bilder från kreta del 1

  

  

  

  

  

  

   

  

kommer fler bilder sen, men började med en del iaf.. försökte blanda lite, kommer lite roligare sen..:)

31:a augusti.

idag fyller min syster dotter 10 år. värsta stora tjejen. :).

igår väll var jätte rolig och trevlig. god mat, roliga personer, roligt med kubb, mkt skratt och ja bara skit kul att skratta åt folk typ. mamma var full lite väl full tycker jag i slutet.. lite pinit.. men mtt lag på kubben iaf. vi var fyra lag, sen fick de som kom allra sist jumbolaget va med mitt lag de vinnande laget så vi spelade mot de som kom tvåa och trea, så de vart bara två lag sen. filmade as mkt på mobilen. sen fick jag reda på vilken video min syssling var med i också. han dansar i låten I found this boy.

ska kanske lägga upp lite bilder från kreta å gårdagen sen..:)
puss

30/8

ska snart plocka upp lite saker som jag har tagit med hem, ni ska se mitt golv hemma hemma hos mina föräldrar massa väskor, skor ja mkt saker överallt nu på golvet. inte tagit reda på nått. men hinne rinte så mkt för jag ska bort om en timme så måste in i duschen nu typ.. om en stund..

puss

läser bok.

Den här boken håller jag på att läsa just nu. Är på sidan 450 typ eller nått och har drygt 120 sidor kvar att läsa. ÄR jätte spännande nu, just där jag var. Lite seg att komma in i boken i början, men sen så är den faktiskt helt okey. Jag brukar int eläsa böcker så ofta, men jag tycker den är bra!

Omslagsbild: ISBN 9789170013683, Män som hatar kvinnor

ska festa ikväll som det ser ut, sen i morgon är det grillmiddag :) får man träffa sin syssling också, för han skule dit, inte ofta man ser han numera, :)

men först måste jag bland annat till systemet. Har även varit upp till mormor en stund idag och spelade lite kort. jag avr sämst, hon vann nästan alla gånger. Men nån måste ju göra de också. kan säga så som mormor brukar säga när någon förlårar, "guds barn har inte tur i kortspel".

puss

torsdag.

om 50 minuter kommer min halvsyrra vara med på tv..:P ska sitta med stora ögon framför tv:n och kolla. :D.

måste fixa skolböcker och så också idag, eller försöka hinna kolla vilka jag redan har av artiklar och kanske beställa något, får se.. men tok nervös är jag iaf. men vet att jag har två som jag redan känner imin klass iaf, så de känns lite lugare då:).

puss

27 augusti :'(

kännde de på mig, men visste även att de skulle ske snart, men tycker ändå inte att de skulle bli så. så synd om han, och dne här dagen måste ju typ betyda nått.

hemma på rast nu, ska äta lite och gå ut med hundarna. sen har man träning med dansbarnen ikväll.. får se hur de går, vart man har den mp3:n någonstans också så..:S

puss

:(

Har ont i huvudet, kliar på min kropp fast jag smörjer mig hela tiden, inge kul på jobbet, är trött, fryser eller så e jag kokhet, typ allt e inte så jätte bra nu..!

får se om jag orkar läsa min bok..

sov gott, puss

26/8-08

för precis ett år sedan fick vi ta hem våran lilla hund färdis. så nu har vi haft honom i ett helt år. tänk vad tden går fort.! snart ska jag iväg å jobba, ska bara äta lite, e trött och känner mig illamående nästan men vet typ varför..

bilderna kommer sen från kreta.

puss

kreta resan :)

På söndag eftermiddag åkte jag, Hannah och Malin till arlanda, för att åka ner till varma, härliga, soliga ön Kreta =). Vi kom ner sent på söndagkvällen/natten till måndagen. Reseledaren i bussen sa att den dagen (17/8), hade varit den varmaste i år, hela 42 grader, snacka om härligt, var min tanke då. VI fick vårat rum och så, vi hade fem sängar i våran lägenhetm, så hade någon velat kommit ner, så ja ni missade chansen, vi had eju plats för två till..:P. Hotellet/lägenheten var helt okey, vi hade pool, restaurang, nära till stranden, fint väder, god mat, inge regn, ja allt var bra.

På måndagen så var vi vid poolen och låg där och solade. Så himla jätte varmt var det. Men även helt underbart, äntligen lite sommar igen fick man. På kvällen så åt vi ute, och kollade våran lilla stad/by lite. Det var jätte fina kvällar, när solen låg lågt och himlen hade jätte fina färger. På natten mellan måndag och tisdag så hände de ju lite kabalik typ, hah. De var så att några normänn, tre stycken både mitt emot fast på nedre våningen, började bråka, kasta stolar, kasta glas mitt i natten. Vi låg och sov, helt plötsligt så hördes ett glaskrasch. Jag satte mig rätt upp och skrek typ ut till hannah och malin att jag hade massor av glas i min säng och på golvet och att jag hade skurit mig. Va så himla verkligt, va helt bombsäker på att de hade hänt, Hannah gapskrattade och försökte övertyga mig att de var där nere glaset gick sönder och inte inne i vårat rum, men jag var så envis med att jag hade skurit mig. Malin orkade inte ens skratta för hon var så trött, och hannah sa till henne, men malin skratta då.. jag tycker hela den där händelsen var jätte rolig, när vi tänker tillbaka på de och berättar den. :P =).

På tisdagen låg vi vid stranden, för att sola och bada. Va rätt molningt ibörjan på dagen, men de vart fint sen. strandbotten på vattnet var bra också, så man ville gå ut och bada. Vattnet var fint också. På kvällen på tisdagen så var vi på hotellet och åt, för de var grekisk afton, vart dans och allt så de bara drog upp oss, men de va kul faktiskt. Väldit god mat också.

På onsdagen så var vi vid poolen igen, fortfarande jätte varmt. Den kvällen hade vi bestämt oss för att gå ut på stan för att parta och dricka lite. Så vi gick först ut för att äta, sen köpte vi lite dricka för att gå hem och dricka, fixa oss och så spelade vi ju spelet också =). skit kul. Men det visade sig när vi äntligen var klara och hade haft skit kul uppe på vårat rum, så va vi lite sent ute, inte en människa ute typ när vi skulle ner på stan för att festa, vi gick kanske vid tolv, men eftersom de inte va någon nattuggla ute då, så då gick vi hem igen och fortsatte lite med spelet, sen var det sov dags.

På torsdagen var vi vid stranden igen, blåste lite mer och var rätt stora vågor, jag och Hannah hade jätte kul i vågorna där ett tag. Sen var de en jätte cool liten kille, som gjorde precis vid strandkanten massa volter och landa i vattnet, han sprang och gjorde de, skit coolt han kankse var 8 år eller nått, jätte söt var han också =).

På fredagen var vi vid poolen, fortfarande varmt och fint väder, va de hela veckan. På kvällen så gjorde vi så den här gången att vi köpte dricka först, sen gick vi hem och böt om, sen ner till stan för att äta vid nio tiden typ. När vi var klara så gick vi till en pub/bar, den var as bra =). EL paradiso hette baren. skit trevliga bartenders och jätte goda drinkar och shottar var det. Vi fick massa av drinkar och shottar. Hannah vart sedan väldit danssugen och ville in till den större staden som låg typ 10 min från våran stad, Malin ville inte riktigt med, men jag ställde ju så klart upp =), vad annars liksom, älskar ju att dansa :D. Vi gick hem med malin först, sedan begav vi oss tilbaka till den baren vi satt på, för att ta en taxi därifrån. Ena bartendern som var en tjej berättade massa ställen som var ett måste att gå in på. Hon var jätte snäll. Vi kom iaf in till den där staden, fy fan vad folk de var, både småbarn typ vid 10 års åldern, som var ute på gatorna och drällde, sen alla partysugna då:P. De bara drog in oss på barer och dansgolv och bjöd oss på shots, för att man skulle stanna där och dricka mera, men jag och hannah vi va nog in på nästan alla klubbar och barer haha. skit kul, fick typ springa ifrån några jobbiga också. Sen dom där duma svenska killarna som A, nee dumma var dom tycker jag typ nu. Men allt folk var jätte trevliga och roliga. Den bästa klubben var nog the local club, den hade bäst muisk då vi var där inne och på väg dit. började liksom bara med låten forever så, klart den var bra =). Vi blev tippsade om massa men kommer inte ihåg alls namnen på de klubbar hon sa, eller de vi var inne på, men kom ihåg matrix också och våran klubb som jag nämde förut. Taxiresan dit och hem gick ju bra trots allt, fast kör inihelvete fort i dom där kurvorna, fy fan, värre än mig ju. Kom hem rätt sent sen iaf, och malin hörde oss på långa vägar utanför hotellet, haha hon hade öppnat dörren för att vi inte skulle ringa henne, för hon hade precis öppnat den utan att jag hade märkt det, men de läskiga var att jag visste ju inte att hon hade hört oss och jag ser att våran dörr var öppen, vad tänkte jag, jo inbrott och att malin var borta, men hon låg så snällt där på sängen, som tur va :).
 
På lördagen så var jag och hannah till stranen, blåste jätte mycket då och höga vågor. Malin låg vid poolen. Åt gott på kvällen och gick så klart till våran bar. Fick massa drinkar då med, jag och malin köpte sex on the beatch, hannah däremot tog en orgasm..:P.

söndagen kvar och då låg vi vid poolen, va tvugna att lämna vårat rum vid klockan tolv i Grekland, då var klockan elva i Sverige. Men de gick ju bra ändå, hade våra väskor i ett rum, men när man skulle duscha i de där rummet sen, fyyyyy fan vad äckligt det var, inte kul alls.. :/ :S :(blä blä blä.. men jag övdelevde. Vi böt om och åt glass och å mat innan våran buss skulle hämta oss och köra oss till flygplatsen. Väl inne på flygplatsen trodde jag och hannah att vi skulle få betala för vårt bagage, va lite väl tugnt kanske.. men vi slapp. =). Vi var däremot försenade nästan en timme på vägen hem. så vi landade typ vid tre istället för tio över två inatt. Va hemma i hannahs sänd vid fyra, och då kunde man inte somna alls. Sen vid åtta i morse var både jag och hannah klarvakna. hade nog sovit 3-3,5 timme då. Är fortfarande inte trött men, de kanske kommer ikväll.

Något som vi gjorde varje kväll typ var att spela kort, med en liten speciell kortlek haha:P kan visa bild på de senare.
resan har varit underbar, jätte nöjd med vädret och hotellet med, för att boka ospec.. Maten var skit god också. Åt tsatsiki typ vaje dag.. så gott =). Kändes som att man var borta mer än en vecka, men de var man inte.

Så var min, Malin och Hannahs resa till Kreta =).

Bilder kommer sen.
puss

Hemma i Sverige nu!

Nu är jag hemma hemma både i Sverige och i lägenheten. Resan har varit bra och fint väder. Ska berätta allt mer senare och visa bilder. :)

ska städa lite nu snart och sen duscha eller bada länge, sen packa upp lite och så.

puss

Kreta =)

Nu åker jag till jobbet för att jobba i 5,5 timme, sen in till stan för att byta om och smälla igen min resväska, sen fort som fan till Arlanda.. Sen är det bara att njuta =).


Ha de så bra i Sverige medan jag får sola och bada på kreta, hoppas jag får tur med vädret iaf.. =).

Kommer sakna en hel del saker och människor..

Det var trevligt igår på hannahs 20-årsfirande, sen fick man vara driver till min halvsyrra, mamma som lovade de och jag, som skulle upp tidigt och jobba. kom i sängen halv ett, och vaknade nu kvart i sex i morse, men låg till klockan sex. egetligen hade jag mobilalarmet på kvart över, men kunde inte sova så länge.. :/

Puss!


födelsedagsfirande =)

nu ska jag snart in till stan och fira hannah idag med men ikväll blir det med hennes familj, släktingar och bekanta, igår var det ala kära vänner =). De var jätte kul igår kväll trevligt och så, var lite trött, men blir så när man jobbar. va rätt trött imorse när jag gick upp. somnade nog vid två, hade nästan precis somnat när hannah hade ringt typ vid kvart i två eller när det nu var.. en sen somnade jag iaf och sov i nästan fyra timmar. Men jag får sova sen på min semester som blir i morgon kl 17:15, för då går mitt, hannahs och malins plan till KRETA =). ska bli så härligt att komma bort från allt här i Sverige. så jag kommer vara borta från och med i morgon den 17/8- 25/8, så då går de inte att nå mig..så ni vet. jag har semester!! :D

nej nu måste jag göra mig i ordning..
måste säga att jag åt rätt mycket tårta på jobbet idag bara.. :P fast va inte min älsklingstårta, men gick i en bit iaf... :P

ha det så bra puss!

love guru

nu har jag nyligen sett filmen the love guru, med bland annat Jessica Alba och Justin Timberlake. Jag tycker inte den var någe vidare bra inte.. :/ lite smårolig en scen i slutet då men anars inge för mig typ..

nu ska jag snart sova, ska bra borsta tänderna och ställa klockan och stänga av datorn och så.

sov gott alla!
puss

torsdag.

igår kväll när jag kom hem typ vid kvart över elva så började jag se en film vid halv tolv, de vart morgan pålsson,men orkade inte se hela så såg bara halva, för jag var så trött så jag la mig för att sova. sen nu på morgonen så kolla jag på fortsättningen, vart bättre andra perioden.. :P sen nu nyligen så såg jag klart mama mia. Den va bra!. Det roliga är att båda dom filmerna hade abba låtar haha, jag tycker de va lite småkul iaf, iaf när man såg dom efter varandra.. :P

snart ska jag iväg och jobba, slutar halv nio ikväll.. då blir det nog en film då med..


 
isacs fina hemgjorda tatuering =)


13 augusti grattis hannah

hade ju glömt att skriva de här. HANNAH FYLLER JU ÅR IDAG :D, men hann iaf skriva de nu innan dagen e över :P Hon och jag var ute och åt på amazing thai. De var väldigt gott :) Men grattis iaf en gång till :) hipp hipp hurra hurra hurra hurraaaaaa!!!

ska kolla på en film nu sen sova.

puss

=)

nu ska jag åka och hämta lisa=) får se vad vi hittar på för bus :D

puss

börjat packa..

Igår så var jag tvungen att börja packa lite, kommer typ inte komma hem till lägenheten i stan någe mera, innan vi åket till kreta, så då var jag tvungen att börja igår med packningen. Har värsta paniken:S har försökt skriva de som jag har lagt ner nu, så jag vet att jag redan har lagt ner det, och inte behöver riva upp allt igen på söndag efter jobbet för att dubbelkolla allt som jag brukar kunna göra, men kommer ändå säkert göra de..:/ De som är kvar att göra är typ lägga ner sminket, laddare till mobilen,fixa de sista med plånboken, piller, krämer och sånt typ som man inte riktigt kan lägga ner i förväg. Så därför har jag lite panik, slutar jobba halv två på söndag eftermiddag, ute på landet, och ska in till stan på bumsen efter de, köra fort som fan får de nog bli, för att lägga ner de sista och byta om, sen bara dra iväg till arlanda eller hämta upp malin och hannah innan kanske.. vet inte hur vi ska lösa de, sen så måste vi ju vara där i tid för planet går kvart över fem. Kommer inte ens hinna ätas något typ. Men ska försöka hinna sluta lite tidigare typ en halvtimme om jag inte tar en rast, men de är lite knipigt med de, då blir dom bara två inne i huset och två måste gå ut så vet inte hur de ska lösas, men ska fråga någon snäll så hoppas på de bästa. =). Sen vet ja inte heller om min syster kan va kattvakt..:/ för hannahs mamma kan bara två dagar så måte lösas, blir så stressad bara i helgen också när man slutarsent och ska in till hannah för att fira henne både fredag och lördag, men ska försöka hinna upp till lägenheten för att lägga ner något som jag säkert har missat och ge katterna mat.

nu tänkte jag ta och stda av lite och borsta mina katter och så, så man kan göra de bara lite i snabba ryck då på fredag eller nått så jag hinner ner till hannah.

sen ska jag även till apoteket och handla saker till resa, både piller och krämer. Sen måste jag ta ut euro på banken. Men efter de ska jag hämta Lisa på dagis =). har längtat jätte mycket efter de.

puss


party outfit

visste inte vilken klänning jag skulle ha på mig i fredags, men de vart den gula sen tillslut.
  

längtar tills på söndag, för då ska jag till Kreta i en vecka =). hoppas på mycket sol och bad :D

nu ska jag äta lite..

puss

grönalund dagen :D

tänkte lägga upp och visa lite bilder här då.. :) bara att titta och njuta haha för de gjorde jag där!! :P =)

  
frittfall, extreme och sommarkrysset.

  
båtturen =) grönan i sikte..

  
båtturen till grönan, mike håller i sin biljett hårt.. =)

  
första bilden är på båten till grönan de andra två när vi sitter och dricker
på en restaurang på grönan :).

  
lite grönan bilder..


  
på båten hem från grönan.. :P bra musik spelades..;)

  
på tåget hem, skit kul :D


en blomma som marcus vann :)

hade så jätte jätte jätte roligt i lördags när jag avr på grönan :D De regnade senare på kvällen, började typ vid fem och vi va blöta och de regnade men vi åkte iaf och skrattade och hade skit kul =). Vi gick även i spökhuset en del av oss, vi som va lite modiga.. och gissa vemsom fick gå förta jo jag, för några andra va lite fega.. :D Sen på bussen hem så var en del lite småtrötta och över trötta.. =) en del hade druckit lite mer en del mindre.. :P. I alla fall på tåget hem i bålsta fick polisen gripa in, och ta ut en kille på tåget som vägrade och hotade poliserna och så, de var tvugna att använda pepparsray.. så de fick vi se.. men hela den dagen va väldigt rolig.. hoppas jag inte glömde något speciellt nu.. men jag åkte typ allt som jag ville iaf.. ville åka några karuseller lite mer, men fick inte med mig några..

puss

söndag

Idag är de tråksöndag, så de har bara blivit av att slappa och se film, ätit pizza och sovit..:) igår så var jag å grönan ska berätta mer om de sen och visa massa bilder, sen ska jag berätta lite om fredagskvällen med.. :D men de blir sen.. :P

puss

080808

HAHA idag e de 08:ornas dag hihi :)
har jobbat idag och hände en hel del grejs... bara tre samtal när jag va i hemtjänsten, tur att de var då..:P

igår kollade jag på en av världens bästa filmer typ, så väldans bra Never Back Down. jag tycker den var as bra =) I like it :P

 

I really like it.. =)

ha en fortsatt trevlig och gråig dag vettja.. ;)

puss

7/8

nu e jag hemma på rast. ska ta och äta lite nu, sen tillbaka till jobbet typ..:P är ju bara dagen kvar och morgondagen sen helg, men veckan därpå blir nog inte lika rolig.. jobba sex dagar då inklusive hela den helgen och då när hannah ska ha sin fest. men jag får vara nykter jag..:P vill verkligen ha lite sol och värme, de e ju augusti fan måste ju vara sommar nu med..

kolla lite på kogänget men va så trött så kolla inte vidare sen :P

puss

nervös.. :S

fan vad nervös jag börjar bli och helt panikslagen typ.. vill inte börja i skolan igen, kollade litteraturlistan nu som frida visade mig och hon va så snäll som skickade en del pdf-filer. :) men een hel del litteratur kvar. De kommer bli 14 klasser, så man kommer inte få hamna med någon som man va med förut från samma klass.. :/ när man väl börjar komma igång på slutet av förra terminen och fick rätt bra kontakt med alla, så ska man få helt nya ansikten i en ny klass, de gör ju allt mycket mer nervösare än vad de redan är och jobbigare.. :( men man får väl stå ut och kämpa och hålla masken eller nått.

nu är tränarkursen slut iaf, rätt så trött och utslagen. ingen energi alls kvar i kroppen. så nu tänkte jag att jag skulle ta och duscha. :)så blir de jobb i morgon igen..

puss

tränarkurs..

Har varit på tränarutbildning idag, de har varit kul, men rätt så jobbigt. Man vart rätt slutoch trött, så de ska bli skönt att lägga sig nu =). De va jätte god mat iaf.. :) Bara morgondagen kvar, sen åter till jobbet på torsdag och fredag, sen ledig i helgn :P ska redovisa grupparbetet också, dansen, eller a vi ska ju dansa lite men visa mest.. får väl dansa mer när de andra redovisar.. :)

sov så gott. puss och kram

sovtime..

nu ska jag snart sova, har kollat på film med hannah och mike, och åt godis så klart! :D ska upp rätt tidigt i morgon fast jag int ejobbar, är tränarkurs, vi tränare i dansen som ska gå så vi blir bättre tränare.. :P:)

sov gott puss

:/

ska dra in till stan nu och gå upp till mormor en liten snabbis för att ge henne lite blåbär som jag plockade igår och sne kolla hur de ser ut hos henne.. hon ahr fått vattenläcka.. :S inge kul stackars mormor min :(

puss

bilder på presenter

De här fick jag i lördags av mormor, farmor, mina föräldrar och mina syskon med respektive.

 
alla saker som jag fick på lördagen, handdukar
med recept på :P

 
porslin

 
fick två blåa och två vita höganäs ljuslyktor, och
två svarta och två blåa muggar som heter hannah :)

 
pressentkort, ett från Jc och två från Gina tricot min
favoaffär =), lite pengar från olika personer och teckningar
som alfons har gjort :P

 
lite kläder och 6 st vattenglas i min servis

21+

Har jobbat hela hela dagen idag, va så trött igår så la mig vid halv elva och somnade på direkten typ. de tar hårt på en att fylla 21 :D hehe eller att man bara sov 2-3 timmar natten till sin födelsedag och jobba på de..:P men jag lever iaf.. Har varit ute i skogen liten snabbis nu ikväll och plockade blåbär ensam, när de åskade och blixtrade, även regnade så var lite blöt..:P men jag överlevde.. mamma ville ine att jag skulle ut, men de ville jag :D

ska berätta och visa i morgon vad jag fick igår, tänkte sova nu snart så tar de i morgon istället :).
hannah e för söt =)

sov gott och dröm sött =)
puss

min dag idag =)

Idag så fyller jag år. Blir jätte gammal, hela 21 år. :P har jobbat nu till halv ett och börjar igen halv fem, så nu kommer de snart gäster på fika =).

puss


Halsband

Idag har jag varit hem till mamma, och då fixade jag och donade lite hemme. Sen kom maja, isac och veronica på besök. Fick reda på att veronica och dom ska få en hund på tisdag, en liten sak, som bara var ett halvår och hette smilla. =)

 
mitt fina halsband som jag fick av mike igår =) jätte jätte jätte fint. så gulligt Tomas Sabo halsband =) Det är en flicka i rödklänning och sen var det ett grönt litet hjärta :)

ska snart ta och äta lite mat. =)
puss

outfit onsdagkväll


 

 

grillnatta=) de va såå skojigt.. :) hade as kul ute :P

RSS 2.0