vabbar

idag är det jag som är hemma med mini. hon får en extra dag att vara hemma, hon är lite snorig fortfarande också. Mike var hemma igår och i tisdags. hon fick feber typ halv fem i måndags kväll, men.hon har.inte haft feber sen natten mellan tisdagen och onsdagen, då det var inte som sist när det var lite mer än tre dygn.

på lördag så måste hon vara frisk för då ska vi på 90-års firande. min mormor fyller 90 år i morgon :)

helgen

i fredags var det alla hjärtans dag! vi sov hos mina föräldrar, jag och mini, då Mike var på kurs så det var fredags mys ute på landet :)
men köpte en chokladask till mig och Mike i torsdags kväll så man fick i sig lite gott i förväg.

jag är frisk än så länge, tror jag börjar bli lite förkyld även mini, men hoppas att vi slipper feber, halsfluss och scharlakansfeber!




länge sen

oj märker att det var ett tag sen jag skrev! men nu när när man börjat jobba så finns det inte alls lika mycket tid, var inte så duktig innan heller men lite oftare blev det iaf.

förra veckan började vi bli få i personalstyrkan på jobbet. men den här veckan är ännu värre. i söndags så ringde en kollega som skulle öppna för den.som var sjuk, men även hon blev sjuk så jag fick öppna. tre stycken hemma av ordinarie personal då de ligger i halsfluss. bara jag och en till kvar då, och hon skulle egentligen behöva vara hemma och vabba då hennes barn är sjuka, men hon har varit så snäll och ordnat med släktingar som är barnvakt så hon kan jobba. hon började även i torsdags så hon har inte hunnit jobba så länge heller. kände på i söndags att jag skulle bli själv men helt själv var jag inte utan det var jag och min kollega, sen gick vi tag på en vikarie igår och en idag. så vi har varit tre stycken och vi brukar vara fem. en av oss fem är då i köket och lagar maten på dagen, men den här veckan har vi fått klara oss med mindre personal. så idag var det jag som var kock, och det gick jätte bra! gott blev det också och klart när det skulle! blir kock i morgon med för kollegan hatar att laga mat så jag tar gärna på mig att laga mat då :)

RSS 2.0