sol och bad =)

Idag har jag och tette varit ut till koffsan för att sola och bada! Vi hade skit skoj, skrattade massor, ingen fattar ändå, vad vi hade såkul och skrattade åt, om man skulle skriva de så, jag har de för oss själva.. :D
nu åskar det och regnar det. när de va så fint förut. men de kan behövas med lite regn. :P ska visa lite bilder från idag.

 
sköna härliga koffsan =)

 
jag och tette äter gurka

 
här garvade jag och tette ihjäl oss, spårade utnästan., men bara lite. :P =)

 
fick med ett hopp haha:D

 
mina och tettes fötter.

 
så härligt att ligga i plurret:P

 

fina bilder va??! :) jätte nöjd med dom iaf från min mobil =)

puss


utgång =)

Just nu sitter jag och Hannahbanna och dricker lite vin här framför datorn och spelar musik.. :P ska snart iväg på förfest.. är nämligen grillnatta ikväll :D nu funkar min mobil igen :)

nej nu ska jag dricka vidare.. :D :P =)

puss

:/

Det är typ krig på jobbet.. :/ :S

Idag är det min farfars dödsdag.. :( ska åka upp till kyrkogården när rasten i slut typ innan jag börjar igen för att sätta blommor där, de som mamma har plockat.

ikväll är det grillnatta.. =)

puss, nu skajag äta lunch..

29:e juli

idag har jag jobbat hela degn idag med, vaknade runt fem men la mig igen typ halv sex och gick upp vid sex. sen var jag på jobbet klockan sju för att börja jobba. Efter jobbet så var jag och plockade blåbär i skogen helt själv, skulle ha till när jag bakade nu. För jag hade tänkt att jag skulle baka till min födelsedag, så de vart hallongrottor, brysselkex och typ en mjuk kaka med blåbär och vinbär i. Får se om jag hinner baka något mer, bullar finns ju redan. Men blåbär e så gott =). tänker alltid på en film när jag plockar blåbär, haha det är filmen jägarna..  men nu ahr jag äntligen bakat klart, och de är as hett här inne i köket nu.. det är 27,9 grader i köket, snacka om varmt.. :/ men ska ändå hoppa in i duschen nu snart, så då får jag svalka mig:P blir nog ingen film ikväll iaf, borde lägga mig tidigt, eftersom de senaste nätterna har inte varit så mycket sömn för min del.

bara fyra dagar kvar, sen e man gammal.. ;P

puss

Måndagskväll =)

Ska snart iväg för att kolla på måndagskväll, Ena bugg och swing ska dansa, så kommer få se mina barn dana som jag är tränare för:)
har jobbat och jobbat hela dagen lång! Men har fått en kexchokladkaka :D

hot in here...

puss

läggdags?

nej ska man ta och gå till sängen för att sova lite kanske?!. Börjar sju i morgon så måste nog upp vid sex kanske. Vaknade ju åtta i morse också, och natten innan de vart de tidigt med. Har inte sovit alls mycket, på de här dagarna man har festat.
sov gott! puss

outfit..

 
outfit från fredagen

 
outfit från lördagen.

 
skorna på fredagen och lördagen.

 
halsband och armband, syns inte så bra.

hah fy fan :P

HAHAHA typ en av alla gånger som jag har skrattat i vattnet var idag. Shit himelen bara öppnade sig ochstörtregna typ haglade när vi stod på bryggan i koffsan. alla bara rusade upp och under träden och så.. Allt var sjöblött, alla kläder handdukar, filtar, ja ALLT!!. :D men kul var det iaf, skrattade jätte mycket:D:P sen skrek jag också, hah rätt ut. men de var bara för att robban tänkte putta i mig, han kom bakifrån och tog tag i mig när vi stod på bryggan, trodde jag skulle åka i då, men jag klarade mig =).  Vart inte så mycket solandeidag tyvärr. va ju lite molnigt när vi kom och så.. sen åkte vi hem när de regnade..

vi som tänkte grilla i bresse ikväll eller nått typ, lite myspys, men kanske blir film istället och beställa hem mat får se..
puss

sol och bad idag med=)

såå himla varmt ute, och inne, men det är bra nu att det är fint väder iaf, ska nte klaga.. :)är typ illröd i ansiktet från idag.. :/ typ en tomat, tur att man kan sminka över lite, lr försöka, med de värsta.. :P Jag å tette bar oss ut på cykel till bresse idag för at sola och bada. jätte varmt i vattnet 24 grader, helt lagom =). festade igår de var helt okey, och ska festa lite nu ikväll med, så varmt inne bara..  vill ha en stor kall fläckt framför mig nu.. =). ska troligen bada och sola i morgon med men då blir det i koffsan =).

hannah kommer hem inatt istället för i morgon.. =) så de blir bra :)

ska dricka lite kallt vatten nu så man svalkar sig lite.

puss


sol och bad =)

Idag så pkte jag med mamma till koffsan för att bada. det var jätte varmt och skönt. Även i vattnet faktiskt, badade jätte många gånger. Bara lite vatten i örona sen man dök i pluret.. inte de roligaste men.. var jätte mycket barn från skolan och dagis som jag har haft när jag har jobbat. =) så gulliga å söta. Men nu är jag hemma igen, för att göra mig i ordning för att sedan gå ut med sandra. Hoppas det kommer bli roligt, vet inte vad jag ska ha på mig riktigt ännu, men det visar sig sen vad det blir :P

Ska nog ta och fortsätta med att göra mig i ordning. Hoppas ni har haft en bra dag och får en rolig och trevlig kväll!

puss

fin fint =)

Här är namnsdagspresenterna till Mamma och Erica. Mormor fick en rosblomma, som var ljusrosa, jätte fin =).

   
De är prynadsprylar som man sätter i rabbater vid fina blommor.. =)

hoppas alla har haft en varm solig dag idag. Den har varit jätte varm.. speciellt när man har jobbat.. :/ men i morgon är man ledig i alla fall.. :D

pussar!

24/7-08

idag har mormor, mamma och min syster erica namnsdag. Det är Kerstin och Kristina idag.. Grattis grattis till alla er som heter Kristina eller Kerstin.  nu ska jag iväg och jobba.
puss

bilder =)

Nu visar jag lite bilder på min nya mobil, Sonyericsson W890i. Vart inte så bra bilder, vart lite blixt med. Sen kommer de bilder på godis, som jag äter hemma hos mina föräldrar hela tiden nu sen de va på kryssning.. =)

 
framsidan och lite snett..

 
baksidan och framsidan

 
Godis som jag äter hela tiden =) dumle
i tre smaker och gummisar.. :P

nu ska jag se en film.. =) vet inte vilken riktigt ännu men det visar sig. :)
puss

rast

äntligen har jag rast.. =). ska snart äta lite matmen har ätit en hel del godis nu.. och så åt jag två bitar av en rulltårta på jobbet, en liten kaka och en muffins..  så får se hur mkt mat det går i mig.. :P slutar inte förns halv nio ikväll.. la mig typ halv två, somnade närmare två inatt och gick upp åtta, för då kunde jag inte sova mer..:S vart ju väckt av hannahs klocka och när hon sa hejdå också, men det gör inget... hon ska ju åka till Halmstad i några dagar så jag bjussar på de, hon fick väcka mig.. :)

får se om jag hinner med en film ikväll, får se vilken de blir inte bestämt.. börjar sju i morgon bitti... :/

puss

ny mobil

ja jag kom ut till bresse idag iaf med evelina.. de blåste lite där och lite molnigt då och då. var faktiskt finare hemma på deras tomt när vi kom tillbaka, så då vart de dopp i poolen :) sen åkte jag hem skljde va mig i duschen och böt om. Sen hämtade jag evelina igen, för att dra till centrum och köpa bland annat en mobil till mig... =). De vart en sonyericsson W890i, i silver.. kan visa bild på den sen..:) har bara hunnit lagt in lite låtar på den än så länge bara för att ha något nu, ska fixa mer senare. men måste laddas ordentligt och så. Sen köpte jag även slingmedel, tänkte slinga mig.. sen lite anda saker. Efter de så åkte jag och evelina hem till henne, då åt vi alla där pizza och kebab. åt pp hela min pizza, de tycker jag var bra gjort av mig.. =).  vart proppmätt och vi hoppade studsmatta på de och fy vad kul jag isac och evelina hae.. haha =). så ont i magen efter de, man spänner sig och skratar tok mycket samtidigt..

De är väl de jag har gjort idag typ.. skulle gentligen till grönan men vart inte så.. de får bli en annan dag.

puss

gårdagen..

igår så var jag hem till mina föräldrar direkt efter att jag hade slutat, för att ta med all min packning och ringa dialect. Ska nämligen köpa en ny mobil idag är det tänkt. :) Men jag slutade halv fem och ca vid fem åkte jag hem. När jag väl kom hem till stan var det bara att byta kläder för att sen dra ner till hannahs föräldrar och fira hannahs pappa. Där fick vi god mat och god tårta :). När vi va där nere så kollade allihoppa på gamla bilder, fyy fan vad alla vi skrattade. Jag höll på att kissa på mig, för de var så kul och skrattade så mycket. Man skrattar jämt mycke där nere.. HAHA!! gud så man har stt ut också på en del bilder.. ojoj.. :S

såå skönt att bli masserad med massageolja.. :) det behövdes för min rygg de..

SKa nog köpa en mobil idag har två alternativ.. får se vilken de blir mellan sonyericsson W890i eller sonyericsson W760i. om de blir molnigt så kommer jag nog gå ner på dagen, kanske kan dra med mig evelina då.. annars ska jag försöka ta med henne till bresse eller koffsan för att sola och bada.. :D

så skönt att sova i min säng igen. inte sovit i den på mer än en vecka, hannah hade bytt lakan och de så de va sååå skönt, luktade as gott också.. =)

puss

bang-kok

har precis slutat att kolla på film, det vart american pie 3 the wedding.. visste inte riktigt om jag hade sett den, men nu vet jag att jag hade gjort de och så har jag sett den igen nu ikväll.. haha så kul med Bang-kok.. HAHAHA!!! :D nej om man kanske skulle ta och sova lite nu.. börjar sju i morgon.. så måste försöka sova.. får se hur de går...

god natt och sov sött!

behöver klippas..

Kollade igenom lite gamla bilder från i vintras, vad mitt hår är kort där.. och jag behöver klippa mig nu snart, lite slitet. Fast jag vill ha långt så ska bara vara topparna då.. :) Tycker det är verkligen skit kort hår på bilden, mot nu, fast tycker inte jag har direkt långt nu men..

 

nu ska jag iväg å jobba igen

puss

kväller..

två hela dagar kvar tills man får en dag ledigt.. :s. orkar knappt känns det som, så tungt, stressigt, jobbigt och allt. Har konstig värk i min rygg, vet inte hur jag ska göra ibland för att kunna tänka på ryggen när jag jobbar, för det går verkligen inte..:S Sen är man så trött också.. gick inte bra alls idag på jobbet, tappade tallrikar, tur var så gick de inte sönder, allmänt seg har jag varit, och ont i ryggen..

funderar på om jag ska kolla på en film i sängen ikväll, inte någon annanstans, då blir de nog värre med ryggen. hade ont i nacken efter filmen igår å var helt stel.. :(

ha det så bra!

god förmiddag..

Nu sitter jag och väntar på att klockan så gå, fast egentligen vill jag att den ska gå tillbaka, så man hade lite mer tid, innan man ska börja jobba halv tolv. Gick upp 20 i sju för att skjutsa mina föräldrar till stan, de ska åka båt och köpa sprit typ.. Men när jag kom hem så la jag mig i sängen, svårt att somna om men låg och typ halvsov, eller slumrade till då och då. Men ingen djup sömn direkt. Jag är fortfarande trött och seg, vet inte vad som händer med mig men båda gångerna när jag gick upp från sängen nu idag/morse så va benen bortdomnade, så man inte kan gå med det samma, samma med ena armen.. :S Sen hade jag igår ont i höfen och i min högra hand. I handen har jag fortfarande lite ont, typ när jag ska greppa något, eller skriva eller bara sträcka på den så värker det.. :( vet inte vad jag har gjort heller.. sen drömmer jag rätt konstigt nu dom senaste nätterna.. :/

Igår vart jag rädd igen, när jag å pappa var å plockade flyghavre, då var det ett rådjurs unge som låg ner, och bara skrek till skit högt två meter ifrån mig. Sen sprang den som bara den in i skogen.. jag skrek själv as högt och hoppa till. Pappa började typ till och med börja skratta lite.. har aldrig hört ett rådjur skrika förut.. men rädd vart både den och jag verkade det som iaf.. :P


Nej nu ska jag äta lite mat så jag orkar jobba.. slutar vid halv nio... :(

puss

:)

Gick upp halv nio i morse för klockan halv tio skulle jag pappa och mamma åka med valle till vetrinären, men sen förljde inte mamma med, så vart bara jag och pappsen. Så skönt att hans hjärta var okey, lungorna hörde de lite på men, det är okej. Sen hade han ett sår typ vid rumpan, inte alls roligt sår.. :/ stackars.. tycker så synd om honom, hon sprutade massa saker i såret och höll på.. Nu när han ligger ute så känner ju alla flugorna den där lukten, så nu är de massa äckliga dumma flugor på han.. men jag försöker vifta bort dom, och la en handduk över såret, så inte de ska komma och va i såret. Det är nog inte så bra.. :(  Han ligger typ helt livlös nu ute på gräsmattan, efter den där sprutan lugnande spruta är han helt seg. Han ska fortfarande äa piller för sina leder, och antibiotika för såret. De skulle ringa i eftermiddag och säga hur blodprovet var och om de krävs ökad dos av tabletterna.. Men det är så skönt att han får leva lite till.. klappade han hela hela tiden medans han låg på de där bordet.. han ville inte bli undersökt heller den stackarn.. morrade lite åt vetrinären, så vi fick sätta på en munsak så han inte skulle kuna bita, ifall han skulle få för sig det. Jag är själv skit trött nu, la mig typ lite efter tolv precis, kollade klart på en film A walk to remember, jag tycker den var bra och sorlig..:( typ rann å rann tårar.. :/ Sen kunde jag inte somna heller va orolig för valle och tänkte massa saker, så sov inte så mycket inatt..

Om tre timmar så har jag börjat jobbat, orkar inte...! ska upp tidigt i morgon också bara för att skjuta mina föräldrar in till stan, sen ska jag nog hem för att sova en stund sen till jobbet halv tolv..

puss

presenter :)

kolla vad jag har fått av mamma och pappa nu när de kom hem från deras lilla trip. Det är en glaslampa som blir lite grönaktig när den lyser. Sen fick jag 6 st vitvinsglas och polkagrisklubbor.. :) Sitter och äter på den lilla runda klubban nu skiiiit god.. :D Det var länge sen man åt sånna klubbor.. :P

  
så här ser lampan ut, jätte fin när den lyser, lite svårt att
se på dessa kort men, det får duga.

  
mina vit vinsglas som heter intermezzo, är en blå droppe
i glaset, kanske inte heller syns så bra, inte de bästa korten
eller rätta ljuset..sen är det mina två polkaklubbor som är goda.. :)
har smakat en, än så länge.. :)

chocklad.. :)

funderar på om jag ska se en film, sitter och äter en marabou chockladkaka :) får se om de blir så.. fast lyssnar på några nya låtar jag har tagit hem.. ska lyssna lite till sne en film. Snart kommer mina föräldrar hem också..

får se hur det blir i morgon.. :( inte så att jag direkt längtar dit.. om de blir på ett sätt vill jag inte jobba sen... :( börjar klockan fyra i morgon eftermiddag.. och vill att det ska gå bra när vi ska dit i morgon klockan 10:00.

hoppas det blir fint väder i morgon, så jag hinner sola lite kanske..
puss

triss

Ingen vinst här inte.. :( inte på någon av lotterna jag fick på min namnsdag.. jag som ville vinna lite och kunde bli lite rik.. skulle sitta fint med 25 000 i 25 år.. :) då skulle jag bli överlycklig..! :D



har jobbat hela dagen idag, och nu sitter jag å väntar på att färdis ska komma hem. Sen i morgon kommer mina föräldrar hem från sin semseter..
vart jätte glad idag när jag lagade mat och hade radion på, tre av mina favolåtar kom och en av dom var sommarens hit förra året, men kommer inte ledsna på den för de.. :)

Ledig i morgon ska bli sååå skönt.. :) hoppas på lite sol :D

kollade på Irene Huss igår glasdjävulen, den va helt okey.,.. lite småhemsk av de som hände..

kanske ser någon mer film ikväll får se.. :)

puss

bilder..

lite bilder somg tog nu ikväll efter jobbet..
kommer bli as ledsen, om de kommer bli så, som jag tror att det kommer bli  på fredag.. :(

 
Lilla bubben som inte riktigt tycker om att vara med på kort..

 
Valle.. :)

 
lite blomster.. :P

 
lite blommor, sen tomater som jag tog från växthuset, jätte goda.. :)

 
första bilden är igår ifrån koffsan, den andra är på våran tomt som jag tog ikväll..

15:e juli

shit den här månaden har ju gått halva tiden nu.. fattar inte hur fort ska det gå egentligen, sommaren bara flyger iväg..
nu har jag slutat för dagen.. och ska fixa allt här hemma nu, sen äta lite granna tänkte jag..
lite konstiga dagen på jobbet idag också.. :/

nej nu måste jag gå till min hund valle han tjuter lite..

smycken..

smyckerna jag köpte i lördags.. :)

 
lägger upp kläderna sen..:)

gårdagen

Det vart inge åkande med jeepen igår efter grillningen här hos mina föräldrar, jag kom på förslaget, Evelina och Rickard ville jätte gärna trodde Erica skulle de med men vet inte.. bara för jag kom med förslaget säkert.. Men vi gick in och spelade kort istället.. gick inge bra för mig dock. Sen åt vi chockladpudding som jag och evelina köpte innan vi kom hit.. fast den va ju inte klar då utan gjorde den här, men måste ju göra pudding på något.. länge sen man åt det, så gott är det ju..! Vid typ elva började jag och Evelina kolla på en film, då vart det Irene Huss Eldsdansen. sen när den va klar typ närmare halv ett kollade vi på Meet the spartans, båda var bra! just nu sitter jag i sängen och skriver, Evelina sover fortfarande.. Mamma och pappa ska åka på semester idag så hör dom pyssla å dona där nere, för att snart åka. Kommer bo här ensam då och sköta allt.. måste ge dom en kram innan dom åker, vet inte varför men får jämt dåliga tankar när någon ska resa typ, hände nu till exempel.. :S Idag är man även ledig, hoppas på solsken:) åka till koffsan och bada..

just ja igår urk,.. jag å eve va hemma hos henne först, sen skulle vi spela minigolf och då tog vi med oss moa. I slutet så kommer EP fram och frågar hur det går när vi spelar och tar kort och liknande.. så är kanske med i tidningen, men hoppas inte på de, inte på mig iaf, Moa och Eve kan få vara med..  hehe:) Inte säkert heller att vi kommer med för de va där rätt länge och tog kort på flera och frågade.. Men jag vann minigolfen iaf.. fick två hole in one.. va nära med två till.. :P

ska berätta sen om fredagen och lördagen, har ju inte gjort det ännu.. :/

Puss

är lite nere..

är lite nedstämd.. :(
vill inte att en sak ska ske.. :(







  
bilderna för två veckor sedan..

fula, flummiga, konstiga bilder från i fredags!

Vi skojade och töntade oss mest vid dom här bilderna.. Men kul hade vi i alla fall. Vi börjar bli lite dragna här, i alla fall jag.. :P Gör bilderna små så de inte syns så bra :)

     



 

Puss På Kinden!

Ja nu har man kommit hem efter hela denna långa långa långa dag... kommer inte berätta allt just nu, utan tar en del igår. Men va lite bakfull i morse, fyyy vad kul man hade igår då, så de gjorde inte så mycket med huvudvärken idag.. de bjuder ja på..:):P Men vart faktiskt stoppad av polisen haha hon hette precis som mig Linda Maria, men inte samma efternamn då men annars lika.. :) men de va lugnt då när jag körde haha tur att hannah körde till uppsala när vi åkte, för de hade int varit så bra om jag körde tror jag.. :S har ju shoppat lite idag.. kan visa i morgon.. å berätta mer vad vi gjorde hela dagen idag å så..

Igår på jobbet fick jag en puss på kinden! såå cool å gulligt.. hehe :)

nej ska väl gö någe nu..

puss


11/7

min färdis var jätte duktig igår.. både han som tränade sa de å några till.. :) däremot var challe inte lika bra hehe:P han råka  göra så ett får kom lite ensamt, men de grejade sig sen, han va duktig han med.:P när jag kom hem sen så kollade jag på en film precis innan jag skulle sova.. de var någon norsk film, men den va faktiskt rätt bra.. helt okey att se..:):P

Å ikväll blir det lite party party, ska träffa bland annat min Tette :) så länge sen vi träffades innan vi såg senast å de var ju ioförsig mer än en månad sen.. tiden går så fort... sista dagen på jobbet iaf den här veckan.. kommer tillbaka på tisdag.. har bara rast nu så de är ca 4 timmar kvar på arbetsdagen..

nej nu ska jag äta lite.. så jag inte hungrar ihjäl här.. de e snart klart min mat.. :)


förresten om våran första hund hade levt idag så hade han haft sin födelsedag idag.. lilla Doffe :)

puss

ÄNTLIGEN!!

TACK TACK TACK!!!!!! :) nu är jag rätt glad... :D slipper jag den där skiten..!

idag när jag slutade jobba, så hade ju jag och mammsen bestämt att dra ner till koffsan för att sola och bada, men de vart inte så. utan vi drog in till stan till vronkan, för att vara där.. jag tog faktiskt två dopp i deras pool eller vart de tre.. kommer inte ihåg.. sen vart de lite hoppande i stuttsmattan.. :p haha vi hade 9 bollar där i samtidigt som vi hoppade, sen körde vi även klockan. Det var lite svårare då när man va på mattan än bara på gräset..:P Det skulle ju vara fint väder idag, men tycker det var molnigt å disigt på eftermiddagen, självklart när jag hade slutat.. Åt lite hallon och smultron hos dom också.. de va gott sen så fikade vi lite..:P


Vilken söt liten blomma jag fick va?! HEHE.. fick den av evelina, som hon hade i sitt hår, men jag fick den när jag skulle åka hem, så då fick den en plats i min fläta.. :)

Nu ska jag och pappa snart eller troligen åka med färdis på vallkurs.. :P:) Har inte varit med någon gång när färdis har fått göra kurs, så de ska bli kul.. :) Ska hjälpa pappa först med en sak ute..


igår kväll innan jag la mig så kollade jag på hancock.. den va rätt rolig faktiskt! hehe lite små roliga scener.. :P

puss!


köra jeep :)

nått som man kan bli lite rädd av i alla fall jag är när man helt går ute och det är tyst, sen hör man att de helt plötsligt prasslar till i buskarna, och det visar sig vara ett djur som blir skrämd av oss människor.. men nått som är ännu värre är när man är helt oförberedd och någon bil tutar på en, då kan man hoppa högt, som jag gjorde igår.. hoppas de inte syntes att jag vart lite rädd så jag hoppade till.. men tror inte de.. vart mest skrämd haha.. :)

mammas operation blev inte av idag. när jag var hemma på rasten typ ett tag efter mitt inlägg så kom hon hem och de skulle skjuta upp det kanske ett år, eller mer..! :S  sen den andra som skulle till sjukhuset vart inte heller av idag, utan de ska dit i morgon igen..

efter att jag tog min lilla lilla korta promenad nu ikväll efter att jag, mamma och pappa åt så skulle pappa köra iväg med jeepen, så jag hänkade på, men jag tog över sen när han öppnade en grind typ..å när vi va klara (de som pappa skulle hämta), så sa pappa vill du köra lite terräng.. hehe:P såå de gjorde jag... haha typ i skogen/hagen.. skiiit kul :D  fick  typ köra slalom mellan träden som stod nära varandra, mindre diken körde jag över å massa stenar i mellan dom å över dom..:) haha helt enkelt skit kul var det.. :P lite "vickigt å vajigt",  men de ska de vara.. :D

tänkte hoppa in i duschen nu typ å kanske se en film sen.. längtar lite tills i morgon, då jobbar jag bara halva dagen sen typ vid ett så kan jag å mammsen dra till koffsan för att sola å bada.. :) hoppas bara på att vädret håller i sig å är fint..! ananrs stananr jag hemma å badar i poolen fast det inte är fint.. :P

puss!

onsdag

nu har mamma toligen blivit operarad, lite orolig hur de gick, men hoppas på de bästa.. sen vet jag en till som ska till akademiska idag till läkare..

fattar inte hur glömsk jag var i morse tog med mig laptopen men inte sladden till så ingen nytta snart när dne här laddas ut, men får ta mammas sega dator då..:/

igår kväll sen så träffade jag sandra en stund, sen cylkade jag å hannahlutta till donken och åt där.. :) sen kunde jag verkligen inte somna igårkväll/natt heller.. men men..

nu ska jag äta lite mat på rasten min å gå ut en liten stund..:)

puss

the happening

Det vart inte hancock utan det vart the happening, å jag somnade en liten stund mitt i typ haha lrmellan slutet och mitten.. men ska kolla på de jag missade sen.. men så bra tycker inte jag att den var men.. kanske därför jag somnade hehe..:P skickade massa sms samtidigt också så kanske inte var så koncentrerad,..:P

det känns som söndag idag men de är ju tisdag.. ojoj.. och sen blir de jobb i tre dagar och sen blir jag ledig i tre dagar.. dessutom hela nästa vecka kommer jag bo hemma hos mina föräldrar, de ska på semester så då ska jag bo där och ta hand om hundarna och katterna.. blir nära till jobbet då också.. :)

puss

film!

Nu har jag och hannah sett en film som heter flyga drake. Den var jätte bra och hemsk.. typ tårar rann till den här filmen med :( så gullig pojke, och så hemskt att sånt där får hända.. :( vi ska nog se en till film sen.. undrar vilken de blir. tror det blir hancock.. :P får se hur den är.. :) haha vi sitter verkligen här i vår soffa och med godis och filtar och myser. Till och med ena katten ligger med oss här i soffan..:P sen är fönstrerna är neddragna.. :)

lite bilder en del gamla..

 
Från maj månad, vid Evelinas konfirmation.

 
Tagen på mobilen hösten 2007 någon gång..

 
Katterna, värsta skönt första bilden ser ut att vara..:P Den andra hjälper dom mig med att plugga..

 
Jag å hannah förra sommaren och den andra är på skottdagen

 
Gamla bilder från februari och mars.

skulle ju lägga upp videosar från youtube, men det gick inte så vart lite gamla bilder..
snart ska jag och hannah se filmer.. :)

åååh

A först var vi ju tvugna att åka till maxi för att köpa godis först till filmen, där köpte vi även jordgubbar, fast dem var från tyskland, men dem gick ner ändå.. och avr goda.. kommer aldrig aldrig någonstin tröttna på jordgubbar. skulle kunna leva på dem.. :)
åter till filmen, INTO THE WILD. Den är verklighetsbaserad, och jag tyckte den va seg i början men bra förövrigt.. jag som är en känslig typ av mig vid filmer så klart de rann tårar på mig.. haha.. men värsta gulligt och hemskt å bra. så tycker jag iaf, vet inte vad ni andra tycker eller kommer att tycka om den om ni nu skulle se den. Men jag tycker att filmer som är verklighetsbaserade får man lite mer känsla för typ.. jag tycker såna filmer är lite annorlunda.

Jag å hannah skulle se en till film, men båda e skit trötta tar nog tre filmer i morgon istället haha :D

kom jag tänka på filmen what happens in vegas, den va rolig den haha:P men man måste se den med någon annars e den inte lika skoj..:P

ser fram emot min ledighet i morgon..:)
ska försöka lägga upp några saker från youtube sen.. :D:P

puss

film.. :)

nu ska jag å hannah snart kolla på film.. :) det blir into the wild. Hon e väldigt väldigt brun.. och när hon kom fick man en blöt kram, för hon hade varit ute i regnet hem fon hennes jobb, men de gjorde inte så mycket va ju länge sen man fick en kram från henne. :P Sen har vi ätit super god mat hn och jag nu ikväll..:) haha ska nog poppa lite popcorn också för att fira att båda vi e lediga och har sovmorgon, sen att hon å jag kan mysa tillsammans igen.. :)


kan berätta om den sen.. :) puss

måndag

nu har jag jobbat klart för dagen :) så skön att komma hem nu. Å i morgon får man vara ledig, men sen blir det jobb onsdag, torsdag och fredag. Men är ledig i helgen iaf, inte min helg som kommer. Mådde typ illa en stund på jobbet idag.. va nära att spy, de va inte kul... va nog inte bara jag som va nära på att göra de heller..:/

nu när jag kom hem till pärona så sa mamma att hon ska opereras nu på onsdag.. fick en tid jätte fort.. men det är bara bra, så nu håller hon på att ragga skjuts dit, för hon får inte köra då sen.. så får se vem de blir som skjutsar henne, jag jobbar hela dagen så jag kunde inte.. :/

nu ska jag hem till hannahlutta :) å se hur brun hon nu är..! kommer inte vara nära henne om hon e skit brun då blir jag nedstämd eller desperat typ. haha!

puss

bruna..

vill inte åka å jobba igen.. :( är skit trött skulle sova efter filmen, men då såg jag att syrran kom med sina ungar.. å de har varit i italien, snacka om att de var kolsvarta.. fy fan vad ungarna vad bruna, speciellt moas ben, ryggarna på isac, moa och eve sen deras magar var väldigt bruna med.. vilka peppakakor.. :P

nu ska jag bara ta något att äta.. får sova när jag kommer hem tydligen...

puss


hemma på rast..

nu ska jag vila upp mig lite i fyra timmar, ska nämligen tillbaka till jobbet klockan 17:00 för att jobba till kl 21:00. så från nu och till fem ska jag ta de lugnt, tänkte kolla på en film eller kanske två..:):P får se.. :D

pratade nyss med hannah, hon satt på flygplatsen i grekland där, planet var försenat typ en timme. men sen ska hon få komma hem.. men jag kommer inte få se henne förens i morgon..:/ hon kommer vara så brun, är avundsjuk vill också bort å resa..

men nu blir det kung fu panda.

puss

sovtime.. :)

snart e de dags för sovtime..:P  för jag börjar 08:00.. så ska upp kvart över sju...:/ och då blir det en delad tur..

natti natti.. :)

puss

grillfest :)

ska snart iväg på grillfest.. men de regnar.. :/ icke bra :( men man får göra de bästa åt situationen.. man kan inte ha de roligare än vad man gör de till.. som man brukar säga..:P

ha de så bra
puss!

:'(

stackars.. :(

ville verkligen träffa dig..
kan inte säga så mycket mer tyvärr.. :(


ska äta lite nu på min rast.. å ska ta glass som efterrätt..:)

puss

hatar rykten... :/

Fattar inte varför det är så viktigt eller nödvändigt med att starta ett rykte, även om de är sant eller falskt. Har man inget bättre man kan prata om än bara skit.. ?! Det kan ju inte vara så kul heller.. :/ Alla vet väl själva att det inte är så kul om något sägs om en, (som ett rykte) som kanske inte ens stämmer.. varför ska man då göra så mot andra, om man inte ens gillar de själv?.. De verkar som att de inte finns något bättre man har för sig då..


nu ska jag bara äta frukost sen ska jag åka till jobbet.. va as trött när jag såg den där filmen, mina ögon somnade typ... men när man kom hem så vart jag typ pigg. La mig direkt och hade skiiiit svårt att somna, för då hade jag ju blivit pigg, sen så var det några på balkongen intill som satt och pratade så man hörde massa surr.. och vid kvart i tre så ringde min mobil... vart inte så ätte länge man pratade, men iaf.. å sen vart de sms på de.. då vart de svårt att somna sen igen... tror jag stängde av min väckarklocka då när min mobil ringde, för den var av såg jag när jag skickade smsen.. så de var tur att jag såg de så jag kunde sätta på den igen.. :)

men men nu är jag vaken iaf.. men skit trött..:/

puss!


gott gott gott:)

va god mat när vi åt, men tooooog väldigt väldigt väldigt lång tid.. :S först va vi på ett ställe men där var de fullt. så då drog vi vidare till o´lerarys, å där var de skiiiit segt.. fick vänta en hel timme på maten.. va så lite personal som jobbade.. jag å petra fick ju till coh med gå å hämta drickorna å maten typ.. kunde nästan ha hoppat in för att jobba lite där.. va lite som de ju..:S men gott var det iaf..:) det är ju huvudsaken.. :)

så är det..!


puss

körkort.. :P

jaa nu snart ska jag bli hämtad för att gå ut och äta.. ska fira petra som fick sitt körkort idag.. :) sååå grattis grattis.. :D

har jobbat å jobbat hela dagen lång...:/ va typ värsta ledsen en stund innan jag sluta.. inge kul.. :(

men nu ska jag väl göra mig klar.. :P

puss

rast..

nu e jag hemma på rast, väntar på att min mat ska bli klar.. så jag kan gå ut och sätta mig i solen liten stund.. Måste ju ut med hundarna också.. de har fått sin mat redan nu..:P

varför kunde de inte va fint väder igår för när jag slutade tidigt..:S nu e de fint väder å jag jobbar hela dagen från 07:00-16:30 :S alltid lika otur..

puss

spökigt...

 

 
vi var till ängsö för några veckor sedan.. :) men vi såg inga spöken :(

åå vad jag vill ha semester

vill så gärna åka bort för att sola å bada.. kollade igenom bilderna sen i januari då jag var i egypten.. så härligt.. :)

 

 

 

 

 

this is egypten.. :)

fel fel fel...

hahaha fattar int ehur de kunde bli så fel, va ju inte stadsfesten utan de va ju hamnfesten..:P hehe men nu har jag skrivit de iaf..:) såå att ni vet!! nu e jag jätte jätte hungrig ska väl börja laga mat.. pussar..

stadsfesten bilder. :P

nu när man har tid så kommer lite bilder in här från stadsfesten som var torsdag, fredag och lördag..

 
fredagen :)                                                                                  torsdagen.

 
under fredagskvällen..

 
lite mys i soffan..

 
jag å emma

 
utsikt och ännu mer party.. ;)

 
på våran balkong...

 
lite party party..

 
e-type..

 
putte och jag åkte karusellen på fredagen.. :)

 
på lördagen åkte jag samma med mike, och den till höger var på fredagen med marcus.. :)







jobb och jobb

har inte skrivit på ett tag nu ser jag..:/ har varit rätt mycket annat.. som jobb till exempel..  men har slutat för dagen nu idag och det är skönt..:) börjar sju i morgon bitti igen, och jobbar ända till halv fem...

ikväll ska jag till min farmor som fyller år idag.. :) och det är bara en månad precis idag tills jag fyller år.. :) men vill typ inte fylla, sen kommer jag jobba på min födelsedag också, emn de har jag gjort ett antal år nu..:p

funderar på om man ska se en film senare.. vill att det ska vara soligt men neh de e de ju inte.. :S å hannahlutta är i grekland vill också åka utomlands... men hoppas det blir turkiet kanske i slutet på augusti sen..

puss

RSS 2.0