maria-dagen!

idag har jag och många andra namnsdag :) så grattis till er andra ;). har fått present av båda mamma, pappa och erica och rickard. fick lite extra av mamma, eftersom jag ska vara hus och djurvakt en hel vecka snart.. av mamma fick jag en stickad tjock tröja som var trekvartsärmad, en t-shirt, en tunikaklänning med polohals typ.. två bäddsett till min nya säng. jätte fint mönster har kollat på de tidigare. och av erica och rickard fick jag då nya lakan till de där bäddsettet. :P så jag är glad :d.

har bland annat vara nära döden upplevelse idag!. pappa och rickard skulle fälla ett stort träd på våran tomt. jag skulle hjälpa till sen, när pappa skulle såga det sista medan rickard skulle köra traktorn. jag skulle nämligen göra rörelser vidare till rickard för han såg inte min pappa bakom  några andra buskar utan jag fick se genom pappa och vidare till rickard. jag och mike står där jätte bra. mike står lite lngre bak än mig. vi har trädet framför oss så skulle det falla skulle de kunna komma på oss om man fortfarande stod kvar där.. Iaf så gjorde pappa aldrig några rörelser hur jag skulle göra till rickard.rickard såg inte ens mig och och trädet bara faller rakt ner helt plötsligt. jag ser det där stora stora trädet faller mot oss. jag bara springer och mike står kvar. känndes som att jag skulle få trädet på mig även när jag sprang bort bara stod och spännde mig. hörde värsta smällen och det brakade massa grenar hit och dit. hade jag stått kvar så hade jag haft en del grenar på mig och fått säkert massa pinnar i mina ögon eller nått. mike som stod kvar klarade sig precis.. han bara vände sig om, men såg att att inte skulle få något på sig men det typ stänkte pinnar till honom, men han fick nog inget på sig, som tur var. så gick det till när vi skulle ta ner ett träd. man kunde bara ta åt ett håll också för annars hade vägen blivit blockerad med ett stort träd och ingen bil skulle kunna köra..

jag har även kollat lite på film. monster inc på disneykanalen och sen var det någon annan film på någon annan kanal men jag va så trött att jag somnade typ en timme. den här dagen har gått väldigt fort, fast har ändå inte gjort något så den borde inte ha gått alls så här snabbt som den har gjort.

ikväll ska vi på singstar fest:) hoppas det blir kul :P

puss

fredag

hittade två bilder på mig igår på mammas kamera när jag la över alla hennes kort på hennes dator. skulle tömma den tills hon åker utomlands med pappa om precis en vecka.! de bilderna var från julafton, så jag fixade lite med de två bilderna.



kanske syns att det är jul, iaf med tomtar på gardinerna och rödklänning.. julstjärna i fönstret..

idag har jag varit i skolan på förmiddagen, då vi hade ett seminarium. efter de kom jag hem och kollade lite på våra bästa år :$. har mailat till en lärare och ringt om mitt jobb, så har gjort en del nytta efter jag kom hem.. nu gör jag inget speciellt alls. väntar nog mest på att mike ska komma och att jag ska bli hungrig så jag kan laga tacos :)

sveriges värsta bilförare..


kollar just nu på sveriges värsta bilförare.. haha man skrattar typ hela tiden! :)
fattar inte hur dåligt de kör egentligen..  men kul är det att kolla på :P

collage :)



hihih titta vad jag sysslade med igår en stund :) har även gjort två bilder idag men de lägger jag kanske inte upp idag..


jag och min hannah, som är världens underbaraste! <3 haft henne sen man sprang omkring på dagis :)


den gjorde jag nu alldeles nyss =). min sötnos, med mina andra sötnosar nisse och färdis :) <3

har varit i skolan idag ett tag. vart inte så länge...
när jag kom hem så städade jag, tog en paus med matlagning. spagetti och köttfärssås :) det var länge sen :P sen vart det städande igen. nu snart ska jag börja leta efter dosan, därefter en hel timme med tv:n på fyran, där det är sveriges värsta bilförare som är skit bra :)

puss

onsdag

har för en stund sedan kommit hem från träningen. var ensam idag med barnen. nu ringde hannah igen så ska ut och prata lite med henne. :)

har egentligen varit ledig idag, men varit med mitt arbetslag och arbetat på vårat arbete som ska vara klart nästa vecka.. vi är rätt trötta av oss och kommer in på lite andra saker då och då :P

hinner inte skriva mer nu för ska se min lilla underbara hannahlutta :D
puss

bilder på bobbåkning :D


fyrhjuling, där pappa kör, erica sitter bakom. bakom henne filmar rickard. första platsen efter fyrhjulingen sitter isac och moa. bobben i mitten sitter alfons och min mamma, sista bobben sitter eve och mike på.



helt otroligt att mamma ens satte sig på bobben.. men hon skrek också, tyckte det gick fort, då de inte gick som snabbast. det var jätte, jätte och jätte roligt.. massa fart och man slira runt och åkte av bobben och åkte på varadnra..

 
här är förberedelserna innan vi åker..

 
hundarna skulle ju vara med så klart. vi åkte även lite i en backe innan vi åkte efter varandra på tåg. :)

efter vi hade åkt klart körde jag fyrhjulingen med eve bakom mig. skit kul.. lika kul var det när jag satt bakom rickard eller typ roligare då. han körde som fan. även på stora vägen i väldigt hög fart, så det blåste jätte kallt om kinderna. körde även upp för diket och nedför diket så vart lite teräng.. :P ja de va väl bland det jag sysslade med i lördags då vi firade min mormor.

igår så såg jag lite filmer efter skolan. eller sov först mellan 1,5-2 timmar. aldrig hänt förut, men jag var så trött så jag slocknade.. innan vi la oss så såg vi the house bunny. den va rolig :)

puss

måndag

hej hopp!

idag vart det en väldigt tidig morgon för att gå upp till skolan. har vatir så trött hela dagen att jag somnade mellan 1-2 timmar när jag kom hem till mike sen.. helt slutkörd... ändå gör jag inget speciellt utan är bara trött, trött och åter trött. vaknade från en dröm med panik i ögonen typ, iaf vad mike beskrev det som. vet vad jag drömde också, att jag tappade en flaska, eller kunde inte fånga den i den sanbba hastigheten som någon kastade emot mig och de va min hostmedicin i flaskan så den fick ju inte gå sönder, men det gjorde den i drömmen.

i morgon så ska jag till skolan tidigare för att göra grupparbete. börjar egentligen kvart över tre till fem.. vilka är så dumma som lägger ett seminarium för den dagen så sent? rätt irriterande, men tur att vi kan göra lite grupparbete innan som vi har en uppgift att göra..

nu ska jag se film igen, har redan sett en halv skräckfilm, då jag sov.. sen har jag sett bedtimes stories, den va rolig.. nu ska vi se någon annan.. :) sen sova!!!!!

puss

söndag

igår kväll så var det lite festande.. vart joar och lite dansande.. :) va rätt stolt över mig själv eller är fortfarande pga en sak som jag gjorde :) lite hemligt är det vad det var, men bara några får veta och de får de veta face to face.. :P

idag har jag varit på tränarrådsmöte i tre timmar!!!!!!!! kom hem för typ 20 min sen.. vi fick tacos som vi åt och de va gott :)känns som att hela dagen har gått.. orkar inte alls göra något heller känns det som. inte så mkt att göra heller bäst att vila upp sig, börjar jätte tidigt i morgon i skolan.

en del dagar framöver blir det rätt mycket väntande, på en del svar för min del om man säger så. svårt att förklara tänker inte de heller för de är rätt privat. hoppas att det kommer gå fort också, så man inte behöver vänta.. för de är en av de saker som är jobbigt, all väntan som man har....

nej blir det en film nu kanske med mike, är hemma hos han just nu..

puss å kram!

lördag

har kommit hem till mike nu efter firandet hemma hos mig. vi åkte 4-hjuling och bobbar efter skiiit kul. :) tog kort som ni kan se senare vid något tillfälle. :P blåste kallt när jag satt bakom rickard och han körde som en tok.. va uppe i 65 km i timmen då.. :)

just nu är jag väldigt trött.. ska vila en liten liten stund den duscha och göra mig i ordning tror jag..


igår var jag på arbetsintervju, som jag ska ha som jobb i sommar och lite helger.. måste börja snart så man kommer in i det. blir både enköping och i uppsala.. skrev på papper och sånt igår.. :)

puss

21/2-2009

idag fyller min mormor 85 år. så vi är hemma och firar henne.. :)


puss

bildeeer

lite bilder från hur vi fixade upp sängen, steg för steg. jag, mike och pappa håller på att bygga :)
   
monterar å så :P

  
till slut ligger sängarna där :)

  
bäddat och färdigt. svart och vitt med hjärtan. saknar dock örngotten till
det vita settet men de duger ändå. ska köpa bäddmadrass imorgon
och någon mer kudde, gillar kuddar :)

 
massa kuddar som man ska ha så där typ mitt i
eller hur man vill ha.. blir lite fint då :)

ja de har vi sysslat med sen kvart över åtta typ.. :) monterade ner min andra säng innan.. och bar ut den på en gång:P
så ska inviga den här sängen ikväll :)
hoppas jag sover gott för ska på arbetsintervju i morgon.. tidigt.. :) hoppas det går bra!

puss


19:e februari

nu är tentan äntligen över.. :D så himla skönt verkligen. väntar bara på resultatet nu.. vi ska få veta resultatet i mitten av mars.

har köpt två tröjor på gina tricot idag. ville hitta mer men fanns inte så myckt.. hann inte gå så länge på stan vart kissnödig av den där colan man tog till fikat.. så åkte hem.. :) får shoppa någon annan dag, lite närmre vår kanske så man kan köpa fina sommarskor :)

puss

inför tentan

snart är det inte långt kvar till att tentan börjar.. bara kvällen kvar... jag hoppas verkligen att det kommer gå bra, för jag vill det så gärna. hoppas också att rätt område kommer på tentan, men spelar inte så stor roll för kommer säkert missa nått på något av de 9 områderna..

ha det bra!
puss

onsdag

mike har förhört mig nyligen på några få områden till tentan, men han behöver en paus.. så ska försöka snart igen.. han är hemma hos mig och är sjuk.. så tar hand om honom lite.. gick ner och gjorde ordning frukost och kom upp med de.. kollade samtidigt på topmodel på tv när vi åt frukosten, med färdis i soffan.. han kan hoppa upp imin säng när mike ligger där men inte när jag ligger där :(

ledig hela dagen, tänk de barn och ungdomar som har sportlov, de tycker jag att universitet också ska införa.. :)

imorgon efter tentanska jag försöka shoppa lite.. ska använda lite presentkort som man fick i julklapp..efter det när jag komme rhem kanske jag tar och fixar sängen kan inte de själv, lite tungt men pappa e ju hemma då eller mike kanske e här då med så då går de nog fortare om man e fler :)

ska fortsätta nu.. puss

fryser

jag fryser och fryser... dessutom är jag jätte trött. vaknade fem i morse och var jätte pigg. skulle upp vid halv sju, men somnade aldrig om förens klockan kanske va tjugo över sex, tio min innan klockan ringde.. så nu e jag trött istället.
tentaångesten börjar komma mer och mer.. ska försöka plugga nu lite snart, men inte så lätt när man är trött och mår konstigt..

är ledig i morgon iaf, å det känns skönt. att vara hemma hela dagen att plugga, inte behöva åka någonstans...

puss

måndag

jag mår verkligen illa... :s, fryser hela tiden, har lite ont i huvudet, men ingen feber... känner mig inte sjuk men nått är det.

har varit i skolan idag mellan 10-15. har försökt att ´plugga lite sen när jag kom hem.. har läst en del av anteckningarna ska kolla lite mer nu.. men va tvungen med ett break.

ha det bra!

:/

fan, jag som skulle plugga ikväll.. slutade vid halv sex typ när jag hade kommit igång för en halvtimme efter att jag somnade i min säng.. så tråkigt är det att plugga till tentan.. å jag brukar inte somna.. sen kom syrran med min nya säng och vi åt å så.. sen spelade vi alla fem kort, grunka. så nu e klockan så här mycket och jag har bara pluggat drygt två timmar idag:s inte bra.. men kan ju glädjas åt att jag vann kortspelet iaf :)

ska gå igenom anteckningarna nu snart sen sova...

puss

söööööndag

varför blir man så trött av att plugga? har frsökt en stund nu efter en längre paus.. har egentligen int edirekt kommit igång med pluggandet alls idag. vart inte direkt i förmiddags och sen kollade jag och mike på en film vid lunch tid typ, det vart seven pounds.. den var bra, även den är sevärd. efter filmen åkte jag hem till mig.. så började plugga vid halv två typ.. så har inte hunnit så mkt.. tog en paus i mellan där med en dusch och lyssnade lite på musik. ska försöka lite nu snart igen..

igår så fick jag en dvd av mike och vet ni vilken? ahah det var björn gustavsson ett livsverk. hela två timmar med självaste björn :P den ska jag se sen någon dag :) har hört att den ska vara bra iaf :)

ikväll är det en beck film också. jag ahr sett den radan men får se om jag ser den ikväll igen eller inte. är väldigt trött också så borde lägga mig rätt tidigt iaf i lagon tid :)

puss

:s

ger snart upp.....!!


lördag kväll

nu är filmen sedd.. väldigt bra var den. även väldigt sorglig, tycker jag iaf... blev så arg och irriterad på poliserna bara... ska inte berätta mer vad som händer eller så, blir inte så kul då om någon ska se den.. den är klart värd att se. en sann historia också som gör att filmen blir ännu bättre.

måste försöka plugga ännu mer i morgon.. annars kommerjag aldrig att klara tentan... :s ursch vad jag babblar och rabblar om dne hela tiden, men e nervös och vill bara inte ha den!

ska försöka sova om ett tag också så man kan orka plugga lite i morgon..
ha det bra puss

middag

jag och mike har nyligen ätit på sarajevo.. jätte gott. snart ska vi åka till bion för att kolla på changeling. hoppas den är bra :)



har inte blivit alls mycket pluggande idag.. har iaf inte fått in nått av de jag har försökt pluggat på... men mike har lovat att han ska hjälpa mig :) haha <3

puss

alla <3-s dag!



Hoppas alla får en bra alla hjärtans dag idag! :)

igår efter skolan så var jag upp till mormor och gav henne en alla hjärtans dag present. efter det åkte jag och mike till godisgallerian för att köpa godis när vi ska på bio ikväll.. vi köpte för 200 kr... jätte bra för våra tänder eller not!. jag som ska till tandläkaren snart också. men det blir bara de här godiset sen inge mer innan jag ska till tandläkaren. just nu ligger mike fortfarande och sover eller han har vaknat lite men somnat igen.. ska snart ge han alla hjärtansdag present. fick en choklad ask av mamma och ljuslycktor i hjärtan. de var jätte fina :)

jag ska försöka plugga lite idag också, så man kan lite till tentan iaf :D

pusssar! <3

fredagen den 13:e

just nu är jag uppe och sminkar mig lite.. ska gå ner snart och äta frulle. sen är det typ bara att bära av till stan för att lämna min väska hos mike. kl 7 går bussen från stan till uppsala.

hoppas ingen får allt för otur nu idag, jag kommer säkert få det men hoppas inget allvarligt :)

puss

torsdags kväll

HAHAHA INTE DEN PÅSEN, GILLA ;) det är bara vi tre som fattar den när det står så :)


idag så har jag pluggat lite, men inte blivit så mycket som jag hade planerat och trott.. men jag hoppas att det ska lösa sig iaf.. får ligga i för att klara tentan.

ska snart gå och borsta tänderna för jag ska upp tidigt i morgon.. ska åka hemifrån vid halv sju. börjar tidigt i skolan... och då börjas det med litteraturseminarium som är obligatoriskt, sen en stund ledighet typ tre timmar, därefter en föreläsning..

i morgon är det fredagen den 13:e också.. hoppas inget allvarligt eller tråkigt händer bara!

god natt och sov gott! pussar

kan man få lite värme?



jag vill ha sol sol sol.... jag fryser och vill ha varmt.. tänkte då på den här bilden
 som är ifrån turkiet. solen lyser starkt på kvällen..
jätte mysig plats var jag och hannah på :)

mina händer är just nu jätte kalla, sitter och blåser på dem för att de ska bli varma och få upp lite temeratur..

snart ska jag sätta igång och plugga lite.. min sista dröm va om skolarbete och drömde jätte konstigt.. låg och ramblade saker för mig själv typ som skulle vara till tentan men inte alls om de sakerna som ska vara med på tentan.. tror att jag är rätt nervös inför tentan och då blir även drömarna lite konstiga...

puss :)

tisdag

jag är verkligen fortfarande trött. vet inte varför jag är så trött som jag är, men skolan tar hårt på en verkar det som och alla tankar. vi satt i skolan idag, mitt arbetslag och skrev ner lite av de frågorna som kommer på tentan. det känns skönt lite mer avklarat men fortfarande en del kvar... sen ska man bara plugga in allt. har nu ikväll försökt plugga lite, men går inte att koncentrera sig så bra, för jag är verkligen stressad och panikslagen och då går det inte att plugga lika bra. har iaf gjort lite om den valbara litteraturen..

har även ätit väääldigt god mat idag.. typ som kali gay tror de stavas typ som de.. men inte riktigt den typen men samma smak men andra grönsaker..

i morgon är det skola igen, va egentligen ledig idag men vi i arbetslaget ville få ordning på en del frågor så då åkte vi till skolan. i morogn börjar jag en timme tidigare.. kvart över nio och slutar tre.. börjar med arbetslaget att svara på frågorna därefter lunch med seminarium. efter skolan ska jag hem til stan och köpa lite alla hjärtans-dag presenter.. sen upp till mormor en liten stund och därefter träning. hoppas jag hinner med det bara.. efter träningen blir det att hämta mina saker hemma hos mike och köra hem till mig.. är ledig på torsdag så då ska jag försöka plugga en del hemma och hoppas på att det går bra!.

det känns inte som tisdag idag.. igår känndes det som tisdag men det känns inte som en onsdag idag.. tror det är bara för att man ser att tentan börjar närma sig...

ha det bra!

puss

måndag

massa massa panik och ångest.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hur ska man kunna klara av det här??!! något jag inte ser framemot om jag säger så..

är trött och det går verkligen inte att plugga :/
vill bara att det ska lösa sig och att det ska gå bra..

söndag

just nu sitter jag med soffan i knät och boken bredvid mig.. andra delen av soffan ligger mike med sin dator.. vilken stämning :) lite mysigt så här på en söndagskväll.. :P

ja idag så var vi hem till syster och hennes familj. vart mycket fikande som var gott. det vart även en del wii spelande :)  gick inte lika bra för mig den här gången som förra.. men kom iaf inte sist på golfen.. men på bowlingen gjorde jag det däremot medan förra gången då jag vann i det.. men men det kan inte alltid gå bra heller :P

ne ska väl försöka kolla lite till i boekn, men kommer på andra saker som man kan kolla på datorn istället så får se hur det går :)

ha en bra söndagskväll!
pussar

dans

Hela dagen igår vart rätt slapp.. läste lite men inte direkt mycket inte.. skulle ha gjort mer som man alltid ska och borde men måste ju få ha helg med  :) kollade även på tv en del igår. på kvällen så åkte jag och mike bort tillsammans med mamma, pappa och så var syrran, rickard å en hel del till där som jag känner.. det var trevligt och de vart mycket dans, även för mike:) som var jätte duktig :) just nu ligger han och sover som vanligt medan jag är vaken.. han kan sova hur länge som helst tror jag, de kan inte jag, fat idag ställde jag faktiskt alarmet så att det kanske kan bli lite sömn inatt, när man ska upp tidigt till skolan. rätt skönt att kunna få sova typ till tio någon dag, blir inte så ofta...

om 3-4 timmar så ska vi bort igen och fira min syster och hennes man. undrar vad de blir för fika.. tårta kanske :P hoppas man kan få spela lite wii också:P hehe bowling :D

det snöar massor hela tiden.. förstår inte.. varför måste de komma nu? men de ligger ju typ inte kvar heller som de aldrig gör i sverige.. hatar slask väder.. antingen ska de vara snö eller inget alls! kan bli vår snart tycker jag..:)

ha en bra söndag.. inser just nu att det blir skola i morgon och att det är massa att göra.. små panikångest för den där tentan hur man ska hinna med :s

puss :)

guten morgen..

jag är vaken jag, men mike sover så sött :) han sov nog inte så bra inatt väckte typ mig och va nästan klarvaken men då var jag trött :P  hihi :) ska försöka läsa lite medan han sover nu tänkte jag iaf snart :)
hade en myskodröm det var sommar och bad i en pool med massa massa folk å så hände det lite grejer otur som klart jag får i drömma men ska inte gå in mer på de nu :D

puss :)

eyes

mina ögon gör så fruktansvärt ont nu.. eller inte fruktansvärt men de svider och ja, de är jätte irriterade.. och definitivt jätte trötta. började hela med att man vaknade flera gånger under natten, ungefär vid fyra tiden va jag klarvaken och väntade på att mitt alarm skulle ringa.. men de tog ju tid de.. somnade nog aldrig riktigt om utan halvsov bara, vilket var jobbigt. därefter mitt på dagen var jag på begravning. jätte fin begravning. massa gråt och tårar så ögonen började nog värka redan då.. efter begrevningen åkte jag bil till skolan, skulle komma fram snabbare och hem tidigare också. vilket är skönt för är hemma nu. hade jag tagit bussen hade jag inte varit hemma förens om en halvtimme.. iaf på lektionen seminariumet så pratade läraren vi skrev lite och fick göra två och två uppgifter.. så mina ögon vart riktigt trötta efter de med. bilfärden hem däremot satt jag och typ halvkisade med ögonen för att konsentrera mig för ögonen bara sved och kändes irriterande.. så då spänndes de ännu mer och försökte verkligen slappna av men gick inte alls.. men tror att hela den här dagen har varit jobbig för ögonen från och med imorse.. dessutom blir ögonen rätt känsliga efter massa tårar vilket det blev idag..ska tvätta av de lilla sminka jag har på ögonen hoppas de känns bättre då.. och massa vila sen :)

puss

6/2- 2009

god morgon! då är fredagen redan här.. tyckte nyss det var måndag.. veckorna går så fort.. snart gjort halva kursen i matte.. vilket innebär en salstenta :S.ser inte framemot den. massor att läsa plus att man måste lära in alla de där svaren på frågorna.. men det är bara att ta ett steg i taget. har bland annat tills på torsdag en inlämningsuppgift på en bok som man ska ha läst.. min är på 250 sidor som ska handla om bra matematik för alla med inriktning på de som har svårigheter med matematik. hoppas den är bra!!!!!!!! tycker verkligen inte om att redovisa eller skriva om vad en bok handlar om och kritisera den.. mycket lättare när det inte är en bok till skolan som typ en bok som är en deckare eller något liknande...

nu ska jag gå ner och äta lite frukost iaf.. det snöar massor ute... så hoppas att det inte är dåligt väglag när man ska till skolan sen... blir så mycket jobbigare då och tar mer tid.. :/

grattis syster veronica  som fyller år idag :)

Tre olika...


  
tre olika nyanser, storlekar på bilderna men ändå samma kort.. :) va från förra lördagen när de var utgång. Me and hannah :)

   
hannah och emma låg i med sing star.. :)

   
killarna


haha grabbarna :)

Idag så har jag varit i skolan på en föreläsning och ett seminarium. I morgon så är det en sen dag i skolan kvart över tre till fem.. så då kommer man hem sent. Men det är ett seminarium som kan vara bra att gå på eftersom det är till salstentan som är om två veckor och det är hur mycket som helst att läsa innan de. fast får se hur jag gör i morgon, ska på begravning först innan jag åker till skolan, så det återstår att se om de blir en vända till uppsala eller ej.
snart helg igen, det går så fort.. måste plugga lite i helgen, sen fira min syster och hennes man på söndag för tobbe fyllde igår och min syster i morgon. :) ska kanske även bort på fredag kväll eller vara hemma med färdis..

kommer inte orka plugga nått ikväll tror jag. för mina ögon är trötta och svider nästan.. har ju haft en deldag i skolan och städat hela huset när jag kom hem så lite vila måste jag ju få.. :P

puss

hihi

Tre olika låtar i rad nu på HARD :D:D:D


det är tråkigt att läsa....

då är det onsdag den 4:e februari då.. tobbe fyller år idag, så grattis :). har läst idag men inte gått bra alls.... jätte tråkigt.. inte kommit lång heller.. :/ går bara sakta sakta framåt och inte direkt så att det fastnar i huvudet heller..

ska försöka läsa ett kapitel till, hinner inte så mkt mer tror jag,för har träning med barnen sen. efter det ska jag hem till mike och sova där. får se om jag läser lite där eller inte...

ha det bra puss

tisdags kväll

dansfilmen hette centre stage turn it up, som jag såg igår, hannah ;) :D

idag så har jag läst en del, har massor massor och massor att läsa. förstår inte hur mycket det är till salstentan.. :/ längtar inte dit :S. just nu är mike hemma hos mig. ska gå och kolla lite på tv med han nu snart. kollade bara av mailen och om någon hade skrivit på msn. :P

är ledig i morgon med, då blir det läsa också. fast får se hur mkt det blir, vill ju vara lite med mike också :)

ha det bra puss

måndag

kom hem för en liten stund sen hem till mig. när jag kom till stan så gick jag och mike till drott för att äta.. såå god sallad där. sen gick vi hem till honom och kollade på en dansfilm. riktigt bra var den. men nu är jag hemma hos mig och ska snart sätta igång med läsandet.. har inte gjort det ännu.. det är mkt mkt och väldigt mycket att läsa!!!!!!!!!! men jag är ledig från skolan tis och ons bara för att läsa.. så de är bra :)

om 6 månader fyller jag år :P  heh:)

puss

RSS 2.0