lördag

Har precis kommit hem från jobbet. jobbat 4 dagar av 6 nu, så bara morgondagen och måndag kvar, sen ledig i tre dagar :) Ikväll ska vi på middag ute på landet, hos mina "grannar" Är ju mammas och pappas grannar ute på landet, men de är fortfarande mina grannar, fast de inte bor bredvid :P

Mina nya burkar :) Har tokletat efter fina burkar och så hitta jag dem här,
vilket är typ den bilden av burkar jag letade efter :)



kväller

Idag har jag varit ledig, Va först till mormor och var hos henne en stund. Åkte vidare ut till mamma och pappa, där var Astrid och Erica, så jag har varit med Astrid hela dagen! Har inte varit så fint väder, ingen vidare stor sol, i början var det lite sol med mycket moln och sen efter lunch så var det bara molnigt och grått. Men det blev inge regn iaf! När Astrid åkte hem så åkte jag upp i skogen för att plocka mer blåbär. Har plockat tre gånger hitills, tror det blir minst en till gång för i år. När jag gick in i hhagen för att komma till skogspartiet där mitt blåbär ställe är så träffa jag på dessa!




Denna vecka kommer det bli mycket jobb, jobbade ju igår, ledig idag och sen jobbar jag onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag och måndag. Sen blir jag ledig 3 dagar bla på min födelsedag! Får se hur slut jag är efter den här veckan, undrar om det blir mycket folk, är ju ändå sista veckan på kampanjen..

26/7

Gott med blåbär till frukost :)



Sitter framför datorn och äter frukost.
Ska skjutsa Mike till jobbet, sen ska jag vidare till mormor med lite blåbär och en liten present sen hennes namnsdag i söndags. Efter det ska jag åka ut till mamma, så får jag se vad som görs där :P

Traktor race :)

I helgen har jag varit ledig. I fredags började det med After work på kvällen. Kom hem halv 3 på natten och va en del bakis dagen efter. Åkte på eftermiddagen på lördagen ut till mamma och bakade bullar där till min födelsedag, SKa fira min dag där för en del personer. Får se om de andra två systrarna med familjer också får fira mig där eller här hemma i lägenheten beror på vilken kväll det blir :P

I lördags kväll grillade vi hemma Hos Mickes mamma, där Micke och Polly var hus och hundvakt. Va jätte gott och mysigt och trevligt! Igår så åkte jag hem till mamma också, hon hade namnsdag så jag fick namnsdagstårta. Jag plockade även blåbär igen, så nu har jag lite att äta :D På kvällen igår så var vi iväg på traktor race på kvällen. :) det är rätt roligt och häftigt. Gamla traktorer tävlar i en bana. Visa stegrar sig så de kör på bakhjulen en liten bit. för fort iväg ska man ju!


En bit ifrån, men traktorerna står uppradade och vi har precis parkerat bilen.


Två röda traktorer kör


Lite innan traktorerna har race, väldigt mycket folk :)

  
Lite fler bilder på olika traktorer som körde, klicka så får ni se :)

Höll på att bli en otäck olycka i slutet. När traktorn hade tagit sig i mål och vunnit hela racet över alla andra, så skulle han latja lite med traktorn och han välter. Jag och Rickard vände oss precis om för vi skulle springa upp i skogen för att kissa. Hade varit kissnödig i två timmar men hållt mig, så det skulle inte kunna gå så många minuter innan blåsan skulle spricka. Iaf precis när vi vänder oss om hör man hur alla skriker. vi vänder oss om och ser oj hoppsan där ligger traktorn ner och man ser typ 6 pers bara springer fram för att försöka putta upp traktorn. Alla stod spända får de upp traktor är han skadad, men han kommer framkrypandes sen och gör värsta segerskriket med armarna i luften. Jag såg ju inte rikitgt hur den välte men min syster förklarade att han körde väldigt snabbt typ slalom och sen stälde traktorn sig på bakhjulen och vikar åt sidan. Han hänger halft utanför, men lyckas ta sig in i hytten med hela kroppen innan träktorn vältes ned och låg på marken, Rena rama turen för annars hade han nog inte haft några ben kvar, kanske inte ens livet. Men det gick bra som tur var.

3 år

Idag har jag och Mike varit tillsammans i 3 undebara år :) Vid kvart över 10 när jag fortfarande sov kom han hem med frukost och fika från drott och en present :) Väldigt god och mysig frukost blev det!

Tänkte bjuda på tre bilder på oss :)


5 Juni 2011 på min examensdag


I Rom 2010


Vi på nyår 2008


puss

Idag har jag jobbat, och då kom den här sötnosen och hälsade på mig :)


Hon har ringt till mitt jobb två dagar i rad :) och pratat med mig, fast idag frågade hon efter Mike när hon började prata i telefonen :P Tyvärr så fick jag inte en sån här stor bamsepuss idag, som jag fick på midsommarafton.

I morgon jobbar jag också, sen är jag ledig i helgen :) Verkar som att det ska regna, så jag ska plocka blåbär och baka bullar till min födelsedag :)

ledig dag

Idag åker jag hem till mamma för jag är ledig, ska passa på att sola och bada lite, verkar som att det ska bli lite fint väder iaf :)

i Fredags när jag och Mike bodde hemma hos mamma och pappa, då de var på semester, så släppte jag in Nisse (katten) på kvällen typ halv elva. Han brukar inte mjau för att komma in, men jag hörde det från hallen att han lät konstigt för jag stod och borstade håret. Sen tänkte jag det kanske regnar så det är därför han skriker, så klart han vill komma in! Så jag går till dörren och han mjauar och låter så som han brukar när han myser och verkligen vill ha mat! När han går runt knuten till hallen så tyckte jag att det var som en svart skugga vid hans mun. Jag går och kollar men då har Nisse tagit en Råtta eller sork eller vad det nu var. Undra på att han lät konstigt med den i munnen samtidigt som han skulle mjaua. Han tyckte att han var jätte duktig, vilket han var, men han behövde ju inte bära in den. Jag skriker iaf på Mike men han kommer ju så klart inte, han hör inte när han satt inne i mammas och pappas sovrum och kolla på tv, så jag springer dit  och skriker kom fort!! Han kommer och jag ställer mig ivägen för uppgången till trappen så Nisse inte ska kunna springa upp med den äckliga saken! Han var ju stolt över sin stora råtta och när han hade visat upp den så började ju han leka med den så klart, ännu äckligare...

Jag har ju bestämt mig för att den där skulle ut och det skulle Mike fixa, vilket han försökte. Så jag sprang ut och hämta en stor spade utomhus. När jag kom in igen så skriker Mike han har redan käkat upp huvudet och det bara knakade och knakade.. Men iaf vi öppnar den andra dörren som nu är närmre och Mike fixar upp råttan på spaden ochslänger ut den genom dörren. Nisse efter och ska ju så klart ha den. Jag ville ju att han inte skulle äta nå mer på den, men det ville ju han! Så han efter och ja fortsatta snapra i sig råttan, för sen fick man inte röra den. Men ut kom den iaf, och Nisse fick inte komma in! Ville inte ha in en katt som spyr sen!


Jag hann fånga en bild på Nisse och råttan innan han börja leka och äta på den!
Nisse är duktig må jag säga på att jaga för sin ålder, han e ju trots allt 11 år. Kom ihåg för nått år sen, då kom han in med en liten fågel :(

minigolf

Lite minigolf bilder från lördagskvällen när jag, Mike, Micke och Paulina spelade minigolf. Innan åt vi tacos hemma hos oss :)

Mike ska slå


Pollys tur :)


Jag kom 2:a med 55 poäng, Micke vann med 7 poäng så han fick 48 poäng. Gick om honom ett tag men sen tog han in igen.. :( Men jag fick flest 1:or iaf :) fyra stycken :D

världens godaste frukost

Jag tycker att det här är världens godaste frukost :)


Vanilj yoghurt med svenska jordgubbar och plockade blåbär från pappas skog :)
Blev sådan här frukost i lördags, Idag till frukost blev det bara yoghurt med jordgubbar, de e gott det med :)


småkakor jag bakade i fredags kväll som är till min födelsedag!

ledig fredag!

Idag har jag varit ledig. vaknade med att det regnade ute! Vid tolv tiden åkte jag in till stan för att handla lite på ica maxi och göra lite ärrenden. Var tillbaka hem vid typ två, så de var snabba ryck! När jag kom hem, regnade det iaf inte, var lite sol med mycket moln, så jag kunde iaf sitta ute en timme men vart ingen solning.. Senare gick jag ut till djuren för att ge mat och så. Halv sex åkte jag upp i skogen och plockade blåbär i typ 40 minuter :) Fick ihop en del så jag kunde baka och ha till ikväll med mjölk och till frukost. Men mina blååbärsmuffins blev inge bra, så de får bara bjudas på här hemma för mamma och pappa. Vet inte vad som vart knas, gjorde två gånger men båda gångerna gick åt skogen! Brukar ju gå så bra annars med mina muffinsar.. Så det blev en hel del blåbär till spillo. Men jag har iaf lite kvar tills i morgon. HAr redan ätit upp en portion nu med mjölk :) Är så gott! Bakade även två små sorters kakor, men dem blev bra iaf! Fyller ju om ca 2,5 vecka så måste ju baka lite gott.

I helgen blir det jobb till och med måndag. Men nu ska jag kolla på tv och äta godis :)

14/7

Har haft ont i huvudet i 4 dagar nu. Inte världens huvudvärk men lite så där småjobbig.. Brukar inte ha ont i huvudet flera dagar i rad, så jag hoppas inte att det fortsätter så.. Hela familjen har ju migrän, bara jag som har klarat mig än så länge, peppar peppar!

Har även jobbat i fyra dagar nu. Ska ju jobba i helgen också! Är ledig i morgon och det lutar åt att det ska regna så jag tror att jag ska upp till skogen och plocka blåbär. För då kan jag baka blåbärmuffins till min födelsedag :) Plus att ha blåbär till mjölk eller blåbär till frukost i vaniljyoghurt :) det är riktigt gott!

Har fixat allt utomhus så nu ska jag börja laga mat. Man blir så slö bara när man sätter sig. Jobbat från 10-18 och sen hem för att arbeta lite på gården..

onsdag kväll

Sitter här hemma i mammas och pappas hus. Kom hem lite innan sju, fick jobba över och sen var jag en snabbis upp till lägenheten för att hämta en grej. när jag väl kom hem har jag varit ute och skött djuren och vattnat blommor och växthus. ska väl börja laga mat nu, men har typ ingen ork. Måste ta reda på äggen också, typ 70 st. Så hoppas Mike kommer inom de närmsta minutrarna så kan han laga mat och jag fixa äggen :)
Blir ju jobb i morgon med, sen på fredag är jag äntligen ledig, men då ska det ju regna :( varför på mina lediga dagar för??? Sen jobbar jag helgen och måndag med!


Lite blommor här hemmifrån :)

Nej nu måste jag fortsätta här med det som ska göras.

11/7

Vad fort en helg går egentligen speciellt om man är ledig. Har ju endast två helger den här sommaren som jag är helledig. De andra helgerna jobbar jag antingen ena dagen eller båda... så om två veckor är jag ledig hela helgen igen.. En vecka på schemat för Juli månad har gått. Försöker räkna ner, vill ju vara lite ledig innan man börjar jobba i augusti och det får jag typ vara i 5 dagar... Det är min semester och då jävlar hoppas jag att solen lyser väääldigt mycket. Även på fredag får den vara väldigt gul och fin, för då e jag ledig. Jobbar alla andra dagar den här veckan.

I helgen så Har jag varit ut hos mamma på lördag dag och då höll vi på med fåren i typ 2 timmar i värmen, de va jobbigt! Sen hade jag Astrid på kvällen, även Hannah var här och åt med oss :) blev en film sen när skruttan hade somnat. Igår så lekte jag och Astrid lite här hemma först på förmiddagen, sen åkte vi ut till mormor och åt lunch. Va där en stund och åkte hem efter fikat. Då var det bara att göra i ordning middagen då Putte, Issa och Ryssen kom på grillning :)

Nej nu ska jag cykla till jobbet!


kommande helg

En dag kvar på jobbet, sen blir det en ledig helg :) Ska hem till mamma på lördag för att kolla allt som ska göras när de ska på semester. Kommer bo på landet från måndag till lördagen där, då mamma och pappa ska på semester :) Då ska alla djur och blommor skötas, samtidigt som jag jobbar. Kommer bli sena kvällar med mat då, och jag kommer få sköta alla djur helt själv också, för jag är klar tills Mike kommer hem. Han slutar 8 den veckan och han jobbar säkert över som vanligt så han kommer säkert vid tio. Men då kommer ju iaf både djur, blommor och maten vara färdigfixat.

På lördag kväll ska jag ha Astrid här och hon ska sova över. Föräldrarna ska bort så då får hin spendera kvällen och morgonen med moster :) Sen på söndag dag så ¨ker jag nog också ut till mamma för att hjälpa till med fåren då de ska få byta hage och avmaska de minsta. På kvällen sen blir det middag! :)


Jag och Polly från i fredags när vi förfesta hema hos hannah :D

7/7

Kom hem tio över tolv inatt, och kunde inte somna när jag kom hem. Typ halv två somnade jag, så lite trött är jag nu när jag ska jobba. Gick ju upp lite över sex och fixa frukost och gjorde iordning matlådan åt Mike. Kom hem så sent pga av att jag var ute hos min syster och skulle vara barnvakt. Trodde inte att det skulle bli så sent, men det blev det. Fast jag var inte så mycket barnvakt, jag hjälpte Rickard att snickra. De skulle stänga klart hagen tills i morgon då de ska hämta några lflask ammungar hemma hos mamma som de ska ha i den hagen de gjorde i ordning. Men det var kul och trevlig. Vi åt först och så var Boden öppeb samtidigt så de kom lite gäster och så fikade man ju cokså, så tiden gick.. :P

I över två veckor nu har jag haft väldigt ont i min hals! Vissa mornar svider det som sjutton, andra dagar är jag hes i stort sett hela dagen, och hostar och det kliar.. varför kan det aldrig gå över?! Jag e ju inte snorig eller febrig eller nått annat så de borde försvinna nu, väldigt trött på det iaf! Hjälper ju inte med läkarbesök heller, skulle säkert inte göra något.

Nej nu ska jag göra mig klar så jag kan åka till jobbet!

bilprovningen

Har nyligen kommit hem från bilprovningen, besiktade min bil där :) Och pärlan min gick igenom så klart! :D

Ska äta lite mer frukost nu innan jag ska iväg till jobbet. Verkar bli en solig dag idag, hoppas det inte blir alltför varmt, blir så varmt då i butiken...

bilder från kolmården


















Dessa kort var från min nya kamera jag fick från Mike i Examenspresent :)
(klicka på bilderna)

Bilder som kommer nu här nedanför är från min mobil.









Finns hur mycket bilder som helst från kolmården som vi tog, tror vi tog över 600 bilder från kameran också, sen har jag massor från mobilen. Men här är de flesta djuren iaf :)

5:e juli

I fredags fick jag brev från posten att jag skulle hämta ut mitt examensbevis, vilket jag gjorde på lördagen :P




Så nu är mitt examensbevis hemma :)


En "Grattis till jobbet blomma" från min syster :)

Idag blir det jobb till och med fredag. Nu kommer schemat rulla på och man jobbar i stort sett alla dagar i hela juli. Så jag ska väl ta och äta klart frukosten och fixa det sista innan jag åker iväg.

Chokladbollar

Så här goda blev chokladbollarna som jag och Rasmus gjorde idag :)


Åt 7 st bollar hemma hos mamma och har några med mig hem, så blir några till innan dagen är slut :D


Så här ser gästrummet ut nu (Mitt rum) när det har bytt fönster, dörrar och tapeter.
Nästan allt är på plats, bara lite tavlor, gardiner med mera som ska upp.
(Klicka på bilderna för att se större).

Bilder från midsommar :)


Astrid vid midsommarstången hemma hos Anna


Jag och Astrid


födelsedags/midsommarlunch hemma hos Anna


Drog vidare till Husby-sjutolft för att bland annat dansa


Lite pussar under hatten :)


Blev så klart traktor och kärra som är en tradition :)

Fiskebilder

Ska snart iväg för att fira min farmor som fyller 90 år idag! Ska hjälpa henne med fikat innan gästerna ska komma och plocka fram allt och så. Kom på att det är ju bara en månad kvar tills jag fyller år nu ju :(

Igår så jobbade jag på dagen och på kvällen så var vi ett gäng tjejer plus Joel hemma hos Hannah och drack. Vi gick senare på All in, där det var knökfullt med folk.. Men kvällen var trevlig och rolig :)


I söndags fiskade vi lite, jätte mysigt :)


Grabbarna fiskar..


Duktiga var de också :P


Fick till och med napp, men inte av någon fisk tyvärr..


Fint va?

RSS 2.0