24:e juli


Igår fick jag en stor jätte fin röd ros av mike :) Luktade skit gott gjorde den också =)
Kollade på film igår kväll och det blev farsan, så nu har man äntligen tittat på den filmen :P Höll på att garva ihjäl mig när farsan skulle slå ner asiaten :)

Idag har min mormor, mamma och syster namnsdag. Grattis till er som heter Kerstin och Kristina.

22:a juli

Begravningen igår var jätte fin. Det var massor av blommor som var väldigt vackra.

Idag har jag jobbat igen, blir även jobb i morgon. På lördag blir jag ledig men däremot söndag drar det igågn med jobb igen. Min kära sambo här hemma är tröttare än tröttast. Han försöker att  lägga sig vid åtta, vilket inte är helt lätt när det är väldigt ljust ute och varmt i lägenheten. kl 1 på natten ringer klockan då vi båda går upp. Jag ser till att han får med sig matlåda, smörgåsar och kaffe, nycklar och allt som ska med och att han är typ vaken för att kunna köra bil. Då åker han till första jobbet i några timmar för att dela ut tidningar. Efter det drar han vidare till uppsala och arbetar till halv fyra typ. Sen får han äntligen komma hem och äta och sen hoppa ner i sängen igen.. blir inte så mycket tid tillsammans när jag själv slutar sex typ varje dag och ska sen laga mat för att han ska få vila så pass mycket det bara går och sen diska. Han hinner i stort sett ha gått och lagt sig när jag är klar med allt.. men så får det vara nu i någon vecka till.

Imorgon firar jag och Mike 2 år dessutom så får försöka att unna oss lite mer tid för varandra :) <3

parfymer.....

Har bara lite saker kvar hemma hos mamma och pappa kvar nu. Någon låda, det som inte kommer till så mycket användning, sen är det en hel del kläder kvar som jag bland annat har saknat att ha här...
Tog med lite saker igår som bland annat massa parfymer, krämer, smycken och lite andra småsaker. Passade på medans jag hade pappas bil. Jag och Mike åkte sen till jysk för att ta hem en garderob, som vi hade beställt. Den går inte in i min bil för den är 2 meter lång, så fick låna pappas.




Alla mina parfymer kan man säga. Räknade till 21 flaskor.
 Bara en av dem är likadana resten är olika sorter.
Det är allt ifrån Hugo två olika sorter, Givenchy, Lacoste, Kenzo Amour, Valentino,
Escada, Amor, DKNY två olika sorter, Flower by Kenzo, Tommy Girl, Dior, Puma,
Adidas, Samba fyra olika sorter.

Vet inte när man ska hinna använda alla, men det är ju bra att ha några som omväxling :P

I morgon blir det jobb bara i ca två timmar, för sen ska jag iväg på en begrevning :(



10:e juli

idag kommer det bli expedition Ektorp. det kommer vara lag med massa tävlingar, sprit och trevliga människor. hoppas det kommer bli skoj :P den här helgen är dessutom min enda lediga helg i juli, så tycker den borde bli bra :)

kl är inte mycket alls, 8 och jag var klar vaken vid 6. la mig ändå vid ett men jag drog mig till kvart över sju sen gick jag upp. nu snart ska jag väl äta lite frukost för ät dö hungrig och sen väcka mike tills christer kommer som ska fortsätta i vårat sovrum. han spacklade igår. idag ska han tapetsera :) men han kommer inte förens vid halv tio..

igår efter jobbet åkte vi direkt till västerås bauhaus för att hämta mitt handfat med skåp får se när det kommer upp nu bara.. jag ville hinna mer den kvällen typ in på ikea en snabbis men kl blev åtta när vi kom dit och var tydligen något med bilar igår.. fullt med gamla och nya sportbilar överallt och på hela hälla parkeringen.

i veckan som kommer kommer jag vara bofast hemma på landet. mor och far ska upp till dalarna. så jag får sköta om hus och djur men det blir jobb också jobbar sex dagar nästa vecka.

nej nu måste jag äta lite. ha det bra och jag hoppas att mitt lag vinner!!!!!

6/7

Nu ikväll fick jag reda på att pappas moster har dött. dog i söndags. pappas faster dog för snart tre veckor sedan. många som faller bort :( får se om jag kan gå på den ena begrevningen om man får ledigt.

Helgen med stans festligheter har varit bra trots att man har jobbat hela helgen. sov bara 4 timmar mellan fredag natt till lördag morgon för gick upp tio i åtta för att duscha och sedan iväg till jobbet. på lördag och söndag natt blev det fem och en halv timme typ. gick upp halv tio typ då. gick riktigt bra att jobba, var inte så trött på dagen men söndag kväll somna jag halv åtta i soffan i knät på mike och vakna tio. va vaken en timme sen gick jag och la mig igen för att sedan gå upp vid åtta :)

Om precis en vecka kommer jag bosätta mig på landet för att bo i mammas och pappas hus och sköta om alla djur och blommor. de ska till dalarna på semester.

Nu ska jag läsa något kapitel i Camilla Läckbergs bok sjöjungfrun, är väldigt spännande där jag är just nu :)

Puss


1:a Juli


just nu sitter jag och äter frukost :)
vaniljyoghurt med jordgubbar :)

igår så var jag först upp till min mormor med jordgubbar som vi smaskade i oss och så blev det lite maja. efter det åkte jag hem till landet för att ta med mig mike hem som skulle åka med pappa från uppsala. under tiden jag var hemma där så börja jag läsa en ny bok. luftslottet som sprängdes läste jag ut på mindre än två veckor, så nu är det sjöjungfrun jag har börjat på. vi satt ute men hade tak över oss för det var verkligen åska och regn i stora mängder. när mike kom hem dit så åkte vi till stan och handlade lite mat, presenter, shorts till han och kollade på tapeter igen. därefter pkte vi hem och laga mat för att jag sedan skulle kunna åka till farmor för att fira henne. hon fyller egentligen i morgon, men då jobbar jag hela dagen lång och ska bort på inflyttningsfest på kvällen.

man ser hur det rinner från taket och är grått i bakgrunden.

idag är jag ledig men ska åka och jobba några timmar ändå. sen blir det jobb i morgon och hela helgen..

kan ju passa på att lägga upp bilder på mina tavlor som kom upp för ett tag sen :)
 

RSS 2.0