onsdag morgon

Har hänt en hel del den senaste veckan. Jag har bland annat tagit min lärarexamen :) Så nu är jag färdig lärare! Mycket tid har gått åt till att fixa inför ceremonin jag hade i söndags. Bodde ute hos mamma och pappa från tisdag till torsdag och sen från lördag till måndag igen. Va ju en hel del grejer att ordna. Hade en toppendag! Så tack till alla som var med och förgyllade min dag och tack för alla fina presenter, bilder kommer sen från den stora dagen!

Igår var jag ut till mamma och pappa och spenderade dagen där. Köpte med mig jordgubbar som jag och mamma åt på eftermiddagen. så super gott :)

Melon åt vi också. hade en hel melon kvar sen i söndags.

Något som också har hänt här hemma är att mitt kylskåp har gått i graven och tar adjö väldigt olämpligt. Frysen funkar iaf, så tur att inte båda pajade samtidigt. Dumma kyl, jag som hade handlat en hel del innan (i fredags) och nu är allt förstört så de e ju bara och kasta allt typ! Allt går sönder här hemma känns det som. Först tvättmaskinen så man fick köpa en ny och släpa upp för trapporna och nu måste en ny kyl och frys köpas. Håller tummarna för att spisen, diskmaskinen och fläkten håller ett tag till!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0