tillsammans :P


Mike fick Whisky, riskokare, massagegrej, två presentkort på specsavers för att kunna köpa nya glasögon. Han fick massa kallingar, tröjor, lotter, kasse med öl, chocklad, chips och annat gott.
Ihop fick vi 2 av fem presentkort på Ikea. Vi fick även Unicef där man fick 20 doser mässlingvaccin (som går till barnen i Africa). Vi fick även pengar tillsammans från mormor och farmor.


Jag fick en stor mysig morgon rock, pyamas gånger 2, Puma- mysdress, underkläder, massa strumpor, tröjor, ljus, gardiner, inne-mystofflor, armband, kartong för förvaring, burk, kort på Astrid, tre tavlor, chocklad, presentkort på ikea gånger 3, presentkort på HM, presentkort på Gina, mobilhållare, spegel, bodylotion, ja allt möjligt. Har nog glömt något också.


En liten rolig men också oroande händelse då vi hade öppnat alla paketen. Mamma frågar, men har du och Mike fått ett paket där det står både Mike och Linda på? Jag det beror på vad det var i. Då sa hon att det skulle vara presentkort på Ikea. Jag hade ju redan fått ett, men som inte var från mor och far. Vi letar och kollar men jag hade inte öppnat det. Det var tydligen en anna summa än de andra som jag hade fått. Å vi hittar inget. Så dagen efter börjar jag sätta igång dagen med att leta igenom alla stora säckar vi hade fyllt med allt inslagspapper och kartoner. Mamma kom inte ihåg om det var en karton eller om det var vanligt papper om paketet, men hon kom ihåg att det inte var så stort och att båda våra namn stod på. Jag letar och sen hittar jag ett papper där det står både våra namn och visar mamma, ja då känner hon ju igen att det var just det pappret. Så då hade vi ju hittat det iaf, men inget spår av någe presentkort. Då säger mamma men gå och kolla bland alla dina saker igen då. Så det gör jag, vänder i stort sett ut- och in på allt. Ja å när jag kollar i en ask, som det är en bild på kalsonger så ligger ju det där! Mike hade alltså inte öppnat kartongen hur lätt den än var, utan bara trott att det var kallingar där i. Men så var det inte. Men det blev hittat iaf, och det är ju huvudsaken :)

Julafton

I förrgår var det julafton och tänkte dra hur en lång dag var i några rader. Får se hur bra jag lyckad! Började dagen ned att vakna och jag och Mike böt en julklapp på morgonen för att få in myskänslan på julafton :) Efter det åkte vi till St:Olofs kyrkogård, tände ljus för min morfar och Mikes pappa. Efter det hämtade vi mormor och åkte ut till mamma och pappa. Där blev det lunch där även ena syrran med familj kom och Affe med familj. Efter det kom nästa syster med familj till kl 2, då blev det fika och sen kom min tredje syster med familj innan Kalle. Vi tittade på det. Vi började förbereda maten som är julbord och så åt vi gott, blev väldigt många snappsar för en del personer :) hehe! Efter middagen så delade vi ut alla julklappar och öppnade dem, senare på kvällen blir några herrar mer påverkade och pratar om att byta strängar på en gitarr i över en timme! Vi andra skrattade jätte mycket åt dem för de var så inne i sitt och oense och tragglade det där hur länge som helst. Ca halv elva på kvällen åker två av mina systrar ned familjer hem, den andra stannar kvar och vi glor på stig-Helmer som gick på tv, blev mycket skratt där med när alla va lite på pickaluren :P När tredje systern åkte hem med sin familj så plockade vi bort alla glas och fikagrejer eftersom vi fikade igen på kvällen. sen la vi oss för att sova å då visste Mike knappt vart han var, lite roligt :P Ja men i stort sett var det min julafton :) visar bild på tomten :)


God Jul :D

God jul till er alla!


Julmorgon

Vi har precis vaknat och gav varandra en lite morgonjulklapp :) De andra öppnas sen ute hos mamma och pappa. Jag fick presentkort på hm från min älskling, undrar vad det är i de andra paketen som jag får av hjärtat :) <3


Julgranen

Har ju klätt julgranen idag med Astrid, det blev såhär :) Nu på kvällsfronten var vi iväg till Mikes mamma och syster :)
Snart är det julafton :)


Bilder på oss

Här kommer lite bilder på mig och Hannah genom åren :) Hur mycket bilder som helst i albumet, men jag kan ju inte ta med alla så blev några. Men hela boken var fylld :)


Barn :)


Ungdomar


18-19 års ålder


20-24 år

Vad ska jag välja?

Fick live it.se i julklapp från min chef där jag jobbar extra! Undrar vad jag ska välja, kommer bli jättesvårt :)

När jag var ute hos mamma nu i eftermiddags så fick vi reda på en väldigt tragisk nyhet angående en i släkten, usch! Tänker på dem och hoppas det kommer bli bra!


23:e december

Första bilden är det jag fick av Hannah en bok med massa bilder på oss från när vi var små tills nu i 2011. Fick en jätte fin ring av henne också :) kortet nedanför är det jag och Mike fick av Malisa :) älskar min nya mössa och halsduk :)


I paketen

Så himla fint armband och två jätte söta koppar i fin färg :) visar i morgon vad jag fick av Hannah men det var nog bland det finaste presenten man kan få och som man alltid kommer att bevara med massa minnen, ni kan ju gissa vad det är!


Julklapp

Fick en julklapp från chefen och julbollen från ett barn. Asken fick jag av ett barn eftersom jag slutar jobba på förskolan, sista dagen för honom att träffa mig då han är bortrest när jag jobbar min sista vecka. Nu så har jag precis kommit till Hannah vi ska äta middag och byta julklappar ikväll :) snart är det jul :D


21:à december

Har lagat mat nu ikväll, så det blev sen middag. Har även betalt räkningarna, brukar aldrig vara så här sent ute med att betala dem. Brukar alltid betala dem runt den 15:e varje månad, ibland någon dag tidigare eller dag senare, men så här många dagar senare har det inte blivit på hur länge som helst. Men nu är allt betalt, till och med bilskatten vilket inte är lika kul att betala när man får en extra räkning mot vad man brukar få.
Har fått en del julkort :) kanske hinner få någon i morgon eller på fredag också :)


Nu är alla klapparna inhandlade :)

Tog bilen till jobbet idag. Så efter jobbet hämtade jag upp Mikes mamma för att skjutsa henne så vi kunde ta ut hennes glasögon som hon får i julklapp av oss. De var jätte fina :) Hade ju bara en julklapp kvar att inhandla så jag gjorde det på en gång, då jag ändå var på stan. Det skulle bara vara en liten sak till mamma. Har ju köpt två saker innan till henne men nu har hon tre paket, pappa får också tre paket, det måste ju vara lika :P. Men tror ni inte att jag hittar en sak jag inte kan låta bli att köpa, fast jag hade bestämt mig för att jag var klar efter mammas paket!. Den är till Astrid och passar perfekt till henne, så det gick inte att motstå :). Hade ju handlat klart till henne också men det fick bli den här saken med :) Har handlat julklappar till 20 personer totalt, och då har flera av dem fått mer än 1 paket, så det har blivit en hel del julklappar och en hel del pengar som har gått åt. Har räknat ihop allt å allt har gått på 6370 kr.  Då har jag räknat in alla Mikes paket också, men dock inte det jag kommer att få av Mike, för jag vet ju inte vad han har köpt eller för hur mycket. Men man kan ju säga att pengarna rullar ju snabbt iväg. Men nu så behöver jag inte stressa längre, vilket ska bli skönt! Tur att jag handlade både förra lördagen och söndagen, för det var då jag fick tag på de flesta julklapparna. Handlade ju i måndags också tre julklappar, då jag även hjälpte Rickard att köpa julklappar till min syster. Han hämtade mig efter jobbet. Det tar verkligen flera dagar för att få ihop allt som ska handlas. Nu ska jag slå in de två sista paketen och jag ska öppna ett som är till min syster men som är från Rickard. Har två saker i ett paket men han ville att jag skulle öppna det och göra till två för då skulle hon få en liten sak på morgonen :)

Fick julklappar av mina fina barn på jobbet idag också! Fick ett ljus från två flickor och sen en halsduk, leggings och stickad blomma från alla barnen då de hade gått ihop tillsammans och köpt :)


Julklapp

Fick den här julklappen av ett barn på jobbet idag :)


Snö :)

Åh nu är det mer snö :) hoppas att det får vara kvar nu också! Står just nu och väntar på bussen.


Nybäddat

Fint va? Nyköpta påslakan, eller köpte dem i augusti på jobbet men nu kom de upp. Nu har jag äntligen också tagit fram mitt duntäcke <3


:)

Har haft Mikes mamma och syster på middag nu ikväll :) nu blir det lite tv tittande innan man ska sova :P
Det blev mycket rosa :)


Julgodis

Nu är knäcken på spisen och är snart klar, så länge gör vi tomtar som doppas i chockad :)


4:e advent

Idag är det fjärde advent. Vi ska snart åka till farmor för att fira lilla julafton över en fika. Därefter ska jag hem till mamma och pappa för att baka julgodis. Gjorde lite julgodis här hemma själv både i tisdags och i fredags, men nu blir de mer sorter. Ikväll så ska jag och Mike bjuda Mikes mamma och syster på mat här hemma :)
Vår granbock lyser :)


Rast

Sitter på jobbet just nu och har rast. Idag blir det en sen dag, slutar halv fem, så är hemma lite efter kl sex. I morgon ska jag jobba och på kvällen är det lilla julafton med julklappsbyte som gäller. På söndag är det också lilla julafton hemma hos farmor.


Luciafirande

Haft luciafirande på jobbet idag, så kom nyligen hem från Västerås. Jätte kul och alla var så söta och duktiga :) en dag kvar nu bara sen helg, men helgen är ändå helt fullbokad och har massa som ska göras.


Köttbullar

Har precis gjort köttbullar till julafton. Vi blir 18 pers till middagen så det behövs ju en hel del. Det blev 150 köttbullar, sen har jag och Mike ätit upp 15 så totalt blev det 165 köttbullar på 1,5 kg köttfärs. Gick väldigt bra faktiskt, Mike rullade och jag stekte dem så de fick en jämn och fin yta :)


3:e advent

Har varit till Erikslund idag och handlat en del julklappar. Så snart så är jag klar. Har lite kvar att inhandla bland annat lite mer till Mike, har 4 paket till han än så länge, men blir nog ett eller två till. Hann slå in julklapparna innan vi skulle åka och vara barnvakt till mina systersöner, som vi är barnvakt åt just nu. Har nyligen ätit lite mat med dem och väntar nu på att julkalendern ska börja, men det är ju typ en timme kvar tills det börjar. Fick gå på Ikea själv för då skulle Mike köpa några julklappar till mig. Men sen var jag med och köpte julklappar till mig då vi träffades igen, så de två paketen vet jag vad det är men inte riktigt de andra tre, som han hittade helt själv, men en gissning har jag iaf vad det kan vara :)


Amanda

Tycker det var super att Amanda vann. Robin var också värd men Amanda är lite mer speciell och tycker att det var bra att hon tog segern. Hoppas bara Robin också får skivkontrakt och att Amanda blir stor på andra låtar och inte bara på vinnarlåten!


Fredag

Har städat lite snabbt nu när jag kom hem. Orkade inte det igår. Nu ikväll ska vi på julbord halv sju. Blir julbord i morgon med! :D Har nyligen slagit in de julklapparna jag köpte i måndags.


8:e

Oj snart är helgen här :) men har bara jobbat tre dagar, hade en semesterdag i måndags då jag var på intervju :D hihi. Hann även med att köpa en julklapp till Rasmus och två till Astrid och en julklapp till Hannah också men är inte färdig med varken Hannah eller Astrid ännu. Måste köpa nått mer. Har fortfarande många att köpa till. Hann även förbi farmor en snabbis i måndags. Efter kl 16 då i måndags började jag känna mig sjuk, hade fruktansvärt ont i hela kroppen speciellt ryggen, jag frös, hade ont i huvudet och halsont, men jag hade inge feber. På tisdags morgonen kändes det likadant, men hade inge feber så pallade mig till jobbet. Kunde knappt böja mig ner och ta upp något sen när jag kom hem. Men när jag kom hem var vi tvungna att handla lite mat och då köpte jag glass. Har ätit glass i tre dagar i rad nu och jag mår bra! Känner mig inte alls "sjuk" längre och mår prima, bara lite i halsen kvar som irriterar och så ibland. Snacka om att glass gör susen :) god glass e det också för det var Marsglass :P


3:e dec

Har kollat lite på film idag och varit barnvakt samtidigt. Ska snart lägga det ena barnet och den andra sen om en liten stund :)


Idol

Måste ju säga att Amanda är så jävla grym. Har hejat på henne varje fredag, innan fredagsfinalerna drog igång och man fick se från sommaren så var hon inte en favorit hos mig, men shit hon blir bara grymmare och grymmare :) tycker Robin också är jävligt bra och gjorde bra ifrån sig ikväll. Tycker Moa ska åka ikväll, hon gjorde sin andra låt bättre än den första men hon e ju lite tråkig att titta på, det händer inte så mycket på scenen. Det är min åsikt iaf.


1:à december

Igår var jag på julmingel :) köpte en julklapp faktiskt, men till vem säger jag inte :P fick en bild igår på mms av syrran. Visar bilden här så ska ni få se. Flaggstången hemma hos mamma och pappa gick av på mitten för att det blåste så mycket. :S


RSS 2.0