mors dag <3

idag är det mors dag så jag har varit där idag, eller jag sov där inatt. var hundvakt hemma på landet hela dagen igår och var driver åt mamma och pappa som hade varit på kryssning, sen åkte jag vidare till 35-års fest och det var trevligt :) sen hem vid elva och kolla det sista av song contest. sen har jag varit hemma på landet i stort sett hela dagen.

Just nu sitter jag och äter mat här vid datorn :) inser att det är inte långt kvar i skolan nu och jag vet inte hur jag ska hinna få in allt i mitt huvud och fatta allt. en del saker är verkligen krångliga och svåra.. :s samtidigt som man vill träna på en redovisning som jag själv ska redovisa i 8 minuter, men jag gillar min power point iaf :D. längtar jätte mycket tills kl är 12:00 på fredag för då är skolan och tentan över, men ändå vill jag inte dit för jag kan inget ännu!!!!! :( Men jag ska göra mitt bästa!

om två veckor :D

längtar till det blir sommar lov och man slipper skolan en del veckor. precis om två veckor har vi fått sommarlov och kämpat med att skriva en tenta. ska snart börja plugga till den, eller jag måste, men har fortfarande inte läst allt man ska, måste göra det i veckan också. :( om man tänker efter så känns det inte som att man ska ha sommarlov snart, men det är ju bara två veckor kvar och då är det 4:e juni. helt otroligt vad senaste månaderna har gått snabbt, speciellt maj och april. tror att det kan ha att göra med att man har haft praktik men också att man blir gladare av att det börjar bli ljusare och varmare ute iaf så blir jag det. hatar kyla.

igår så var jag hem på landet och var där hela dagen. pluggade en del och var ute. tittade på kycklingarna som mamma hade tagit hem. så små å söta. sen var jag med världens gosigaste katt som var mer gosig än vad den aldrig har varit, sen självklart med lilla färdisen :) åkte hem även för att det bullrar så mycket på dagarna i huset. de byter fönster i alla lägenheter och det är vå tur på måndag. då går jag ändå i skolan så då slipper jag höra bullrandet.. :P

nyligen har jag och mike ätit tacos, såg på matchen innan å vart så arg när de gjorde mål när det bara var 5 jävla sekunder kvar... sen vann de på straffar också, skitdåligt!!! men nu e jag glad igen med mat i magen.
snart blire kanske en film :) det skulle vara avkopplande :)

puss


hej å hå

just nu är vi inne i mitten av maj och det börjar bli mycket varmare ute så härligt :) inte så långt kvar tills det är lov heller. igår var det TRE veckor kvar tills tentan och efter den så är det sommarlov med massa skojiga saker. hoppas på att det blir en fin sommar. tyckte förra sommaren regnade lite väl mycket. var ju fint typ bara i början..

i söndags skulle rickard komma hit och borra men så blev det inte, får se när han kommer nästa gång. vill ha upp lite saker nu! snart dax för nya fönstrena också. våningen över oss får redan på torsdag så vi får väl kankse om en och en halv vecka. typ den 25:e maj kanske.

veckan som kommer blir den sista praktikveckan, sedan åter till skolan som e så tråkigt. är verkligen skoltrött och vill inte hålla på att läsa massa tråkiga saker och plugga till en tenta. men måste försöka hålla ut de sista tre veckorna.

ha en skön helg!
puss


barnvakt

kortis vecka den här veckan jätte skönt för så mycket att göra och hinna med. nu ikv'll har jag bland annat varit barnvakt är det fortfarande men lilla skrutten har precis somnat. hon har även namnsdag både idag och i morgon..

fick lite besök också av mamma och pappa som kom och fikade med mig, mike och marcus. första gången de var här i lägenheten sen vi har fått hit möbler. de var ju upp en snabbis då vi fick nyklarna..

nej nu vill jag nog se film om grabbarn kan sluta spela spel...

puss

9:e maj

just nuu väntar jag på att rickard ska komma så att jag mike och rickard kan rixa upp lite tavlor, hyllor och lampor. vet fortfarande inte vilket datum som de kommer att sätta in de nya fönstren men det visar sig. vill hinna flytta alla möbler innan som man måste.

igår så arbetade jag i uppsala, var inte på topp för fortfarande förkyld. var det för tre veckor sedan och är det nu igen. har haft ont i halsen sedan i tisdags, svider hela tiden, är torr och kan knappt svälja. det är värst på natten så går inte alltid så bra att sova. men hoppas att jag e på bättringsvägen. i veckan som kommer blir det även praktik denna vecka, men bara tre dagar för sen är det långhelg. har massa att fixa med skolan och grejer även hemma. var hem till landet igår och fixade lite nu är allt som är kvar typ bara i mitt rum och det går typ inte att gå någonstans på golvet för det är saker överallt. men fortfarande mitt rum så får se ut å ett tag till och ta lite undan efter undan. kan inte hinna allt på en gång heller!

ska försöka plugga lite idag, läsa lite litteratur som jag har massor kvar att göra. har redan läst två kapitel idag som var korta ett till måste det bli minst idag..

RSS 2.0