Gott nytt år!

Jag önskar er alla ett GOTT NYTT ÅR!


Hoppas alla får ett gott slut och ett gott nytt :)

Året som har gått!

Ja nu är man här i detta år 2010 inne på näst sista kvällen. Tänkte gå igenom lite snabbt vad som bland annat har hänt och gjorts detta år!


Jag reste i augusti till staden Rom!


Det var vi fyra som åkte till Rom; Maja, jag, Jerka och Mike :)


Vi Var bland annat in i denna kyrka St:Peters kyrkan, Åk dit!


Staden Rom var helt fantastisk!


Jag var även med dessa goingar på en "mini semesterdag" till Romme :) Detta var i februari


I mars så flyttade jag och Mike tillsammans. Rickard renoverar vårt nya kök med bla nytt kakel :)


Gubben min bygger ihop lite möbler :)


Jag fick ju även tag på mina älsklingstavlor som är mina ögonstenar.
Blir lycklig å fort jag ser på dem för jag verkligen gillar mina tavlor,
 som jag så stolt köpte och det dyra priset var de värda :)


I juni hände en liten olycka med min fot, när jobbet hade kick-off.


Vårt sovrum som också renoverades, med nya tapeter, detta skedde i juli.


Åter till augusti, jag målade alla våra köksluckor från orangefärg till vitgråa :)


Resultatet blev så här, blev faktiskt nöjd och imponerad av mig själv :)


I september fick jag se lite av filminspelningen i uppsala till Amerikanska Stieg larsson filmerna.


Å under hela året har jag fått spenderat med den goa, mysiga, söta och häftiga Astrid.
Hon tar upp en stor del av mitt hjärta. Är lyckligt lottat som får vara hennes moster och gudmor :)

Självklart har det hänt mycket annat detta år, men det är i stort sett detta som jag har bilder av från året, som är sevärt ;) Året har ju även bjudit på en massa roligheter och jag förväntar mig ett år där jag får uppleva trevligheter och roligheter som detta år! En sak vet jag ju redan, jag kommer att ta min examen, om jag inte pluggar vidare ett halvår, men då slutar jag skolan i början av året 2012 istället.


27:e

Tror att jag håller på att bli lite sjuk. Min hals svider och är torr i halsen hela tiden, så går knappt att svälja och känns som att någon klump sitter i halsen hela tiden som inte går ner. Plus att jag har väldigt mycket huvudvärk! Så idag har jag tagit det lugnt, följde med mike till sjuksköterska som skulle ta bort hans stygn och sen åkte vi till maxi för att handla lite mat. När vi kom hem fastnade jag framför tv:n för det var filmen under solen på tv. Den är så bra :)


Jag och Astrid på julafton :)


Mike och Färdis på julafton


Min tomte här hemma :)

Kom på att det är den sista måndagen idag, som vi har för år!  Snart blir det ett nytt år. Undar vad som kommer att hända och ske under nästa år!

God Jul

Hoppas alla får en riktigt GOD JUL, med sina nära och kära eller de man firar med.

Själv ska jag åka till minneslunden först och tända ljus för morfar. Sen bär det av ut till mamma och pappa, efter att jag har plockat upp mormor på vägen. Vi får besök av Petra, Jörgen, Affe och Maja på dan och sen kommer alla mina syskon och syskon barn att vara där hela eftermiddagen och kvällen :) Så jag hoppas på att det blir en bra jul :D

God jul igen och ät gott!



fredag

Ikväll blir det julbord :) ska kolla på ett avsnitt av prison break först bara. tittar på första perioden som jag har på box. Har ju redan sett alla avsnitt men det är ju bra så man kan se alla igen :P

Idag har jag varit ledig för det var sista skoldagen igår i skolan för i år, så nu är det jullov. Men jag har en hel del att fixa och ska jobba en del också så det behövs lite ledigheter :) är så fruktansvärt trött och ointresserad av den här delkursen, jävla politik skit som man inte hänger med på.. :/

Nej nu har Mike satt igång nästa avsnitt så nu måste jag glo på det :D

12 dagar kvar

Idag har det varit en väldigt seg dag! Igår kväll så var jag nämligen på julbord med jobbet. Hade jättre trevligt och allt var väldigt gott. Jag drack till och med julöl och rött vin, jag dricker inte det annars för jag tycker inte det är gott, men till den maten så hade de tagit fram smakerna ordentligt, så mat och dryck passade. vi var på fagerudd och åt, väldigt mysigt är det där. Vi fick en varsin julklapp också! Det är en present som man får välja själv av lite olika alternativ, har inte riktigt bestämt mig ännu, men det är ett tag kvar, ända till november kan man bestäma sig. På dagen igår så köpte jag lite julklappar i Västerås, blev inte så många för jag hittade inte till alla och hade inte så väldans mycket tid heller eftersom jag skulle hem till julbordet!

Idag så har jag hitills kollat på två avsnitt av prison break och jobbat två timmar. Jag har ingen ork eller lust att göra något alls. Men jag måste försöka läsa lite till seminariumet som är på tisdag. har inte läst alla kapitel som man ska och boken är super tråkig hela den här delkursen är suuuper tråkig! I morgon hinner jag inte läsa så mycket heller, ska nämligen för på luciamorgon på Astrids och Rasmus dagis som börjar kl 7. kl 10 börjar jag jobba till ca 14. Därefter måste jag åka och handla lite mat och åka ut till mamma för att sedan lämna in min bil i några dagar. bilen ska nämligen få en ny kamrem och ev en ny vattenpump. inget jag ser fram emot just nu inför jul, genom att punda ut ca 8000 kr :( men man måste ju för att underhålla bilen, så den inte brakar ihop! Sen hoppas jag på att man får skjuts in till stan.. :P

12 dagar har gått i december och det är 12 dagar kvar till julafton :)



9:e dec

Sitter här hemma och har tråkigt för tillfället. Har försökt läsa ur en bok om politik och massa tråkigheter, men det går inte. Somnar typ efter tio sidor och fattar inget av det som jag har läst.. lika bra att ge upp..

Det som jag däremot har hunnit idag äratt kommit på vad jag och Frida ska skriva om i vårt examensarbete. Har även mailat några handledare, så hoppas man får någon av dem iaf :P Ikväll ska jag ut till min syster och göra slingor i hennes hår. Får träffa Astrid på samma gång också. Träffade henne i måndags också då jag var barnvakt :)

I morgon blir det till att försöka läsa då med. på kvällen är det ju självklart att sitta framför tv:n och se idol-finalen. Tänk att "min" Jay är så braaaa :D, men jag tror dock att Minnah kan vinna allt också eftersom jag kan tänka mig att vinnarlåten är lite mer i hennes stil på musik, men man vet aldrig. Var ju ett tag sen en tjej vann så varför inte. Men Jay är klart bäst och har varit bäst av alla. Ingen kan slå den gryma, härliga, fina, rockiga och den hesa rösten!!!

På lördag så ska jag köpa julklappar. Har ju inte kommit så lång ännu. Har 16 personer som jag ska köpa till och det lär bli flera paket till några av dem iaf. Jag ska ta med mig Evelina som kanske kan hjälpa mig att va som smakråd. På kvällen ska jag iväg på julbord med jobbet :)

RSS 2.0