CHRIS BROWN


wall to wall första låten när han kom ner från taket typ hängandes upp och ned :)


gimme that


coool


naked heh:P


yeeah


såå grymt det var


with you låten <3



Hela kvällen var så jäkla grym. massor med folk och så coolt när man stod där uppe sen när vi gick och hämtade jackorna när alla bara stod och skrek och massa folk bra musik, dans, massa lampor och ja allt var skiit bra :)
Det började med wall to wall då hängde han i luften i lonor och kom ner till sina dansare och de dansa de på :) efter några låtar spelade hans Dj, som var as grym. efter det kommer han in igen och kör en del låtar :) sen försvinner han igen, och då får man se en video som han hade gjort tidigare på dagen och i slutet av den där videon säger han turn around.. alla typ va sen när man vänder sig står han på podiet med två dansare högt upp så då sprang ju alla dit typ de som stod. jag och mike var ganska nära där från början så då stod vi riktigt nära chris. :P han bjöd verkligen hela publiken på en as bra show. han gick till och med ut i publiken på sidorna för att läktarna skulle se honom nära och de längst bak så han såg till så hela publiken fick ut någonting av att se han :P efter att han var på podiet så var han på scenen igen.. då kom de bästa låtarna with you forever och run it.. ja de mest kända :)

kommer aldrig aldrig aldrig glömma den här kvällen. var så jäkla bra och jag pratade konstant i bilen hem.. haha ja vi kom lite vilse både hem och dit.. men så de kan gå.. haha det tog från enköping tills vi va parkerade utanför hovet typ 2 timmar till 2,5 timme.. de ni.. men de va ju rätt mkt trafik då också... hem gick det lättare men så dåligt skyltat.. inte jag somkörde som tur va.. då hade jag fått lite mer panik.. eller hem skulle jag ha kunnat men inte dit.. mike är lite mer van att köra i köer och i sthlm..:P

ska lägga upp fler bilder i morgon :) kanske blir någon video också.. spelade in massa.. bland annat när de batlade mot varandra, tjejerna mot killarna.. skit grymma grejer gjorde de.. :P men nu har ni fått lite smakprov iaf :)

puss



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0