Italien bilder


lite båtar


första kvällen


stranden


jag vid stranden efter lunchen..


jag plumsar i vattnet


jag och hannah har byggt, tog sin lilla tid :D


jag första kvällen

  
lite bilder på området

  

  
lite små bilder på mig å hannah


jag samma kväll, (då vi fick böter)


hannah med våran bästa och goa dryck som finns!!


på flygplatsen i rimini när vi ska åka hem


jag i bilen mot skavsta


väntar på bron när den öppnade för en båt på vägen dit!


skavsta flygplats

Nu var det slut på bilder som jag tänkte visa :P


hemkommen

då har man kommit hem från Italien Rimini! jag och hannah har haft en hel del otur där nere med bussböter,checka ut från hotellet, sent plan hem, jävla solstolsbetalare.. ja en del har det varit bara på de tre dagar vi var där!! bötern gick ju på 40 euro så 400 spänn på det var inte så värst jätte kul! skit arga var vi.. dessutom va han så jävla dum i huvudet och ego!! det hände på torsdagen vi kom på tisdagen han trodde vi hade varit där längre för vi kund ju inte vara så bruna som vi va bara på de två dagarna. men då sa jag vi har väl för fan sol i sverige med och har sommar va så jävla arg på han så jag skulle kunna säga nått riktigt dumt eller göra nått dumt mot han!! han fattade inget heller!! alla i italien som vi handlade av frågade om vägen eller något fattade ju typ inte engelska, de kunde inte prata så bra iaf.. men vädret var helt okey de tre dagar vi var på stranden. lite små disigt båda dagarna och en dag var lite molnigt.. blåste även alla dagar men det var lite skönt med lite fläktande..:P handlade en del också. lite kläder typ tre plag till mig, en klänning till astrid,två väskor till mig, plånbok som är lite sppecial :p, smycken och alkohol till mike och mina päron. tror väl att det var det jag handlade.. var nära på att köpa ett par skor, men skulle egentligen vilja ha dom i en annan färg men skulle gärna vilja ha dom kan man säga, men så vart det inte!

kom hem till stan igår kväll vid elva eller då var jag hemma hos mike. skulle egentligen ha varit hemma tio halv elva eftersom planet var försenat. men halv tolv var jag färdig fixad och väntade på att mike skulle börja fixa sig. så vi drog till hannah och emma för att dra ner på joar.. var inte så kul där.. inge bra musik och dåligt drag.. åkte hem lite tidigare, lite bra också eftersom jag har jobbat idag. så vart inte mycket sömn inatt eller vart inte de de andra nätterna där heller de fyra som var. dålig säng, skit varmt så man int ekunde somna och sen musik utanför.. nu ska jag äntligen få sova i min egen säng inatt! :)
visar väl några bilder här sen från resan..

i morgon börjar skolan också, vilket jag inte vill att den ska. kan vara bra att komma igång igen. vet att när man väl komme rin i det så går det bra och är okej att plugga men just nu eller inför varje ny kurs läsår så har jag världens ångest att jag inte vill börja..!! kommer inte kunna sova för det heller säkert.. hoppas verkligen att den här terminen inte kommer vara för dryg så man inte pallar med eller har något annat liv. var ju typ att man inte hade något liv på sidan om förra terminen och nu är det en b kurs som är svårare och djupare så vet inte hur det ska gå.. bara jag klarar uppgifterna och tentorna med godkänt så blir det bra..

nej nu ska jag ta och fixa lite här inför i morgon och packa upp en del av de nya sakerna jag har köpt..
puss

reser till italien idag :)

just nu håller jag på att göra mig i ordning, just ätit frukost så ska borsta tänderna och klä på mig. skönt med en varm dusch med lite skrubbing innan också :P måste även packa ner lite smink i resväskan sen bara kolla så allt är där och dra ihop den. för sen ska jag åka till hannah och vi ska ta något att äta där plus att hannah ska lägga i sina saker i resväskan.. sen är det bara resan kvar till skavsta och till italien så är vi där :D


vi två som ska ha det så skönt i rimini :) <3

hejdå sverige å hej italien!!!


bara en dag kvar!


titta dit ska jag resa i morgon :) me happy!!

ska sola, bada, shoppa, festa och bara njuta av de sista dagarna innan skolan börjar!
ska åka till hannah redan runt tio, för att vi ska äta innan vi sätter oss i bilen för två timmars lång resa till skavsta, om inte längre.. vi kan ju köra fel :P planet kommer gå halv sex så på kvällen är vi framme på hotellet. skulle ta lite drygt tre timmar tror jag att flyga..
får se om jag uppdaterar något i morgon innan jag åker annars så blir det farväl här och nu i några dagar. kommer hem sent på lördag kväll natten mot söndag. ha det så bra i sverige och håll tummarna för att vi får det fint och varmt där nere :)
puss

nerver innan resan

idag ska jag vara barnvakt åt astrid till eftermiddagen. för sen måste jag in till jobbet och jobba en stund. därefter ta ut lite pengar så man har lite svenska kontanter på sig då man reser och köpa busskort... måste packa sen när jag kommer hem. har lagt fram det mesta men vet inte vad jag ska ha med mig riktigt. får nog ta bort en del så vi får plats båda två jag och hannah i samma väska :) är lite nervös också för hur vi ska åka och liknande. vi ska köra själva till skavsta och parkera bilen där. måste vara minst två timmar innan och lämna in väskorna innan planet går.. lite små drygt men.. :Pså får det bli!! :) fattar inte riktigt heller att det är i morgon vi ska åka. inte riktigt redo och gunilla som gör så att man blir mer spänd och nervös :P

har förövrigt idag redan ringt skolan för att byta klass :) så nu går jag i sbh12 istället för sbh22 :) så nu får jag gå med Frida! känns jätte skönt och bra. blir så mycket bättre att ha henne i samma klass :)

nej nu ska jag ner och äta frukost :)
ha en bra dag! puss

dopbilder

visar lite bilder från astrids dop som var den 8:e augusti -09

när astrid döps :)


hennes dopskål med vatten i som är dekorerad med fullt av blommor.


lite innan dopet

 
jag och mike på dopet

 
lite släkt

  
doskålen när jag och erica gjorde den dagen innan :)


och lilla stjärntrollet själv. gulligt när hon försöker gömma sig :)

fredag

hejsvejs!

sitter inne just nu i det blåsiga tråkiga väder. bara molnigt. :/ är barnvakt idag med, åt lilla astrid. har hunnit städa hela huset innan hon kom, så lite har jag hunnit med ännu :)

vill så gärna till ikea igen, vill köpa mera saker där :d var ju där förra tisdagen i uppsala efter jobbet med erica, astrid och moa. vart bara lite som jag handlade.. men vet redan nu att jag behäver tre saker därifrån minst :)
  
detta handlade jag bland annat då. en jätte fin söt "vasflaska" och en roskvist till :)

förövrigt är det snart dax för att börja tänka på vad jag ska ha för kläder ner till italien. behöver börja packa snart också. men kommer säkert packa på måndag efter jobbet. jobbar hela helgen och på måndag så får se hur det blir :) kan ju börja tänka iaf :D
puss

blåbärspaj =)

har nyligen bakat blåbärspaj efter att jag kom hem från skogen med typ 1,5-1,75 liter bläbär eller nått.. den var väldigt god. till och med erica tyckte den var jätte god, hon brukar inte gilla pajer och tar bara bort degen och äter den men den här gick ned :)

har en del tills i morgon som man kan ha till frukosten youghurt och eller med mjölk :) det är gott det med! blev nog sista gången för iår att plocka blåbär.. vet inte om jag hinner något mer.

imorgon ska jag vara barnvakt åt astrid hela dagen, medan erica ska tröska. ska försöka plocka reda lite på mitt rum och sånt också.
 

nu ska jag fixa lite med bilder från astrids dop som ska skrivas ut och sättas in i ramar :)
puss

uppsala

idag har min dag bestått av att vara i uppsala med Frida:). vi åkte lite över nio från stan med 804:an till uppsala. vi gick till skolan och kkopierade lite litteratur som vi ska ha. tog sin lilla tid plus att kopiatorerna bara krånglade och den som jag höll på med fastnade det papper i och den bara matade på ändå och drog pengar från mitt kort utan att jag fick ut några papper för det! men det löste sig sen :) efter en stund i skolan gick vi ner till stan och åt. :) efter det kollade vi lite i affärer bara och mötte upp jonas. så hela dagen vart i uppsala. mycket trevligt och tiden gick väldigt fort :)

sen jag kom hem har jag inte gjort nått typ. plockat upp lite vad jag har handlat. slagit in presenten till moa som jag köpte idag också.

i morgon ska jag bara ta det lugnt och vara lat på min lediga dag!! :)

om en vecka så är jag på väg till italien med min baby hannah :) det ska bli otroligt skönt att komma bort lite innan skolan börjar. få lite semester efter allt jobbande hela hela sommaren..

puss

:(

lilla charlie har fått somna in. Tycker så synd om honom.

förövrigt idag har jag haft ont i huvudet och lite struligt på jobbet på sen eftermiddagen...

om precis två veckor så börjar skolan. inte riktigt redo än. typ panik och ångest som vanligt.. :s

jobb plus ikea

idag har jag jobbat i uppsala till kl 18:00. därefter åkte jag med syster och moa till ikea i uppsala inte så långt ifrån mitt jobb. gick där inne i 1,5 timme typ. den nya buggnaden.. vädigt stort. köpte lite smått och gott.. :) efter det drog vi till donken och åt vid åtta. nu är jag hemma efter att ha stannat på vägen hem och tanka bilen. ska snart lägga mig ska upp lite tidigare i morgon än i morse. ska hinna duscha och packa lite innan jag drar till jobbet.

hoppas alla har haft en bra dag!
puss

dop

nu har jag blivit gudmor och astrid har döpts. henne jag vart gudmor till. haft fullt ös både idag och igår för att fixa massa och göra allt. nu är det över. håller på att plocka undan, kör tillbaka lite stolar och bord. snart ska vi äta igen rester och fika.

 
mysig nalle va? den fick astrid plus ett halsband med hjärta och ett smyckesskrin till det.



lägger väl upp lite bilder sen från dopet kan jag väl tro. :)
puss

inför dop

DET ÄR SÅ JÄVLA VARMT HÄR INNE!!!! HAR 27,5 GRAD VARMT. INTE SÅ MYSIGT!!!

har varit vääääldigt varmt på jobbet med även igår. solen ligger på hela eftermiddagen från tolv till sex då man slutar så känns som en bastu.. men i morgon är jag ledig. då är det massor och massor till som ska göras inför dopet. städa lite är min uppgift, fixa blommor, förbereda dukning och allt sånt där maten, tårtan och sallad... får se hur mycket som hinns med.. :P vet inte vad jag ska ha på mig ännu, har tre saker att välja på. tre tunikor/klänning aktiga grejer som jag ska ha vita leggings till. alla dessa tre är åt rosa, aprikosrosa hållet. så färg vet jag iaf :) astrids klänningar är söta också.. hon har två kvar att välja på som hon ska ha efter dopklänningen.. så sött med barnkläder. dopklänningen som astrid ska ha har jag haft när jag döptes och två av mina systrar..  de ni ;P
 
så ser den ut. våra namn står där med. bara astrids namn som ska på sen :)
ska försöka ta och lägga mig snart så jag kan gå upp tidigt och börja med grejer.. :P
puss

ITALY

har bokat nu ikväll, eller rättare sagt hannah har bokat för oss två till italien Rimini. där ska vi bo i den staden. ska tydligen ha nära till vattnet ca 50 meter tror jag det var om jag minns rätt. vart inte alls dyrt heller, för de dagar vi ska vara där kommer vara där tre hela dagar kan man säga. åker på kvällen den 25:e augusti och kommer hem 29:e augusti. så det blir fyra nätter och tre och en halv dag typ. då blir det väl lite sol och shopping. kunde inte ta så mkt mer för båda vi jobbar och skolan börjar ju i svängarna då precis också, men dessa dagar räcker. lite avkoppling efter allt jobbande i sommar och innan alt plugg sätter igång.! passar perfekt!! :D vi kommer att åka från skavsta så får se om vi ställer en bil där eller om vi tar skjuts. nu längtar jag verkligen kan jag säga! vill verkligen till italien har inte varit där ännu, vill till rom och venedig också som ligger där. men de får bli en annan gång! få ju uppleva detta av italien så länge :)

hittat en bild på google..

dagen för övrigt har varit vääääääldigt lugn på jobbet idag. har aldrig haft så lugnt någon dag som denna i uppsala!! blir jobb i morgon igen, hoppas på lite mer folk då!!
puss

min födelsedag :)

idag så blir jag 22 år. känns inget speciellt alls.. känns som vanligt bara :)
haft lite folk hemma på fika och så. dagen har gått fort.:P ska mest ta det lugnt nu ikväll och bara vara. imorgon återstår jobb.

igår var vi på grönan. vi var 8 personer som åkte dit. det var: jag, mike, evelina, julia, jeppe, oscar, jens och maria.
åkte en hel del och det var kul:) vann ingen choklad bara som jag ville, men några andra vann ju gosedjur och annat.:P
tog lite bilder som jag ska visa. stod rätt nära carloina när hon gick runt och intervjuade personer. hon var mycket snyggare i verkligheten måste jag säga :)

gröna lund och sommarkrysset


hade kommit ut ur spökhuset jag fick gå längst fram 99% av hela gåfärden..
de återstående sju personerna gick bakom och kramade varandra typ :)


de fyra killar som var med från vänster oscar, jeppe, jens och mike


färjan hem så tog jag denna bild.

 
mike vann lite grejer...

RSS 2.0