sista dagen i januari

en hel månad har gått sedan det var nyår, sedan man drack alkohol.. sedan man piffade upp sig lite..

igår så jobbade jag i uppsala och på kvällen var jag hemma hos mig och tog det lugnt. idag har jag hjälpt mike lite med att bära grejer, å nu är jag barnvakt. hon sover just nu så har lite tråkigt.. :S hoppas att hon vaknar om en stund så man hinner ha lite kul innan de ska åka hem sen. måste läsa igenom mitt arbete som ska in i morogn också å förbereda mig inför skolan. börjar kvart över åtta i morgon. kommer vara trött då när man ska upp.

för övrigt så har jag aldrig ätit så mycket tårta på tre dagar som jag har gjort på ett helt år tror jag. jag är inte så förtjust i tårta, utan är mer en glasstjej. så för något år sedan började jag lära mig att äta lite tårta, beror lite på vilken sort det är men det går att få ner en liten bit. men den här tårtan, jordgubbstårta är en av de tårtor jag kan äta mycket av. finns en till som också är jordgubbstårta som finns på drott. den här var från mammas jobb. hon fick med sig en hel tårta hem. så jävla god. jag bara äter och äter. åt tre tårtbitar rätt stora i fredags, en igår kväll och två bitar idag, hinner nog bli en till bit :) så god är den och jag som inte brukar gilla tårta, så den är med andra ord enastående :)

nu ska jag kolla till skruttan igen. har babyvaktare valkitaki, men måste se hur sött hon sover iaf :)

onsdag

Denna vecka har varit kort i skolan. har helg från och medi morgon, men man har ju en del att göra ändå, tex läsa och skriva på en uppgift... plus att man ska jobba lite, vara barnvakt och hundvakt. snart är februari månad här, får se om den månaden också går fort eller ej och om snön får ligga kvar hela tiden.. tycker inte om att det börjar bli snöstorm nu igen. täcker som det är! vi har ju redan snö.. behövs inge mer nu direkt tycker jag. jag vill ha värme istället!

Vet inte vad jag kan skriva mer just nu så, puss!


23:e Januari 2010

snart har januari även gått, går väldigt snabbt tycker jag. kanske lite skönt också så man får vår och sommar snart. idag firar jag och mike 1,5 år :) så vi ska äta middag ikväll och gå på bio :) måste nu på dagen fixa lite presenter och lite nödvändiga saker till mig själv. i morogn blir det till att fira min mamma som fyller år. min syster har även namnsdag så så måste fixa något litet att köpa tänkte jag till henne. mamma har jag redan köpt till. igår så såg jag en sommar med göran, den va kul men jag va så trött så jag skrattade typ inget. somna då och då i typ någon minut. var så trött så jag kände mig helt förlamad och dåsig typ. mike försökte hålla mig vaken genom att kittla mig men jag kunde inte ens försvara mig för jag varså trött. hade inte sovit så mycket natten innan. somnade kankse runt kvart över ett och gick up halv sex för att vara i skolan från kvart över åtta till fyra på dagen. men får väl se om den kankse någon gång. har iaf sett den nu :)


1,5 år <3

20 januari

Idag har jag varit hemma från skolan, rätt skönt faktiskt, men har läst lite. allt e så mycket nu. ska läsa flera böcker som är "hela" (allt i dem), sen massa artiklar och vissa sidor ur vissa böcker och kapitel, så det blir en hel del bara på de här fyra veckorna. tror det är fyra veckor, sen kommer nästa delkurs. så det är en del och mycket uppgifter också. ser inte fram emot PM:et som ska skrivas i början av februari. sen ser jag inte fram emot den där tentan sen som vi har i mars.. men det är ett tag kvar dit iaf :) men hitills har det varit okej att varit i skolan, vill gärna gå med frida och åsa men det får man ju inte :(. sen är det lite krångel med bibblan som inte öppnar förens på måndag och sen det där med kopieringskorten som är väldigt krånligt att aktivera och sen ladda över pengar.. men hoppas att det löser sig.

i helgen så kommer det vara den ända helgen i januari som jag kommer vara ledig från jobbet. ska bli lite skönt eftersom mamma fyller år på söndag och jag och mike firar 1,5 år på lördag. :)

paketet som jag fick av hannah när hon kom hem från New York :)



snacka om att jag blev glad :) nu har jag en gul bh också, hade jag inte innan :P

nej nu ska jag ta och duscha för luktar matos känner jag efter matlagningen.

jag vill verkligen inte!

känner just nu jätte mycket ångest inom mig. vill inte börja den nya kursen, inte ensam. så van att ha med sig någon nu det senaste året. kommer bli massor med skrivuppgifter och läsande känns det som.. har säkert massa som ska läsas nu första veckan bara, men inte får tag på litteraturen pga att bibblan på ilu är stängd plus att nya skolans bibbla öppnar den 25:e så vet inte hur man ska göra den här veckan. har beställt två böcker men de har int ekommit ännu heller..:S så jag e rätt omotiverad och nervös just nu. kommer inte sova en blund i natt. men tur att jag inte börjar kvart över åtta som frida stackarn gör. jag börjar iaf kvart över ett, men slutar sent då också.. slutar fyra.. men det visar sig i morgon hur det blir.

igår så jobbade jag har även gjort det idag. sen igår kväll made jag mys med hannah som har kommit hem till sverige igen. hon hade köpt jätte fin present till mig ska visa det sen något tag :) jätte nöjd å a blev jätte glad. vi åt lite tacos och hade chips och godis i mängder. när vi kolla på filmen sov hannah efter en kvart, inte så konstigt för jag förstår henne att det tar tid att ställa om sig när man kommer hem igen med timmarna. vet hur det var när jag gick i fyran och gick i skolan varje dag då var man död och ville sova på dagen och va uppe på natten.. men hon vaknade sen när jag såg på en annan film som gick på tv. så vi såg väl de sista 20 minutrarna tillsammans på den filmen :P

nu så kollar jag på en annan del av köping.. så härlig serie. tobbe är super härlig..
ska kolla på johan falk sen :P
puss


sommar?

jag vill åka till värmen, sola och bada :) tänk vad härligt att ligga på en strand med lite musik och en varm sol som värmer en :) det är just det jag längtar efter just nu.



lite minnen från i augusti när jag och hannah var i italien.


:)

fredag

veckan har gått jätte fort och haft sista veckan på ilu, där sista veckan var för kursen språk och matte b. Nu på måndag väntas en ny skola, slåsenhus och kursen AUO II. har varit och kollat i den nya skolan, riktigt stor och pampig :) så det kommer väl bli bra, men lite krångligt i början kommer det ju att bli, plus att det tar längre tid att gå till och från skolan, så man får nog ta en tidigare buss å en senare.. så nu är 2 år avklarade, eller de här uppgifterna sen den här veckan ska bara rättas och sättas betyg på då är den väl egentligen klar när allt är betygsatt, men jag tycker ändå den här kursen är avklarad, för om det bli komplitering så siter man ju inte i flera veckor precis med den uppgiften.. :P det dumma med nya kursen eller inte själva kursen i sig utan just det att skaffa all litteratur, som ska kopieras. bibblan är stängd till den 25 å vi börjar den 18:e så det är ju en del litteratur man ska läsa första veckan. tänker ju inte direkt köpa flera böcker för närmare 300 kr om man bara ska läsa från 4-25 sidor typ.. men jag har iaf beställt två böcker, lånat två, har en sen tidigare och har några filer som är nerladdade på datorn..

i morgon blir det jobb och även på söndag, så idag har det varit skönt att vara ledig för att fixa lite här hemma och ta det lugnt. i morgon kommer jag få se min hannah också. har saknat henne när hon var i New York. vill också dit, men det får bli någon annan gång.. :)

det är verkligen fortfarande vinter, helt otroligt att snön har fått legat kvar i en mpnad nu. kommer så väl ihåg när det snöade och blev kaos den 15:e december, hade nämligen mitt andra och sista lektionsbesök då :)

just ja jag har köpt en ny mobil också :) började använda den igår kväll och hittills så har det ju gått okej :P


puss

deppig

jag är jätte deppig och nere :(

jag som hade hoppats på att få gå i samma klass som åsa och frida när man önskade det. iaf få gå samma delkurs, men nähej, så blir det icke. samma gamla otur för min del. jag hamnar ensam jäääämt!!! precis som förra auo kursen ingen som jag kände igen då heller, medan alla andra fick någon från kursen innan som gick i samma klass så man kände igen något ansikte men, jag får helt enkelt klara mig på mina egna fötter.
kommer först ha en delkurs som handlar om barn och ungdomars förutsättningar... sen kommer den andra delkursen som jag inte kommer ihåg vad den heter, men då har jag praktik iaf. skönt att få ha det i vår. mest orolig för litteraturen och just hitta till alla salar i den nya skolan, hittar ju för fan knappt dit hur ska jag då hitta ensam när jag ska till lokaler för föreläsningar och seminarium.. :S skit nervös och har jätte mycket ångest. har den där ångesten att man inte vill gå i skolan eller börja. kände inte alls så för någon vecka sen men nu när man fått reda på det här så blir det panik! går ju inte att göra något annat heller just nu, när man bara tänker på det där. borde egentligen fixa en hel del saker, får se om det blir av... eller om man tar tag i det i morgon..

för övrig har jag jobbat idag, blir jobb i morogn med. börjar känna mig lite små sjuk också, lite ont i halsen börjar bli snuvig. kände i morse att kroppen inte mådde som dne brukar typ feber på gränsen tror jag. nu när jag e hos mike så ligger han och vilar nu för han kände sig febrig och hade väldig ont i huvudet.. så får se om det är nått på g.. men kommer iaf ta det lugnt ikväll med lite tv och film..

ha det bra!
puss

lediga dagar

Ja nu har jag varit ledig i två dagar, är ledig i morgon med sen blir det jobb i fyra dagar. Har hunnit plugga lite men måste plugga mer. måste skriva klart uppgifterna. hoppas att jag hinner och läsa igenom de lite innan de ska in och redovisas. vill inte riktigt börja i skolan igen, sån ångest som jag brukar ha har jag just nu. brukar i och för sig vara värre men ändå. kommer ju bli en ny kurs den 18 januari som börjar och allt kommer ju verkligen igång på direkten. vem vet kanske får vfu redan den andra veckan, å då hinne rman inte riktigt förbereda sig eller kolla upp skolan som man vill. jag vill hellre ha praktiken närmare mot vår. :)

det blir bara kallare ute också å det var väldigt kallt ute när jag var ut en stund idag med mike. mitt hår vart vitt till och med på ett ställe när det fick lite ångvärme från en själv med andedräkten eller vad man säger och sen kylan på det. såg ut som frost i håret.. kunde knappt ha hakan utanför jackan heller eftersom du frös näsan för mycket.. det är för kallt när det är -16 grader eller mer som det kommer bli i morgon.

just ja idag har min goa hannah namnsdag och så är hon inte hemma. hon är i USA. har varit i NEW YORK och är nu i BOSTON. men snart så kommer hon hem. om en vecka typ :)

söta hannah som tycker om att sjunga singstar :)


lite nyårs-bilder


jerka och jens fick dela på vinsten


lite dans senare efter tolv :P


det ska bli dunder å brak


det nya året är här :P


raketer


massa rök å raketer


lite samling innan tolv-slaget


här håller jag på att fixa det sista innan vi skulle gå till festen


RSS 2.0