godmorgon

hinner skriva innan jag ska gå ner och äta frukost. ska åka och jobba sen, då behöver jag inte vara själv i butiken kan var alite kul:P jag ska vara den stora bossen idag. :) efter jobbet vet ja inte riktigt vad som händer. helgens planer vet jag däremot vad som sker :)

i morgon är det grönan som gäller:P längtar så mycket..
söndag är det min födelsedag så då ska jag hem och ta emot lite gäster på fika.
och på måndag igen blir det jobb..

nej nu är jag hungrig så ha en bra dag! :)
puss

helgens övernattning, lite galet :)


en gren var med ballonger som man skulle bygga som ett torn på höjden, vi vann den grenen :)


stugan :d


långbord med lunch


vollyboll tävlingar var det med :)


lite äventyr på kvällen, skulle ner å bada men vi kom aldrig fram :P

  
lite kvälls bilder en del lite knasiga...

 
mitt köra blåa lag. vi kom tvåa allt som allt. vi var fem lag och rött lag vann bara med 1 litet ynka poäng före. :/
men vi vann alla dragkampsmatcher. helt ofatbart egentligen. vi och lag rött som vann alla matcher i draglamp tills vi blått och rött lag mötte varandra, var det tre tjejer och tre killar i lag blått och rött. Resten av de tre lagen hade FYRA killar och två tjejer. alltså var vi två lagen med flest tjejer starkare. å mitt lag allra starkast. fattar egentligen inte hur vi kunde ta de lagen, för en del var lite biffiga och muskliga av sig kan man säga. men ni kan få se en liten bild hur det såg ut i dragkampen :)

 det var våran andra match tror jag och jag skrek och skrek de sista fyra matcherna. "DRA, DRA GÅ GÅ". alla i laget tyckte jag lät som en kille typ :P

för övrigt var övernattningen väldigt skoj. jag kunde ha druckit lite mer för vart inte så mycket för mig. vart betydligt mycket mer för mike istället, så han missa hela kvällen typ. men alla tävlingar var roliga och trevliga människor. lite blod vart det från min sida bara, men var inte så jätte farligt! var nämligen så att en fotboll kom farandes på johannah mage och upp direkt på min näsa. gjorde inte direkt ont men obehagligt och hatar när jag gör illa min näsa. så jag började blöda näsblod, som jag aldrig har gjort i mitt liv typ, förutom två gånger. kanske var på tiden nu. :P

för er som vill se mer goa och knasiga bilder så kan ni se de på min facebook ni som har den ;)
puss

fredag

i morgon blir jag ledig för första helgen sen jääääääätte länge. jobbade ju varje helg de senaste 6 helgerna då det var skola tror jag och började med helger direkt efter skolan med när det vart lov då nu blir det en hel helg ledigt :)

ska på övernattning i morgon förbi ängsö typ. vet inte riktigt vart det ligger men vi kommer vara ca 25-30 pers. fem lag med sex st i varje ska det vara. blir mat och drickande och lekar verkar det som. jag fick uppdrag med att ta med två klädnypor och mike simfötter :) så det har vi ordnat.
 kommer även vara ledig på måndag så får tre dagar. de här fyra dagarna på jobbet har varit väldigt kaotiska och stressiga. typ inte hunnit fått lunch förens vid tre på dagen. plus att alla verkligen ska komma samtidigt.. :/

nej nu ska jag dra hem till mike för har hämtat lite saker här hemma som kan vara bra att ha.
ha en trevlig helg!
puss

ett år :) <3

idag firar jag och min pojkvän mike ett år tillsammans! :D har just varit ute och ätit, nu väntas en film.

igår kväll så var jag ner på terassen på joar. väldigt mycket folk, roligt och trevligt! vart inge dansande alls men det brukar det bli så mycket annars ;P hehe:)

nu ska vi se någon bra film.
puss

tisdag

titta vad fint jag har bäddat på jobbet. nytt överkast med kuddar i samma serie. ser inte bäddsetet så bra ifrån den här bilden men den är verkligen jätte fin. ser lite gamaldags ut med vit brodyr :)


igår var jag ju ledig och skulle städa mormors lånelägenhet för att hon skulle få flytta hem men när jag ringer mamma kvart i tio på morgonen får jag veta att min mormor låg på intensiven. hon hade ramlat när hon var inne på toa på kvällen i lördags. hon är helt blå i ansiktet och en bit av armen. så stolt över henne att hon klarade sig att ta sig till telefonen, som är i sovrummet. va en bit för henne att sa sig dit, igenom en hall, och vardagsrummet. hon hasade sig på rumpan och kröp typ. hade hon tagit telefonen i köket hade hon inte nått upp för att kunna ringa. hon kom inte upp själv utan bara låg i fosterställning typ. iaf tur att hon kunde ringa för annars hade hon legat där tills på morgonen när flyttfirman skulle komma. hon ringde bland annat hem där ingen svarade, ringde till min älsta syster där de inte heller svarade utan hon märkte när hon kom hem att mormor hade rint vid halv elva, rätt ovanligt för att vara mormor på den tiden när hon brukar sova. så syster ringer mormor och hör hur hon låter och kravlar sig. hon får reda på att hon låg på golvet så syster och tobbe körde direkt dit för att hjälpa henne, medan mamma och pappa var på väg in. hon skulle absolut till sjukhuset men inte ha någon ambulans.. hon skojade väldigt mycket samtidigt, som hon låg på golvet och var lite virrig. hon har iaf humor sin kvar :) men nu mår mormor bra efter omständigheterna, lite virrig fortfarande men det beror nog mkt på flytten. hon har kommit hem och bor i sin lägenhet, som är lite nyrenoverad. det visade inget på hjärnröntgen ifall om hon hade fått en blödning eller hjälrnskakning så det var skönt. ska försöka hälsa på henne snart igen och ta med några muffins, som jag bakade igår. annars hann jag inte göra så mkt igår, bara städa och plocka upp massa saker. fick lunch vid tre halv fyra hos veronica, där vi beställde hem från ricos.

nu ska jag ta och läsa lite i min bok :)

puss

söndag

har jobbat idag med. ledig i morgon och då ska jag städa ur mormors lånelägenhet och hjälpa till i hennes lägenhet där hon ska få flytta in igen. har inte sett tapeterna eller golvet ännu, men hoppas på att det är fint. efter allt stök vattenläkan gjorde.


här är bilden som rasmus tyckte såg ut som mig. "Linda bada"
 
nej nu ska jag greja lite här hos mike och ringa hannah :)
puss

jobbar

just nu sitter jag på jobbet. är väldigt lugnt idag, än så länge!

blåbär :)

inte skrivit på ett tag igen. får uppdatera lite nu istället.

I måndags så var jag och mike barnvakt. på dagen först var jag barnvakt åt astrid här hemma. vid kvart över fyra var vi hos alfons och rasmus och var barnvakt där till elva på kvällen.

I tisdags jobbade jag, efter jobbet hem och fixa allt här hemma eftersom mamma och pappa har varit borta på semester. klockan åtta på kvällen sen åkte jag upp till skogen för att plocka blåbär helt ensam, med alla myggor. va där typ 40 min drygt. efter det åkte jag hem och bakade på det blev så här :)

 
smeten med bären.                                                          kakan färdig, blev i rutor :)

fick lite över också som jag åt dagen efter till min vaniljyoghurt as gott kan rekomenderas! ;P

jag gillar verkligen blåbär :)

I onsdags så jobbade jag också, efter det hem och sköta allt som vanligt och hade hannah och jerka här på besök och åt kvällsmat :) väldigt trevligt!

I torsdags så jobbade jag då med! när jag kom hem hade jag med mig hannah ut då med. mmin syster var även här så vi grillade jag, mike, hannah, erica, rickard, fredrik och astrid, men hon åt inte:P spelade även kort sen hela gänget. mike vann med fem ynka poäng över mig, och rickard kom verkligen sist.. :D med typ dubbelt så mycket mer poäng än vad alla andra hade..:p

Idag har jag jobbat hela dagen, är som en bastu inne på jbbet asdrygt.. ikväll har jag inte gjort nå spec vart lite med astrid och läst lite :) läst ganska mycket för att ha haft fullt upp de här dagarna. började i måndags lite på dagen sen har jag bara läst lite varje kväll å är redan på 170:ionde sidan av 630.. nästan en tredjedel klar.


I helgen blir det jobb då med. sista helgen innan jag får riktigt lov på en helg. har jobbat alla helger sedan jag slutade i skolan. alltså 6 veckor i rad som helger om inte mer..
nej nu ska jag läsa klart kapitlet sen sova kanske :P
puss


tuggummi eller kula?

När jag och hannah kollade på changeling i fredags hade hannah köpt med sig lite godis. De två stora röda kulorna trodde vi var tuggummi men det kan det inte vara höll på att gnaga, suga försöka bita igenom men inte lyckats efter 1,5 timme typ. as hård, tuggummi brukar ju vara ihåligt när det är sånna där stora men inte den här om det nu är tuggummi. måste vara någon evighetsprojekts karamellkula. :)


 
hannah som latchar lite :P så där såg det ut efter 1 timme typ.
kom aldrig igenom utan kom nya färger hela tiden! ser ut som ett öga :P :)

hade för övrigt sett changeling förut med mike på bio, men hannah hade inte sett den å jag ser den gärna flera gånger. tycker den är väldigt bra. skit arg och ledsen när jag gick ut från bion, inte lika mycket tårar nu när man såg den andra gången.

nu ikväll efter jobbet så har jag varit på bio med hannah :P vi såg män som hatar kvinnor. trodde inte alls det skulle vara något folk där men det var fullsatt, tur att vi kom då när vi kom annars hade vi inte sett den! den var riktigt bra, hade ju läst boken innan så visste ju en del som skulle hända, men ändå spännande :)
puss

bok

väntar på att hannah ska komma med en film hit som vi ska se. vet inte vilken det blir. ska äta lite innan också.

har kollat igenom vad mamma har för böcker som man kan läsa. tog en stieg larsson flickan som lekte med elden. läste hans bok män som hatar kvinnor förra sommaren som var väldigt bra, vill se den filmen också. men ska försöka läsa den boken nu under sommaren kan ju hoppas att jag hinner läsa ut den. den är på 630 sidor.. men det hoppas jag på iaf :d har läst en bok redan men lite mer som en fakta bok, studentlitteratur, som jag lånade av syster. den var väldigt intressant och bra. inte så jätte lång heller. 250 sidor typ. :) så här ser den ut:


rätt bra bok att läsa när man ska bli lärare. kan rekomenderas :)

tycker rasmus hade världens bästa kommentar om en bild i en katalog på flygplanet, som han trodde var mig. :) "linda bada"  hehe ska få se bilden på måndag när jag är barnvakt, eller i morgon om jag hinner innan jobbet, när jag ska svänga förbi med en skiva, som vi har gjort till alfons, som ska ha disco i morgon :)
nu ska jag ta och äta!
puss

torsdag

ska nog ta och uppdatera här känner jag. var en hel vecka sedan!

Har inte riktigt haft tid att skriva här. just nu bor jag i min äldsta systers hus. de är på semester, så jag och mike är hus och djurvakt. de ska komma hem i morgon, så då åker jag hem till mig en natt.  har bott här sedan söndag, därför jag inte riktigt har hunnit skriva nått, har jobbat sedan fredags i ett treck kommer hem sent när man jobbar till sex. saker som ska fixas här alla blommor som ska vattnas ute som inne, laga mat, djuren, poolen å det. har haft besök varje kväll också. i måndags åt vi pizza här med hannah på kvällen vid halv åtta åtta typ.. jobbade i uppsala då också så kom hem rätt sent. i tisdags så han jag precis hem och vattna, laga mat och duscha sen kom sandra och klippte mig och min andra syster. igår så hann jag inte heller så mycket. hann hem och vattna å de men hannah fick laga maten. vart tacos. skulle ner en stund på terassen på joar sen tänkte vi, och det gjorde vi. vart inte så länge gick därifrån typ halv tolv. var där lite över en timme bara. sen idag har jag varit ledig så det har varit skönt :) men vääääldigt tråkigt å dåligt väder. kommer ju jobba många många dagar i rad nu efter helgen å då kommer det säkert vara jätte fint väder igen som man jämt missar när man jobbar. men idag har jag iaf tagit det lugnt. kollat på björnbröder, varit på stan och köpt sista doppresenten och var även till mormor där vi spelade kort och fikade. fick reda på en tråkig sak då också. att mammas kusin precis har dött bara 45 år gammal. :(

ska väl ta och laga lite mat nu snart. sen får man se vad som händer och sker. spela lite wii kanske. :P

puss

2:a juli

idag så har jag städat och hunnit med att träffa veronica och isac. har även varit till min farmor som fyller år idag. :) dessutom är det bara en ynka månad kvar nu tills man blir ett år äldre.. vill inte bli äldre.. siffrorna blir likadana också. 2 st 2:or :P

i morgon ska jag jobba, blir sex dagar i rad, eventuellt sju dagar, men hoppas inte det blir så för kommer jobba efter nästa helg 11 dagar i rak så vill nog vara ledig på torsdag. :)  puss

hamnfesten fredagen

lägger upp lite bilder på förfesten hemma hos hannah, som var på fredagen när det var hamnfestival.






 

 
de var från i fredags det! glömde kameran i lördags så då vart de inga bilder.

det som har hänt för övrigt i slutet på förra veckan är hamnfestivalen då, jobbat och jobbat. hunnit med kvällsdopp i bresse och solat lite igår å lite idag. har även varit barnvakt. nu återstår 6 arbetsdagar i rad, sen en ledig dag eller två sen åter igen jobb i 10-11 dagar på raken. ingen vila här inte.. ska även bli husvakt åt min syrras hus med från söndag till tors eller fredag. sköta om katten och kaninen plus alla blommor. ska försökka bada i poolen där då också :)

i morgon ska jag städa, ska även till min farmor som fyller år! så nu ska jag lägga mig! puss

RSS 2.0