i morgon gäller det :)

så arg över att inte röda laget vann på superstars! de var ju dom som skulle vinna, de är ju bäst! skit dåligt att blåa laget vann! försökte kolla lite på idol också, såg när carl sjöng, från göteborg ursprung från enköping. har en gruppbild på mig, han och massa andra barn som gick hos dagmammor när vi var små:P det ni! snart är det helg igen ska bli så skönt, förra helgen var ju inte direkt någon helg som man var ledig på eftersom alla tankar låg på tentan. nu i helgen blir det inte så mkt ledigt heller. ska jobba båda dagarna plus att jag ska gå på oktoberfesten båda dagarna. så det blir inget pluggandet i helgen men måste försöka börja läsa lite på fredag när vi är lediga. i morgon ska jag först till skolan med frida, sen ska vi möta upp åsa och gå å äta lunch på "våran" restaurang. därefter ska jag försöka hitta vinterskor eller nått liknande.. kolla runt lite på stan. på kvällen sen blir det bio med min skönaste och bästa darling, vilket är HANNAH :) vi ska se flickan som lekte med elden, längtar massor!!! ha en bra kväll, puss

kan det gå sämre?

då är tentan avklarad. kommer troligen få göra om den i januari, för jag tror verkligen inte att jag har sån tur att jag kan klara den. men jag hoppas att jag gör det. är redan inställd på att den ska få göras om. frågorna var inte alls några bra frågor så klart. helt lost på hela uppgiften 3. å de andra e jag halvlost på haha:P lediga i morgon och då ska jag sova tills jag vaknar för en gångs skull! men sen måste jag kolla igenom ett arbete som ska vara max en sida och fattar ingenting av den uppgiften, men ska läsa igenom iaf, kommer få kompletera den med men bättre att skicka in i tid å få göra om den. sne måste jag fortsätta på lektionsplaneringen. kommer inte ihåg alls hur jag vill ha de och vad man tog upp under lektionerna, eftersom de har man glömt och kopplat bort nu under pluggandet till tenta. på onsdag börjar en kurs för mattedelen också. hoppas att den blir rolig, kan behövas! ikväll blir det tv tittande och bara njuta åt min huvudvärk.. :/ ha en bra kväll! puss

lördag

försöker plugga, men går det bra? NEEEJ! har folk här hemma så då e det inte så lätt heller. erica rickard och astrid e här, så då vill man ju vara lite med dem, plus att jag har min kära mike här som jag inte träffade sen förra veckan så vill ju vara med han med, så försöker plugga och vara social. har inte hunnit plugga så mkt ännu, typ en timme bara knappt det. får se om den här tentan blir godkänd eller ej. om den inte blir godkänd kanske jag inte kan plugga i vår den kursen som jag vill och behöver. måste ha minst 22,5 hp från den här kursen för att komma in på den i vår. kuggar jag på tentan får jag inte göra om den försn nästa termin precis då när nya kursen börjar, så då gäller det i så fall att jag klarar matten och all praktik galant.. det återstår att se. annars får jag väl jobba lite eller nått i en termin. carl från idol som är en va de 20 är ju från boglösa, inte så jätte långt ifrån mig. han måste ha gått på min skola när jag var liten, syster kände igen hans namn, men han är ju lite äldre en mig men erica borde ha gått i någon av de lägre klasserna när han gick i sexan typ.. hoppas det kan gå bra för han, alltid kul när det är någon från enköping. nu ska jag ta och äta lunch ha det bra!

24/9

sitter här färdig inför skolan, ska bara ner och äta frukost typ.. får ta pappas bil idag till bussen, vi har bytt lite roller alla tre. pappa var tvungen att ta mammas bil för de var mer än fem pers som skulle åka, mamma tar min bil istället för hon hatar pappas bil, så jag blir tilldelad pappas bil som har ett skåp bakpå, har bara sidospeglar men det ska funka bra, har ju gjort det förut :) sista lektionen idag inom språkdelen. den är det bara plugg kvar inför tentan som gäller. vill verkligen inte ha den där tentan på måndag. kan ingenting och försöker verkligen plugga men det går inte in nått :S ska även vänta på ett telefonsamtal i eftermiddag, läkaren från uppsala ska ringa å säga svar på proverna å fråga hur jag mår, antar att det är det hon ska prata om iaf :)

onsdags morgon

har precis vaknat. ska gå ner och äta lite frukost snart. ska åka till skolan halv tolv för vi börjar kvart över ett till tre. sen dag idag, lite drygt för kommer hem så sent då. igår hade vi ett seminarium kvart över åtta och sen gjorde vi grupparbete, som gick bra. det ska redovisas i morgon. sista lektionen i morgon på den här delkursen i språk, sen är det bara tentan på måndag som gäller. sen blir det matte i fyra veckor. måste förövrigt börja med min lektionsplanering nu snart den ska vara klar i morgon iaf utkastet.. vet inte alls hur jag ska göra :S hoppas alla får en bra dag! puss

söndag

den här dagen har varit en riktig dålig dag!! förmiddagen och eftermiddagen var inte alls rolig, tur kom atrid en stund så man kom på lite bättre humör. i morgon får det inte vara någon dålig dag, måste plugga och plugga då. måste börja inför tentan... kommer aldrig klara den annars kommer säkert inte klara den iaf men.. måste ju försöka plugga iaf. hoppas verkligen inte på att jag komemr bli sjuk nu, när det är en hel del i skolan och tentaplugg. mamma börjar få feber hon med. syrran har legat hemma men hon är bra nu.. hoppas tabletterna jag äter hjälper och motverkar till att bli sjuk, kan ju alltid hoppas :)

fredagsmyyyyyys

just nu sitter jag framför tv:n med datorn i knät och äter sura ahlgrens bilar :) såå gott :) har kollat på idol och kändisdjungeln med mike och isac. isac med familj kom typ runt sju så fikade vi lite och så.. isac ska sova här skulle egentligen bara vara över dagen i morgon men nu ska han sova här :) liten tokig grabb kan man säga.. slutade tidigt idag, skulle ju plugga den där liberggrejen som ska in, men tror ni jag har gjort det då? hehe NEJ! pluggandet blev det inget av alls! men det är ju fredag :) I morgon ska jag försöka sova lite längre, så jag kan vara lite pigg och få sova ut! det behövs efter all press och stress som jag har inom mig nu!! svullnaden är förövrigt nästan borta.. börjar se mina linjer i ansiktet igen.. plus att svullnaden inte har gått ner till bröstet som förra gången.. då hade jag ju typ tre bröst.. kan ju vara bra om man vill ha ett reservbröst men tycker det räcker med att hålla reda på två ändå :) haha:P

onsdag

idag har jag varit hemma, ledig men pluggat en del. trodde att jag skulle hinna plugga mer och att det skulle gå bättre men det blir aldrig som förväntningarna. hann ju aldrig plugga nått igår när jag satt på sjukhuset hela eftermiddagen/kvällen. eftermiddagen var det hos en läkare i enköping, sen vid halv fem var vi i uppsala på sjukhuset och satt där i nästan tre timmar på att få träffa en läkare.. det är troligen spottkörteln som är infekterad eller har något virus.. har fått tabletter som är typ som voltaren som ska lindra smärta, inte för att jag har någon speciellt smärta men man är ju uppsvälld och lite svårare att tugga och röra huvudet är det ju klart.. svullnaden börjar bli som förra gången igen, börjar gå ner mot bröstet.. mellan nyckelbenen har jag en liten bulle nu.. men hoppas att det inte varar så många dagar.. rätt typiskt att just detta ska hända nu när det är redan mkt att göra och med massa stress. nu ska jag ta en glass och se på tv.. :)

Sjukhus

Sitter i Uppsala på sjukhuset här och väääntar. Har redan varit i Uppsala en gång idag. När jag kom hem till enköping så hade jag läkarbesök, och nu sitter jag i Uppsala igen. Vart hitskickad av läkaren. Han vet inte vad som är fel på mig, hoppas läkarna här vet bättre. Man borde inte kunna svullna upp hela halsen och om kinderna om det inte ärnågot fel. Sist detta hände såvar det förra sommaren och svullnaden var inte bara därutan hela bröstet vad svullet så det träck mot hjärtat och fick lite svårare att andas. Så är det inte nu än så lnge. Har suttit och väntat nu i ca 45 min till en timme. Vill veta svar nu för jag är hungrig och trött. Har även huvudvärk så det skulle vara skönt att komma hem. Jag som hade tänkt att plugga när man slutade lite tidig men det får jag nog glömma. Japp så ligger det till och jag får fortsätta att vänta lite till. Puss.

ny vecka

snart har halva september gått. allt går så fort hela tiden. med massor av uppgifter så går tiden så fort. man hinner inte riktigt med. om två veckor har jag en tenta på den delkursen som vi har nu, då har jag gjort en delkurs redan och så är det bara en delkurs kvar med matte, därefter väntar 7 veckors praktik och sen blir det julledigt! dit längtar jag tills nu kan jag säga.. ska bli kul med praktik, men jag vet hur trött och utslagen jag kommer vara varje kväll jag kommer hem. vet hur det var förra hösten när man bara hade två veckor totalt och inte ens de två veckorna efter varandra.. jag var helt död och trött när man kom hem, orkade typ inget speciellt ite plugga och det måste vi för vi har ju två lektionsplaneringar där vi ska bli bedömda av våra egna lärare som ska komma och se hur vi håller i två lektioner, plus att vi har typ 6 vfu uppgifter om olika saker.. men men det får man bita tag i sen, nu närmast gäller det att klara av den här delkursen med alla inlämningsuppgifter och tentan.!

nej nu ska jag fortsätta och titta på tv. :)
puss

tidigt

nu är jag uppe och ska till skolan. gick upp för typ en halvtimme sen. har gjort mig klar ska bara äta frukost :)
men jag är rätt trött, för jag somnade aldrig igår kväll... vart över tolv nångång.. ändå la jag mig väldigt tidigt!

så här trött är jag gäspar och vill egentligen ligga kvar i sängen! men slutar lite tidigare idag iaf. :)
hoppas inte den här dagen blir en skitdag som igår och hoppas ni andra får en bra dag!
puss

skitdag!!

HELA DEN HÄR DAGEN HAR GÅTT ÅT HELVETE!!! ALLT ÄR SKIT OCH JAG ORKAR INTE MED SKOLAN!!!!
SÅ NÄRA ATT JAG SNART VILL HOPPA AV!

nog med det men så är det. inget har gått alls som jag har velat idag. hatar alla jävla uppgifter just nu!

9/9-09

just nu sitter jag framför tv:n och kollat på idol, innan kollade jag på fotboll. tidigare idag har jag varit hemma hos frida och pluggat.. eller pluggat var å ta i. vi kollade på en föreläsning via nätet. vi åt mat på fanna krogen, vi prata massa annat, vi gick igenom två seminarium som vi har haft och sen kolla vi lite på våra resor som ska lämnas in snart för respons.. men dagen har varit väldigt trevlig och skrattat mycket. har även varit barnvakt åt astird idag med. kommer bli det i morogn med.. men jag måste plugga i morgon har såååå jävla mycket nu i skolan. fattar inte att de kan ge oss så mycket. vi har tre inlämningsuppgifter som ska betygssättas, man brukar ba en i veckan. vi har två seminarium där man ska ha läst litteratur och ha gjort instuderingsfrågor och nått till seminarium som är en hel bok och några kapitel i en annan å det vet vi inte om vi ska skriva ner heller ännu. så ser det ut, så jag har lite panik hur man ska hinna allt. ska försöka göra lite i morgon eller måste göra en del i morgon, men får se hur mycket man hinner med och hur lätt det blir. två inlämningsuppgifter är lite krångliga också. den ena är litteraturen på engelsa som man ska hitta svaren på fyra frågor.. den andra uppgiften är hur mycket som helst.. hoppas jag får uppgifterna klara och godkända iaf så man inte behöver kompletera.. inge vidare att göra det när det redan är mycket och när en tenta väntar..

haha skämtet på idol var ju lite roligt hahaha :D

söndag

då var det söndagskväll och här siter jag framför datorn och inser att det är skola i morgon. börjar vääääldigt tidigt tycker jag, för tidigt! börjar kl 8:15 och då måste jag upp senast halv 6 för att komma med bussen till uppsala. men jag slutar tidigt redan vid tio. kankse åker hem och sover någon timme då, vem vet. kommer troligen vara barnvakt på eftermiddagen åt astrid också, det beror på vädret..

tidigare idag så har jag jobbat och innan det var jag på babysim som var INSTÄLLT!!! så klart när jag för en gångsskull skulle kunna ta mig tid åt det.. men vi fick gå in och bada iaf.. men vart ju inte direkt så som det brukar på babysim... men astrid var duktig. hon var lite lat idag tyckte erica mot vad hon brukar vara, men sprattla kunde hon och flyta :P efter babysimmet så åkte vi till drott och åt frukostlunch vid tiotiden.. :) efter det var det jobbet och när jobbet var slut åkte jag hem. där var mormor så vart en pratstund med henne och spelade lite skipbo med erica och mamma. har inte gjort så mycket annat förutom att kolla lite på bingolotto när mamma kolla. peter flackman var där.. hehe lite kul när han gjorde sin grej.. :)

upptäckte en sak i min säng idag som min kära underbara katt hade lämnat kvar i sängen, å det var en fästing som var rätt stor.. som tur var låg den på täcket.. men gillar nisse ändå :)

nu ska jag gå till tv:n igen en stund innan jag ska sova slappna av lite..

jag avslutar med en lite suddig svartvitbild på stan i rimini där jag och hannah shoppade en kväll. hannah ser ni på bilden ;)

puss

5:e september

en vecka i skolan är avklarad! slutade tidigt igår med så skönt att komma hem. hann inte göra så mycket igår hemma sen, åt lite mat vid halv två och en kexchoklad :). vart lite tv och packade lite kläder som jag tog med mig hit till mike. vi kollade på två filmer igår, den ena var g-force, och I hate valentine´s day. dom var väl helt okej. gick att se på. :P vill se sommaren med göran får se när det blir av. mamma och pappa gick på den bion igår.. vill så gärna se den!!
nu ska jag om ett tag åka till jobbet, ska jobba både idag och i morgon. ser fram emot babysimmet i morgon också. blir väldigt tidigt på morgonen.. får nog gå upp halv åtta kanske eller kvart i ska ju bara klä på mig å ta någon macka, man ska ju ändå bada :)
det finns så mycket saker som jag vill hinna med, men vart finns tiden till det?? man hinner ju ingenting nu för tiden typ. plus att skolan har börjat och har massor att göra de närmsta veckorna..
nej nu ska jag borsta mina tänder och sen åka! ha det bra! puss

torsdag

idag har min dag bestått av detta:
först gå upp en timme tidigare mot igår så kvart över sex för att börja i skolan klockan kvart över nio. hade tre timmars seminarium, men som gick väldigt snabbt ändå. handlade mycket om responsarbete och vi fick en uppgift som ska vara klar om ca två veckor kanske. det är både en individuell och gruppuppgift. man ska nämligen skriva en a4 sida på datorn om något ur sitt liv från barndomen som exempel. jag har valt att skriva om en resa till florida då när jag var tio. troligen så blir det den berättelsen. efter man har skrivit sitt "utkast" så ska de andra två i gruppen få kommentera och ge respons. vilket jag gör på de andras två texter också. därefter ska man bearbeta sin text  och göra den lite bättre för hoppningsvis :) sen ska den in på bedömning. kan bli skoj, hoppas det iaf.. lite roligare uppgifter än vad vi brukar få göra.. är ju en del inlämningsuppgifter kvar sen plus tentan... och alla seminarium.. bläääää. vill vrida tillbaka tiden till mitten av sommaren igen. vill njuta lite mera av ledigheten..

skulle egentligen i helgen bara jobba på lördag men blir på söndag med och innan jobbet på söndag blir det babysim, måste planera in allt som tar lite tid nu innan allt kommer på en gång i skolan..

dagen har även bestått av att åka hem och laga mat med mike. hjälpa erica att lägga ut en sak på blocket, plus vara barnvakt, laga mat igen, städa hela huset och duscha. det är väl det jag har gjort idag..

är lite frustrerad över att jag börjar flagna... inge kul alls. brunheten har ju redan börjat försvinna går ju så fort nu när ingen sol värmer en eller när man solar.. där jag flagnar mest är i ansiktet eller mer ner mot halsen på sidan as skumt inte för att jag brände mig där eller nått direkt men.. så kan det vara..

nu ska jag svara på ett sms som jag får.. :) å sne se lite tv!
puss

2 september

idag har jag haft det första seminariumet för den här kursen. gick väl okej, var indelade i smågrupper och diskuterade lite. övningen där man var tre och tre väl lite rolig.. :) kul att göra något annat än bara lyssna på läraren. å seminariumet handlade just om tala och lyssna :P hehe :) i morgon är det också seminarium, läst klart iaf det som ska läsas tills i morgon så det är bra, fast kommer inte direkt ihåg vad jag har läst och det är inte possitivt.. så brukar det vara med mig, men man kan ju inte komma ihåg allt! slutar tidigt i morgon med ska bli skönt. mike är ledig också så då kan vi ägna lite åt varandra på eftermiddagen! :)  han kom hit precis nu också så nu blir det bara vi två å vara med varnadra.. kommer inte bli så att vara med varandra som förut nu när båda pluggar i olika städer.. men det får funka ändå :)

en liten rolig bild på en mini bil i rimini :)


nu ska jag dra!! puss

skolan är igång

ja då var det första dagen i skolan igår. jag har världens panik kan jag tala om. kommer inte gå alls bra denna termin. kommer vara as svårt och med tentor som man inte vet vad det kan vara utan på all litteratur som är på 1000 sidor.. :S känner mig jätte nere på grund av det! tycker det är jätte svårt och kommer inte ha tid till mycket annat, brukar bli så när jag går i skolan har inget liv på sidan om typ.. :(

idag är jag iaf hemma från skolan och ska börja läsa lite. har en del att läsa tills i morgon! ska vara barnvakt åt astrid också på eftermiddagen. så ser min dag ut!
puss

RSS 2.0