29/9

I måndags hade vi vår geografitenta, som jag inte riktigt vet hur den gick. det kan ha gått bra men även dåligt. svarade på alla frågor och tror jag kan det han sökte efter, MEN det beror på hur han rättar och om jag förklarade bra osv..men jag hoppas att jag verkligen klarar mig skulle vara så skönt! Efter tentan, gick jag och Frida ner till stan för att möta upp Åsa. Vi åt på en kinarestaurang, var väldigt gott. Vi hann även med att gå förbi där de har film-inspelning just nu också av milleniumserien fast det är den Amerikanska. Vi såg lite när de höll på att filma, var lite kul och roligt att se. Häftiga bilar var det också från 60-talet och alla hade typ gamla kläder från 60-talet. När vi hade kollat där en stund så gick vi runt en stund på stan. Jag köpte två koftor till mig och ett nytt linne. Blev även en tröja till Mike.

ser ni 60-tals bilarna?





Igår jobbade jag till halv tre, för sen var jag tvungen att åka till banken. Placerade om aktier och fick lite råd. Rådgivaren tyckte jag skulle byta den ena, eftersom den hade gått ner en del, men nu har vi bytt den så kan ju hoppas att den går upp nu :)

Idag har jag städat på förmiddagen och haft Astrid sen två. Hämtade henne på dagis och då åkte vi till min farmor för att hälsa på en liten stund. Efter det blev det att vi åkte hem till oss och lekte. Men nu har hon blivit hämtad för en liten stund sedan. I morgon blir det jobb igen. Kommer även bli jobb hela helgen. På fredag så kommer vi börja den nya kursen som är historia, är lite info om den då, så jag hoppas att den kommer blir rolig och spännande :)

lördag

det är lördag och jag är upp tio över åtta... skulle vilja sova lite längre men det gick inte. blev väckt först av mikes mobil som hade alarm kl sju som han hade glömt att stänga av.. sen så kunde man inte somna om i en djup sömn så det blev småsovandes bara fram till åtta typ.

Den här helgen ska bestå av plugg, har tenta på måndag och vill verkligen inte behöva plugga på helgen, men man måste ju när tentan ligger efter en helg. har inte ens hunnit träna på allt. idag ska jag försöka lite med utvecklingsfrågorna så man kan nått om det iaf.. men om det går in eller inte det återstår att se. det kan ju vara för sent.. ska även hem till landet för att vara med färdisen, mamma och pappa är borta under hela dagen kvällen, så att han får komma ut och leka lite :)

hade världens tråkigaste dag igår när vi var på "äventyr" med skolan. roligaste var när vi kom in i en hage och alla kvigor kom och ville hälsa och nosade på oss. De kom fram till mig först så jag stod och klappa lite medan de andra var rädda. de nosade en hel del på lärarens häck och rygg ochså, då blev det lite skratt. man kunde inte direkt lyssna så bra på vad läraren hade att säga, när vi stod där i hagen.

nej ska man kanske börja plugga lite..? inget jag ser fram emot!

godis!

så fort jag kommer hem från skolan är man småhungrig och väldigt sugen på godis! kan vräka i mig. hade lite godis hemma men jag saknar chokladen, men det ska inhandlas så att jag blir nöjd :) måste ha massa godis när det är tentatider. vill inte skriva tentan på måndag, ser verkligen inte fram emot det. däremot längtar jag tills att tentan är över. då ska jag och Frida luncha med Åsa :). plus att det blir lite som en helg. blir nämligen ledig i tre dagar och börjar i skolan åter på fredagen med den nya kursen som kommer vara historia. kommer bli skönt att koppla av lite i några dagar där, men jag har massa saker som jag ska göra och hinna med också.

nej ska laga mat å medans jag lagar mat får mike åka och handla choklad till mig! :)



VAL

Idag har jag röstat! Hoppas att alla andra också har det, bättre att rösta än att inte göra det. Om man inte vet vad man vill så finns det ju ett alternativ att rösta blankt, då visar man att man bryr sig lite iaf. Jag hoppas att samhället inte kommer sluta i katastrof bara!

Under denna vecka har jag varit i skolan och även varit hemma och pluggat lite. Känns som att pluggander tar över mitt liv den här veckan som kommer. Har nämligen en tenta nästa måndag, skit svårt och det går inte in i mitt huvud!! Jag får hoppas på ett under.

Har haft ett besök av dag av Rasmus och Robban som fixade med knappen inne i badrummet. Rasmus pratade på och på, trodde inte han skulle vara så där pratglad, han som brukar vara så blyg. Snart fyller han tre år också. Börjar bli en stor kille!

Nej nu ska jag fortsätta se på tv, får se om det blir mer tittande om valet eller nått annat!

12/9

söndag, vilket innebär tråkdag. vilket det för det mesta ofta brukar vara på söndagar. man har massa ångest inför veckan som kommer.. så brukar jag känna iaf.

i fredags var jag ledig från skolan. grejade lite hemma som städning och  tog det lite halvlugnt. försökte plugga lite eller läsa men det är inte det lätaste. blir bara skumläsning, eftersom det är så svårt. mike drog en sväng till bålsta och drog på sig en parkeringsböter, jag var inte glad när han kom hem med den kan jag säga! på seneftermiddagen kvällningen var jag ut till mina föräldrar och var där en stund. när vi kom tillbaka till stan vid åtta så hade vi grillning. blev nog årets sista grillning. var bäcksvart ute när vi skulle grilla.

igår så jobbade jag i uppsala. hade inte fått så mycket sömn pga att det blev lite sent på kvällen och sen att mike kommer och lägger sig halv fem på morgonen så att jag vaknar och INTE kan somna om igen på ca 1-1,5 timme. så vid sex lyckades jag somna och skulle upp halv åtta.. :S så min dag var väldigt seg igår. blev lite mathandling efter jobbet iaf. sen blev det tv för min del!

söndag

Idag har det varit en lugn dag. Har haft besök av Gunilla, Stefan och Hannah nu på eftermiddagen på en fika. Gjorde blåbärspaj som vi åt, så är fortfarande mätt. Får vänta med matlagningen tror jag. Har varit väldigt trött och seg hela den här helgen. Antar att det är för att skolan har kommit igång, inte vant mig riktigt ännu.


De här köpte jag när jag var i Rom!

 

 
Visst är väskan söt? 
Väskan och tunikan med tingeling på köpte jag till Astrid, var en hel Disneyaffär, som jag blev tokig i :)

fredag

Då var den här veckan snart slut. Har börjat i skolan igen, verkar vara en bra kurs med en bra lärare i den här delkursen. har inte träffat de andra lärarna ännu. Det svåra är bara att geografiboken är på engelska och har läst lite ur den igår å i förrgår, men jag fattar typ ingenting. känner igen lite från det han har tagit upp på lektionen och föreläsningen men inte så att man fattar det helt genom att läsa i boken. jag är sämst på engelska å så ska man klara det här... :S men jag hoppas att det kommer gå att ta sig igenom den här kursen och att läraren kan sakta ner lite så man kan hinna skriva och förstå samtidigt, går lite fort ibland..

än så länge idag har jag inte gjort så mycket, har varit så trött hela den här veckan att jag går och gäspar hela dagarna typ. så idag försökte jag sova lite längre och tagit det lugnt framför tv:n ett tag. snart ska jag laga mat och sen börja städa lite..

Så här trött är jag typ..


Färdis som ligger och sover hos oss,
tog bilden i juli när han var hos mig en dag.
ikväll får jag träffa honom en stund hoppas jag när jag ska hem till mina föäldrar, om han inte är borta på utflykt..

RSS 2.0