30:e september!

Tror inte det kommer komma någon bebis idag trots att det är BF idag! Så får se när den känner dig redo för att komma ut! Helgen har varit lugn, ska till Uppsala idag med min syster.

Vagnen är en Brio Happy :) och sängen är bäddad och redo för ett antal dagar sen :-P


27:e september

Sitter framför tv:n just nu i morgonrock och äter frukost :) blev väckt av att mobilen ringde typ halv nio, så det var väl bara att palla sig upp då! Idag ska jag städa och tvätta lite! Måste även kolla på bonde söker fru på tvplay då jag missade set igår, för då följde jag med Hannah till Erikslund och shoppade lite :) träffade på en kollega från mitt jobb i Västerås, han är även förälder till ett barn på den avdelningen som jag var på, så då blev det en liten pratstund med honom och hans fru :) ska försöka läsa lite ur en bok som jag håller på att läsa, typ 100 sidor kvar så det borde inte ta sådan lång tid. Har inte läst på 2 dagar nu så måste lösa lite idag så jag inte kommer ifrån handlingen i boken alltför mycket, nu när det är så spännande! :-P
Visar en bild på min bebis säng! Slipade den i somras och målade med ny färg! Så en bild är innan och två bilder under torkning och färdigmålad! Tänk att sängen är över 90 år! Min farmor låg i den sängen som liten! 😊


5 dagar!

Om 5 dagar är det beräknat att min bebis ska komma till världen! Just nu tror jag att det kommer ta fler dagar än det. Datumet är ju sista (30:e) september, så annars blir bebisen ett oktoberbarn. Jag skulle ju helst vilja ha det i september för att slippa gå över tiden, och även för att ingen på min sida av släkten fyller år i september. Däremot är det en i familjen som fyller i oktober, så vem vet det kanske blir två. Graviditeten har ju gått väldigt fort egentligen, men det beror nog mest på att jag fick veta det så sent! Sen att man är gravid under sommaren gör ju att det känns som att det går snabbare också, eftersom sommaren alltid går fort och tiden bara springer iväg då! Har inte direkt haft en jobbig graviditet heller egentligen om man ska jämföra mot vad vissa kan få stå ut med. Jag är egentligen inte så mycket för att klaga och sånt heller, utan försöker ha humöret på topp med ett leende på läpparna ändå fast någon dag kan ha varit jobbig eller så. Tycker inte det blir bättre av att gnälla, utan bättre att bita ihop för smärtan blir ju värre senare då jag tänker på förlossningen.
 
Jag kommer inte att lägga upp några bilder på mitt barn här på bloggen troligen, iaf inte till en början. Om det blir någon bild så kommer det vara typ bakifrån, så man inte ser ansiktet! Jag kommer definitivt inte lägga upp bilder på facebook!! Vill heller inte att andra ska göra det varken på facebook,blogg eller instagram innan att FRÅGA mig först! Kommer troligen inte lägga upp bilder på instagram heller, men om det är någonstans jag kommer att visa en bild på lillen, så kommer det att bli där, för där är jag privat och måste godkänna innan någon blir vän med mig där. Har inte alltför många vänner där ännu, utan mest de jag verkligen vet vilka det är och känner de flesta! Men det visar sig med tiden, jag kommer försöka vara hård på detta med bilder, så får man se om man mjuknar upp sen! vem vet! Men just nu så är det så här jag vill ha det, vissa kanske tycker jag överdriver väldigt mycket just nu och så men egentligen ska man fråga personen på vem det än är, som man lägger upp en bild på om det är okej. Vet själv när det kommer upp en bild på en själv, som man tycker att man ser gräslig och hemsk ut och det är inte så kul, så massa andra kan se det, så därför tänker jag va lite hård på detta när det gäller MITT barn! Vill man se mitt barn på kort kan man fråga om det istället eller träffa det i verkligheten!
Nej nog om detta, nu ska jag ner på stan för att äta lunch med mamma!

Glömsk!

Snacka om att man kan bli glömsk!! Åkte och handla på förmiddagen och det var 7 saker jag verkligen skulle ha! Det var potatis, mjölk, smör, yoghurt, crème fraîche, florsocker och strössel. Jag behövde verkligen de två sista grejerna eftersom jag skulle baka! Går in och handlar, går ut till bilen och sätter mig! Då kommer jag på vad fan jag har ju glömt strösslet och florsockret!! Så det var ju bara att gå in igen och handla det sista! Så nu har jag bakat chokladrutor och städat hela lägenheten!


Hagel

Har för en stund sen varit ute på en liten kort promenad med Frida 😊 det började regna mer och mer och när vi precis hade kommit innanför porten så började det hagla, vilken tur vi hade egentligen, men vi blev ju rätt blöta av bara regnet!
Imorgon ska jag försöka baka lite och städa, kanske behöver handla lite till kylskåpet också!


Torsdag!

Inatt fick jag inte sova en blund mellan kl 2 till typ halv 5. Men när jag somnade sen så sov jag iaf lite, vaknade till vid sju och sen somnade jag om och gick upp ca kl 9.
Idag har jag bäddat rent i sängen med de nya påslakan som jag köpte i tisdags. Passar väldigt bra med filten tycker jag 😄. Har även tvättat lakan och påslakan, sen varit ut till mamma en stund och så åkte vi till mormor och hälsade på henne med lite fika 😊 Har nyligen kommit hem och ska laga mat om en stund!


19:e september

Igår var jag i Västerås och handlade lite. Kollade mest faktiskt, inte så lätt att köpa kläder till sig själv längre, får vänta några veckor tills jag kan göra det. Men fick bland annat med mig hem påslakan som kommer passa perfekt till vårt fina vita överkast och USA-filten 😊
Idag har jag inte gjort något alla känns det som, kollat på tv, kollat på tvplay av det jag missade i helgen, sen har jag börjat läsa på en bok! Annars har det varit dö-tid här hemma med att vika tvätt, ställa in disk i diskmaskinen typ. Men nu snart ska jag börja laga lite mat. Somnade en timme på soffan för en stund sen då Mike vilade, han går ju upp kl 5 på morgonen nu, så han e lite trött när han kommer hem och tar en liten vilostund då.


Kakor

Igår bakade jag lite! Bakade även i torsdags då blev det hallongrottor. Ska nog försöka baka något mer, någon kaka och kanske bullar, får se hur det blir! Helgen var väldigt lugn och gjorde inte så mycket egentligen! Var ut till mamma och pappa i lördags och i söndagskväll blev jag bjuden på mat hos Hannah och så kollade vi på lite filmer 😊 Idag ska jag till Västerås för att shoppa lite med mamma och Margot 😊


Måndag!

Ny vecka och nya tag! Nu är det vecka 37 och hösten ät så gott som här. Varit hemma idag och fixat lite. Blir ju inte nå mer jobb nu vilket ska bli lite skönt och få ta det lite lugnt innan dagen D är här.

Idag skulle en liten ängel ha fyllt 2 år!
Men hans liv togs ifrån honom och hans familj alldeles för fort! Så söt och go <3

I lördags så var jag och Mike till Uppsala för att handla bland annat lite på Ikea och Elgiganten. På kvällen var vi till Issa och Putte på middag och det var jätte gott och trevligt! :) igår så var vi ut till mina föräldrar och städade ur den svarta bilen så nu är den ren och fin inuti 😊 kollade även på Mike när han hade sin match där ute! Tyvärr så förlorade dem :(


Robinson

Har kollat på Robinson precis! Jag tycker ju att Leif skulle vinna, han är ju ändå en riktig överlevare! Han skulle klara sig själv på en ö över ett år, medan de andra inte skulle det ett par månader helt själv! Hoppas Anna vinner hela skiten! Tyckte om Mirre i början men fan vad falska dem är som paltar ihop sig innan man åker dit! Nog om det! Ska diska lite nu. Lägger upp en bild på Färdis från i helgen när han och jag var i skogen och plocka blåbär. Tycker bilden blev så fin 😊


4:e september

JA!, nu var det ju ett tag sen sist jag skrev IGEN!. Men ska väl försöka ändra på det. Kommer väl få lite mer tid sen från och med nästa vecka, eller så blir det inte det. Tre dagar kvar på den här veckan att jobba och för resten av året också! Tänk att sommaren är över och september redan är här, ser ändå fram emot hösten :) Det har ju inte varit någon bra sommar i år och hösten är ändå lite mysig trots allt när vädret är fint och bladen börjar skifta färg! Dax att ta bort alla sommarkläder i garderoben också och ta ned de till källaren föär att ta upp alla vinterkläder med alla goa varma koftor och tröjor :)
 
I helgen så tog jag det rätt lugnt, var hemma och tvättade först på lördagen, sen åkte jag ut till mamma och pappa för Mike var på firma fest från morgonen till natten till söndagen, så då åkte jag ut dit på eftermiddagen och åt middag där. Slutade med att jag stannade kvar och sov över där. På söndagen sen så plockade jag lite blåbär på förmiddagen, var nog sita gången nu för i år. Tror jag har varit uppe 6 eller 7 gånger i skogen och plockat blåbär :) Efter det så var vi till Moa och firade henne eftersom hon hade fyllt 14 år! När vi kom dit så var Evelina på skypen så då fick man se och prata henne! Hur coolt som helst det hon får vara med om, och hur modig hon är!! Jsg skulle gärna vilja åka dit till henne i Kina, vilket mamma och pappa ska göra i januari. Förljer hennes blogg dagligen och det är roligt och intressant att följa henne! En stolt moster är jag iaf, skulle själv vilja va så modig och bara åka helt själv och uppleva allt! Hon håller ju på att lära sig Mandarin också (kinesiska) vilket inte kan vara helt lätt.
 
I lördags var det 7 år sedan jag tog mitt körkort! Tänk att jag har haft det i sju år! Har haft min röda bil också så länge snart om typ två veckor! Å fortfarande är det min lilla röda pärla :) Men denn stora svarta pårlan (Mikes bil) är väldigt bra den med :) Nej nu ska jag nog kanske ta och laga lite mat, men så tråkigt att göra det själv eller när man är själv hemma, Mike har inte kommit hem ännu, inte för att han brukar laga mat så ofta eller hjälpa till men det är ändå roligare att börja laga mat när man vet att någon mer ska ha. Men allra roligast att laga mat är det ju ändå när man har någon gäst. Nu slog det i dörren så nu kom han!

RSS 2.0