Mors dag!

hej alla glada!
så härligt väder ute, varit ute nästan hela dagen, försökte plugga lite ett tag men väldigt varmt för det. Mina två systrar har varit här idag med barn. har spelat lite kubb. Affe och Maja var ute till oss idag också på hojen. fikade lite. har även firat lite morsdag. mamma får en solstol som man kan rulla och som man även kan ligga i, men den var slutsåld så har beställt och inte fått den ännu men hon har sett den på kort än så länge :) har även nyligen grillat såå gott men så himla mycket mygg och flugor hos oss just nu, fattar inte vart de kommer ifrån. vi har aldrig haft så mycket förut.. biten överallt på kroppen. de är till och med i solen ju.  ska försöka plugga en liten stund nu, inte blivit av så mycket idag och inte alls igår.. var ju på födelsedagsfirande då och i skolparken på kultur i möte. efter det var vi en stund hemma hos jens och spelade spel. fick träffa min hannah också :) fiiin fin tatuering ;)

ser framemot i morgon då är det shrek :)
puss

30/5

hitills idag så har ett dagisbarn till mig varit här.. :) blivit jätte stor och lite blyg. ska om ett tag till ett födelsedagsfirande, därefter till stan för att lämna mormor och gå på kultursaken i skolparken. ska även träffa min hannah som har varit borta alltför länge. :P

får försöka plugga lite i morgon, då är det morsdag också :)
puss


lekt frisör..

Igår fick jag leka frisör... har nä'mligen klippt mike. skit kul. skulle vara både jag å erica eller mest erica men då vart ju astrid hungrig precis när vi börja, så jag var nästan klar när hon kom tillbaka.. hon finslipade lite. under samma veva så börjar charlie krampa och alla vi rusar, jag håller i astird erica slänger saxen för att springa till charlie jag lämnar astrid till mamma för att jag ska hjälpa erica och sen kommer även mike. vi två ligger över charlie för att han inte ska sprattla för mycket medan erica ger tre sprutor.. han var helt väck och vinglig sen. gick in i dörrar, väggarna och bordet med huvudet före. han märkte inte ens det, stackarn..

tidigare på dagen direkt när jag kom hem från skolan var ju alfons och rasmus där också. jätte länge sen jag såg rasmus, typ över 1,5 månad så han hade blivit jätte lång. han va typ rädd för mig också.. eller lite blygg.. han är så mammig och rädd för att jag ska ta honom :P vill ju bara busa lite :) gårdagen vart det inte så mycket pluggande.. försökte mig på lite på redovisningen som vi har i morgon, ska träna på den idag med. ska även försöka plugga lite till tentan som är om en vecka och då får vi även sommarlov! :) måste även hinna städa. får hoppas på att det blir mer gjort idag.

idag är man med i tidningen också.:S bilden är från förra sommaren när jag var med moa och evelina och spelade golf.. men var mycket mindre bild nu än mot i sommras, då var det en hel sida typ.. :s märks inte så mkt att det är jag heller :P
puss

piiiip

Jätteskönt att komma hem tidigt idag. Var hemma redan vid två :) satt ute en liten stund. när jag och pappa satt och åt, sätter pappa på tv och kanal ett går igårn och gissa vilket program de visade, sjukan! :D haha de var ju as roligt :) så de glodde jag på medan man åt spagetthi och köttfärssås... :) har även ätit lite godis som min kära mike har köpt till mig :)

har tittat på nykläckta kycklingar som mamma har kommit hem med idag, så mjuka och söta :)


Jag tycker hannah är modig och bäst.!
puss

måndag

Måndag igen! Har varit i skolan hela dagen, började tidigt. Har haft föreläsning och seminarium på förmiddagen. På eftermiddagen gjorde vi grupparbete om vårat tema som ska redovisas på fredag. Hoppas det går bra. Ska börja träna lite på den i morgon har bara nu sen jag kom hem skrivit rent det jag ska säga då på fredag som stödord, sedan har jag även skrivit rent begreppen vi fick reda på idag på ett papper. Inte hunnit med så  mycket annat. Ätit och varit med astrid. De är fortfarande här.. :)
Ska lägga mig tidigt idag med för börjar tidigt i morgon med.. är så trött nu på kvällarna. All min ork går till skolan eller då när jag jobbar. Har ingen fritid alls! Men hoppas jag får det snart när det blir sommarlov, kommer jobba hela hela sommaren men jobbet kan man släppa efter man har gjort sin dag. Det kan man inte lika mycket med skolan, iaf inte jag. Alltid orolig och stressad!!!

puss

24/5-09 <3

Då vart det söndag, sista dagen innan det blir en ny vecka med skola. Har varit jätte skönt med fyra dagars ledighet från skolan. Har gjort mycket under dagarna. Inte hunnit plugga direkt men får väl la börja med det i veckan om jag ska klara tentan. Dagarna har även gått så fort. I torsdags var jag hemma och fick besök av syskon och ungar.. då var man social med dom och lekte.. samma i fredags ena syrran kom med ungar, de var inte kvar lika länge däremot. Städade även hela huset och hann börja lite på lindö.. Igår så jobbade jag, orkade inte så mycket på kvällen sen, kollade mest på tv. vi firade även 10 månader igår :) <3. Idag har jag fått städat lite till för mamma rev ut allt i deras sängar så jag har dragit i sär sängarna, damsugit mellan och alla madrasser och tokat gavlarna och sånt.. tog lite tid. Mormor har även varit här, så har varit lite social med henne. Jag har även hunnit med två besök in till stan. Först efter maten så åkte jag och mike för att ta en fästingspruta (mike), inte jag. Vii var även till minneslunden för att tända ett ljus för min Älskade morfar som hade fyllt 87 år idag <3, saknar honom otroligt mycket!. Vi var även förbi hem till mike och hämtade lite grejer. efter det åkte vi hem, lagom till fikat. Efter fikat fick jag dra in till stan igen för att köra hem mormor. När jag kommer hem efter det så hann jag inte göra så mycket, ätit och duschat.. så denna dag har inte blivit så mycket pluggande, hade tänkt att det skulle bli mer.

I morgon är det skola som gäller och vi ska göra grupptemat.. hoppas vi blir klara snart så vi kan gå igenom lindö. Är så otroligt trött på den boken, hittar inte en del svar och fattar inte varför vi ska ha de på tentan..Helt onödigt enligt mig.. :) Har bläddrat och bläddrat och läst och läst men ändå så finns inte en del svar.. iaf inte vad jag kan hitta... Tycker det är skit svårt.
Nej nu ska jag inte gnälla mera..hoppas alla andra som har varit ledig i fyra dagar har haft det skönt och roligt. Det har behövts att ha den här ledigheten.

puss

fredag

Igår så var jag hemma hela dagen. Två av mina syskon var här med sina barn och vi kollade på när några kor släpptes ut. De hoppade och skuttade :) Vi lekte även väldigt mycket, kurragöma inne sen vart det burken utomhus, jätte roligt faktiskt.. Väldigt bra gämställen ibland :) På kvällen grillade vi, åt hur mycket som helst. Hann inte så mycket mer igår, skulle städa men det får bli idag, den andra syrran med två barn kommer idag också på eftermiddagen så blir nog inte så mkt gjort idag heller. Men måste iaf städa.. Just ja igår på japansk tv-show haha bra att ANNA åkte ut, tycker inte alls om henne nu!! tycker även synd att dogge måste lämna programmet stackarn :( men en kommer tillbaka såg jag, som jag vill ska vara med och det är bra :)

Det känns inte alls som om det ä'r fredag idag, känns mer som en lördag eller söndag, däremot tyckte jag igår att det kändes som en söndag.. Kommer bli knasigt i veckan för att veta vilken dag det är. I morgon blir det även jobbande för min del i uppsala.

svar på tentan!

Idag har vi fått svar på salstentan vi hade den 27:E april. Det gick bra :). Trodde inte att jag skulle bli godkänd, men det blev jag. Fick 16,5 poäng av 18 :D. Så svårt att veta vad de ville ha som svar utöver definitionen på begreppet. Men det räcker iaf så har mitt g nu, fick även g på litteraturseminarium 1 om hagtvet texten, så nu är det bara lektionsplaneringen kvar, som man vill ha reda på och de två grupparbetena. Ena ska redovisas nästa vecka och den andra redovisade vi igår. Sen är det ju även den stora sluttentan. Hur mycket som helst på den!. Hoppas jag kommer klara av den med. Tyucker inte om att göra om salstentor.. å speciellt inte på sommaren när man har ledigt/jobbar..

Ledig i fyra dagar frammåt nu, inte så mycket att som ska vara ledigt, har ändå mycket att göra. Ska bland annat jobba, städa, försöka plugga lite och så dyker det alltid upp något mer.. har säkert glömt nått jag ska göra med..
Ha en bra kväll! Puss

måndag

idag har man varit i skolan hela dagen! har suttit med grupparbete där vi har ett tema som ska göras på powerpoint. rätt kul, iaf med ljuden, de lilla som vi har hitills :P hehe :) kanske bara våran humor men vi tycker det passar bra :D. hade även en föreläsning den var okey, men kanske inte den mest nödvändigaste att gå på precis... ska även till skolan i morgon då vi ska få tillfälle att göra ljud till presentationen å sånt.. hoppas det går bra!

inte långt kvar nu i skolan.. bara drygt 2,5 vecka kvar. har den stora sluttentan den 4:e juni som är den sista dagen!. är på hela språkdelen, typ över 100 begrepp, 30 frågor om en bok och lektionsplanering/ett case som man inte vet något om.. det ska man lära sig och jag är inte alls motiverad inför det :S får nog veta svaret på tentan som vi hade i april nu på onsdag, verkade så på läraren iaf. hoppas verkligen att jag klarat den, men är inte säker för fem öre. tror jag kan ha kuggat på varför det var viktigt eller exempel som man skulle ge. definitionerna kunde jag men de andra gick de inte direkt att träna på. man vet ju inte vad de ville ha för svar heller så vad som helst kan hända..så mina förväntningar är att jag får göra en omtenta :(

nej nu ska jag kolla igenom min text inför i morgondagen då vi har en redovisning för klassen.. jag ska även läsa högt som jag inte har tränat på, frida har nämligen boken ;) men det är inte så mycket text typ tre rader på varje sida knappt det. och det är fyra sidor tror jag.. frida får läsa mer men hon är ju duktig på det också :)

puss

söndag

Hej hopp!
igår var det eurovision songcontest.. Å Jag Tycker Inte Att Norge Skulle Ha Vunnit!!! tycker det fanns mycket bättre låtar än den, men det var kul för dem som är grannlandet... trodde det skulle gå lite bättre för marlena också. inget fel på den låten egentligen, väldigt pampig och häftig enligt min åsikt. :) jag ryser till den en liten stund vid en hög ton.. var förövrigt hemma hos mike igår och kolla på det igår. jag mike och marcus grillade innan, så gott :) sen var jag nykter och alla andra drack, var ju fyllechaffis åt mor och far min som var på middag. jobbade även på dagen i uppsala, lite lugnare än de senaste helgerna när det var så mkt rabatt.

Har även varit upp till mormors gamla lägenhet som är helt förstörd. det finns inget golv kvar, utan de har tagit bort betonggolvet så när man kommer in så går man ner 30 cm när man kommer in genom dörren. det är rör man får gå emellan som sitterfast i golvet.. toastolen står bland annat i vardagsrummet.. skit snyggt.. hehe.. är bara ett ru som klarat sig och det är hennes sovrum, så där står en del möbler resten som är kök, hall, toa, vardagsrum, gästrum, garderoper och skrubbar är helt förstörda och finns inget att gå på typ.. man kan undra när det blir färdigt.. lär ju inte ta ett halvår som de har sagt, tror det blir mer.. :S

nej nu ska ajg hoppa in i duschen iaf :) skola väntar i morgon med grupparbete som ska göras. powerpoint. kan bli lite kul:P
puss

onsdag

Jag är så jädrans trött. håller på att somna när jag sitter i soffan. tycker inte att jag sov jäte lite i natt direkt inte för mycket heller men det har blivit tidigt nu hela vecken, blir det även i morgon.. ska börja med arbetslaget halv nio till fyra och jobba med temat.. hoppas det blir ul, är ju ändå tema så lite fritt blir det!

ska nog ta och gå ner för att ställa min matlåda i kylen, den har nog svalnat nu.. för övrigt vet jag inte riktigt vad jag ska göra ikväll, försöka hålla mig vaken tills det är dags att gå och lägga sig kan ju vara ett försök att pröva iaf :)
puss

11/5 -09

då vart det måndag igen då. har varit i skolan sedan kvart över åtta i morse. tog kvart i fyra bussen hem. på vägen hem pajades åsas cykel, hon fick punka igen på framdäcket, såg inge vidare bra ut inte.

sen jag kom hem så har jag ätit mat och godis :) inte hunnit med så mkt mer ännu. ska försöka göra lite på lektionsplaneringen men den blir nog inte klar idag så får nog fortsätta i morgon..

1 månad sedan astrid föddes :) hon har blivit lite större, mot när hon kom hem från sjukhuset.. väger ju 3 hela kg nu iaf och är en månad :P
i morgon är jag ledig, då hoppas jag på lite fint väder :) puss

helgen!

igår började dagen med att åka till uppsala för att jobba. klockan tre när vi slutade så åkte vi till plantagen för att köpa en blomma till johan. därefter bar det av till enköping för att gå på kick-off. vi åkte till motorbanan.. för att köra gokart. först var det sju varv för att se vem som kom först sist och så. efter den ställningen skulle man ställa upp sig inför loppet på tio varv där alla startar samtidigt. gjorde inte de till de "sjuvarven"sen gjorde vi om reglerna så den som kom först skulle få vara sist och den som kom sista vara längst fram för att få mer spänning ch lite mer jämt. johan vart längst bak jag och maria var näst sist bredvid varandra och framför oss hade vi danne och lena. kom antingen tvåa eller tre på första rundan, men då snurrade jag runt tre gånger också.. :P skit kul.. men iaf inför stora loppet så startade vi samtidigt.. jag drog emellan lena och danne så jag tog ledningen. hade den rätt länge iaf en del varv, sen kom johan om mig.. men kom bara två sekunder efter honom i mål inte riktigt två sekunder heller.. men jag kom TVÅA :D och fick en silver medalj.. inte illa tycker jag :) hade skit kul :P efter gokart åkte vi hem till joahn och spelade lite kubb. tre omgångar spelade vi och det var pallmedlemarna mot förlorarna. vi var tre i varje lag, mitt lag var jag, johan och lena och vi VANN alla tre gånger.. byte sida varje gång så vi fick solen i ögonen två gånger också.. vart en bra dag de.

efter kubbet så satt vi på deras veranda igen och drack och små pratade.. vi började äta vid typ 8 på kvällen.. och det var jätte gott :) efterrätten var jätte god den med. var en annorlunda rabarberpaj mot vad jag har ätit innan, mycket sötare och godare. :) sen drack vi mera och pratade.

efter kick-offen åte jag hem till min granne som fyllde år förra månaden. kom dit typ halv tolv så var där lite drygt 1,5 timme. det var trevligt det med :)

idag så har jag hämtat min mormor istan och skjutsat hem henne nu på sen eftermiddagen. har ätit och fikat här hemma. har även försökt sitta ute, men solen går i moln hela tiden och är kallt. så jag hjälpte mike att plugga lite.. rätt knepiga mattetal men roligt var det :)

nu ska jag äta mat.. ha det bra!
puss

tur hit och dit.

har först varit i skolan från kvart över åtta till tolv. gjorde grupparbete först, därefter ett seminarium angående gårdagens föreläsning. efter skolan åkte jag hem, städade på en gång hela huset, och böt om igen för att åka in till stan för att lämna in min mobil därefter gå till apoteket för att fixa lite grejer där å efter det en sväng till västerås för att lämna in datorn. har äntligen fått ärselt ur vagnen för det! både mobil och dator inlämnat.. på en och samma gång.. skulle ta minst två veckor typ.. så får se hur länge jag får vara utan min dator och mobil. har iaf en annan mobil nu så man kan nå mig iaf.. inte världens bästa däremot men.. har även varit till godisgallerian för jag vart så sugen på godis.. men nu är jag hemma. åkte tre hemifrån och kommit hem precis nu typ så nästan tre timmar har det tagit.. är vrålhungrig just nu också. mamma håller på med maten tror jag.. måste försöka plugga lite sen, eller måste för morgondagens skull..

puss

center glass :)

just nu sitter jag med en center glass i handen. så good och den smakar centerchokladen.. köpte den nyligen från hemglassbilen :)

har varit i skolan idag och haft jätte kul med arbetslaget vi har skrattat och skrattat och arvat, till och med tårarna började rinna.. alla var övertrötta och hade skit skoj. skrattade åt allt.. man sa en hel del roliga saker.. :P ska sitta en stund i morgon med.. fast på morgonen då. slutar tolv i morgon och då måste jag göra lektionsplaneringen, har fortfarande inte hunnit göra den.. vill inte göra heller, för det känns som att jag inte vet hur jag ska göra och då skjuter jag upp det bara...

puss

5/5 :)

då var det tisdag idag då.. slutade tolv och var hemma vid typ halv två. hade tänkt att jag skulle hinna plugga mer än vad jag har gjort idag.. planerar alltid för mycket. har iaf skickat uppgiften nu som skulle in men inte börjat på uppgiften som ska göras tills på fredag. får börja med den i morgon kanske..slutar tolv då med egentligen men ska sitta kvar i skolan med arbetslaget och göra en läromedelsanalys.. det kommer nog ta en stund, några timmar..


så här såg jag ut i lördags kväll. lite suddig och mörk, men det får duga :)
tyckte om mina lockar rätt mycket då, de gick knappt ens ur höll väldigt bra,
mitt hår brukar inte ha en förmåga att behålla den volym eller lockar
som man får när man gör det utan blir platt och rakt direkt typ..

det regnar så otroligt mycket ute för en liten stund sen, bara vräkte ner. trodde de skulle bli åska men det kanske det blit fortfarande.. vill ha sol i morgon iaf, eller hmm kanske inte i morgon för då är man i skolan inne hela dagen så det kan få bli sol på torsdag då slutar jag tidigt igen :)
puss

måndag

just nu sitter jag med en skoluppgift, hagtvet heter den.. har för mycket tecken, inte alls bra. har tagit bort massor över 3000 tecken men fortfarande lite för mycket.. får se hur jag gör i morgon. tänker skicka in den då iaf.. har för överigt bara en lektion i morogn slutat tolv, ska bli skönt :) måste läsa lite då antar jag och fixa den här..

i helgen så har jag jobbat både lördag och söndag.. va själv med marita igår och vi båda är nya, gick rätt bra ändå. men vart lite bökigt på slutet.. var även bort på lördag kvällen, skulle ut med hannah på joar men jag var så trött så vi åkte hem efter ett.. skulle ju upp och jobba också.. men trevligt var det.. hade varit kul och dansat men vet inte hur trött jag hade varit igår då, var lite trött ändå och har varit toktrött idag.. somnade nästan på föreläsningen som vi hade i slutet av dagen.. tror det är läggdags snart för min del också.. ska upp tidigt i morgon med men får sova en timme längre iaf. :) fick träffa astrid igår också. hon var så hungrig där ett tag när hon vaknade så hon snuttade på min tröja så den blev blöt.. typ vid mitt bröst också.. erica var inte där just då så jag försökte lugna ner henne tills erica skulle komma.. :)

tycker det är väldigt härligt med maj månad nu :) <3

puss

grillat =)

har grillat nu ikväll, första gången för i år :) jag nöjt jätte mycket av första tuggan sååå gott. älskar grillat :)


  
lite vårbilder som jag tog för någon vecka sedan :) fint med blommor

det som återstår av kvällen blir tv tittande, ska upp tidigt för att jobba i morgon. :) frida fyller även år i morgon.
puss

FÖRSTA MAJ

igår var det valborg. :) jobbade först och jobbade över två timmar. skulle sluta tre men kom inte därifrån förens fem, hade inventering så skulle räkna allt. men fick lite smörgåstårta på jobbet vid halv fyra, då hade vi inte ätit sedan frukosten, så ingen lunch vart det.. ska jobba i morgon med men det blir i uppsala både i morgon och på söndag.
var ute på kvällen med sandra, mycket folk ute.. hade skoj :)

idag har jag haft lite små ont i huvudet och åkt hem till mig. har varit massa folk här idag.. så man har inte gjort så mkt spelade lite boll med isac, eve och mike, även kört jeep, fikat och suttit i solen. hade tänkt att plugga eftersom man inte hinner det när man jobbar hela helgen.. men får kankse föröka läsa lite, för orkar iaf inte med hagtvet ännu, den är jag inte pigg för.. :P

puss

RSS 2.0