Ny vecka

Den här veckan är det inte så mycket inplanerat. I morgon så väntar jag på hemleverans från Elgiganten. Då kommer min frysbox som jag får i födelsedags present från mina föräldrar och Mike är med på ett hörn på den med. Nu börjar man ju komma upp i åldern att man har allt, men eftersom vi har en sån liten frys så kom jag på att det kunde jag ju önska mig :) sen är det en till större sak som jag vill ha och det är en garderob från Ikea med skjutdörrar, så presentkort från mina systrar och lägga till lite pengar själv så kan jag nog få en sån snart. Alla kläder får ju inte plats annars! :) :-P


Solros

Tänk vad dessa blommor är fina och lyser upp så man blir pigg :) trots känns det som att solrosor börjar innebära att sommaren har sitt slut inom en snar framtid. Vill att sommaren ska vara längre och vintern kortare, kort höst kan det också få vara och lagom lång vår som det brukar vara är rätt lagom :)


Goda bullar

I måndags så bakade jag och mamma lite bullar. Hon hade slut i frysen och jag behövde ha en del tills då jag fyller år som är om en vecka i morgon. Goda det blev dem :)


5 år

I tisdags så var det 5 år sedan som vi klev tillsammans. Så få fick jag en stor ros och chockad. Egentligen skulle vi gå ut på restaurang men det blev grillkväll med vänner istället :)


Bok

Förra tisdags kvällen började jag läsa en bok. I måndags hade jag läst klart den :) den var väldigt bra som alla andra av hennes böcker. Perfekt att sitta ute en liten stund varje dag om det är fint väder och passa på och läsa när minella sover och även på kvällarna i soffan :) Någon dag i veckan så ska jag ge mig på den sista boken :) hoppas och tror att den är bra den med :)


Som ny igen

Lät blomman vara några månader och vattnade den bara någon enstaka gång. Sen började blomman få lite omvårdnad igen och vips så blev den så här fin! Men tror inte det händer med dem andra, tyvärr!


Förra veckan

Förra veckan så bodde vi ute hos mamma och pappa då de var i Göteborg. På måndagen var jag upp i skogen en timme och plocka blåbär. Minella var med hon med men sov i vagnen med dubbla myggnät för att slippa myggen :) på onsdagen så bakade jag två sorters småkakor på förmiddagen och på eftermiddagen åkte vi till min mormor Minellas gammelmormor och bjöd på lite fika. Mormors syster och man var också där så det var trevligt att träffa dem också! Annars var vi mest hemma och skötte djuren :)


Utflykt i måndags

Ja i måndags bar vi iväg till taxinge slott :) Har varit där för länge sen, typ mer än 10 år sen sist, så det var på tiden. De är ju berömda över sitt stora kak och bakelsebord. Hur mycket som helst och stora kakor och tårtbitar. Jag tog någon moussekaka av något slag och morotskaka! Hur gott som helst och väääldigt mättsamt! :) men jag åt upp allt mitt, va nära att det inte gick ner men man blev super mätt på detta. Tror det var för att bitarna vad superstora. Jag brukar ju inte ha några problem alls med att smälla i mig godsaker och inte i stora mängder heller. Inte dyrt heller var det! Så om något år igen vill jag dit :)


På tiden!

Att börja fixa i ordning Minellas två böcker om sitt första/sina första år har jag börjat med igen i torsdags. Hann inte så långt försökte då när hon sov på eftermiddagen. Men som sagt hinner inte så mycket på den lilla stunden, får fortsätta en annan gång kommer ta tid kan man ju säga, bara att skriva allt. Ska ju in bilder sen också! Har ju skickat efter mängder med bilder men det visar sig när de kommer in 😃


Nya byxor

Igår var jag och Minella ner på stan och åt glass på torget med Hannah, Malin och Arvid. Sen gick vi in i lite butiker och jag hittade ett par nya byxor 😊. Det var på tiden att handla något till sig själv har inte handlat till mig själv på hur länge som helst känns det som! Köpte ju en klänning till bröllopet och en annan klänning men innan det vet jag inte hur länge sen det var jag handlade ett plagg till mig! Så det var jag värd nu tycker jag 😊 skulle behöva någon top/tröja till också men det får jag leta efter en annan dag!


RSS 2.0