Paket från Kina!

Fick häromdagen ett brev hem att jag hade ett paket att hämta ut! Jag visste inte att jag hade beställt något, vad jag försökte tänka efter! Mitt minne har inte varit som det brukar sen graviditeten, måste tänka efter mer noga vad man lägger saker och ting till exempel. Men iaf hur som helst har jag grubblat och tänkt så himmelskt mycket på vad det kunde vara för paket! Nämnde för Mike igår och frågade honom om vi hade beställt nått, å han kom inte heller på att vi hade gjort det! Sen så sa han det kanske är någon som har skickat ett paket till dig! Å då tänkte jag vem skulle göra det?! När jag väl fick paketet i kassan så såg jag namnet det var ifrån och jag blev jätte glad och nyfiken! Paketet är ifrån min systerdotter Evelina som är i Kina! Hon har ju inte fått träffa Minella ännu eftersom hon åkte i juli och kommer inte hem förens i slutet på januari så då har väl hon hunnit växt en del antar jag! Men hon har fått sett henne på Skype en gång :)


3 veckor <3

Idag är det tre veckor sedan min dotter föddes! ❤ världens mysigaste flicka som är väldigt lugn och snäll av sig :) Berättar en annan gång om den första tiden!


Kanelbullensdag

På förmiddagen kom min granne Paulina hit med kanelbullar, så jag fixade kaffe och choklad å så åt vi goda bullar :) jätte gulligt gjort av henne <3. På eftermiddagen hämtade Hannah mig så åkte vi och handla lite mat och annat hem till henne. Efter det blev det matlagning, blev lassange och sen kollat på tv hela kvällen!
Tycker bebisen kan få komma nu snart så den får börja använda sina kläder :)


Efterlyst

Vilka j*vla idioter det finns ute i samhället!! Hur kan man ens vilja skada någon så brutalt som nyss visades på efterlyst! Fattar inte att man inte har någon medkänsla eller någon empati för fem öre! Hoppas de får sitta bakom bom och lås resten av sitt liv! Hoppas de får ett helvete till liv!


Uppe med tuppen!

Har inte kunnat somna om sen Mike gick hemifrån, försökte somna om. Försökte i typ en halvtimme, sen slog jag på tv:n lite innan kl 06:00, för att försöka somna om till den. Men det gjorde jag inte så då tittade jag på Nyhetsmorgon! Nu är jag uppe och äter frukost! Tar ju medicin på morgonen innan frukosten, för man ska helst inte äta på ett tag när man tar den. Kommer väl få stå ut med den medicinen resten av livet eftersom det är för sköldkörteln. Nej kanske ska ta och kolla på en film som jag spelade in i helgen!


RSS 2.0