Tisdag

Idag kom jag hem sent från jobbet. Var hemma vid 8. Bussen fick ta en liten omväg genom Irsta då motorvägen var avstängd. Men hem kom jag iaf och har hunnit kolla på idol. Nu ska jag kolla på superstars som jag spelade in :P sen är det dax för att sova, har somnat sent de här senaste dagarna så har varit lite trött.
 

19/9

Har inte haft världens bästa tur med bussen idag och i fredgs. När jag börjar halv åtta på morgonen brukar jag gå kvart i 6 hemifrån. Då brukar jag vara på plats fem i 6 och bussen kommer 3-5 minuter över 6, för den ska vara 06:08 vid station. I fredags var jag ca två minuter försenad när jag gick hemifån. Jag går snabbt för att verkligen så att jag inte ska missa bussen. Men den jäkla bussen var ju 11 minuter för tidig så jag missar den ju. Möter den när jag typ har 20-30 meter kvar till hållplatsen. Den kom 05:57 och är då ca 6-8 minuter för tidig på vid min hållplats. Men jag fick sitta där en halvtimme i kylan och vänta. Men jag hann i tid ändå.

Idag går jag också kvart i 6 hemifrån. Men idag så kommer det ingen buss istället. så jag står och väntar på en buss som är 30 minuter försenad. Nästa buss som skulle komma efter den buss jag behövde ta, skulle komma två minuter efter det att bussen äntligen kom! Inte så kul i spöregnet. Stod ju under tak men jag var jäkligt blöt om jeansen, som inte torkar när man står ute. Men väl på bussen så blev det varmt och skönt. Men jeansen var fortfarande fuktiga när man kom fram till Västerås. Hann till jobbet idag med på pricken.

I helgen så började det med att jag slutade tidigt i fredags. Var på stan i Västerås efter jobbet och köpte en vinterjacka, halsduk, vantar, 2 par skor, en stickadtröja och en varm tröja som jag ska ha på jobbet. Sen åkte jag hem och när jag väl kom hem så gick jag upp en våning för att se Mickes och Pollys lägenhet. Så jag hjälpte dem att måla då på fredagen. Vi åt även pizza sen :)
I lördags jobbade jag i Uppsala, sen var jag upp en sväng till våningen över igen. Sen tog vi det lugnt på kvällen vi 4. Har ju haft sovande besök på soffan två nätter, har varit väldigt trevligt :)
I söndags så åkte vi till Mikes mamma och syster och fira Malisa som fyller 20 år idag. Sen åkte jag hem till mamma för jag skulle hjälpa henne med några bilder. Blev kvar där länge då det strulade och sen hjälpte jag till med lite möbler som jag och pappa bar. Så här ser förvandligen ut i tv-rum, stora hallen och lilla hallen:


Innan


högt itak så behövs det en ställning


2.A och 3:e bilden har nytt fönster/ ny dörr


Nya tapeterna uppe


Ljust och fint


Så här ser mönstret ut. Var med och valde :). Tycker den var fin, men nästan på gränsen att det blev för mycket motiv, iaf för min smak.

Nej nu ska jag laga lasange.

15/9

I morgon är det fredag och jag slutar 2. Ska gå på stan i västerås en sväng efter, ska försöka hitta en vinterjacka till mig, en höst jacka med hoppas jag på plus ett par skor. Får se om det kommer hem något av detta eller något hellt annat.

På lördag så jobbar jag på dagen och på eftermiddagen när jag kommer hem så är Astird här. Mike får ha henne en liten stund innan jag hinner hem. Så hon ska sova hos oss, hennes mor och far ska på 30-års fest.


En liten väska eller vad man ska säga som jag har beställt hem. Kan ha lite smink i den eller nycklar och mobil.


Det som har varit

Det va ett tag sen jag skrev nu. Förra veckan va jag väldigt trött och hade en del att göra. I måndags så sov i hemma på landet, då mamma och pappa var borta, så först efter jobbet åkte jag direkt till stan för att vara hjälpledare med hannah på gymnastiken för barn. Sen hem för att äta mat och sköta djuren hemma. På tisdagen så va jag kvar i Västerås för då var det föräldrarmöte. Kom hem nio på kvällen, så då var jag lagom slut då också. I onsdags och torsdags vet jag inte vad jag gjorde efter jobbet, men antagligen så var jag trött och slut. Sen i fredags så var vi på bio på kvällen. Filmen heter Final destination 5 och var i 3D. Den var bra och det var nog pga 3D, annars hade den nog inte varit lika bra!

I lördags så fixade vi saker till min bil och åt på Donken. Vaknade först med lite huvudvärk och kände mig täpt och snuvug iegn som vanligt. förkylningen har ju nämligen börjat om, så nu har jag varit förkyld över två veckor. Jag tog tempen för att se om jag hade feber. Brukar ligga på 37 grader, men jag hade 35,9 grader. Men på kvällen sen så var det 37,1 grad. Efter mat på donken så åkte jag hem till mamma och pappa för att börja fixa min bil. Men det blev till att hjälpa till med massa möbler först. Mamma och pappa hade varit till farmor för att hämta en soffa och 8 stolar som mamma och pappa ska ha och klä om. Det är pappas farmor och farfar som köpte de en gång i tiden på aktion. De tog hem lite andra gamla möbler och ting också :P Efter det så började jag och pappa lite med bilen. Men ska fortsätta näst nästa helg då jag kan tvätta bilen ena dagen och fixa den den andra. Lite lättare då. På kvällen var jag och Hannah hem till Hanna och festade. Hon hade Thailandtema på festen. Var riktigt roligt och Tette var ju där :) Jag drack jordgubbsdrinkar och en hel del ur hinkar också, som var redbull vodka och rom och cola. Sen drog vi ner på Fernandos. Men jag åkte cyklade hem vid ett då jag fick mer huvudvärk och va skit täpt i näsan och typ inte kunde andas. Hade rikgit riktigt kul :D

Igår så åkte vi hem till min syster då jag hade i uppdrag att slinga hennes hår och Mike skulle fixa Annas dator. Vi blev kvär där hela eftermiddagen och till kvällsmaten så vi beställde pizza. Så det vart en lång dag med söta Astrid.

Idag har jag jobbat igen och i morgon är det dax för bad igen med barnen och sen ska jag även ha föräldrarsamtal/utvecklingssamtal.


Jag och Hannah dricker ur hennes hink. Den här omgången med alkohol var det redbull vodka tror jag. Tog ju lite tid innan hinken var slut och man fick fylla på.

3/9

Tänkte visa någon bild på de andra tapeterna.


Här är mammas och pappas sovrum igen men med nyinköpta detaljer, alla syns inte.


Mammas kontor/syrum. Bilden tagen i början på augusti, nu är det röda gardiner uppe också. Tycker lampan matchar bra till min bil som står på gården :P


Vardagsrummets nya tapeter. Visar mer bilder sen när inredninge är klar, nu står det massa möbler där som ska vara i stora hallen.
På tisdag så ska chriset börja måla och sen tapetsera tv-rummet, hallen och lilla hallen. På måndag till tisdag så kommer jag sova ute på landet, då mor och far är bortresta.

1:a september

En ny månad och en ny dag! Just nu sitter jag och äter daimglass med chokladsås och kolasås :) va ett tag sen man åt glass på fat. Är rätt skönt för halsen med lite kyla :P sitter och kollar på Robinsson också samtidigt som jag äter glass :D

För exakt 6 år sen så tog jag mitt körkort. Tänk att man har haft det i hela 6 år, tiden går så fort. Vet inte hur jag hade klarat mig utan ett körkort och utan en bil.

RSS 2.0